פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נרתמים לעזור לעוז צבאג.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רוני נשלח - 01/12/2013 : 14:02:53
חברים יקרים.
לאור פנייתם של לא מעט אוהדים שזוכרים את תרומתו הרבה של עוז להיכן שהגענו עד כה, נפתח חשבון בנק לתרומות כדי לאפשר את חזרתו לארץ ולשגרת חיים נורמלית.
ראוי לציין כי התרומה היא עבור כיסוי חובותיו של עוז בלבד ,
למיטב ידיעתי הנהלת הקבוצה תבחן בהמשך אופציה להחזרתו של עוז לסגל , עם תוכנית שיקום מלאה.
זיכרו כי הקהילה הקטמונית נבחנת בעזרתה במצוקות לא פשוטות כפי שעוז ובני משפחתו נקלעו אליהן.
פרטי החשבון :
פועלים סניף 574
חשבון - 269835
כל תרומה תתקבל בברכה!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
בלאש ביקו נשלח - 06/12/2013 : 16:19:38
כמה אנשים אמרו דברים נכונים מאד. עוז עובר טרגדיה, היא באשמתו, נכון, אז מה? היום חייו בסכנה וזוהי עובדה שאמורה לגרום לכל אחד מאיתנו להרגיש סימפטיה. פשוט כך. מצער אותי מאד לתת כסף לעבריינים, אבל אם זה בשביל חיים של אדם שהיה חלק חשוב בקבוצה הזאת, אז אין לי שאלה. צריך להזהר מטהרנות, אנשים עושים טעויות וזה חלק מהחיים.
עוגן ק. נשלח - 06/12/2013 : 14:28:36
בקשר ל"כסף לעבריינים". מבאס, אבל בשביל להציל בנאדם זה רע הכרחי. לא רואה בעיה עם זה.
בקשר ל"עלול למכור אותנו בעתיד" . בא בנאדם רציני שהוכיח את עצמו יותר מפעם כמו בני סיוון ואומר שבאחריותו הכסף ישמש לא רק להחזר חובות אלא גם לשיקום, אז אני מאמין לו.
שכל אחד יחליט אם בא לו לעזור לבנאדם בצרה, שאמנם עשה דברים לא ראויים אבל במקרה היה גם חלק מהקבוצה, או לחלופין יאמר זה לא התפקיד שלנו/יש לי מטרות יותר נעלות עבור הכסף שלי. שתי ההחלטות לגיטימיות לגמרי, אבל לא להתכסות בנימוקים כאילו של צדק.
אחר כך, וזאת שאלה בכלל אחרת, כשהבנאדם אינשאללה יעבור את הגמילה שלו יהיה מקום להחליט אם מגיע לו עוד צ'אנס אצלנו. לעניות דעתי כן. אבל אנחנו עוד לא שם בכלל.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 06/12/2013 : 13:09:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

חבר'ה, לא מגייסים פה כסף לטיפול נסיוני בסרטן, זה כסף שיגיע בסופו של דבר לעבריינים שחושבים שיש להם איזה שהיא זכות לבקש בכלל את הכסף הזה. לדעתי לא מגיע לעבריינים האלה שקל. מבחינתי הם לא פחות גרועים ממחבלים ורוצחים אני לא מוכן לתת אגורה למטרה הזאת ולא בגלל שאני לא אוהב את עוז אלא בגלל שזה פשוט לא הגיוני שצריך להביא לחלאות האלה אגורה שחוקה. אי אפשר להרוויח מהימורים! בטח לא הימורים בלתי חוקיים, זה פשוט לזרוק כסף לאסלה! אז למה שיתנו להם משהו? כי הם מאיימים על חייו והבריאות שלו?!

אתם רוצים לעשות משהו משמעותי? אנחנו אירגון אוהדים, אנחנו צריכים לדרוש מלחמה אמיתית בהימורים כי הם גם משפיעים על הספורט שאנחנו אוהבים, ובצורה חזקה מאוד ואני חושב שזה לא מוגזם להגיד שאנחנו שמים לב לזה לפעמים במשחקים שלנו.

