ס ק י ר ת נ ו ש א |
יוסי חרדי שנפתח |
נשלח - 09/01/2014 : 23:44:40 פעם ראשונה בפורום האדום והגועש שלכם, כמו שאתם רואים משמי,אינני יכול לראות אותכם בטי.וי. כי אסור אצלנו, וודאי להגיע למגרשים אני לא יכול אוי ואבוי אם המשפחה או הקהילה ייראו אותי... ואת כל אהבתי לספורט קיבלתי דרך הרשת הכי מופלאה שיש והיא כמובן רשת האינטרנט [שגם אותה אני חייב להנות בשקט..], ובקבוצה שלכם התאהבתי כי זאת קבוצה של העם היא הוקמה על ידכם האוהדים והיא בבעלותכם,וזה מפעים אותי אנשים פשוטים [לא טייקונים] עם אהבה עזה לכדורגל ומוציאים מכספם למען קבוצה ביתית, ובעזרה המקסימה שלכם לעוז צבאג [שהחזיר לכם השבוע בגדול,ועל זה נאמר "שלח לחמך על פני המים כי ברוב הימים תמצאנו"] הראתם את האופי הענק והמקסים שלכם,ואת המעלה של קבוצה שאוהדיה הם הבעלים ולכן הם אנושיים יותר,
מאחל לעצמי להנות כאן בפורום, ומדי פעם לבוא ולהכנס לכאן ולהרגיש בבית ולהנות מהקבוצה והעיקר בהצלחה ענקית לקבוצה!!
לילה טוב ומבורך לכולם!! |
6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קשיש אדום |
נשלח - 10/01/2014 : 16:58:33 ברוך הבא |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 10/01/2014 : 12:44:45 ברוך הבא אתה ירושלמי? אני אחד האנשים הכי חילוניים שאני מקיר אבל אני מאוד אוהב לבקר מדי פעם בשכונות החרדיות של ירושלים, אתה מוזמן לבוא גם למשחקים. |
איתן610 |
נשלח - 10/01/2014 : 10:23:45 יוסי היקר
ראשית ברוך הבא בצל אתרנו. מקווה לראות אותך באחד ממשחקנו, יש בקרבנו הרבה דתיים, שומרי מצוות כך שלא תחוש זר בקירבנו, אלא רק משפחה אחת מאוחדת.
שבת שלום |
הולך ברגל |
נשלח - 10/01/2014 : 02:00:40 ברוך הבא לפורום אוהד יקר. הלוואי ונראה אותך גם באיזה משחק! |
גבעוני |
נשלח - 10/01/2014 : 00:00:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוסי חרדי שנפתח
פעם ראשונה בפורום האדום והגועש שלכם, כמו שאתם רואים משמי,אינני יכול לראות אותכם בטי.וי. כי אסור אצלנו, וודאי להגיע למגרשים אני לא יכול אוי ואבוי אם המשפחה או הקהילה ייראו אותי... ואת כל אהבתי לספורט קיבלתי דרך הרשת הכי מופלאה שיש והיא כמובן רשת האינטרנט [שגם אותה אני חייב להנות בשקט..], ובקבוצה שלכם התאהבתי כי זאת קבוצה של העם היא הוקמה על ידכם האוהדים והיא בבעלותכם,וזה מפעים אותי אנשים פשוטים [לא טייקונים] עם אהבה עזה לכדורגל ומוציאים מכספם למען קבוצה ביתית, ובעזרה המקסימה שלכם לעוז צבאג [שהחזיר לכם השבוע בגדול,ועל זה נאמר "שלח לחמך על פני המים כי ברוב הימים תמצאנו"] הראתם את האופי הענק והמקסים שלכם,ואת המעלה של קבוצה שאוהדיה הם הבעלים ולכן הם אנושיים יותר,
מאחל לעצמי להנות כאן בפורום, ומדי פעם לבוא ולהכנס לכאן ולהרגיש בבית ולהנות מהקבוצה והעיקר בהצלחה ענקית לקבוצה!!
לילה טוב ומבורך לכולם!!
ברוך הבא |
נעם"ש |
נשלח - 09/01/2014 : 23:54:58 ברוך הבא, יוסי. מאחל לך המון שנים של הנאה מהפועל ירושלים כקבוצת אוהדים, ושתצליח להגיע גם למשחקים. |
|
|