פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - הפועל אשקלון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
nachumco נשלח - 01/01/2014 : 06:52:26
פנינו נשואות אל יום שישי למשחק מול אשקלון.
אשקלון כרגע במשבר, ונקווה שהמשבר ימשך לפחות עד שבת.
על מנת לצאת מהמשחק בשלום , יש לשחק כפי ששיחקנו נגד עמישב בשנה שעברה.
לסגור את המשחק,להיאבק על כל כדור, ולעקוץ עם השחקנים המהירים שלנו.
צריכים 11 לוחמים על המגרש שמתאבדים ,ורצים אל כל כדור.
עופר חייב לפתור את סוגיית מרכז השדה שלנו (החוליה החלשה).
יש אפשרות לחלץ תיקו או אפילו לנצח, אם השחקנים יאמינו בעצמם.
כפי שנכתב בשיר "הכל פתוח עוד לא מאוחר ...זה יתכן,זה אפשרי,כל עוד אנחנו כאן שרים". שנה אזרחית טובה לכולם.

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
davidkipod נשלח - 04/01/2014 : 20:43:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

זה לא הכפשות ברמה האישית. זאת מציאות. צריך לדעת להתמודד עם זה

תתמודד בבקשה אתה עם העובדה שמסבירים לך פה, בפעם האלף, שהסגנון שלך פוגעני ודוחה. אם לזה אתה קורא צנזורה, אז זו צנזורה במיטבה. (ההפך מהצנזורה שאתה מנסה עלינו)

אליה נשלח - 04/01/2014 : 18:31:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

נחום לא קילל אף אחד. הוא רק כתב את דעתו, וזכותו. יכול להיות שהוא טועה, ויכול להיות שההודעה שלו מעצבנת. היא עדיין לגיטימית. וגם אם מה שכתבת זאת מציאות, היא לא רלוונטית לדיון כאן בפורום.

ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון, אתה מוזמן לעשות את זה בפרטי או בפייסבוק.

+1
lazy נשלח - 04/01/2014 : 18:05:06
ציטוט:

נחום לא קילל אף אחד. הוא רק כתב את דעתו, וזכותו. יכול להיות שהוא טועה, ויכול להיות שההודעה שלו מעצבנת. היא עדיין לגיטימית. וגם אם מה שכתבת זאת מציאות, היא לא רלוונטית לדיון כאן בפורום.

ואם אתה רוצה להמשיך את הדיון, אתה מוזמן לעשות את זה בפרטי או בפייסבוק.
אמיר גולה נשלח - 04/01/2014 : 17:59:17
lazy נשלח - 04/01/2014 : 17:55:48
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

1. 5.6. צריך לתת הזדמנות לעדי בויטר. עמית שמש במשחקים האחרונים עשה
טעויות שעלו לנו בנקודות. בויטר היה מצוין אתמול.

אז כנראה שיש פה צנזורה מוגזמת שלא מאפשרת לי להגדי מה אני באמת חושב עלייך, אבל מהתגובה הזאת ברור שלא היית במשחק אחד בשנתיים האחרונות. אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לא לדבר בכלל

אני לוקח אחריות על הצנזורה הקשה בפורום, כשמדובר בהכפשות ברמה האישית רק בגלל שאתה לא מסכים עם אמירה (לגיטימית) של מישהו אחר. במקום לרדת לרמה האישית אתה מוזמן להגיב לעצם העניין, או להתעלם, גם אם ההודעה מעצבנת אותך.
אמיר גולה נשלח - 04/01/2014 : 17:38:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

1. 5.6. צריך לתת הזדמנות לעדי בויטר. עמית שמש במשחקים האחרונים עשה

אז כנראה שיש פה צנזורה מוגזמת שלא מאפשרת לי להגדי מה אני באמת חושב עלייך, אבל מהתגובה הזאת ברור שלא היית במשחק אחד בשנתיים האחרונות. אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף לא לדבר בכלל
nachumco נשלח - 04/01/2014 : 06:27:47
1. עבד חלש מאוד כבר הרבה זמן. כבד. אכזבה. אין לנו עושה משחק. נקודה. צריך למצוא מחליף ראוי בינואר למרכז השדה.

2. השחקנים לא נשברו ונלחמו עד השנייה האחרונה.

3. אלון וייסברג הוא האס המנצח החדש של קטמון. בדקות שעלה ראינו:
יכולות גבוהות,מיקום ברחבה,מהירות. נאחל לו הצלחה.

4. אנו בהחלט נותנים כבוד "לקבוצות הצמרת" וקונים תיקו מראש. צריך עבודה
מנטלית לצאת מהשבלונה הזאת. (השחקנים ,הקהל, ואני ).
אם ראשון לציון מנצחת בחוץ את בני לוד,למה שלא ננצח את הפועל רמת גן ?

5. תיקו,תיקו,תיקו - שולח אותנו ישירות למבחנים. צריך גם להעז לנצח.

