| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| davidkipod |
נשלח - 29/01/2014 : 22:14:01 יאללה קטמונים, יוצאים לאור. ההרכב שלי: 11 שעולים להילחם 90 דקות. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האדום מהכפר |
נשלח - 03/02/2014 : 02:30:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מהכפר, נראה אותך משבץ את דן רומן ואת היהלום הברזילאי בהרכב שלך חוץ מזה אני די שלם עם ההרכב שלך. בקטנה - מזור לפני פנסו.
פתרו לשנינו את ההתלבטות
דה סוסה במקום מזור ופנסו ;-) |
| האדום מהכפר |
נשלח - 01/02/2014 : 15:10:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר מדהים איזה סגל רחב יש לנו, אפילו אם אוחנה דגו ועבד היו כשירים, לא יודע אם הייתי מכניס אותם ל18...
נסחפת קשות, איזה סגל ואיזה רחב?! אל תסיק יותר מדי ממה שראית מול א.א. פאחם. זה סגל שברירי וכל פציעה מכניסה אותנו לברוך אחר. ברגע שלעוז יצמידו גרזן כל הקישור המתוחכם מנוטרל ואז חוזרים לשיטת עמית שמש הקשר שמספק כדורי עומק אבודים להתקפה. אני מקווה שגם השחקנים מבינים שנגד ראשון זה הולך להיות סיפור שונה לגמרי ושתצוגת הנפל בגביע אסור שתחזור על עצמה.
אתה מוזמן למצוא לי עוד קבוצות בלאומית שהשחקנים ה-19-20-21-22 שלהם שלא נכנסים לטופס אפילו, ברמה של עבד\אוחנה\דגו\פוגלמן
אני בספק אם חוץ מנתניה תמצא כאלה.
וזה ממש לא קשור לאום אל פאחם, דווקא במשחק הזה שיחקנו בהרכב חסר, בלי הגולר שלנו, ובמחצית הראשונה שיחקנו נורא ואיום.
אני רק אומר שנכון לעכשיו, עם כל השחקנים החדשים, יש לנו אשכרה סגל של 18 שחקנים טובים, כשעוד 3-4 פצועים מחוץ לסגל, שהיו פה שחקני הרכב.
זה לא אומר שאנחנו רצים לעלות ליגה, אבל אני אישית מאוד אתאכזב אם לא נסיים בפלייאוף העליון, כי זה סגל של פלייאוף עליון(וכל מי שיגיד אחרת פשוט עיוור)
כל פציעה מכניסה אותנו לברוך? על מה אתה מדבר לעזאזל? קטמון מתחילת העונה שומרת על סטטוס של 3-4 פצועים בכירים כל שבוע, ובינתיים אתה במקום השישי בליגה. חצי מהנקודות שצברת היו בלי הכובש המצטיין שלך(שמש) ובחודש האחרון אתה בלי שניים מהברגים היותר משמעותיים שלך בקישור ההתקפי(שטיין ועבד)
וזה בדיוק מה שאני מדבר עליו כשאני אומר סגל בריא, שחקן מרכזי נפצע? שחקן טוב מחליף אותו. עזו נפצע? דור הלוי עושה את עבודתו באופן נהדר עבד נפצע? עוז נכנס להרכב ומכניס המון חדות למשחק ההתקפה אפילו כשעמית קיבל אדום, בויטר היה נהדר במשחק שאחרי נגד כפר שלם.
נכון לעכשיו, יש רק שני שחקנים שהיעדרות שלהם מחלישה את הקבוצה משמעותית(אבל עדיין לא הופכת אותה לבשר תותחים או אפילו קבוצת תחתית) עידן שמש, שנכון לעכשיו עדיין לא מצאנו את החלוץ המחליף שמסוגל לתת חצי ממנו. מתן בראשי, שהוא מעוז ההגנה, ומשרה שקט על כל החלק האחורי, עד שהוא הגיע ההגנה שלנו הייתה מסננת.
לכל שאר השחקנים ב11 יש מחליפים טובים וראויים. גם לשי, גם לג'ורגי', אפילו לעמית שמש כפי שכבר ציינתי.
