ס ק י ר ת נ ו ש א |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 08:57:04 טוב אז אתמול זה היה תזכורת ושידור חוזר לתחילת העונה ובמיוחד למחצית הראשונה והמביכה נגד אום אל פאחם... נקודת האור היא 2 הבלמים שלנו שעשו בהגנה עבודה של ארבע ושי מזור שפעם ראשונה ראיתי אותו משחק והיה לא רע... אבל די.. די לפרות הקדושות זה לא הגיוני שכשאדלשטיין נכנס המאמן מוציא את שי מזור כי יותר קשה להוציא את אלירן אוחנה שהיה חלש מאוד ושלא נדבר על צבע הנעלים. וזה לא הגיוני שכעומרי רון נכנס לא מוצאים את שי שאולי בגלל פציעה ואולי בגלל עיפות אבל נתן את המשחק הכי חלש שלו שאני זוכר ב15 שנים... עופר היקר לצערנו עידן שמש השחשן מספר 1 בחוץ והשיטה של שמש לשמש לא עובדת ולכן צריך שיטת משחק ולא לחזור לימים שאנחנו עולים עם 3 דפנסיבים אנחנו קבוצת כדורגל לא בשר תותחים.. נקווה שמישהו יבין וירצה לתקן... ובהמשך לכותרת... ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב... שבת שלום |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
tal_vaknin |
נשלח - 01/12/2013 : 13:11:05 איתן שאפו מסכים עם כל מילה. רק עוד דבר אחד חייבים מגן ימני או שמאלי או גם וגם... והכי דחוף זה עוד עושה משחק וששמש יחזור מהפציעה |
איתן610 |
נשלח - 01/12/2013 : 10:00:38 לא חושב שהגולים הם של בראשי. הגול השני הוא של גורגי שהיה חייב להעיף את הכדור החוצה לפני שהשחקן עובר אותו. הגול השלישי זה נטו של עמית שמש שלא ברור לי למה הוא יצא כל כך. והפנדל הראשון... פשוט לא היה, השחקן של לוד בעט בכדור ושמש לא הכשיל אותו, הוא פשוט הפיל את עצמו.
לדעתי החלשים היו: שי שהיה ממש צל של עצמו, רוב המשחק עמד כאילו אין לו כוח וחשק. עבאד שכל הניסיונות שלו לא מצליחים ואולי זה גדול עליו ואו שהוא צריך מישהו לידו שיעזור לו בניהול המשחק (פנסו/דגו). גם רז שטיין היה מאד לא חד ולא ממוקד. ההפתעה מבחינתי היתה שי מזור שנתן משחק טוב למרות שלא שיחק בעמדה הטיבעית שלו, שווה לתת לו הזדמנות נוספת. התקציר מראה שבסה"כ לוד לא קבוצה גדולה. אנחנו הגענו למספר לא קטן של מצבים אך לא ידענו לנצל אותם וחבל מאד... |
nachumco |
נשלח - 01/12/2013 : 09:08:34 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8970
|
tal_vaknin |
נשלח - 01/12/2013 : 07:59:45 השער השני הוא נטו חסרון של עזו זהיה בחוץ וגורג שלא טוב הגנתית בכלל.. בראשי לא היה במשחק חייו אבל בטח לא אשם במה שקרה... כל שאר הדברים אני מסכים איתך |
davidkipod |
נשלח - 01/12/2013 : 06:49:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
http://www.youtube.com/watch?v=7ME-zi3ciiU
קצת מסקנות מהתקציר א) קשה להודות, אבל צדק השופט בפנדל נגדנו.
