ס ק י ר ת נ ו ש א |
yossimaz |
נשלח - 30/12/2013 : 09:15:49 יש היום 2 שינויים בהרכב: ג׳וני יפתח במקום ג׳ורג׳ ופנסו יפתח במקום מזור. פותחים במערך 4-4-2 יהלום. הגנה: עזו, בראשי, אורי וג׳וני. קישור: פנסו אחורי , אוחנה ועבד באמצע ושי אהרון מתחת לחלוצים ( אוהד ורז). בהצלחה. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עמרי446 |
נשלח - 02/01/2014 : 22:10:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
לקראת המשחק בשישי נגד אשקלון אנחנו בבעיה קשה, פנסו צבר 5 צהובים ולא ישחק בשישי,אוחנה קיבל כרטיס אדום ולא ישחק גם הוא בשישי. מה נהיה עם דור הלוי? הוא פצוע?
לא יודע אם מישהו העלה את זה. אבל אולי זה יכול להסביר את ההרחקה של אוחנה..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471847,00.html |
אליה |
נשלח - 01/01/2014 : 16:56:57 זה נכון ש שחק זהיר מסוכן ( ראו מזחק עם בני לוד ) אנחנו חייבים להתחיל ללחוץ בקישור ברגע שזה יקרה אנחנו גם נרחיק סכנה מהשער וגם ניצור בצד הנגדי הבעיה היא כושר הבקעה צולע זאני מקווה ישתנה עם חזרתם של עידן ועוז.שחשני כנף שלנו לא יודעים מה לעשות עם כדור ברחבה אני מתייחס בעיקר לאוהד ולכן גם על המשחק ההתקפה גם אי אפשר להשען ב100אחוז.אם משחררים את הלוי, ואני לא רואה למה לא לשחחר אותו צריך להביא קשר בונה משחק שיעשה רוטאציה עם עוז , כי חייבים לשנות שיטת משחק.לדעתי משחק זהיר הוא פרושו לא התקפה סוחפת בקצף מסחרר עם חורים בהגנה אלא משחק מבוקר הבנוי על החזקת הכדור(שגם זה לא חלק החזק אצלינו ).בנוסף אל תבנו על זה שאשקלון במשבר עם שחקנים כאלו גם במשבר הכי קשה הם יכולים לשים לנו 3-4 שערים. |
davidkipod |
נשלח - 01/01/2014 : 15:13:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
יש היום 2 שינויים בהרכב: ג׳וני יפתח במקום ג׳ורג׳ ופנסו יפתח במקום מזור. פותחים במערך 4-4-2 יהלום. הגנה: עזו, בראשי, אורי וג׳וני. קישור: פנסו אחורי , אוחנה ועבד באמצע ושי אהרון מתחת לחלוצים ( אוהד ורז). בהצלחה.
יוסי, זה אמנם נחמד לנו כאוהדים לדעת את ההרכב לפני המשחק, אבל לא בטוח שזה משרת את המטרה. המאמן של אשקלון לא צריך לדעת מה ההרכב שיפתח נגדו כמה שעות לפני המשחק... אז בואו נתאפק.
|
רגל עץ |
נשלח - 01/01/2014 : 14:11:03 עפר עוד עלול להפתיע ולעלות עם שלושה קשרים הגנתיים - מזור, אלברמן ומור אפרים...
|
eupheu |
נשלח - 01/01/2014 : 14:01:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אין סיבה לא לשחק התקפי בעיקר בגלל שאשקלון קבוצת התקפה מעולה ובטוח תכבוש מולנו, לפחות שער אחד. לא נצליח למשוך מולם בבונקר.