אם זה לא סגל עמוק ובריא, סגל עמוק ובריא מה הוא. כנראה שזה בגלל ששחקנים כמו מור אפרים, אידה ועומרי רון פותחים. אבל כפי שכבר אמרתי, ברגע שעזו, שטיין ושמש יחזרו להרכב, וכל אלה ירדו לספסל, וידחקו מה18 שחקנים כמו אוחנה, וייסברג ואמיתי(ושוב, זה עוד בלי להזכיר בכלל את עבד דגו ופוגלמן שגמרו את העונה), אנשים יתחילו להבין איזו קבוצה עמוקה נבנתה פה, וכמה מוזר ששחקנים כל כך טובים אפילו לא יושבים על הספסל כי אין שם מקום. |
| talikch |
נשלח - 01/02/2014 : 08:33:34 ראיתי בטקסט של אחת התגובות שאורי כהן שוחרר ,זה נכון? באיזה תפקיד משחק ברוכיאן ומי משלם את שכרו (אנחנו,בית"ר )גם על זה ראיתי ידיעה קצרה שלא הייתה לי ברורה ,אז מישהו ,בטובכם,אודה על הסבר
יאללה הפועל,אושר גדול הסבה לי אתמול |
| yossimaz |
נשלח - 01/02/2014 : 07:07:29 אם יש כאן חילוקי דעות לגבי פנסו או מזור אז כנראה שהסגל אכן התרחב. בנוסף לכך מזור הוחלף במחצית היום - מוקדם מאוד בגלל שהציג כדורגל חלש, אגב גם לעוז ולמאור אידה הייתה מחצית ראשונה נוראית, עוז נתן 2 גולים במחצית השניה ומי זוכר בכלל איך הוא שיחק במחצית הראשונה? במקביל לכך גם אם מזור היה עולה למחצית השניה ונותן הברקה או שתיים כנראה שהמחצית הראשונה ה״נוראית״ שהוא שיחק הייתה נשכחת. אין ספק שדור הלוי חייב לפתוח במרכז השדה בכל משחק מכאן ועד סוף העונה, נלחם , יציב וגם תרם גם גול ובישול היום. |
| אליה |
נשלח - 01/02/2014 : 06:36:37 פנסו שחקן מאוד מוכשר שגם הצליח להתאים את עצמו לליגה בכירה .לקח לו זמן להכנס לכושר ואני לא רואה במה מזור יותר טוב כאשר היצבות לדעתי תכונה מרכזית בכשרון של כל בעל מקצוע. |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 01/02/2014 : 05:22:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר מדהים איזה סגל רחב יש לנו, אפילו אם אוחנה דגו ועבד היו כשירים, לא יודע אם הייתי מכניס אותם ל18...
נסחפת קשות, איזה סגל ואיזה רחב?! אל תסיק יותר מדי ממה שראית מול א.א. פאחם. זה סגל שברירי וכל פציעה מכניסה אותנו לברוך אחר. ברגע שלעוז יצמידו גרזן כל הקישור המתוחכם מנוטרל ואז חוזרים לשיטת עמית שמש הקשר שמספק כדורי עומק אבודים להתקפה. אני מקווה שגם השחקנים מבינים שנגד ראשון זה הולך להיות סיפור שונה לגמרי ושתצוגת הנפל בגביע אסור שתחזור על עצמה. |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 01/02/2014 : 05:08:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
התיאום בין שי ועוז-תאווה לעיניים.השניים האלה מקרקסים את כולם.איזה גולים הם מייצרים. אין מה ללמוד מהמשחק הזה דבר.טוב שנגמר ככה ויאללה ממשיכים. מעולם מצבנו לא היה טוב יותר.
התיאום בין שי לעוז יכול לשדרג את כל משחק ההתקפה שלנו אם יפתחו את העיניים וישתפו גם את שאר חבריהם להתקפה. כך אולי נראה משהו גם מויסברג למשל, שבמעט הזמן ששיחק ציפה לכדורים באגף ימין. גם לשיתופו של ג'ורג'י - שנתן הופעה לוחמנית ותצוגת אצבע לא פחות - באותו אגף יש פוטנציאל גדול לייעל את משחק ההתקפה. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 01/02/2014 : 00:58:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מהכפר, נראה אותך משבץ את דן רומן ואת היהלום הברזילאי בהרכב שלך חוץ מזה אני די שלם עם ההרכב שלך. בקטנה - מזור לפני פנסו.
תאמין לי שזאת העמדה היחידה שהתלבטתי עליה, ובאמת בין פנסו למזור.
אני חושב שלמרות שמזור שחקן יותר מוכשר, הוא גם יותר מועד לפורענות. לצד משחקים באמת טובים, יש לו הרבה משחקי שפל, שבהם הוא מאבד המון כדורים, ומפקיר את מרכז המגרש ליריב.
פנסו אולי לא נותן משחקים גדולים, אבל הוא מאוד יציב בתרומה שלו, עושה את המוטל עליו, לא מאבד הרבה כדורים, וסך הכל עושה סדר במרכז המגרש.
מה גם שמבין שניהם, מזור קצת יותר התקפי, קצת יותר נוטה לעלות למעלה, מה שחושף אותנו למתפרצות. בהרכב שגם ככה מאוד התקפי, אני מעדיף שני גרזנים שרוב הזמן יישארו מאחור.
ההבדלים ביניהם לא כאלה גדולים, ובכל זאת אני מעדיף את פנסו על פני מזור. |
| Offside |
נשלח - 01/02/2014 : 00:17:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
יש לנו שני מגינים התקפיים, זה ברור. הבעיה שלנו היא מאמן שנותן לשנייהם הוראה לעלות כל התקפה. אם כל פעם רק אחד מהם עולה אז ההגנה יכולה לחפות על החור שנשאר בהתקפה אחר כך, אבל ברגע ששנייהם עולה, אין מי שיחפה עליהם...