לא פנדל. כל יתר הדברים שכתבת אורקי - נכונים. |
orky |
נשלח - 01/12/2013 : 02:08:13 http://www.youtube.com/watch?v=7ME-zi3ciiU
קצת מסקנות מהתקציר א) קשה להודות, אבל צדק השופט בפנדל נגדנו. ב) עם כל ההערכה למתן בראשי, השער השני, לדעתי - עמידה לא נכונה שלו. השער השלישי, על אף שזה גול של 90% שוער (לא ברור מה הוא עשה שם) בראשי גם לא הגיע לכדורגל. שמתי לב יותר מפעם אחת אתמול שבראשי רץ די לאט במגרש. ג) שי חייב להחזיק קצת בכדור. 70 דקות (או יותר) על המגרש, והוא שיחק רק נגיעה אחת - לא מבין מה נסגר איתו. ד) אלירן אוחנה עשה עבודה יחסית לא רעה, דור הלוי - חושך חושך חושך. ה) עבד חייב לשחרר כדור - חייב
ו) שחקנים צריכים לרוץ לריבאונד בפנדל. זה משגע אותי, באמת - לא מבין איך לא שמים לב לזה. כתבתי את זה פעם אחת, ואכתוב את זה עוד הרבה פעמים |
idans |
נשלח - 30/11/2013 : 23:13:57 יצאתי אתמול בתחושות רעות מהמשחק לא יודע כבר על מה ולמי לבוא בטענות. בלי עידן שמש אנחנו פשוט לא קבוצה. אורי כהן - חייב לרדת לספסל אולי זה מה שיעורר אותו (אתמול השיא היה שלא רץ לריבאונד חוזר במחצית הראשונה אחרי עצירה של עמית), עם הסגירה האלכסונית שלו כבר השלמתי והרמתי ידיים, חייב לרדת לספסל לכמה משחקים ולנסות שם את דור אלברמן ככה לפחות יהיה הגנה. אלירן אוחנה (ומי שמכיר אותו יודע כמה אני אנטי לגביו) מצוין במשחקים האחרונים ואי אפשר לבוא אליו בטענות, אומנם משחק ההתקפה שלו לא קיים (ולא עליו צריך לבנות התקפית) אבל בהגנה הוא מצוין נמצא בכל מקום ומחלץ כדורים. מי שלא קיים לא התקפית ולא הגנתית זה דור הלוי. לא ברורה לי מה ההתלהבות סביב אוהד אדלשטיין אנחנו מחזור 13 ולא ראיתי ממנו כלום, וגם שנכנס כשהקבוצה השניה כבר לא עומדת על הרגליים עוצרים אותו פעם אחר פעם או שהוא רץ לחוץ. שי אתמול במשחק קטסטרופה אבל אל תשכחו שהוא פצוע. והכי גרוע שאני לא רואה מישהו בספסל שיכול להכנס במקום מי שמשחק ולשנות משהו. אם אני מחפש נקודת אור זה צמד הבלמים שבזכותם זה נגמר רק 3:1. |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 22:29:51 ויש שמועות על צרופו של עדן נחמני אני מקווה שמי שחשב על זה ראה את המשחק כי אני עוקב אחרי השחקן כבר המון שנים והמזחק הטוב האחרון שלו היה נגד ראשון לציון בנוער |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 20:54:21 ובלי קשר לזה שעופר עושה המון שטויות אנחנו חייבעם חיזוק במקומות הנכונים... מגן קשר התקפי וחלוץ אולי |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 17:57:32 המאמצים של גורג לא עזרו אתמול ובמקום כל מה שהוא עושה הוא ואורי כהן חייבים לתרגל עמידה על המגרש כי הם לא עומדים נכון במיוחד אורי כהן. רז שטיין לא הפסיק להתאמץ בדקה ה70 אלא הבין כמו כולנו שמשהו טוב לא יצא מהמשחק הזה ואין מה לעשות זה לא בר שליטה ומה שאני כן מצפה משטיין זה שיעבוד על סיומת של גול כי למען האמת אנחנו די תלוים בו עד ששמש חוזר... |
אריק גוטלר-אופיר |
נשלח - 30/11/2013 : 17:48:03 מסקנותי מאתמול: 1.רז שטיין לא יכול להרשות לעצמו להרים ידיים ולהפסיק להילחם בדקה ה-70. 2.יש לנו 2 בלמים נפלאים.עזו היה ענק.צריך גם להעריך את המאמצים של ג'ורג'י. 3. עבד צריך ללמוד לשחרר כדורים. 4.היה מאוד נעים להתארח בלוד. כמה אוהדים , כולל היו'ר סובחי, ניגשו אלינו בסוף המשחק להגיד כל הכבוד ו'אתם קהל נפלא'. האמת, יש להם גם קבוצה טובה. הלוואי שיצליחו גם הלאה. 5. עוד לא ראיתי מידע על המשחק הבא: איפה ומתי. משחק שמחייב הערכות- זה בכל זאת בית'ר. נס לא קרה לנו אבל בכל זאת חג שמח.
