פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 רגע מרגש בתולדות קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yarond נשלח - 02/02/2014 : 19:18:11
שמח לבשר לכם
שלפני מספר דקות
נחת בארץ
הזר הראשון בתולדות המועדון
לבחור קוראים פרר דה סוסה
ובעוד חודש יחגוג 21
הוא קשר מה שנקרא חמישים חמישים

שכרו של הבחור ממומן במלואו על ידי יוסי ליפקין
זה סיוע נוסף שקיבלנו העונה
מיוסי
שגם סייע לנו בהבאתו של מתן בראשי
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קראנקו נשלח - 04/02/2014 : 23:02:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

הבעיה שבנסיון לזחול לעבר הבעלות לא יהיה בידינו המנוף העיקרי שלנו שהוא הפועל קטמון. אבל אתה צודק, ניאלץ להמתין עוד טיפה ובינתיים להנות מהרכישות החדשות שלנו

אם יש לך הסכם חתום המחייב בעלות זוחלת אז למה שתצטרך מנוף?
בוא תגיד כמו גבר: "על הזין שלי הפועל ירושלים" ותגיש הצעה לשינוי מטרות העמותה על פי סעיף 1 ו2 בתקנון.

אם כבר - סעיף 3ב של התקנון.
בינתיים הייתי ממליץ גם לך, לאמץ את מה שהציע עוגן (וגל קיבל בנימה מפייסת) ולהמתין לנוסח ההצעה החדשה, כדי שנדע לפחות על מה אנחנו מתווכחים הפעם.
הרי דבר אחד כבר ברור: שהעמידה על עקרונות שפויים, והעמדה המסוייגת של לא מעטים ביננו, הביאה (כולנו תקווה) לשינויים משמעותיים מההסכם המקורי.

גלהיט, לגבי המנוף , הוא או-טו-טו נופל על הבית והורס אותו כליל. הרי אתה לא באמת רוצה שקטמון תהיה מנוף לחץ,אתה רוצה אותה עצמאית ובלתי תלויה בהפועל ירושלים, אז למה אתה מתרץ את קיומה בהיותה מנוף ?
קיפוד, עקרונות שפויים זה טוב. אל חזור זה לא טוב. צריך להתנהל בזהירות בקו העדין. הועד עושה זאת עד כה, חשוב שלא נהרוס לו. מסכים איתך, נמתין עוד שבוע, והלואי שלא נתווכח.
davidkipod נשלח - 04/02/2014 : 22:49:25
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

הבעיה שבנסיון לזחול לעבר הבעלות לא יהיה בידינו המנוף העיקרי שלנו שהוא הפועל קטמון. אבל אתה צודק, ניאלץ להמתין עוד טיפה ובינתיים להנות מהרכישות החדשות שלנו

בוא תגיד כמו גבר: "על הזין שלי הפועל ירושלים" ותגיש הצעה לשינוי מטרות העמותה על פי סעיף 1 ו2 בתקנון.

אם כבר - סעיף 3ב של התקנון.
בינתיים הייתי ממליץ גם לך, לאמץ את מה שהציע עוגן (וגל קיבל בנימה מפייסת) ולהמתין לנוסח ההצעה החדשה, כדי שנדע לפחות על מה אנחנו מתווכחים הפעם.
הרי דבר אחד כבר ברור: שהעמידה על עקרונות שפויים, והעמדה המסוייגת של לא מעטים ביננו, הביאה (כולנו תקווה) לשינויים משמעותיים מההסכם המקורי.
papirus5 נשלח - 04/02/2014 : 22:13:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

נקודת הפתיחה היא שהבעלות של ליפקין, לא שלך. ההסכם לא מונע ממנו לסרב למכור לך מניות והדבר היחיד שתוכל לעשות במקרה כזה הוא לגרור אותו לבתי משפט תוך כדי שאתה מנסה לנהל יחד איתו קבוצה.

נכון
galhyt נשלח - 04/02/2014 : 21:40:17
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

נקודת הפתיחה היא שהבעלות של ליפקין, לא שלך. ההסכם לא מונע ממנו לסרב למכור לך מניות והדבר היחיד שתוכל לעשות במקרה כזה הוא לגרור אותו לבתי משפט תוך כדי שאתה מנסה לנהל יחד איתו קבוצה.
gideon נשלח - 04/02/2014 : 19:10:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.
[
רק שהברזילאי לא יזחל נגד רישון. איך הוא, מגיע עם כושר משחק?

