| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 31/01/2014 : 16:53:58 אשקלון - הרצליה 0:1 בני לוד - הכח עמידר 3:4 רמת גן - נתניה 2:2
ביום שני: אחי נצרת - יבנה נצרת עלית - ראשון לציון (נתארח בראשל"צ שבוע הבא) פתח תקווה - עפולה (את עפולה נארח בטדי עוד שבועיים) בית"ר ת"א/רמלה - הפועל ירושלים
נכון לשבת - מקום 6 בטבלה |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אליה |
נשלח - 04/02/2014 : 21:31:25 אני אגיד לכם את האמת אני קצת ככה טיפה כזה ממש מעט אבל חושש שמישהו עשה פה קומבינה בנסיון להכניס כמה לירות מהטוטו .לכו תבדקו את ההמורים .בטח לפחות1:5 לפתח תקווה.אין סיכוי שבאולם שהיא תפסיד לעפולה אלה עם כן מצב כלכלי רעוע. נשמע מסריח? לא אמין?וואלה מסכים ובכל זאת לא נראת לכם קצת מוזר,גם עיתוי מתאים ומכוון שזו ארצינו הקטנטונת שפועלת על פי עיקרון של סנט אקזופרי-"אם כוכבים נדלקים בשמיים זה אומר שמישהו צריך את זה." |
| האדום מהכפר |
נשלח - 04/02/2014 : 18:11:06 בהחלט ניצחונות מפתיעים שעושים בלגן אדיר בחלק התחתון.
היה נראה כאילו עפולה וראשל"צ הולכות לקרב ראש בראש על ההישרדות.
אבל ניצחונות נגד קבוצות כאלה בחוץ, זה לא רק 3 נקודות יקרות, זה גם הצהרת כוונות שהקבוצות האלה יכולות לנצח כל קבוצה בכל מגרש, מה שצריך להלחיץ מאוד קבוצות כמו הרצליה ויבנה שנמצאות בתקופה לא טובה, וכבר ממש קרובות לעפולה.
מבחינתנו שני המשחקים הקרובים נגד ראשל"צ ועפולה הם כמו משחק אחד שיכול להשאיר אותך סופית בליגה, אם נוציא מהן 4 נקודות ונתקרב להבטחת הפלייאוף העליון, נוכל לנשום לרווחה. נקודה ומטה משני המשחקים, ונצטרך להיות בלחץ עד סוף הסיבוב.
כמו שזה נראה כרגע, כל קבוצה שתמצא את עצמה בפלייאוף התחתון, תהיה בסכנת ירידה.
ואגב, לפי הבלגן שיש בפתח תקווה ואחרי ההפסד הנוראי הזה לעפולה, גם מקומם בליגת העל רחוק מלהיות מובטח. כמו שזה נראה כרגע, כל קבוצה שתמצא את עצמה בפלייאוף העליון, תהיה בסכנת עליה לליגת העל ;-) |
| עוז לניצחון |
נשלח - 04/02/2014 : 14:30:07 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4484596,00.html |
| רגל עץ |
נשלח - 04/02/2014 : 13:06:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור זה הדיווח שקיבלתי.. אני אבדוק שוב. בכל מקרה משהו מוזר, הוא מופיע בתור שחקן עפולה אבל לא נמצא בסגל של עפולה באתר ההתאחדות.
מאיר כהן בכלל לא שיחק אתמול אלא שוער צעיר בן 22 שאכן קיבל צהוב בדקה ה-94.
|
| gideon |
נשלח - 04/02/2014 : 11:24:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
זה מאוד פשוט אין שם "אם" או "אלו "אין שאלות את ראשון צריך לפתוח ביום שישי אם אנחנו קבוצה רצינית ....פשוט לבוא לתת בראש ולנסוע הביתה מומנטום שמומנטום לא מעניין אותי עם סגל שלנו רק נצחון ותו לו
+1 |
| רגל עץ |
נשלח - 04/02/2014 : 11:16:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
דיווח של חבר מהמושבה: מאיר כהן שוער עפולה קיבל צהוב על בזבוז זמן. לפי אתר ההתאחדות זה אמור להיות הצהוב החמישי שלו, כך שלא אמור לשחק נגדנו.