ומעבר לזה, גם כשהם מצטרפים להתקפה כמעט ולא משתפים אותם. תמוה במיוחד בהתחשב בזה שחוץ מעוז אין לנו כמעט שום יכולת ליצור התקפות משחקני מרכז הקישור ולעומת זאת מהאגפים אנחנו כן מייצרים יותר התקפות משמעותיות. |
| davidkipod |
נשלח - 31/01/2014 : 23:15:10 מהכפר, נראה אותך משבץ את דן רומן ואת היהלום הברזילאי בהרכב שלך חוץ מזה אני די שלם עם ההרכב שלך. בקטנה - מזור לפני פנסו. |
| אליה |
נשלח - 31/01/2014 : 23:13:03 ושוב דגו סיים את העונה לצערי.אוחנה יש לו שתי יתרונות הוא לוחם ושחקן בית לא היתי מוותר עליו ומי אמר שאורי עוזב זה אמת? |
| האדום מהכפר |
נשלח - 31/01/2014 : 21:54:01 מקצועית אין ממש טעם לנתח את המשחק הזה, אום אל פאחם קבוצה ברמה של תחתית ליגה א', אם לא ליגה ב'.
מה שכן, אפשר לציין לטובה את תחלופת השחקנים החיובית בקטמון.
אורי כהן הבינוני שוחרר, ובמקומו נראה את אביתר ברוכיאן המוכשר.
הפציעה של עבד ללא ספק עשתה משהו טוב להתקפה, העסק יותר זורם, יותר כדורים עוברים דרך שי ועוז, וההתקפה של קטמון נראית חדה ומסוכנת, אם עידן היה משחק היום זה היה נגמר ב7 ומעלה.
גם הפציעות של אוחנה ודגו הטיבו איתנו. סוף סוף גילינו שאפשר לסמוך על דור הלוי ועל פנסו, אומנם לא שחקנים מוכשרים יותר מדי, אבל יודעים להניע כדור, מוסרים בזמן, לא מאבדים יותר מדי. נראה לי שסוף סוף מצאנו את צמד הקשרים האחוריים שלנו לתקופה הקרובה.
זה ההרכב שהייתי רץ איתו עד סוף הליגה:
שוער: שמש מגן שמאלי: ברוכיאן בלם: בראשי בלם: עזו מגן ימני: ג'ורג' קשר אחורי: פנסו קשר אחורי: דור הלוי עושה משחק: צבאג חלוץ ימני: שטיין חלוץ שמאלי: שמש חלוץ מרכזי: אהרון
משלימים את הסגל:
בויטר אמיתי מזור אפרים אידה רון וייסברג
מדהים איזה סגל רחב יש לנו, אפילו אם אוחנה דגו ועבד היו כשירים, לא יודע אם הייתי מכניס אותם ל18... |
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 31/01/2014 : 21:40:05 חברים לא לשכוח שכמה קבוצות יותר טובות לא הוציאו תוצאות יותר טובות מול אום אל פחם לדוגמא הפועל פתח תקווה שפעמים ניצחה אותנו ניצחה רק 2:1 כל ניצחון הוא טוב ובמיוחד חמישיה לא להיות טאמעים |
| אליה |
נשלח - 31/01/2014 : 19:56:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
כן 90 דקות לאלו שעוד לא הפנימומאסאי דגו ג מ ר א ת ה ע ו נ ה.עידה שחקו טוב ויש לו טאץ במחצית השניה עשה הרבה עבודה מקדימה ויסברג -חושך לא מהירות ולא השליטה בכדור עומרי רון מחובה לגמרי..ובנוגע למאמן עבודה טובה כי עם המרכז שדה שלנו דבר יחידי שנשאר זה אגפים.
התבלבלת אליה..עידה יכול להיות שחקן טוב אבל בטח לא הראה את זה היום וויסברג בקושי שיחק אז לא ברור לי על בסיס מה המסקנות...עומרי רון מביך.
לא אחי אני לא מבולבל ראיתי הרבה עבודה במחצית השניה לא אמרתי כוכב אבל לבטח השתפר חכה זה שחקן טוב שלא כמו ויסברג שבאמת שייך לליגה א ואני בדרך כלל בין העדינים שבפורום.מקווה שאני טועה לגביו...... |
| אושר גדול |
נשלח - 31/01/2014 : 19:14:48 התיאום בין שי ועוז-תאווה לעיניים.השניים האלה מקרקסים את כולם.איזה גולים הם מייצרים. אין מה ללמוד מהמשחק הזה דבר.טוב שנגמר ככה ויאללה ממשיכים. מעולם מצבנו לא היה טוב יותר. |
|
|