| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 03/02/2014 : 16:25:18 דווקא בתקופה רבת הארועים הנוכחית, כשמתחממים המגעים עם ליפקין וחלון ההעברות עומד להיסגר, כשקבוצתנו ממוקמת במקום 6-7 בטבלה, כששחקנים עוזבים ושחקנים באים, אני חושב שראוי לעצור לשניה ולשים לב.
אנחנו עוברים עונה מורכבת להפליא, כאשר: - אנחנו לראשונה בליגה מקצוענית - ההקצבות של הטוטו קוצצו בערך ברבע - 8 מקבוצות הליגה כבר החליפו מאמנים - לפחות שלוש קבוצות מתמוטטות כלכלית - קבוצות שנבנו לעליה, כגון הפועל ר"ג ואשקלון, נמצאות מתחתנו בטבלה
ובינתיים בקטמון שורר שקט תקשורתי מופלא, הכל זורם על מי מנוחות, אין סקנדלים (מלבד הסיפור של עוז, שגם הוא נוהל בצורה מרשימה), הקבוצה מתחזקת ב 4-5 שחקנים, והפעילויות הקהילתיות הולכות ומתרבות.
אז אמנם לא נפסיק להתלונן על היעדר פרוטוקולים של ישיבות הועד המנהל מאז ספטמבר, ועל כך שדאבלפס לעיתים מקדימים לדווח על החתמה חדשה, ועל כך שעדיין אין לי מושג מי זה טל בן שטרית שכבר שלושה משחקים יושב על הספסל, אבל באמת ראוי לעצור לשניה ולפרגן להנהלה, למנכ"ל וליתר העוסקים במלאכה על העבודה המדהימה שמתבצעת כאן השנה.
|
| 13 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| ali |
נשלח - 05/02/2014 : 19:53:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני רוצה להוסיף לשבחים את ההתנהלות של הועד המנהל בהקשר של מחירי הכרטיסים ושל גיל כניסת הנערים למשחקים. בסופו של דבר המקרים הללו הראו לנו איך קבוצה שנמצאת בבעלות של אוהדים צריכה להתנהל.
ויחד עם זאת, אני גם רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להתלונן על נושא אחד שחוזר על עצמו כל הזמן, ושמציק ללא מעט חברי עמותה, ושאני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה לפתור אותו אחת ולתמיד: נושא הנעליים הצהובות / זוהרות וכו'. אנחנו מבקשים שוב ושוב להימנע מלראות אותם. קיבלנו הבטחה מפורשת, מיותר מחבר ועד מנהל אחד, שלא יהיו נעליים צהובות במשחקים. והתופעה הזאת לא נעלמת. זה נושא שניראה כל כך שולי, בטח ביחס לנושאים הגדולים שהעלה כאן רגל עץ. אז אפשר בבקשה לפתור אותו אחת ולתמיד? לא חבל שבראשי, שגם ככה היה עצבני, יחטוף צעקות מחלק מהקהל (לא ממני), על שטויות שניראה שכל כך קל לפתור אותן? אף אחד כאן לא בא אליכם עם אקדח מכוון לרקה, וכולנו מעריכים את הפעילות שלכם, אבל בבקשה תעמדו בהבטחות שלכם גם בנושאים פחות חשובים.
אמרתי לא פעם שלדעתי ההנהלה הזאת היא הטובה ביותר בהיסטוריה של הניהול בירושלים ב 30 שנה שאני בא לכדורגל, אבל ללא ספק גם לא הייתה הנהלה שהחמיאו לה כל כך. זה לא שלא עוצרים לשנייה. תסתכלו כאן בפורום כמה מחמיאים להם, אני אישית דואג להגיד להם את זה בכל הזדמנות שאני יכול. אני מסכים לגבי הנעליים , אבל יש גם עניין של אחריות של מנהלי משנה. ועד מנהל התווה מדיניות. מנכ"ל קורע את התחת לאזן תקציב. למה מנהל הקבוצה לא אוכף ? למה מאמן לא אוכף קוד לבוש ? יש לטעמי כאן כתובת שלא מפנים אליה. יש תופעה יותר רחבה של תלות בבית"ר והסתמכות עליה (נוער, רכש, מגרש), אבל את הכל אני מוכן לבלוע ואני לא אגיד מילה, רק שיביאו איחוד. קיפוד, עוד הישג אחד, וששאר ההישגים לא יפגעו בו. אפשר הכל ביחד.