אני חושב שהוא כבר ריצה את העונש בגביע. הקטע באתר ההתאחדוץ נובע מזה שהוא לכאורה עבר להרצליה, אבל אז התברר שאסור לו לעבור לקבוצה שלישית באותה עונה, ואני לא יודע מה נסגר עם זה מאז.
|
| פועל שחור |
נשלח - 04/02/2014 : 11:14:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
דיווח של חבר מהמושבה: מאיר כהן שוער עפולה קיבל צהוב על בזבוז זמן. לפי אתר ההתאחדות זה אמור להיות הצהוב החמישי שלו, כך שלא אמור לשחק נגדנו.
זה השישי שלו (אם הוא בכלל שיחק אתמול)
זה הדיווח שקיבלתי.. אני אבדוק שוב. בכל מקרה משהו מוזר, הוא מופיע בתור שחקן עפולה אבל לא נמצא בסגל של עפולה באתר ההתאחדות. |
| האחים מרילי |
נשלח - 04/02/2014 : 10:55:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל שחור
זה השישי שלו (אם הוא בכלל שיחק אתמול) |
| פועל שחור |
נשלח - 04/02/2014 : 10:36:30 דיווח של חבר מהמושבה: מאיר כהן שוער עפולה קיבל צהוב על בזבוז זמן. לפי אתר ההתאחדות זה אמור להיות הצהוב החמישי שלו, כך שלא אמור לשחק נגדנו. |
| אליה |
נשלח - 03/02/2014 : 21:28:43 זה מאוד פשוט אין שם "אם" או "אלו "אין שאלות את ראשון צריך לפתוח ביום שישי אם אנחנו קבוצה רצינית ....פשוט לבוא לתת בראש ולנסוע הביתה מומנטום שמומנטום לא מעניין אותי עם סגל שלנו רק נצחון ותו לו |
| רגל עץ |
נשלח - 03/02/2014 : 21:24:23 הצפיפות מטורפת לגמרי. אנחנו במקום הששי אבל רק 3 נקודות מהמקום ה-12. יש משמעות גדולה ללוח המשחקים ויתרון (תאורטי) לכל מי שטרם שיחק נגד אום אל פחם. זוכרים שהרצליה היתה במקום השני? כעת היא רק שלוש נקודות מעפולה ומהמבחנים, ורק חמש נקודות מהמקום ה-15 ממנו יורדים. |
| davidkipod |
נשלח - 03/02/2014 : 21:20:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
כמה קל לטחון את הפועל פתח תקווה אם לא מפחדים כלל (וגם כל קבוצה אחרת)
זה לא מדוייק עמוס. לקבוצות יש "ימים" ויש מומנטומים, וצריך מזל לטפוס את היריב כשאינו בשיאו. את פתח תקווה שאנחנו פגשנו במושבה, עפולה לא היתה מנצחת. ראשל"צ למשל - במומנטום מטורף. זה התחיל עוד עם שני ההפסדים 3:2, ואח"כ שני נצחונות חוץ. כל זה לא אומר שצריך לפחד. בטח שלא עם הכלים שיש לנו היום. רק שהשחקנים החדשים ידבקו טוב. |
| avitemkin |
נשלח - 03/02/2014 : 21:18:18 כל מידע על הפצועים למיניהם יתקבל בברכה. עזו? שמש? |
| צפוני |
נשלח - 03/02/2014 : 21:13:11 מתי תבינו שתוצאות לטובתנו בליגה צפופה הן תיקו בכל משחק שבו אנחנו לא משחקים. |
| amos |
נשלח - 03/02/2014 : 21:09:46 כמה קל לטחון את הפועל פתח תקווה אם לא מפחדים כלל (וגם כל קבוצה אחרת) |