| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| עד שנגיע |
נשלח - 30/01/2014 : 19:42:36 http://football.org.il/Leagues/Pages/FullRoundGamesList.aspx?team_id=5981&round_number=-1&league_id=45 |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האחים מרילי |
נשלח - 12/02/2014 : 11:27:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקואחוידי שמאש
פעם ראשונה בהסטוריה שאותו שחקן מנצח בו זמנית שני משחקים שונים עבור שתי קבוצות שונות - שלומי אזולאי שכבש לביטר בדקה ה 56, ואז רץ לסכנין להספיק להבקיע עבור ראשון בדקה ה 73.
הפוך קיפוד,ראשון -סכנין שיחקו יותר מוקדם מבית"ר- לוד. הוא רץ מדוחא ללוד.
שמאש, הוא גם הראשון שרץ אחורה בזמן.
אני חושב שצריך לבקש מליפקין שיקנה לנו אותו. צריכים אחד כזה שיכול לנוע אחורה בזמן, תוך כיבושים מנצחים.
זאת לא כזאת בעיה. לפי תורת היחסות, שחקן שרץ מספיק מהר במשחק ב-8:00 יכול להספיק להגיע אחר כך למשחק ב-6:00. כעת רק נותר למצוא שחקן הפועל שבאמת רץ. |
| שמאש |
נשלח - 12/02/2014 : 11:19:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקואחוידי שמאש
פעם ראשונה בהסטוריה שאותו שחקן מנצח בו זמנית שני משחקים שונים עבור שתי קבוצות שונות - שלומי אזולאי שכבש לביטר בדקה ה 56, ואז רץ לסכנין להספיק להבקיע עבור ראשון בדקה ה 73.
שמאש, הוא גם הראשון שרץ אחורה בזמן.
אני חושב שצריך לבקש מליפקין שיקנה לנו אותו. צריכים אחד כזה שיכול לנוע אחורה בזמן, תוך כיבושים מנצחים.
|
| davidkipod |
נשלח - 12/02/2014 : 05:16:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
שמאש, הוא גם הראשון שרץ אחורה בזמן. |
| שמאש |
נשלח - 11/02/2014 : 23:22:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
הפוך קיפוד,ראשון -סכנין שיחקו יותר מוקדם מבית"ר- לוד. הוא רץ מדוחא ללוד. |
| davidkipod |
נשלח - 11/02/2014 : 23:13:25 פעם ראשונה בהסטוריה שאותו שחקן מנצח בו זמנית שני משחקים שונים עבור שתי קבוצות שונות - שלומי אזולאי שכבש לביטר בדקה ה 56, ואז רץ לסכנין להספיק להבקיע עבור ראשון בדקה ה 73. |
| שמאש |
נשלח - 11/02/2014 : 21:49:46 ראשון ניצחו את סכנין בגביע הערב... מה נותנים להם לאכול שם? |
| מחאיי |
נשלח - 08/02/2014 : 21:39:02 מצד אחד, משהו רע עובר על עופר, החל מההרכב התמוה במשחק הגביע, והמשך ב-20 הדקות הנוראיות אתמול מהרגע שדן התחיל להתחמם ועד שהוא כבר הועיל להכניס אותו. אולי הדקות המייגעות ביותר שהיו לי בתור אוהד.
מצד שני תודה ליפתח ולשאר המגיבים במתינות. מותר ליפול, השאלה היא איך יוצאים מזה (רמז: לא עם פאניקה). |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 08/02/2014 : 17:12:28 יש רק דבר אחד שעולה על התצוגה המני-דיפרסיבית שהקבוצה שלנו מפגינה וזוהי אווירת הנכאים / שיכרון החושים והסחרור (לעלות ליגה?!) לאחר הפסד או ניצחון של הכותבים בפורום הזה. בואו נירגע ונרגיע קצת. הסגל חסר מאוד, יש שחקנים חדשים שצריכים להתאקלם ועוד הרבה אתגרים שנכונו לנו. עם כל הכעס והעצבים על תצוגת הנפל אתמול (שהיתה מחרידה אין מה לומר), סגנון הקטילות ואבדן הפרופורציות ממש לא במקום. שקט תעשייתי זה מה שנדרש עכשיו, ללמוד מהטעויות, לשפר ולהחלים מהפציעות כדי לבוא הכי מוכנים לישורת האחרונה. אה, ועוד דבר אחד קטן - לעשות הכול אבל הכול שתהיה לנו קבוצה אדומה אחת בריאה, קהילתית וחזקה בעונה הבאה. שבוע טוב! |
| עד שנגיע |
נשלח - 08/02/2014 : 16:23:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu מכיוון שכל מה שנגיד פה לא באמת ישנה את המציאות ועופר מנהסתם לא ישתנה אז לפחות מוציאים את העצבים (במיוחד לפני שגם ליברפול הולכת לחטוף בראש היום).