נראה לי שדיי ברור שאנחנו לא מסוגלים/יכולים לשחק זהיר/הגנתי....זה חלק מהבעייה שלי עם עופר שאני לא בטוח שהוא מבין את זה... |
פולדש |
נשלח - 01/01/2014 : 13:56:53 אין סיבה לא לשחק התקפי בעיקר בגלל שאשקלון קבוצת התקפה מעולה ובטוח תכבוש מולנו, לפחות שער אחד. לא נצליח למשוך מולם בבונקר. |
yossimaz |
נשלח - 01/01/2014 : 13:44:31 עם הקאדר הנוכחי איך עופר יכול לשחק זהיר? אוחנה ופנסו מורחקים, דור הלוי לא משותף. נשארו עבד ומזור מה שמחייב את עופר לשחק עם רביעיה קדמית התקפית (שי, עידן, רז ואוהד). אפשר גם לשחק עם עזו בקישור ולהרכיב את אלברמן בלם. בכל מקרה אנחנו קצרים בקשרים בסגל הנוכחי וזה מחייב את הקישור שפותח לשמור כוחות בצורה נכונה כדי להחזיק 90 דקות. ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
זה לא יקרה לדעתי כי עופר יעלה זהיר מאוד למשחק אין לאבד יותר נקודות -קרובים לקו אדום ואל מולינו רשלא"ץ מתעוררים משינה ומתחילים לשחק כך שנגמרו התרוצים+ חובה להביא קשר קדמי מנהל משחק ואם זה יהיה מוצלח נשרוד את הליגה.
|
אליה |
נשלח - 01/01/2014 : 13:34:34 זה לא יקרה לדעתי כי עופר יעלה זהיר מאוד למשחק אין לאבד יותר נקודות -קרובים לקו אדום ואל מולינו רשלא"ץ מתעוררים משינה ומתחילים לשחק כך שנגמרו התרוצים+ חובה להביא קשר קדמי מנהל משחק ואם זה יהיה מוצלח נשרוד את הליגה. |
yossimaz |
נשלח - 01/01/2014 : 13:31:02 אם דור הלוי לא על הכוונת של עופר גם במשחק הזה אז ההימור שלך יתפוס הפעם. זה יכול להיות קטלני : אוהד רז ועידן ביחד. נראה בשישי ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
לקראת המשחק בשישי נגד אשקלון אנחנו בבעיה קשה, פנסו צבר 5 צהובים ולא ישחק בשישי,אוחנה קיבל כרטיס אדום ולא ישחק גם הוא בשישי. מה נהיה עם דור הלוי? הוא פצוע?
לפי הגמגום של עפר ברדיו ביום ששי, כשנשאל אם דור הלוי יעזוב בינואר, אני בספק אם הוא הפתרון. אני הייתי מהמר על קישור מרכזי של מזור ועבד, עם שטיין ואדלשטיין באגפים, ושי מאחורי עידן. אבל ההימורים שלי בד"כ נכשלים.
|
רגל עץ |
נשלח - 01/01/2014 : 13:22:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
לפי הגמגום של עפר ברדיו ביום ששי, כשנשאל אם דור הלוי יעזוב בינואר, אני בספק אם הוא הפתרון. אני הייתי מהמר על קישור מרכזי של מזור ועבד, עם שטיין ואדלשטיין באגפים, ושי מאחורי עידן. אבל ההימורים שלי בד"כ נכשלים. |
yossimaz |
נשלח - 01/01/2014 : 12:46:51 לקראת המשחק בשישי נגד אשקלון אנחנו בבעיה קשה, פנסו צבר 5 צהובים ולא ישחק בשישי,אוחנה קיבל כרטיס אדום ולא ישחק גם הוא בשישי. מה נהיה עם דור הלוי? הוא פצוע? |
eupheu |
נשלח - 01/01/2014 : 11:11:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
משחק מטורף שבשבילו שווה להגיע גם בגשם ובקור.
יצאתי בתחושות מעורבות, מצד אחד היינו יכולים לנצח את המשחק(מאז הכניסה של עידן וג'ורג' היינו יותר מסוכנים מהם, אפילו ב10 שחקנים)
מצד שני הם החמיצו המון, וזה היה יכול להיגמר בשקט 2-5 להם. מצד שלישי, אם אנחנו לא רוצים קרבות תחתית קשים, אנחנו חייבים לנצח משחקים כאלה וקבוצות כאלה בבית.
אחרי המשחק ישבנו בפאב, ואמרתי חצי בצחוק "בתאכלס אנחנו צריכים לשחק בהרכב שסיים את המשחק, בלי קשרים אחוריים, רק שחקני התקפה"
אז צחוק צחוק, אבל ככה זה מרגיש, שהקשרים האחוריים שלנו רק מזיקים לנו, ועדיף כבר לשחק בלי קישור הגנתי, לשחק עם שני קשרים התקפיים שיכולים להניע כדור(ועבד לא ביניהם) ולהיות הרבה יותר מסוכנים.
אבל די ברור שלעופר אין את הביצים לעשות מהלך כזה.