6. צריך לתת הזדמנות לעדי בויטר. עמית שמש במשחקים האחרונים עשה

7. תחשבו על האפשרות הבאה : אדלשטיין,שי בקישור. חלוצים
שטיין,עידן,וייסברג. מתכון לניצחון.

8. האצטדיון של אשקלון נראה מהזוית שלנו כמו ריבוע

9. אוהדים של אשקלון אמרו לנו בסיום המשחק " אין על הקהל של
קטמון,אתם מעודדים כל הזמן,גם בפיגור".
הם צודקים : זה זכות להיות חלק מאוהדי קטמון.

10. צריך לנצח את רמת גן. אין לנו אופציה אחרת. מצבנו בטבלה הורע.

11. מילה טובה לעופר : חילופים בינגו. ניהול נכון של המשחק במיוחד לאחר
ההרחקה של עמית. וייסברג ועידן, שינו את המשחק ממגננה להתקפה.
עילי נשלח - 04/01/2014 : 03:34:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

מה שעשה את ההבדל הוא לא זה ששיחקנו עם עשרה שחקנים, אלא החילוף של עבד, שלא תרם כמעט כלום, בוייסברג, שיחד עם עידן שמש נתן לנו אפשרות לשחק על מתפרצות. מרגע שהוא נכנס עשינו להם בי"ס למתפרצות.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

תמשיכו כל היום לחתום על תיקו. נראה לאן נגיע, בינתיים זה לא מאיר לנו פנים. אין שום סיבה שלא ננצח את הקבוצות "הגדולות" שעשיתן מהן באיירן מינכן (למה מי זאת אשקלון? מי? מי זאת בני לוד שחתמתם על תיקו מולה? למה שנפחד מהם? למה שלא ננצח לעזאזל?). קבוצות התחתית בינתיים לא נשברות מול הגדולות, בזמן שעוד לפני המשחקים שלנו מולן אנחנו כבר חותמים על נקודה.

התשובה הפשוטה לשאלות ולתהיות שלך היא שאנחנו לא משחקים כמו קבוצת תחתית, אבל אנחנו גם לא מספיק טובים. יש לנו יותר מדי בעיות במרכז הקישור, אבל בכל זאת משחקים יותר מדי דרך השחקנים שם. היתרון שלנו הוא באגפים ובחלוצים. אם 90% מההתקפות יעברו דרך האגפים (כשהתפקיד של הקשרים המרכזיים הוא להעביר את הכדור כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות כדרורים לאגף), ההתקפה שלנו תראה הרבה יותר טוב.
יכול להיות שמאמן אחר יבצע את השינוי המתבקש הזה, אבל אני בספק. לדעתי כמעט כל מאמן אחר שאפשר להביא יבוא עם שיטת המשחק שלו ולא יזוז ממנה מילימטר לטובת שיטת משחק אחרת שמנצלת את החוזקות של הסגל.

עזוב רגע טקטיקה. משלמים פה כסף לבנאדם כדי לגרום ל11 שחקנים לשחק כדורגל. הבסיס למשחק כדורגל זה לחבר שתי מסירות רצופות, ולעלות במטרה לשים גול, וכן - גם לנצח זו לא מילה גסה. אז למה לכל הרוחות דבר כזה לא יכול לקרות? למה ל200 שהגיעו אתמול לאשקלון לא מגיע שהקבוצה שלהם תעלה למגרש במטרה להבקיע?

לא רחוקה התקופה שתגיע שבה פתאום נבין שאנחנו צריכים לנצח , חייבים לנצח, כי אם לא נרד ליגה. צריך להזכיר שעלינו בשנה שעברה במחזור האחרון?
Offside נשלח - 04/01/2014 : 00:45:15
מה שעשה את ההבדל הוא לא זה ששיחקנו עם עשרה שחקנים, אלא החילוף של עבד, שלא תרם כמעט כלום, בוייסברג, שיחד עם עידן שמש נתן לנו אפשרות לשחק על מתפרצות. מרגע שהוא נכנס עשינו להם בי"ס למתפרצות.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

תמשיכו כל היום לחתום על תיקו. נראה לאן נגיע, בינתיים זה לא מאיר לנו פנים. אין שום סיבה שלא ננצח את הקבוצות "הגדולות" שעשיתן מהן באיירן מינכן (למה מי זאת אשקלון? מי? מי זאת בני לוד שחתמתם על תיקו מולה? למה שנפחד מהם? למה שלא ננצח לעזאזל?). קבוצות התחתית בינתיים לא נשברות מול הגדולות, בזמן שעוד לפני המשחקים שלנו מולן אנחנו כבר חותמים על נקודה.

