| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| איתן610 |
נשלח - 10/02/2014 : 18:57:20 מרב שכרון האיחוד כמעט שכחנו את המשחק בשישי. לאור היכולת הירודה ביותר במשחק נגד ראשון, והשפעת האיחוד על השחקנים שקוראים על כך בכל מקום יש מקום להרבה דאגה.
ההנהלה חייבת שיחה עם השחקנים. אנחנו צריכים לבוא בקהל ובעידוד מטורפים
ומי שיכול, שיתפלל.... זה בטח לא מזיק.
הפסד ואנחנו עמוד בחרא עם הפנים לליגה א או למבחנים...
מישהו יודע מה מצבת הפצועים??? או אולי למי מהפצועים צריך להכין מצבה...? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אמיר גולה |
נשלח - 16/02/2014 : 09:02:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
בהחלט לא מובנת לי האווירה בפורום אני ראתי כל המשחק המון השקעה ורצון מצד השחקנים עפולה שחקה עם הגנה מצוינת ובכל זאת רק היכולת של הצעיר הנצחי מאיר כהן שמרה על התוצאה החילוף במחצית לא עבד טוב והפקרנו את מרכז המגרש אבל כלנו היינו בטוחים שזה חילוף מנצח ומאמין שבמשחקים אחרים זה כן יעבוד לבוא אחרי המשחק ולראות את זה לא חכמה גדולה מקווה לחזרתם המהירה של רז ועידן שמאד חסרים ודי עם הבכיינות המיותרת בפורום!
מאיר כהן לא הציל את עפולה, לא הייתה לו שום הצלה גדולה, רק מעט כדורים שנבעטו עליו בהחמצות רשלניות שלנו. חוץ מהמשקוף של דור הלוי לא היה לנו איום אחד רציני על השער. החילוף במחצית היה רע כי לא הוצאת את השחקן הכי גרוע במגרש, היו המון כאלה. למרות כמות הפצועים ההרכב שאנחנו עולים איתו הוא זוועתי כבר כמה מחזורים, לא ברור מה ההרכב הקבוע, כי אנחנו לא רצים עם משהו אחד כל השנה. כל שבוע יש שינוי בהרכב, ובכלל הדבר היחיד שנראה שאנחנו עובדים עליו באימונים הוא המסירה אחורה הזוועתית הזאת. כל שחקן שמצטרף לקבוצה הדבר הראשון שהוא עושה שמשתלב במערך שלנו זה להחזיר כדור אחורה. כל מסירה שלישית בערך הולכת לשם |
| amos |
נשלח - 16/02/2014 : 05:21:24 אני פרגנתי לעופר באופן מוחלט. שרשרת המשחקים האחרונים (חוץ מאחד) הפגינו כדורגל פחדני ונסוג ללא סיבה. זה לא קשור לפציעות, זה קשור להכנה של מאמן (ולמצב מנטלי של שחקנים). לשחק במשחקי בית כל כך הגנתי ועל תיקו בליגה שאנחנו יכולים לטחון כל קבוצה זה מגעיל ותבוסתני.
|
| אדום החזה |
נשלח - 15/02/2014 : 21:47:45 בהחלט לא מובנת לי האווירה בפורום אני ראתי כל המשחק המון השקעה ורצון מצד השחקנים עפולה שחקה עם הגנה מצוינת ובכל זאת רק היכולת של הצעיר הנצחי מאיר כהן שמרה על התוצאה החילוף במחצית לא עבד טוב והפקרנו את מרכז המגרש אבל כלנו היינו בטוחים שזה חילוף מנצח ומאמין שבמשחקים אחרים זה כן יעבוד לבוא אחרי המשחק ולראות את זה לא חכמה גדולה מקווה לחזרתם המהירה של רז ועידן שמאד חסרים ודי עם הבכיינות המיותרת בפורום!
