| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אופיר הקשוח |
נשלח - 24/01/2014 : 09:23:06 יש אנשים שיהיו מנותקים מטלווזיה ומסכי ענק. תעדכנו אותנו בבקשה באתר, מאתמול אני במתח ואוכל את הלב על זה שאני מפספס את המשחק... תודה! |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| amos |
נשלח - 27/01/2014 : 21:29:06 הייתי רציני בעיקרון ודעתי כדעתך!!! |
| רגל עץ |
נשלח - 27/01/2014 : 09:58:42 מישהו יכול לתת פרטים על טל בן שטרית, שהיה על הספסל שלנו במשחק בנתניה? לפי אתר ההתאחדות הוא בן 19, בוגר הנוער של בית"ר, אבל רשום אצלנו כ"שחקן חדש" ולא כהשאלה. באיזה תפקיד הוא משחק? ואני חוזר על שאלה ששאלתי כבר - האם מסאיי דגו שוב פצוע? לפי הראיון של דור הלוי ברדיו ביום ששי, מתאמנים איתנו גם אביתר ברוכיאן מבית"ר ומאור עידה מאום-אל-פחם.
תכלס, על אף יתר הלחצים, יהיה נחמד אם יחזור העדכון השבועי של הועד המנהל בפורום הסגור...
עריכה: לפי דאבלפס "הבלם מאור עידה סיכם בקטמון" (לא נראה לי שהוא בלם...)
|
| davidkipod |
נשלח - 25/01/2014 : 16:03:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אני יש לי תוכנית משחק חדשנית: לפתוח עם עוז, ולהוציא אותו מיד אחרי שנבקיע את הגול החמישי (דקה 50). זה די פשוט ולא מבין איך לא עלו אצלנו על זה.
עמוס, אתה אומר את זה חצי ברצינות (!?), אני חושב שזה לגמרי נכון. כשעוז על המגרש קטמון מסוכנת ויצירתית. לכולם כבר ברור שאנחנו משחקים עד הדקה ה 70 בשביל איכשהו "להשאר במשחק", ומחכים שעוז יכנס סוף סוף לגאול את השבלונה מעצמה. עוז צריך לפתוח, כנראה במקום עומרי רון, שידע ימים יפים יותר כשעלה מהספסל לקראת הסוף. |
| amos |
נשלח - 25/01/2014 : 15:28:53 אני יש לי תוכנית משחק חדשנית: לפתוח עם עוז, ולהוציא אותו מיד אחרי שנבקיע את הגול החמישי (דקה 50). זה די פשוט ולא מבין איך לא עלו אצלנו על זה. |
| davidkipod |
נשלח - 25/01/2014 : 12:37:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
תנו לי להפסיד היום ולנצח את ראשל"צ בשלישי.
לגמרי.
ציטוט: [i] הבעיה היא שהתוצאה באמת מטעה, ועם יכולת כזו יהיה קשה מאוד.
זו היכולת שלנו, וזה הספיק לנו להגיע למאזן נצחונות:הפסדים מאוזן עד כה בליגה. שיחקנו נגד קבוצת ליגת על, שכשרצתה - לחצה. לרעיה - אפילו השער הראשון שלנו העיד בעיקר על טכניקה גבוה שלהם... אם הדחיפה של הקהל בשלישי - המשימה אפשרית.
ציטוט: [i] הבשורה הגדולה של היום לא מגיעה מהמגרש, אלא מסביב. יותר מ-50 אוהדים בהודנא, שמועות על 200 בסירה. כיף בפאבים שלנו.
לגמרי. יאללה הפועל יים. |
| אושר גדול |
נשלח - 25/01/2014 : 09:33:16 א.א.א. ועפולה הם המפתח לבטחוננו.הלוואי ולא נגיע למבחנים. |
| דותן716 |
נשלח - 24/01/2014 : 22:03:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מזל שראשון,עפולה וא.א.א. הפסידו.
זה היה ברצינות, ההתייחסות לא.א.א? |
| nachumco |
נשלח - 24/01/2014 : 20:45:04 נתניה לא היו כאלה גדולים. אנחנו שיחקנו משחק חלש להחריד עם המון כבוד ליריבה. ספגנו גולים נאיבים שהזכירו נשכחות . אלון וייסברג(במשחקים הקודמים) ועודד אמיתי (היום לראשונה) הוכיחו שהם שחקנים מעולים בדקות המשחק המועטות ששיחקו. כדאי שיפתחו בהרכב הפותח. המצב בטבלה מטורף. מזל שראשון ועפולה הפסידו. צריך לאגור כמה שיותר נקודות במאני טיים.
|
| אושר גדול |
נשלח - 24/01/2014 : 19:10:19 מזל שראשון,עפולה וא.א.א. הפסידו.משחקי הטבלה מטריפים.כל נצחון מקפיץ אותך וכל הפסד מפיל אותך.עכשיו אנחנו נכנסים למאני טיים. |
| מחאיי |
נשלח - 24/01/2014 : 19:03:28 תנו לי להפסיד היום ולנצח את ראשל"צ בשלישי. הבעיה היא שהתוצאה באמת מטעה, ועם יכולת כזו יהיה קשה מאוד.