התשובה הפשוטה לשאלות ולתהיות שלך היא שאנחנו לא משחקים כמו קבוצת תחתית, אבל אנחנו גם לא מספיק טובים. יש לנו יותר מדי בעיות במרכז הקישור, אבל בכל זאת משחקים יותר מדי דרך השחקנים שם. היתרון שלנו הוא באגפים ובחלוצים. אם 90% מההתקפות יעברו דרך האגפים (כשהתפקיד של הקשרים המרכזיים הוא להעביר את הכדור כמה שיותר מהר ועם כמה שפחות כדרורים לאגף), ההתקפה שלנו תראה הרבה יותר טוב.
יכול להיות שמאמן אחר יבצע את השינוי המתבקש הזה, אבל אני בספק. לדעתי כמעט כל מאמן אחר שאפשר להביא יבוא עם שיטת המשחק שלו ולא יזוז ממנה מילימטר לטובת שיטת משחק אחרת שמנצלת את החוזקות של הסגל.
אליה נשלח - 03/01/2014 : 20:21:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

נראה לי שהבנתי את העניין. קבוצתנו צריכה לשחק בעשרה שחקנים. עזבו אתכם מיש קישור אין קישור, עשרה שחקנים, והקבוצה אש.

גנבת לי אשכול צודק אנו באים להמליץ לעופר לעלות ב10 שחקנים ויש סיכוי לעלות כך ליגה
עילי נשלח - 03/01/2014 : 18:35:56
עד ההרחקה - משחק בזיוני, לא פחות. כדורגל עלוב, שום יצירתיות, שום חידוש, אין קישור, אין 3 מסירות רצופות, אין כלום. הרבה זמן לא ראיתי כדורגל כל כך חלש כמו היום. לא מאשים את השחקנים, אין מי שינווט אותם. מאמן בשקל וחצי מציג כדורגל בשקל וחצי.

התחתית מתקרבת חברים. בקצב הזה אנחנו הולכים למבחנים לליגה א'. תוצאה מחורבנת, יכלנו לנצח היום את המשחק כמו שיכלנו להפסיד אותו, אבל לפחות היינו עולים לשחק כדורגל, להלחם, לנסות לתת את השער.

מזל שיש שחקנים ווינרים על המגרש שעוד מחפים על הבזיון שמציג זה ש"מארגן" אותם - עופר טסלפפה.
(לזכותו יאמר שהחילופים שלו בינתיים הם בינגו)

להתעורר!!!!
קטמון ותיק נשלח - 03/01/2014 : 18:35:56
1. עמית שמש לא אוהב/רוצה לשחק בכפר שלם ואוהב לתת את הבמה לשוער המשנה (בעונה שעברה - מאור בן יעקב שגם עצר את הפנדל)
2. לשחק ב- 10 שחקנים כנראה מותן הרבה הנעה (מוטיבציה) לשחקני קטמון לשחק יותר טוב.
3. תנו לעידן שמש מצב וכדור טוב ויהיה שער.
4. העמידה (כצופים) מאחורי השער כשכל המגרש פרוס לפניך נותנת זווית ראייה שונה על המשחק, ובמיוחד על מה שקורה ברחבה: הרבה מאד בלאגן, מקריות ומזל. גם הרבה יותר קל להחליט אם היה פנדל או לא היה.
5. אם לציין שחקן מסויים לטובה - אני מבקש הפעם לציין את אורי כהן שנתן משחק טוב מאד גם בהגנה וגם בהתקפה (למשל המהלך שלו ממש לפני הסיום כאשר הצליח לשמור את הכדור אצלו גם במצב שנראה די אבוד).
6. אלון וייסברג נראה טוב: מהירות וקריאת המצב במגרש.
7.השיפוט בסה"כ היה טוב, וכל הכבוד לשופט (שידוע בקשיחותו) ששמע לדברי הקוון והפך את כיוון בעיטת העונשין שהובילה לשער השיויון.
amos נשלח - 03/01/2014 : 18:20:55
כל שבוע אותו פזמון, הקבוצה נראית רע כשהיא מנצחת וכשהיא מפסידה. כשכתבתי שהיינו צריכים לנצח את הפועל פתח תקווה ענו לי פה שאני מגזים... כל התחתית חוגגת על הפועל פתח תקווה ועל הפועל רמת גן ועל בני לוד ועל כל קבוצה שעלינו מולה בפיק ברכיים כי היא "קבוצת צמרת" כביכול. בליגה השיויונית הזו אין אף קבוצת צמרת, רק כמה קבוצות פחדניות שלא לוקחות ולא מעזות
מחאיי נשלח - 03/01/2014 : 18:17:24
סה"כ כיף ביציע שלנו, והנקודה כמו שנאמר מראה על הרבה אופי. למרות זאת, הקבוצה לא נראתה טוב, עבד ממשיך להיות חלש ומרכז השדה לא קיים.

נקודות האור:
- שי כבר משחק שני טוב
- עידן שחזר מהפציעה עם גול
- שירים חדשים ביציע
- עם יכולת כזו, בויטר בשער וכפר-שלם במקום ה-3 בא' דרום, אין שום מקום לשאננות
שמאש נשלח - 03/01/2014 : 18:00:27
נראה לי שהבנתי את העניין. קבוצתנו צריכה לשחק בעשרה שחקנים. עזבו אתכם מיש קישור אין קישור, עשרה שחקנים, והקבוצה אש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07