|
| אריאל |
נשלח - 15/02/2014 : 21:34:17 אני חושב שעושים כאן עוול לעופר. ברור שנעשו טעויות, אך עופר לא מקבל את הקרדיט מהאוהדים ולדעתי לא קיבל גם אשראי מלכתחילה מאיתנו. קחו למשל את מצבת נאחס פצועים שלא מהעולם הזה (מישהו אשכרה ערך רשימה לראות עם איזו מציאות עגומה עופר נאלץ להתמודד כתוצאה מכך?) |
| eupheu |
נשלח - 15/02/2014 : 20:55:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אני היחיד שיצא קצת מעודד מהמשחק הזה? ברור שאנחנו אמורים לנצח את עפולה בבית, ברור שנראינו חושך, אבל אנחנו בתקופה רעה, והקבוצה שמולנו דווקא באה במומנטום ובאמת נראתה יותר טוב (גם במשחק הראשון בינינו).
הפסד פה היה מעיף אותנו מטה, בטבלה ומנטלית. זה לא קרה, ואפשר להסתפק בנקודה ולהמשיך ליבנה.
עוד נקודות חיוביות: עופר סוף-סוף שמר את עוז למחצית השנייה, דן רומן שנלחם במרכז, דור הלוי, ובראשי המעולה.
כן רק אתה  |
| עמרי446 |
נשלח - 15/02/2014 : 20:00:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אני היחיד שיצא קצת מעודד מהמשחק הזה? ברור שאנחנו אמורים לנצח את עפולה בבית, ברור שנראינו חושך, אבל אנחנו בתקופה רעה, והקבוצה שמולנו דווקא באה במומנטום ובאמת נראתה יותר טוב (גם במשחק הראשון בינינו).
הפסד פה היה מעיף אותנו מטה, בטבלה ומנטלית. זה לא קרה, ואפשר להסתפק בנקודה ולהמשיך ליבנה.
עוד נקודות חיוביות: עופר סוף-סוף שמר את עוז למחצית השנייה, דן רומן שנלחם במרכז, דור הלוי, ובראשי המעולה.
מסכים לחלוטין. אמנם חסר לנו משחק אגפים (כל הקישור שלנו משחקים במרכז), מה שהעלים לאחרונה את ג'ורג'י שלא בטובתו (הוא פשוט לא קיבל כדורים וכשקיבל דווקא נתן כמה הגבהות יפות) אבל חל שיפור. גם דן רומן מתחיל להיראות בתור בעל הבית שהקבוצה הזאת הייתה צריכה. ובנוסף, גם עושה הגנה. עכשיו צריך שלידו בקישור יהיה גם אופציות לאגף כמו רז שטיין ושעידן יחלים ויחזור לחוד. |
| מחאיי |
נשלח - 15/02/2014 : 19:26:31 אני היחיד שיצא קצת מעודד מהמשחק הזה? ברור שאנחנו אמורים לנצח את עפולה בבית, ברור שנראינו חושך, אבל אנחנו בתקופה רעה, והקבוצה שמולנו דווקא באה במומנטום ובאמת נראתה יותר טוב (גם במשחק הראשון בינינו).
עוד נקודות חיוביות: עופר סוף-סוף שמר את עוז למחצית השנייה, דן רומן שנלחם במרכז, דור הלוי, ובראשי המעולה. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 15/02/2014 : 15:10:12 סיקור המשחק בראייה מעפולה. http://www.best-ball.co.il/afula/item/4253-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A2%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94 |
| katamon9 |
נשלח - 15/02/2014 : 10:35:41 אני מאוד מקווה שהחולשה של השחקנים נובעת מתקופה לא טובה וטעויות של המאמן . עניין האיחוד עוד רחוק מלהיות סגור ואם השחקנים לא רוצים לשחק שנה הבאה בליגה א אז כדאי מאוד שהם יתעוררו . ובעניין המקצועי - אם מאור עידה פותח בהרכב משחק הבא , עופר צריך לפרוש מכדורגל . מאז שהוא הגיע הוא לא מראה אפילו ניצוצות של שחקן כדורגל ואיכשהו הוא פותח בהרכב ןעומרי רון על הספסל . הזוי. |
| gideon |
נשלח - 15/02/2014 : 10:28:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
חברים,
אנחנו קבוצה בינונית, עם שחקנים בינוניים, מאמן בינוני וספסל בינוני. מה ששם אותנו במרכז הטבלה היא היכולת שלנו לאסוף את הנקודות הקלות יותר: בסיבוב הקודם ראשון ונצרת עילית סיפקו נקודות, בסיבוב הנוכחי רמת גן והרצליה עושות זאת, בעוד נצרת עילית, ראשון ועפולה מתגלות כיריבות קשות. חשוב שנדע לאסוף את הנקודות מהיריבות בהמשך: יבנה בהחלט נראית מועמדת טובה למרות שגם היא כבר הפתיע העונה, כך שכנראה נצטרך שם קצת יותר ממזור ובראשי.
