| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| tal_vaknin |
נשלח - 09/02/2014 : 11:27:16 יש תקציר מהבזיון נגד ראשון אני רוצה לראות את זה שוב |
| 14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| gideon |
נשלח - 10/02/2014 : 12:05:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אם אפשר, הייתי שמח להוסיף את משחק הגבשושיות בבאר שבע, בעונת מבשרת2. נשמח גם לראות את רגעי השיא במשחק מול נתיבות בעונה הראשונה של מבשרת, אחרי החילוף ההגנתי שגמר לנו את המשחק. ולא לשכוח את המשחק בוינטר מול קרית מלאכי, עם השביתה האיטלקית של שחקננו והמכות שחטפו כמה מאוהדינו היקרים.
שכחת את הרביעייה ההזויה שספג מוטי אוחיון בכפר שלם.
איך אפשר בלי גילי חג'ג', משה גלאם וחבורת הנרקומנים של כפר יונה חוגגים עלינו בטדי, ערב פורים. "פורים ככיפורים" |
| galhyt |
נשלח - 10/02/2014 : 10:52:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
אם כבר מזוכיזם אז עד הסוף.
ראו כתבה באתר הרשמי של הפועל ראשון לציון על משחק הזוועה.
http://www.rishonia.co.il/?CategoryID=0&ArticleID=1370
הכתבה הזאת יותר פאטתית מהמשחק שהפגנו. |
| nachumco |
נשלח - 09/02/2014 : 17:02:45 אם כבר מזוכיזם אז עד הסוף.
ראו כתבה באתר הרשמי של הפועל ראשון לציון על משחק הזוועה.
http://www.rishonia.co.il/?CategoryID=0&ArticleID=1370
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 09/02/2014 : 16:47:10 30.1.09 ליגה א' עונה שנייה (מבשרת) בוסרמיל נגד מכבי באר שבע. ההסעה נתקעת בדרך ומגיעה למשחק רק בסיום המחצית הראשונה. עד הגעת ההסעה 0:0. ב"ש מבקיעה במחצית השנייה 3 שערים ללא מענה. אוהדי קטמון שרים את שיר הרעות ואת "אל נא תאמר הנה דרכי האחרונה" שני שחקני קטמון (אוסטרוביץ וסנדור) מורחקים באדום. היחיד ששרד מאז הוא.... עוז צבאג. כמו כן שיחק א. ברוכיאן. |
| katamon9 |
נשלח - 09/02/2014 : 16:35:18 ואם זה לא מספיק אתם מוזמנים להקליט את הביזיון ביום שישי הקרוב נגד עפולה . |
| lazy |
נשלח - 09/02/2014 : 16:28:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אם אפשר, הייתי שמח להוסיף את משחק הגבשושיות בבאר שבע, בעונת מבשרת2. נשמח גם לראות את רגעי השיא במשחק מול נתיבות בעונה הראשונה של מבשרת, אחרי החילוף ההגנתי שגמר לנו את המשחק. ולא לשכוח את המשחק בוינטר מול קרית מלאכי, עם השביתה האיטלקית של שחקננו והמכות שחטפו כמה מאוהדינו היקרים.
אופס צודק. משחק חייו של אורן דיין, ורגע השיא, האדום של בלולו אהובי, שהחליט להגיד לשופט מה הוא חושב עליו. אם למישהו יש את זה, שיוסיף לקלטת. |
| רגל עץ |
נשלח - 09/02/2014 : 16:26:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
|
| lazy |
נשלח - 09/02/2014 : 16:06:33 אם אפשר, הייתי שמח להוסיף את משחק הגבשושיות בבאר שבע, בעונת מבשרת2. נשמח גם לראות את רגעי השיא במשחק מול נתיבות בעונה הראשונה של מבשרת, אחרי החילוף ההגנתי שגמר לנו את המשחק. ולא לשכוח את המשחק בוינטר מול קרית מלאכי, עם השביתה האיטלקית של שחקננו והמכות שחטפו כמה מאוהדינו היקרים. |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 09/02/2014 : 15:59:13 המשחק באחיסמך זכור לי כחוויה נהדרת דווקא. כבר עלינו ליגה וכל השחקנים היו בהנגאובר, היו סבבה של ארטיקים במכולת וחילקו חולצות של שחקנים היישר מחדר ההלבשה עם כתמים של זיעה ודשא! |
| רגל עץ |
נשלח - 09/02/2014 : 15:35:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
עבור המזוכיסטים הקיצוניים שבינינו מתוכנן תקציר משולש שיכלול את התבוסה לרמת גן באשדוד, התבוסה לראשל"צ מיום שישי וקטע בונוס של התבוסה לשעריים בשנה שעברה. המעברונים בין הקטעים יהיו שני השערים שספגנו באום אל פאחם.
חבל שאין לך גם את משחק סיום העונה של ליגה ג' באחיסמך... |
| Offside |
נשלח - 09/02/2014 : 15:28:31 עבור המזוכיסטים הקיצוניים שבינינו מתוכנן תקציר משולש שיכלול את התבוסה לרמת גן באשדוד, התבוסה לראשל"צ מיום שישי וקטע בונוס של התבוסה לשעריים בשנה שעברה. המעברונים בין הקטעים יהיו שני השערים שספגנו באום אל פאחם. |
| עופר ליברגל |
נשלח - 09/02/2014 : 12:33:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
יש תקציר מהבזיון נגד ראשון אני רוצה לראות את זה שוב
הנה:
https://www.youtube.com/watch?v=ylf2YS1Qk84 |
| nachumco |
נשלח - 09/02/2014 : 11:30:12 טל היקר, אתה מזוכיסט ? לא הספיק לך מה שראית ב LIVE ? שבוע חדש. תשכח ממשחק הזוועה. באמת מזל שדאפי הייתה עם התאומים היפים ולא צילמה. שבוע טוב לכולם, וניצחון בע"ה על עפולה. |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 09/02/2014 : 11:29:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
יש תקציר מהבזיון נגד ראשון אני רוצה לראות את זה שוב
למה לך?!! |