אני הייתי מוכן לתרום לעוז לשיקום מההימורים כי אני מבין שזה באמת בעיה, אפילו בעיה פיזית קשה ואני מאמין בהזדמנות שניה. אני חושב שזה נכון לתת לו תפקיד ועזרה מהמועדון אבל להביא כסף לעבריינים חיים בסרט?! בשום מצב!

תרמו כסף לקבוצה היא באמת צריכה את זה.

מסכים
eupheu נשלח - 06/12/2013 : 11:14:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוני.ב.

כל כך הרבה פטרונות וכולם ממהרים לחרוץ משפט.
מה כל כך בוער לכם? אתם יודעים את הפרטים המלאים?
אדם שנתן המון למען החלום של כולנו נמצא בצרה וקודם כל נכון לצפות שנושיט יד, אח"כ כשהמידע יהיה גלוי והוא יוכל להגן על עצמו אפשר לדבר על כל השאר.
קודם כל תהיו בני אדם, איך אתם מעזים להכתים את שמו הטוב, לקרוא לו "עבריין" בשביל שתוכלו להרגיש נעלים מוסרית, ועוד על בסיס רסיסי מידע?!
הגל המוסרני והמתחסד שיש בשרשור הזה בימים האחרונים פשוט דוחה!
זו קריאת השכמה!

אין פה שום פטרונות ,ראשית עובדה היא שעוז ברח ושצעד זה פגע בקבוצה ,שנית שחקן הסתבך בחובות בעקבות הימורים אין לו מה לחפש בקבוצת כדורגל ,אם אתה לא רואה את זה משהו התפספס אצלך בגדול. אני לא קורא לו עבריין אני לא חושב שהוא ימכור משחקים ואני מקווה שהכול יסתדר על הצד הטוב ביותר אבל העובדות מובילות למסקנה פשוטה.
katamon9 נשלח - 06/12/2013 : 09:25:03
כל מי שטוען שעוז לא נמצא בקבוצת סיכון למכירת משחקים כנראה
לא מכיר את הכדורגל הישראלי או בני אדם בכלל . אני מעריך שהחובות
שלו לא יימחקו ביום אחד ואם אחד הנושים שלו יאיים עליו שאם הוא
לא ימכור את המשחק הוא יפגע בו או במשפחתו אז עוז ימכור כמו גדול .
למען הסר ספק , אני לא שונא את עוז , הוא אדם טוב ושחקן מוכשר אבל
טובת הקבוצה מעל הכל . ומי שהציע לעוז לטבוע דיבה כנראה לא מבין
במשפט . דבריי על עוז מבוססים על מקרים שקרו . תביעת דיבה אפשרית
במקרה מישהו מכפיש את שמו של מישהו אחר בלי ביסוס .
פולדש נשלח - 06/12/2013 : 08:51:00
כל הדיבורים על מכירת משחקים בעתיד די מגוחכים. לא ברורה ההנחה שעוז הסתבך בהימורי ספורט ולא ברור לי איך בדיוק שחקן אחד, קשר מרכזי, יכול למכור משחק בצורה שיהיה שווה להמר עליה...
ביסמרק נשלח - 06/12/2013 : 08:13:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוני.ב.

אדם שנתן המון למען החלום של כולנו נמצא בצרה וקודם כל נכון לצפות שנושיט יד, אח"כ כשהמידע יהיה גלוי והוא יוכל להגן על עצמו אפשר לדבר על כל השאר.
קודם כל תהיו בני אדם, איך אתם מעזים להכתים את שמו הטוב, לקרוא לו "עבריין" בשביל שתוכלו להרגיש נעלים מוסרית, ועוד על בסיס רסיסי מידע?!
זו קריאת השכמה!

+1 !!!!!