ביבנה לא יהיה בראשי (מוצהב) ולא את עזו (פצוע). איך שאנחנו נראים, הנקודות היחידות שתצבור שם יהיו על מהירות בדרך חזרה הביתה. |
| צפוני |
נשלח - 15/02/2014 : 10:21:13 חברים,
אנחנו קבוצה בינונית, עם שחקנים בינוניים, מאמן בינוני וספסל בינוני. מה ששם אותנו במרכז הטבלה היא היכולת שלנו לאסוף את הנקודות הקלות יותר: בסיבוב הקודם ראשון ונצרת עילית סיפקו נקודות, בסיבוב הנוכחי רמת גן והרצליה עושות זאת, בעוד נצרת עילית, ראשון ועפולה מתגלות כיריבות קשות. חשוב שנדע לאסוף את הנקודות מהיריבות בהמשך: יבנה בהחלט נראית מועמדת טובה למרות שגם היא כבר הפתיע העונה, כך שכנראה נצטרך שם קצת יותר ממזור ובראשי. |
| nachumco |
נשלח - 15/02/2014 : 08:55:14 זה נכון בהגדרה ששחקנים מקצועיים צריכים לתת הכל. להזכירך,הסיכויים לאיחוד לפני חודש היו נמוכים מאוד.
אם השחקנים היו גורסי סלעים,אחוזי תזזית ,ממוקדי מטרה, במידה והיינו מנצחים את שני המשחקים האחרונים היינו מתמודדים על המקום השני.
עובדתית - משחקים זוועה,ללא חשק,ללא תכלית. יש סבירות שמחול השדים סביב האיחוד פוגע בקבוצה.
ולגבי עידה - הוא לא אשם. אשם מי שהביא אותו. |
| מורדי והילדים |
נשלח - 15/02/2014 : 08:41:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
עובדתית אריה צודק. מחול השדים סביב האיחוד ריסק את המוטיבציה של השחקנים לשחק ולהתאמץ
שחקנים מקצועיים אמורים לתת את המקסימום בכל משחק.תפסיקו לתת להם ולעופר הנחות. לפני חודש ( מי זוכר ) נתנו אחלה תצוגות נגד רמת גן והרצליה כשדיבורי האיחוד ברקע... |
| עד שנגיע |
נשלח - 15/02/2014 : 08:34:43 מה שלא יהיה אני עומד על כך שעידה יהיה השחקן הראשון שיוחתם לשנה הבאה, וסביבו יבנה כל שאר הסגל. |
| הסלע האדום |
נשלח - 15/02/2014 : 08:28:35 אין דבר יותר מעצבן מקשירת יכולת של שחקנים מקצועניים לשיחות איחוד כן או לא. אם נלך לשחקן הפרטי ,אז זהו?יש איחוד אז הוא גמר קריירה?ועכשיו האם יפגין יכולת גבוהה ,וישחק בקבוצה המאוחדת (אופצייה ריאלית,מי אמר שדווקא שחקן של הפועל י-ם יישאר בתפקיד?) או בקבוצה טובה אחרת או לחילופין ישחק ביכולת גרועה ואז אף קבוצה לא תרצה אותו ויירד לשחק בליגה א',זה לא מעניין אותו? וכשהיינו בליגות נמוכות ונאבקנו על עלייה לא החלפנו 75% מהסגל?אז אולי לא היה כדאי לדבר על עלייה? דבר אחרון שנה שעברה היו המון שיחות איחוד ,להזכירכם סיימנו בעליית ליגה .אז משום מה זה לא הפריע.
|