בינואר בטח יעשו כמה שינויים בסגל, אני ספציפית עד אז הייתי משחק ככה:
שוער: שמש הגנה: ג'ורג', עזו, הרוש, כהן קישור אחורי: מזור, פנסו קיצוניים: שטיין ואדלשטיין מאחורי החלוץ: אהרון חלוץ: עידן שמש
מזור יחליף את אוחנה המורחק(שגם ככה לא ראוי לפתוח ב11) שי ירד קצת אחורה ויחליף את עבד החלש. הרכב התקפי נהדר, מזור ופנסו הם המוסרים הטובים ביותר שיש לנו בקישור האחורי, וגם יודעים לעשות הגנה.
בכל מקרה בחלון העברות הקרוב חייבים להביא קשר אחורי רציני, ולמכור לפחות שניים-שלושה חלשים משלנו(אוחנה\הלוי\דגו)
אני יודע שאין כסף, אבל על כל שחקן שמצליחים להעביר לקבוצה אחרת, אפשר להביא שחקן במקומו.
בגדול מסכים אבל אני לא חושב ששי יכול להחליף את עבד כעושה משחק ,שי לא מספיק נייד לא מספיק זריז או מהיר להחזיק את הכדור ולהניע אותו. עבד הוא בעייה קשה ביותר כי אין לנו שום מחליף ראוי בתפקיד שלו והוא בתפקיד קריטי. לא מבין מה עובר עליו כי יש לו את הכישורים להצליח ולכן אני חושב שצריך להוריד את הלחץ ממנו ולהוסיף שחקן לצידו. (עוז או דגו במקום שי) ולשחק עם מזור כקשר הגנתי יחיד. |
katamon9 |
נשלח - 01/01/2014 : 10:49:14 נניח שעבד ירד לספסל , מי ישחק במקומו ? אם היה לנו את עוז אז היה מי שיחליף אותו , אבל אין לנו שחקן יותר טוב ממנו על הספסל . אכזבה מכמות הצופים הקטנה שהגיעו , אמנם זה בעיה כלל ארצית של אוהדים מפונקים , אבל הייתי מצפה ליותר. |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 01/01/2014 : 08:48:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יצאתי בתחושות מעורבות, מצד אחד היינו יכולים לנצח את המשחק(מאז הכניסה של עידן וג'ורג' היינו יותר מסוכנים מהם, אפילו ב10 שחקנים)
מצד שני הם החמיצו המון, וזה היה יכול להיגמר בשקט 2-5 להם. מצד שלישי, אם אנחנו לא רוצים קרבות תחתית קשים, אנחנו חייבים לנצח משחקים כאלה וקבוצות כאלה בבית.
אחרי המשחק ישבנו בפאב, ואמרתי חצי בצחוק "בתאכלס אנחנו צריכים לשחק בהרכב שסיים את המשחק, בלי קשרים אחוריים, רק שחקני התקפה"
אז צחוק צחוק, אבל ככה זה מרגיש, שהקשרים האחוריים שלנו רק מזיקים לנו, ועדיף כבר לשחק בלי קישור הגנתי, לשחק עם שני קשרים התקפיים שיכולים להניע כדור(ועבד לא ביניהם) ולהיות הרבה יותר מסוכנים.
שוער: שמש הגנה: ג'ורג', עזו, הרוש, כהן קישור אחורי: מזור, פנסו קיצוניים: שטיין ואדלשטיין מאחורי החלוץ: אהרון חלוץ: עידן שמש
מזור יחליף את אוחנה המורחק(שגם ככה לא ראוי לפתוח ב11) שי ירד קצת אחורה ויחליף את עבד החלש. הרכב התקפי נהדר, מזור ופנסו הם המוסרים הטובים ביותר שיש לנו בקישור האחורי, וגם יודעים לעשות הגנה.
בכל מקרה בחלון העברות הקרוב חייבים להביא קשר אחורי רציני, ולמכור לפחות שניים-שלושה חלשים משלנו(אוחנה\הלוי\דגו)
אני יודע שאין כסף, אבל על כל שחקן שמצליחים להעביר לקבוצה אחרת, אפשר להביא שחקן במקומו.
מי זה הרוש ?
הרוש זה בראשי |
ביסמרק |
נשלח - 01/01/2014 : 01:30:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
מי זה הרוש ? |
|
|