יוני.ב. נשלח - 06/12/2013 : 00:52:01
זו קריאת השכמה!
קטמוני מושבע נשלח - 05/12/2013 : 23:27:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

אמנם הכסף הולך לעבריינים וזה באמת לא בסדר לתת להם כסף רק בגלל שהם מאיימים על חייו, אבל אין שום דבר לעשות נגד זה. לעוז אין מה לעשות, אתם אומרים שתתרמו כסף כדי לעזור לעוז להיפטר מההימורים אבל הבעיה האמיתית של עוז כרגע היא לא ההימורים אלא החיים שלו שנמצאים בסכנה.

לפי מה שהיה כתוב במקומון שבוע שעבר סכומי הכסף שהוא חייב מתקרבים למיליון שקל. זה סכום הזוי. עוז שהוא לא ילד קטן, אחראי בלבדית למצבו העלוב.

ישנם אנשים רבים אומללים בישראל שנמצאים בסכנת חיים על לא עוול בכפם (חולי סרטן, או חולים הנזקקים לתרומת איברים ולטיפולים יקרים למשל) או שישנם אנשים עניים מרודים ש"סתם" רעבים ללחם ולארוחה חמה סבירה פעם ביום. לאנשים האלה מגיע שאתרום את כספי הדל ולא לעבריין שהימר באופן בלתי חוקי וחסר אחריות על החיים שלו ושל משפחתו.

זה נכון שאי אפשר לקשר במקרה הזה ספציפית בין מכירת משחקים להימורים בלתי חוקיים, אבל הסיכון גובר בצורה ניכרת והיו דברים מעולם בכדורגל הישראלי.

אני חושב שאם בחינוך ילדים עסקינן בין השאר, אסור שבן אדם כמו עוז יחזור לקבוצה הן כשחקן והן כדמות מהצוות המקצועי סתם ככה, מכיוון שהמסר שיווצר הוא גרוע- מותר לכם להמר על החיים שלך ושל משפחתכם, כי מקסימום גם אם תגיעו לעברי פי פחת יהיה מי שיחלץ אותכם- בוסים, אנשי עסקים, בני משפחה וסתם אנשים זרים טובי לב ושומרי חוק שעובדים קשה למחייתם.

לדעתי אפשר להחזיר את עוז בתנאי אחד- שהוא יעשה "עבודות שירות" לטובת הקהילה באמצעות הרצאות לילדים על הנזק החמור בהימורים. לאחר תקופה מסוימת אפשר יהיה לשקול להחזירו לעניינים בהדרגה.
גבעוני נשלח - 05/12/2013 : 23:24:28
מי אתם שתגידו או תחשדו בעוז במכירת משחקים עלק קבוצת סיכון כול אחד ניהיה לי מומחה וספקולטר לפעמים אני כבר מתגעגע לימי עמיקם "העליזים"
Gorbin נשלח - 05/12/2013 : 23:11:10
אמנם הכסף הולך לעבריינים וזה באמת לא בסדר לתת להם כסף רק בגלל שהם מאיימים על חייו, אבל אין שום דבר לעשות נגד זה. לעוז אין מה לעשות, אתם אומרים שתתרמו כסף כדי לעזור לעוז להיפטר מההימורים אבל הבעיה האמיתית של עוז כרגע היא לא ההימורים אלא החיים שלו שנמצאים בסכנה.
הדוב האדום נשלח - 05/12/2013 : 23:01:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אני חושב שגידעון חידד את הטענה שלי שעוז נמצא בקבוצת סיכון
גבוהה למכירת משחקים מכיוון שהוכח שהוא נמצא בקשר עם גורמים
העוסקים במכירות משחקים . לשמחתי מרבית האוהדים שלנו הם אנשים
שמאמינים בחינוך ואני חושב שהם מסוגלים להשתמש במקרה של הדחה
של עוז מהקבוצה כדי להסביר מה הסכנות והתוצאות הכרוכות בהימורים
בלתי חוקיים .