אין ספק שזו ההנהלה הטובה ביותר. שרצקי עשה משהו מדהים בהקמת הקבוצה וצריך רק לעשות עוד צעד אחד קטן ולהביא לאיחוד גם אם קצת יקריב מעצמו. |
| הולך ברגל |
נשלח - 03/02/2014 : 23:28:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני רוצה להוסיף לשבחים את ההתנהלות של הועד המנהל בהקשר של מחירי הכרטיסים ושל גיל כניסת הנערים למשחקים. בסופו של דבר המקרים הללו הראו לנו איך קבוצה שנמצאת בבעלות של אוהדים צריכה להתנהל.
ויחד עם זאת, אני גם רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להתלונן על נושא אחד שחוזר על עצמו כל הזמן, ושמציק ללא מעט חברי עמותה, ושאני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה לפתור אותו אחת ולתמיד: נושא הנעליים הצהובות / זוהרות וכו'. אנחנו מבקשים שוב ושוב להימנע מלראות אותם. קיבלנו הבטחה מפורשת, מיותר מחבר ועד מנהל אחד, שלא יהיו נעליים צהובות במשחקים. והתופעה הזאת לא נעלמת. זה נושא שניראה כל כך שולי, בטח ביחס לנושאים הגדולים שהעלה כאן רגל עץ. אז אפשר בבקשה לפתור אותו אחת ולתמיד? לא חבל שבראשי, שגם ככה היה עצבני, יחטוף צעקות מחלק מהקהל (לא ממני), על שטויות שניראה שכל כך קל לפתור אותן? אף אחד כאן לא בא אליכם עם אקדח מכוון לרקה, וכולנו מעריכים את הפעילות שלכם, אבל בבקשה תעמדו בהבטחות שלכם גם בנושאים פחות חשובים.
כל מילה! כל הכבוד להנהלה. ונמאס מנעליים צהובות. אין לי ולעוד הרבה אוהדים שום פריט צהוב בארון. ככה גם לא רוצים ששחקנים ילבשו צהוב בזמן משחק. טיפה כבוד והתחשבות בקהל שתומך בהם ומפרנס אותם. |
| קראנקו |
נשלח - 03/02/2014 : 19:32:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אמרתי לא פעם שלדעתי ההנהלה הזאת היא הטובה ביותר בהיסטוריה של הניהול בירושלים ב 30 שנה שאני בא לכדורגל, אבל ללא ספק גם לא הייתה הנהלה שהחמיאו לה כל כך. זה לא שלא עוצרים לשנייה. תסתכלו כאן בפורום כמה מחמיאים להם, אני אישית דואג להגיד להם את זה בכל הזדמנות שאני יכול. אני מסכים לגבי הנעליים , אבל יש גם עניין של אחריות של מנהלי משנה. ועד מנהל התווה מדיניות. מנכ"ל קורע את התחת לאזן תקציב. למה מנהל הקבוצה לא אוכף ? למה מאמן לא אוכף קוד לבוש ? יש לטעמי כאן כתובת שלא מפנים אליה. יש תופעה יותר רחבה של תלות בבית"ר והסתמכות עליה (נוער, רכש, מגרש), אבל את הכל אני מוכן לבלוע ואני לא אגיד מילה, רק שיביאו איחוד. קיפוד, עוד הישג אחד, וששאר ההישגים לא יפגעו בו. אפשר הכל ביחד. |
| menilub |
נשלח - 03/02/2014 : 19:31:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
דווקא בתקופה רבת הארועים הנוכחית, כשמתחממים המגעים עם ליפקין וחלון ההעברות עומד להיסגר, כשקבוצתנו ממוקמת במקום 6-7 בטבלה, כששחקנים עוזבים ושחקנים באים, אני חושב שראוי לעצור לשניה ולשים לב.
אנחנו עוברים עונה מורכבת להפליא, כאשר: - אנחנו לראשונה בליגה מקצוענית - ההקצבות של הטוטו קוצצו בערך ברבע - 8 מקבוצות הליגה כבר החליפו מאמנים - לפחות שלוש קבוצות מתמוטטות כלכלית - קבוצות שנבנו לעליה, כגון הפועל ר"ג ואשקלון, נמצאות מתחתנו בטבלה
ובינתיים בקטמון שורר שקט תקשורתי מופלא, הכל זורם על מי מנוחות, אין סקנדלים (מלבד הסיפור של עוז, שגם הוא נוהל בצורה מרשימה), הקבוצה מתחזקת ב 4-5 שחקנים, והפעילויות הקהילתיות הולכות ומתרבות.
אז אמנם לא נפסיק להתלונן על היעדר פרוטוקולים של ישיבות הועד המנהל מאז ספטמבר, ועל כך שדאבלפס לעיתים מקדימים לדווח על החתמה חדשה, ועל כך שעדיין אין לי מושג מי זה טל בן שטרית שכבר שלושה משחקים יושב על הספסל, אבל באמת ראוי לעצור לשניה ולפרגן להנהלה, למנכ"ל וליתר העוסקים במלאכה על העבודה המדהימה שמתבצעת כאן השנה.