ברכות לפחות לליברפול. מי אמר 5:1 (בינתיים)? |
| פועל שחור |
נשלח - 08/02/2014 : 16:09:44 כמו שאמרו לפני משחק זוועה, אולי המשחק הכי גרוע שלנו השנה (בצוותא עם משחק "הבית" מול רמת גן). לא היה אתמול אגף שמאל! (0 פריצות והגבהות) עידה כשהיה בצד ימין תקע את העליה של ג'ורג'. פנסו היה חלש ועצבני. עוז לבד לא יציל את המולדת ובסוף כבר לא נשאר לו אוויר.
אבל אני עדיין אופטימי, נכון שראשל"צ ועפולה צריכות עוד לשחק מול פאחם אבל הן גם צריכות לשחק מול נתניה והרצליה וגם אחת מול השניה. צריך לשכוח את המשחק הזה ולהתרכז במשחק הבא נגד עפולה, עם תמיכה של הקהל בטדי אנחנו יכולים וחייבים לנצח. |
| עמרי446 |
נשלח - 08/02/2014 : 15:51:36 באמת שנאמר כבר הכל - רק לטענות לגבי הלחץ על השחקנים בגלל עניין האיחוד- לדעתי הם צריכים להבהיר וההנהלה צריכה להסביר שאיחוד לא אומר ששנה הבאה נשחק רק עם השחקנים של הפועל ירושלים (קבוצה שלא באמת עדיפה עלינו). איחוד, יביא לקבוצה החדשה את המיטב משתי הקבוצות מבחינת סגל השחקנים ומי שיצדיק את הקרדיט יהיה שם. לי קשה לדמיין קבוצה מאוחדת בלי עידן שמש, למשל, בהרכב (הפותח). |
| אדום החזה |
נשלח - 08/02/2014 : 12:40:12 נאמר כבר הכל מילים ולחן: ארקדי דוכין
נאמר כבר הכל אין לי מה להוסיף לזה פשוט לא יכול הלילות ארוכים והפחד לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן
כי הזמן הולך ותם לא נושם ולא נרדם לא חולם ולא הוזה רק שר... |
| eupheu |
נשלח - 08/02/2014 : 11:11:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
זה פשטני להאשים את המאמן (כמו גם את השופט) בחרפה שחווינו היום. ברור שיש לו חלק בזה, אבל זה לא המאמן שלא מצליח למסור פס פשוט על חמישה מטר, וזה לא המאמן שמתחפש לחמאה מול סכין חם כשכל חלוץ אקראי רץ מולו עם הכדור, וזה לא המאמן שמתמזמז עם הכדור בחצי שלנו ופשוט מזמין את היריב לחטוף אותו. המאמן בהחלט זכאי לביקורת, אבל אל תחסכו מ-14 השחקנים שהיו על המגרש ויצרו את הבושה הזו במו רגליהם.