מקווה שתיקח את התגובה האווילית שלך בחזרה ואם לא מקסימום עוז יוכל
אולי לכסות קצת את חובות ההימורים בתביעת הדיבה שאני מקווה שיגיש לך.
קודם כל אנחנו לא באמת יודעים מה הסיפור עם עוז אז לפני
שאתה ממהר לכרוך את חבל התלייה כדאי שתחשוב שנית. דבר שני, הקישור בין הימורים למכירת שחקנים הוא ספוקלציה שאתה עושה מתוך התחסדות וטהרנות.
אני לא אומר שאנחנו אכן צריכים לכסות את החובות ואני גם לא קפצתי לשים שם כסף בחשבון אבל דחיל רבאק מה נהיה מאיתנו?
katamon9 נשלח - 05/12/2013 : 21:42:34
אני חושב שגידעון חידד את הטענה שלי שעוז נמצא בקבוצת סיכון
גבוהה למכירת משחקים מכיוון שהוכח שהוא נמצא בקשר עם גורמים
העוסקים במכירות משחקים . לשמחתי מרבית האוהדים שלנו הם אנשים
שמאמינים בחינוך ואני חושב שהם מסוגלים להשתמש במקרה של הדחה
של עוז מהקבוצה כדי להסביר מה הסכנות והתוצאות הכרוכות בהימורים
בלתי חוקיים .
OrenDf נשלח - 05/12/2013 : 18:32:15
חבר'ה, לא מגייסים פה כסף לטיפול נסיוני בסרטן, זה כסף שיגיע בסופו של דבר לעבריינים שחושבים שיש להם איזה שהיא זכות לבקש בכלל את הכסף הזה. לדעתי לא מגיע לעבריינים האלה שקל. מבחינתי הם לא פחות גרועים ממחבלים ורוצחים אני לא מוכן לתת אגורה למטרה הזאת ולא בגלל שאני לא אוהב את עוז אלא בגלל שזה פשוט לא הגיוני שצריך להביא לחלאות האלה אגורה שחוקה. אי אפשר להרוויח מהימורים! בטח לא הימורים בלתי חוקיים, זה פשוט לזרוק כסף לאסלה! אז למה שיתנו להם משהו? כי הם מאיימים על חייו והבריאות שלו?!

אתם רוצים לעשות משהו משמעותי? אנחנו אירגון אוהדים, אנחנו צריכים לדרוש מלחמה אמיתית בהימורים כי הם גם משפיעים על הספורט שאנחנו אוהבים, ובצורה חזקה מאוד ואני חושב שזה לא מוגזם להגיד שאנחנו שמים לב לזה לפעמים במשחקים שלנו.

אני הייתי מוכן לתרום לעוז לשיקום מההימורים כי אני מבין שזה באמת בעיה, אפילו בעיה פיזית קשה ואני מאמין בהזדמנות שניה. אני חושב שזה נכון לתת לו תפקיד ועזרה מהמועדון אבל להביא כסף לעבריינים חיים בסרט?! בשום מצב!

תרמו כסף לקבוצה היא באמת צריכה את זה.
HST נשלח - 05/12/2013 : 10:28:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

ואולי כדאי להמשיך את הדיון בפורום הסגור?

לא רואה למה?
לטעמי הרבה מאוד אנשים מתאפקים כאן להגיד את אשר על ליבם מפאת חיבתם לעוז, צנעת הפרט ושמירת לשון הרע.
ומיעוט המגיבים בפוסט הדי טעון הזה הוא לא מקרי.
אם להעביר את זה לפורום הסגור ישחרר את חרצובות לשונם, אז עדיף שלא.
אני רק אומר שלדעתי, כפי שלא תעסיק אלכוהוליסט משוקם כברמן, גם למענו וגם למענך, כך לא תעסיק מהמר ספורט משוקם, כשחקן כדורגל.

נכון אבל אחרי שיקום אפשר להעסיק אותו בתפקידים אחרים בתוך המערכת.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07