הבשורה הגדולה של היום לא מגיעה מהמגרש, אלא מסביב. יותר מ-50 אוהדים בהודנא, שמועות על 200 בסירה. כיף בפאבים שלנו. |
| עד שנגיע |
נשלח - 24/01/2014 : 18:38:10 שופט עלוב שהחזיר את נתניה למשחק עם שריקה לעבירה שלא היתה והביאה לגול הראשון של נתניה, ולא שרק לפנדל ברור שהגיע לנו בחצי הראשון. בגול השני עמית שגה שוב (כמו במחזור ה- 11 ובעוד משחקים) בתגובה שלו לכדור רוחב. אמיר חייב לעבוד איתו על היציאות שלו לכדורי הרוחב הנמוכים ובחצי גובה. גם לאורי כהן רשלנות תורמת בגול הזה. עומרי רון לא הורגש בכלל. זה רעיון נכון מאוד לעלות עם שני שחקנים קידמיים, אבל יכול להיות שצריך לנסות את וייסברג במקום עומרי. עוז ואמיתי הכניסו הרבה התלהבות ושינו את המומנטום בסןף המשחק. מה מצבו של אסף?
|
| eupheu |
נשלח - 24/01/2014 : 18:36:24 משחק שבאנו להפסיד בו והפסדנו. כנראה שהתרוץ כבר היה מוכן מראש (נתניה הכי טובה בליגה ,תקציב ענק, ערן לוי קבב ענק וכולי וכולי..) ,חבל. |
| yossimaz |
נשלח - 24/01/2014 : 18:21:27 חוץ מג׳ורג׳ ועוז. משחק גרוע של כל הקבוצה. חבל שלעוז אין כושר גופני לשחק יותר מ30 דקות כי שעוז על המגרש כל השחקנים לידו נראים יותר טוב ( שי , עידן , ג׳ורג׳י בסוף). אסור לשכוח שנתניה קבוצה של לפחות אמצע טבלת ליגת העל עם תקציב פי 5 מכל קבוצה בליגה שלנו. דווקא במשחק כזה נגד קבוצה כזאת ועם שער יתרון בדקה הראשונה לטובתנו היינו צריכים להיות קצת רעים ,לשחק חזק וסגור ולנסות לעקוץ במתפרצות. נראינו נאיבים על המגרש והתוצאה המכובדת בסיום (3-2) משקרת לטובתנו הפעם. שבוע הבא חוזרים לטדי בכל הכח.. |
| mookie |
נשלח - 24/01/2014 : 18:19:55 משחק די חלש שלנו. 60 דקות ראשונות של משחק, בקושי הצלחנו לבצע פעולות התקפיות ראויות. יותר מדי איבודי כדור סתמיים, יותר מדי ראש בקיר והחלטות לא נכונות של שחקנים. מבחינה הגנתית, הסיפור הקבוע, רוב הזמן עומדים טוב, ואז פתאום ברגע אחד ההגנה פשוט נעלמת.
רוב המשחק, היה לי את הרושם, שנתניה פשוט לא רוצים להבקיע. הם יכלו לכתוש אותנו, ומאיזה שהיא סיבה לא עשו את זה.
מה שמצחיק, זה שבסוף כמעט גנבנו תיקו...
נ.ב- אלירן ג'ורג' (ובעצם גם אורי כהן) הוא שחקן כנף לכל דבר, אין שום סיבה שהוא לא ישחק בעמדה הזו אם יש לו מחליף ראוי בהגנה. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 24/01/2014 : 17:55:21 הפסד זה חלק מהכדורגל. עמרי רון פשוט לא הגיע למשחק, לא הורגש. היה צריך להחליפו הרבה יותר מוקדם. השער הראשון של נתניה טעות חמורה של עמית בהצבת החומה. השער שני - שילוב של חור ענק בצד שמאל (אורי כהן + טעות מיקום של עמית). השער השלשיי של נתניה שוב חור קשה בצד שמאל. השער של עידן - חוויה לעין מבישול יפה של ג'ורג'י. הכניסה של עוז ולאחר מכן של עודד אמיתי שינו את המומנטום של המשחק, רק חבל שזה קרה כל כך מאוחר. שיפוט - המחצית הראשונה היה צריך לשרוק לפחות לפנדל אחד לטובת קטמון.
וברכות לעמית שמש לנישואיו ביום ראשון הקרוב (לפי מדורי הרכילות במקומונים...)
|