1++ |
| rotm |
נשלח - 03/02/2014 : 19:17:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
הגיע הזמן להוסיף למצבת ההישגים המרשימה שלנו עוד הישג קטן- ענק אחד: קבוצה אדומה חזקה ומאוחדת שתתן סוף סוף קונטרה לביט"ר. שאפו להנהלה יאללה הפועל!
רק שצריך לוודא שההישג הזה לא יפגע בכל יתר ההישגים. לא לוותר על בעלות אוהדים, וכל הכבוד לוועד ולהנהלה ואכן, יאללה הפועל
+1 |
| סינגל מאלט |
נשלח - 03/02/2014 : 19:15:22 אכן אכן ואכן! |
| davidkipod |
נשלח - 03/02/2014 : 19:04:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
הגיע הזמן להוסיף למצבת ההישגים המרשימה שלנו עוד הישג קטן- ענק אחד: קבוצה אדומה חזקה ומאוחדת שתתן סוף סוף קונטרה לביט"ר. שאפו להנהלה יאללה הפועל!
רק שצריך לוודא שההישג הזה לא יפגע בכל יתר ההישגים. לא לוותר על בעלות אוהדים, וכל הכבוד לוועד ולהנהלה ואכן, יאללה הפועל |
| הדוב האדום |
נשלח - 03/02/2014 : 18:15:51 הגיע הזמן להוסיף למצבת ההישגים המרשימה שלנו עוד הישג קטן- ענק אחד: קבוצה אדומה חזקה ומאוחדת שתתן סוף סוף קונטרה לביט"ר. שאפו להנהלה יאללה הפועל! |
| lazy |
נשלח - 03/02/2014 : 18:06:28 אני רוצה להוסיף לשבחים את ההתנהלות של הועד המנהל בהקשר של מחירי הכרטיסים ושל גיל כניסת הנערים למשחקים. בסופו של דבר המקרים הללו הראו לנו איך קבוצה שנמצאת בבעלות של אוהדים צריכה להתנהל.
ויחד עם זאת, אני גם רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להתלונן על נושא אחד שחוזר על עצמו כל הזמן, ושמציק ללא מעט חברי עמותה, ושאני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה לפתור אותו אחת ולתמיד: נושא הנעליים הצהובות / זוהרות וכו'. אנחנו מבקשים שוב ושוב להימנע מלראות אותם. קיבלנו הבטחה מפורשת, מיותר מחבר ועד מנהל אחד, שלא יהיו נעליים צהובות במשחקים. והתופעה הזאת לא נעלמת. זה נושא שניראה כל כך שולי, בטח ביחס לנושאים הגדולים שהעלה כאן רגל עץ. אז אפשר בבקשה לפתור אותו אחת ולתמיד? לא חבל שבראשי, שגם ככה היה עצבני, יחטוף צעקות מחלק מהקהל (לא ממני), על שטויות שניראה שכל כך קל לפתור אותן? אף אחד כאן לא בא אליכם עם אקדח מכוון לרקה, וכולנו מעריכים את הפעילות שלכם, אבל בבקשה תעמדו בהבטחות שלכם גם בנושאים פחות חשובים. |
| katamon9 |
נשלח - 03/02/2014 : 17:07:32 מצטרף לשבחים להנהלה שמתנהלת באחריות ובשקט תעשייתי , ולאורי שרצקי בפרט על כך שהגה את רעיון קבוצת האוהדים . הרבה פעמים מופנית כלפיו ביקורת ואנשים שוכחים שבלעדיו לא היתה קמה בכלל קבוצת האוהדים. |
| ביסמרק |
נשלח - 03/02/2014 : 17:04:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
דווקא בתקופה רבת הארועים הנוכחית, כשמתחממים המגעים עם ליפקין וחלון ההעברות עומד להיסגר, כשקבוצתנו ממוקמת במקום 6-7 בטבלה, כששחקנים עוזבים ושחקנים באים, אני חושב שראוי לעצור לשניה ולשים לב.
+ 1 !!
|
| האחים מרילי |
נשלח - 03/02/2014 : 17:02:56 לגמרי. מעולם לא הרגשתי מחובר להפועל כמו בזמן הזה. מעולם לא ראיתי קבוצה שמתנהלת בשקיפות וטוהר שכזה. האיחוד חייב לשמר את הרוח הזאת. |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 03/02/2014 : 16:45:35 צודק לחלוטין, אנחנו לא אומרים את זה מספיק. תודה לאורי, אשר, ירון, מרקוס ואיתן, בזכותכם יש לנו מועדון מפואר! |
|
|