כרגיל, התגובות של רגל עץ הכי מדויקות. שאפו כמו שאומרת אופירה. מעבר לזה - לדעתי יש כאן היסטריה מטורפת. אנחנו קבוצה בינונית שמדי פעם משחקת טוב, מדי פעם גרוע או בינוני, מנצחים, מפסידים... במילים אחרות - כדורגל, ככה זה. את הניצחונות מול רמת גן והרצליה שכחתם.. אם ננצח את עפולה, גם את רישון תשכחו.. עופר מאמן סביר, לפעמים הולך לו ולפעמים לא. אני לא מבין את הסגידה הזו ל"שיטה". ואם יש לך שיטה ואתה מפסיד כל הזמן או שאין לך שיטה ואתה מסתדר באמצע הטבלה, אז מה עדיף? אני מודה שאני גם לא אוהב את ההתבכיינות הזו.. "אנשים הקריבו את אחר צהריים שלהם.." אפשר לחשוב שהיינו צריך לרוץ עם אלונקה 50 קילומטר בחולות של רשל"צ.. באים לראות משחק ולוקחים בחשבון שיהיה חרא.. איך כתב פפירוס? חטפנו מהם גם 5-1 אז יצאנו בזול... יאללה, עוד יום בהיסטוריה הארוכה של אוהדי הפועל והקצרה יותר של קטמון...
כמי שנתלה באילנות גבוהים (אופירע) לא הייתי ממהר לקבל בהכנעה את המצב בזה מה יש.....השלמה כזו כמוה כירידה לליגה א' שהיא לא מחוייבת המציאות אבל היא ממש מעבר לפינה. מכיוון שכל מה שנגיד פה לא באמת ישנה את המציאות ועופר מנהסתם לא ישתנה אז לפחות מוציאים את העצבים (במיוחד לפני שגם ליברפול הולכת לחטוף בראש היום). עופר הוא לא מאמן בינוני הוא מאמן רע ,הוא סקאוט טוב מאוד אבל לא בשביל זה הוא שם. ואין פה שום היסטריה (לפחות מבחינתי) יש פה תאור עגמומי של מצבנו היום ויחסינו לאן. |
| יפתחמ |
נשלח - 08/02/2014 : 10:40:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
זה פשטני להאשים את המאמן (כמו גם את השופט) בחרפה שחווינו היום. ברור שיש לו חלק בזה, אבל זה לא המאמן שלא מצליח למסור פס פשוט על חמישה מטר, וזה לא המאמן שמתחפש לחמאה מול סכין חם כשכל חלוץ אקראי רץ מולו עם הכדור, וזה לא המאמן שמתמזמז עם הכדור בחצי שלנו ופשוט מזמין את היריב לחטוף אותו. המאמן בהחלט זכאי לביקורת, אבל אל תחסכו מ-14 השחקנים שהיו על המגרש ויצרו את הבושה הזו במו רגליהם.
כרגיל, התגובות של רגל עץ הכי מדויקות. שאפו כמו שאומרת אופירה. מעבר לזה - לדעתי יש כאן היסטריה מטורפת. אנחנו קבוצה בינונית שמדי פעם משחקת טוב, מדי פעם גרוע או בינוני, מנצחים, מפסידים... במילים אחרות - כדורגל, ככה זה. את הניצחונות מול רמת גן והרצליה שכחתם.. אם ננצח את עפולה, גם את רישון תשכחו.. עופר מאמן סביר, לפעמים הולך לו ולפעמים לא. אני לא מבין את הסגידה הזו ל"שיטה". ואם יש לך שיטה ואתה מפסיד כל הזמן או שאין לך שיטה ואתה מסתדר באמצע הטבלה, אז מה עדיף? אני מודה שאני גם לא אוהב את ההתבכיינות הזו.. "אנשים הקריבו את אחר צהריים שלהם.." אפשר לחשוב שהיינו צריך לרוץ עם אלונקה 50 קילומטר בחולות של רשל"צ.. באים לראות משחק ולוקחים בחשבון שיהיה חרא.. איך כתב פפירוס? חטפנו מהם גם 5-1 אז יצאנו בזול... יאללה, עוד יום בהיסטוריה הארוכה של אוהדי הפועל והקצרה יותר של קטמון... |
| katamon9 |
נשלח - 08/02/2014 : 09:48:31 אני חושב שכמה אנשים עוד לא הפנימו שניצחון בליגה מקפיץ אותך ארבעה מקומות למעלה והפסד מצניח אותך ארבעה מקומות . הדיבורים על פלייאוף עליון הזויים לאור החולשה של הקבוצה , ואני מעדיף להשתלב בפלייאוף התחתון שם לפחות נפגוש קבוצות חלשות יותר (למרות שגם הן מנצחות אותנו)ואולי נצליח להשאר בליגה. |