פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - ראשל"צ בגביע

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 27/01/2014 : 09:24:56
ההרכב שלי:
שמש. ג'ורג', עזו (בתקווה שהוא בריא), בראשי, אורי.
דור, מזור, שי, עוז.
עידן, ויסברג.
פנסו, רון ואמיתי מחליפים.
את המשחק הזה חייבים לנצח. בשיניים. אין חוכמות.
וראשל"צ נראת לי כמו קבוצה עקשנית שתמרוט מחר את עצבנו.

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
הולך ברגל נשלח - 31/01/2014 : 02:18:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

רשל"צ תפגוש את סכנין בדוחא ובא לי למות. שנים שאני רודף אחרי הפועל בכל הארץ, סוף סוף פעם אחת היא יכלה להגיע 4 דקות נסיעה מהבית שלי. אני והאוהדים ממשגב היינו מביאים לפחות עוד 100 אוהדים שאנחנו חופרים להם שנים על כל סיפורי הפועל ירושלים. סכנין היו מושיבים אותנו ביציע המעורב, לא איפה ששמים את בית"ר. היתה חגיגה לא נורמאלית. באסה, עצבים, דיכאון. אין לי פה כלום חוץ מהפועל, אני עוזב את הארץ ויחזור לפתיחת העונה הבאה.

אפשר לבכות על הגביע עד מחר (כי יש משחק שחייבים לנצח בשיניים).

חוץ מזה הסיכוי שלנו לקבל את ביטר בשמינית היה מזערי. לעומת זאת רוב הסיכויים שהיינו עפים מול אשדוד, רעננה, ק"ש או סכנין. אולי היה קצת מרגש, ובזה זה היה נגמר. זה לא מה שהיה משדרג את המועדון שלנו. אין פתרונות קסם.

מסכים שאין פתרונות קסם, נשים בצד את ההדחה ואני ממש לא מיואש מהמועדון שדווקא מקרין נקודות אור לאחרונה. אני טס בלי קשר, פשוט עכשיו שאין דרבי (שזה יותר מצו 8) זה יהיה יותר קל להתרחק
eupheu נשלח - 30/01/2014 : 20:28:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

לא חושב שהיה פה זלזול, או החלטה שהגביע לא חשוב. היו כמה טעויות משמעותיות של עופר, הייתה מכת פציעות קשה, והיה משחק מאוד חלש של לפחות חמישה שחקנים (מזור, כהן, עידה, אפרים, אמיתי) ובינוני של כל היתר. אין מה לעשות יש לנו סגל מאוד קצר, כש3-4 שחקני הרכב פצועים יש לנו סגל שלא היה עולה מליגה א. כשמוסיפים לזה לפחות שתי טעויות באיוש ההרכב, כמעט לא היה לנו סיכוי.

שכחת ג'ורג'י, אכזבת המשחק ביי פאר.

בשביל להיות בנוני הוא היה צריך לקבל כדורים...ייבשו אותו כל המשחק...אבל באמת לא משנה.
מחאיי נשלח - 30/01/2014 : 20:09:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

רשל"צ תפגוש את סכנין בדוחא ובא לי למות. שנים שאני רודף אחרי הפועל בכל הארץ, סוף סוף פעם אחת היא יכלה להגיע 4 דקות נסיעה מהבית שלי. אני והאוהדים ממשגב היינו מביאים לפחות עוד 100 אוהדים שאנחנו חופרים להם שנים על כל סיפורי הפועל ירושלים. סכנין היו מושיבים אותנו ביציע המעורב, לא איפה ששמים את בית"ר. היתה חגיגה לא נורמאלית. באסה, עצבים, דיכאון. אין לי פה כלום חוץ מהפועל, אני עוזב את הארץ ויחזור לפתיחת העונה הבאה.

אפשר לבכות על הגביע עד מחר (כי יש משחק שחייבים לנצח בשיניים).

חוץ מזה הסיכוי שלנו לקבל את ביטר בשמינית היה מזערי. לעומת זאת רוב הסיכויים שהיינו עפים מול אשדוד, רעננה, ק"ש או סכנין. אולי היה קצת מרגש, ובזה זה היה נגמר. זה לא מה שהיה משדרג את המועדון שלנו. אין פתרונות קסם.
מחאיי נשלח - 30/01/2014 : 20:04:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

לא חושב שהיה פה זלזול, או החלטה שהגביע לא חשוב. היו כמה טעויות משמעותיות של עופר, הייתה מכת פציעות קשה, והיה משחק מאוד חלש של לפחות חמישה שחקנים (מזור, כהן, עידה, אפרים, אמיתי) ובינוני של כל היתר. אין מה לעשות יש לנו סגל מאוד קצר, כש3-4 שחקני הרכב פצועים יש לנו סגל שלא היה עולה מליגה א. כשמוסיפים לזה לפחות שתי טעויות באיוש ההרכב, כמעט לא היה לנו סיכוי.