|
nachumco |
נשלח - 30/11/2013 : 14:09:35 זה מאוד טבעי שאדלשטיין יהיה בלחץ. שולחים אותו כל משחק למערכה עשרים דקות אחרונות למשחק, ואומרים לו תציל את המולדת. מדובר בסך הכל בבחור צעיר שמתוסכל שהוא לא בהרכב הפותח. עופר היקר תתן לו לפחות את ההזדמנות לפתוח בהרכב, תכבד את רצון האוהדים שמכבדים אותך, אני בטוח שלא תתאכזב. אני לא מכיר את אוהד ולא כותב מטעמו, פשוט כותב את מה שעל ליבי. |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 13:00:08 אורקי אדלשטטין לא יודע לסיים מהלכים כי הוא בלחץ וחסר בטחון לדעתי ולכן מספר גדול יותר של דק יכול לעזור לנו למצוא שחקן טוב מאוד... ובלי קשר כשבאים לשחק על תיקו כמו שעופר שיחק אתמול חייבים להכניס שחקנים מהירים כדי לעקוץ במתפרצות.. אני פשוט לא מבין את המאמן הזה לצערי... מצד אחד משחק הגנתי מדי ופחדני מאוד ומצד שני אין מהירות כדי שנוכל לעקוץ בהתקפות מתפרצות.. בקיצור השיטה היחידה שהביאה נקודות זה כדור ארוך משמש לשמש הבעיה שכרגע יש רק שמש אחד |
orky |
נשלח - 30/11/2013 : 12:52:37 אין בעיה "לשחק על תיקו". במשחק כזה, בלי עידן ובלי עוז, עם שי שהוא בגדר "נוכח נפקד" אפשר לשחק על תיקו. הבעיה מתחילה בתבוסתניות. לשחק על תיקו לא עובר לא לכבוש שער ולהוציא 0-0, לשחק על תיקו אומר לשחק קצת יותר הגנתי - הפער הוא ברגע שבו משחקים על תיקו ומשחקים בצורה מונה ועייפה, בעיקר הקישור האחורי בואך עבד מורג'ן (אני מוציא את שי מהמשוואה, בעיקר ביחס לאתמול).
שקשרים אחוריים באים לשחק על תיקו, וחושבים שזה אומר לתקל ולא לעשות כלום חוץ מזה, אז מפסידים. שאורי כהן, שהראש שלו לא היה אתמול במשחק והוא חייך כל דקה לאיזה אוהד שספק קילל ספק סתם דיבר איתו ביציע של לוד, מפסידים משחק.
מה שהיה ברור הוא שאחרי הפנסל היה ריפיון, ולוד היו ראשונים לכל כדור.
אדלשטיין, לא בטוח שהוא צריך לפתוח - הוא שחקן מהיר מאוד, עם טכניקה לא רעה, אבל לא יודע לסיים מהלכים - לא בטוח שהוא שווה הרכב.
ואני ממשיך ואמשיך לשאול, על אף שהפנדל של לוד נכנס, פעמיים - ללממהה השחקנים שלנו לא רצים לריבאונד - למה ארבעה שחקני לוד היו ברחבה בפנדל הראשון, ואף לא אחד שלנו. זה משגע אותי, פשוט משגע אותי. |
tal_vaknin |
נשלח - 30/11/2013 : 12:52:13 נכון מאוד אבל היה המשך אחרי שרשמתי שהיתי קונה תיקו וזה שעידן שמש שהוא הכוח הכי משמעותי אצלנו לא משחק... בכל אופן חייבים לבוא מפוקסים ונחושים כי אם במשחק הבא אנחנו לא מנצחים זה שוב מאבקי תחתית והפעם יהיה קשה מאוד לצאת מזה כי נכנסים לרצף משחקים קשה מאוד |