בטח מגיע בכושר...למה אתה חושב לקח לו כלכך הרבה זמן להגיע - הוא שחה לכאן מברזיל.
הדוב האדום נשלח - 04/02/2014 : 18:15:49
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

עוגן ק. נשלח - 04/02/2014 : 18:13:58
תזכור שאפשר לזחול לבעלות כבר עם חתימת ההסכם. שמים סכום ראשוני וזוחלים במיידי צעד ראשון..
בגדול מסכים שאי אפשר לצפות שיהיה מישהו שישים כסף גדול לבדו, ויוותר על השפעה. צריך איזון שיוכל לבוא רק אם נשכיל למצוא כסף משמעותי בעצמנו.
אני אופטימי - אנחנו קהילה של 470 חברי עמותה, עוד אלפי אוהדים, ספונסרים שרוצים לתמוך בקבוצת אוהדים. אם נעשה מאמץ נשיג את הכסף, אפילו בזחילה.
רק שהברזילאי לא יזחל נגד רישון. איך הוא, מגיע עם כושר משחק?
galhyt נשלח - 04/02/2014 : 17:19:39
עוגן ק. נשלח - 04/02/2014 : 16:47:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

שים לב גם לזה: "בסופו של דבר הושגה פשרה לפיה לליפקין לא תהיה זכות של הטלת וטו בשנתיים הראשונות להסכם" מתוך http://www.one.co.il/Article/228979.html
זו לא הצהרת כוונות של מי שהולך לוותר בעתיד על הבעלות.

לדעתי אפשר להבין את המשפט הזה בדיוק הפוך - מוכן לרכישת בעלות זוחלת (כפי שכבר פורסם) ובשנתיים הראשונות (לפני שהרכישה זחלה) מובן לוותר על זכות הווטו שלו.
אבל מה לנו מתפלפלים על ניסוחים של אתר רב מוניטין כזה או אחר. נחכה לנוסח ההצעה שאו טו טו כבר מגיע.
amos נשלח - 04/02/2014 : 16:16:51
קצת מדאיג: אם הוא ברזילאי למה יש לו כל כך מעט שמות?
davidkipod נשלח - 04/02/2014 : 13:56:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לניצחון

http://www.youtube.com/watch?v=MbRmNlfQnzo

http://www.youtube.com/watch?v=phzpJCciD6A

רוצים את מס' 8 עם התלתלים. הוא נראה יותר ברזילאי ממס' 7 בלי התלתלים מהסרטון של מרכוס..
גון מדלולה נשלח - 04/02/2014 : 12:19:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

שים לב גם לזה: "בסופו של דבר הושגה פשרה לפיה לליפקין לא תהיה זכות של הטלת וטו בשנתיים הראשונות להסכם" מתוך http://www.one.co.il/Article/228979.html

מה? אתה יודע שאתה רוב בדיריקטוריון אז יש לך וטו על כל החלטה כל הזמן,כן? או שאתה מצפה ממנו גם לשים X מיליון, גם להיות מיעוט בדירקטוריון, גם להעביר לך את הבעלות, וגם שלא תהיה לו שום מילה לאורך כל השנים בנושא המאמן מנכ"ל וכו'?

חבר, שיתוף פעולה זה שיתוף פעולה, אנחנו נכנסים פה לשיתוף פעולה והסכם עם מישהו, זה מצריך ויתורים שהתמזל מזלנו ונראה שהם הויתורים הקטנים ביותר שיכולנו לבקש.
אתה חושב שיכולה להיות אופצייה טובה יותר לאיחוד? כי התשובה היא לא.
galhyt נשלח - 04/02/2014 : 12:08:50
galhyt נשלח - 04/02/2014 : 10:55:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי galhyt

חלילה לי מלפקפק בכוונותיו של הנדיב הידוע.
לגבי אוהדי הפועל י-ם, באמת נשאלת השאלה היכן הם בכל הסיפור כאשר אנחנו נשכבים על הגדר עבורם.

משהו ממש מעוות אצלך אם אתה מגדיר את זה כטובה בשבילם ולא כמעשה בשבילך

זה מעשה שאתה היחיד שמשלם עליו מחיר. לגבי מה שאתה מקבל עבור זה, ימים יגידו, אבל תרשה לי להיות סקפטי.

מה? אתה מדבר קצת הפוך, גוטה.
אנחנו 7 שנים משלמים את המחיר, 7 שנים אנחנו הולכים אחרי קבוצה שהיא לא הפועל ירושלים, זה מחיר כבד, אבל אנחנו סופגים אותו כי זו הדרך הנכונה. עכשיו הגיע הזמן לקבל את הגמול שלנו על ה7 שנים האלה- את קבוצת הכדורגל שלנו- בלי יוסי סאסי, בלי ויקטור יונה, עם אוהדים ויציעים מלאים.

רק מלכתוב את המשפט האחרון אני מתרגש

*ובכוונה אני לא מכניס את זה שאתה מקבל מהאיחוד הזה מגרש אימונים (מה שאין לך), מחלקת נוער אמיתית ורצופה (מה שאין לך) ולא מעט שחקני בית שגדלו במועדון (מהשיש לך בודדים), אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך...

קבוצת הכדורגל לאו דוקא תהיה שלך. כפי שגם קבוצות אחרות שהבעלים שלהן הוא לא סאסי חוו על בשרן, בעל בית יכול לרוקן לך את היציעים.
עוז לניצחון נשלח - 04/02/2014 : 09:37:53
http://www.youtube.com/watch?v=MbRmNlfQnzo

http://www.youtube.com/watch?v=phzpJCciD6A

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07