שכחת ג'ורג'י, אכזבת המשחק ביי פאר.
פרננדו פסואה נשלח - 30/01/2014 : 19:45:54
הולך ברגל נשלח - 30/01/2014 : 18:38:26
קטמון ותיק נשלח - 30/01/2014 : 16:41:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין יותר עצמי מזה. במשחק חשבתי ששי מזור כבש, אחרי כמה צפיות זה נראה כמו דור הלוי

נכון שדור הלוי היה שם אבל הבעיטה היא של הבחור מראשון. גם השופט חשב כך.
אמיר גולה נשלח - 30/01/2014 : 16:27:48
אין יותר עצמי מזה. במשחק חשבתי ששי מזור כבש, אחרי כמה צפיות זה נראה כמו דור הלוי
שמאש נשלח - 30/01/2014 : 13:56:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש
[ ושער ששחקן שלנו הבקיע.

השער לא היה שער עצמי. נכון שבמהלך המשחק היה לפחות מקרה אחד, אחר, שבו קטמון כמעט הבקיעה שער עצמי

וותיק זה לא נראה לך עצמי? אפילו שלמה בפרשנות אומר שזה עצמי..
http://sports.walla.co.il/?w=//2716165
קטמון ותיק נשלח - 30/01/2014 : 13:31:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש
[ ושער ששחקן שלנו הבקיע.

השער לא היה שער עצמי. נכון שבמהלך המשחק היה לפחות מקרה אחד, אחר, שבו קטמון כמעט הבקיעה שער עצמי
שמאש נשלח - 30/01/2014 : 13:28:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

לא היתה התייחסות רצינית למשחק הזה מלכתחילה וזו הטעות. ההרכב של המאמן, צורת המשחק הנרפית ואפילו האמירה של שי לפני המשחק בראיון ש"עולים למשק הזה משוחררים מלחצים בניגוד למשחקים של הליגה". טעות!!
היה צריך להיות בדיוק ההפך. לעלות כמו למשחק הכי חשוב.
השנה כבר לא נעלה ליגה וגם לא נרד. עוד נקודה פחות נקודה לא יעשו הבדל ענקי. בגביע שמינית גמר ואולי גם רבע גמר היו ממשדרגים את המועדון הזה בצורה רצינית. תחשבו רק על אפשרות לדרבי אמיתי. זה היה מטיס אותנו.
הקונספט שהגביע משני היתה נכונה לעבר, בליגות של האותיות, כשהיינו ממוקדים מאה אחוז לעליית ליגה. אליפות או לא כלום. השנה אנחנו לא שם ופספסנו הזדמנות פז להכנסה גדולה, לשדרוג המועדון, לכניס למעגל האוהדים אוהדים חדשים, דווקא אחרי שהגורל זימן לנו יריבה נוחה. חבל.

כל מילה. כשקראתי את הראיון הקצר עם שי לפני המשחק, כבר ראיתי לאן זה הולך. מאמן ראשון לעומת זאת היה נחוש ודיבר על "1:0 קטן.. ללא הארכות פציעות, או אדומים" - וכך היה . לא הייתה שום הצדקה לפספוס ההזדמנות ההיסטורית לנוע שלב קדימה, להיחשף, ליצור הכנסה נוספת, ואולי להמשיך לשלב הבא. ראשון היו חלשים ונחושים, החזיקו בכדור כי איפשרנו להם, עם התקפה עקרה חסרת מחץ, ושער ששחקן שלנו הבקיע. אפשר להפסיד, וזה קורה, וזה לא מפחיד אותנו, אבל ההפסד הזה הוא מה שכינו כאן 'שערורייה' .
rotm נשלח - 30/01/2014 : 11:14:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

לא היתה התייחסות רצינית למשחק הזה מלכתחילה וזו הטעות. ההרכב של המאמן, צורת המשחק הנרפית ואפילו האמירה של שי לפני המשחק בראיון ש"עולים למשק הזה משוחררים מלחצים בניגוד למשחקים של הליגה". טעות!!
השנה כבר לא נעלה ליגה וגם לא נרד. עוד נקודה פחות נקודה לא יעשו הבדל ענקי. בגביע שמינית גמר ואולי גם רבע גמר היו ממשדרגים את המועדון הזה בצורה רצינית. תחשבו רק על אפשרות לדרבי אמיתי. זה היה מטיס אותנו.
הקונספט שהגביע משני היתה נכונה לעבר, בליגות של האותיות, כשהיינו ממוקדים מאה אחוז לעליית ליגה. אליפות או לא כלום. השנה אנחנו לא שם ופספסנו הזדמנות פז להכנסה גדולה, לשדרוג המועדון, לכניס למעגל האוהדים אוהדים חדשים, דווקא אחרי שהגורל זימן לנו יריבה נוחה. חבל.

מסכים, למרות שצריך לזכור גם את הנסיבות המקלות (מכת הפציעות).
הנזק הוא עצום, דרבי אדום-צהוב למשל היה יכול לסגור לפחות חלק גדול מהגרעון. 40% מ25,000 כרטסים זה סביב 400,000 ש"ח.
עוגן ק. נשלח - 30/01/2014 : 10:13:46
מחאיי נשלח - 29/01/2014 : 22:17:10
לא יודע מה היה יותר שערורייה, ההרכב שעופר עלה איתו או העדר התגובה שלו למה שהלך שם במחצית הראשונה (בדיעבד חבל שלא חטפנו כבר אז).
davidkipod נשלח - 29/01/2014 : 21:26:00
אגב, הגול שהם שמו לנו, עצמי או לא, היה יפה...
אם לא היינו הצד הנפגע בסיפור, מרד, הבריהון הזה עשה וואחד סלאלום על כל ההגנה שלנו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07