ס ק י ר ת נ ו ש א |
talikch |
נשלח - 27/11/2013 : 17:16:03 אני בטוח שתצטרפו אלי בתחושה שאנחנו נפרדים מזמר ענק,מפיסת ארץ ישראל הטובה והישנה ,שאנחנו בקטמון מנסים להחיות ב7 השנים האחרונות ,בעובדה שהיה אוהד ספורט,אוהב ספורט,ספורטאי בצעירותו ואוהד כדורגל מושבע,הפועל תל אביב צריך לומר אהבנו את המוזיקה שלו,את נקיון כפיו,את היותו אדם בעיקר על רקע "הזמירות" בשבועות האחרונים
יהי זכרו ברוך |
5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
davidkipod |
נשלח - 29/11/2013 : 20:00:55 היה דיבור יפה על אריק אינשטיין רגע לפני המשחק, אפילו שמו שיר שלו. ומחאו כפיים. הכניס את כולנו לפרופוציות - מה חיים מה כדורגל מה מתים. בסוף חטפנו שלישיה.. וכמה מסכנים האוהדים. אכן, אריק, איש ענק. |
האחים מרילי |
נשלח - 28/11/2013 : 08:34:06 אריק איינשטיין בכתבה שנגנזה של "סגור לי ת'פינה" בהקשר של מחאת אוהדי הפועל ת"א נגד טביב: http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/1.2176702
ציטוט מהשיחה שממצה בדרך איינשטיינית נפלאה את סיבת קיומנו כקטמון:
אני רק רוצה לצורך הכתבה לשאול אותך כאוהד מן השורה, כמו שאני שואל אוהדים אחרים, אם אתה מבין על מה המחאה הזו, כי נראה שאנשים לא כל כך מבינים. אני לא רוצה להתייחס, אתה שואל אותי ואני שוב מצטער לאכזב אותך. זה עכשיו להיכנס לשיחה עמוקה על טבע האדם ולמה אנחנו פה ומה עושים ומה זה ספורט ויושר ושקר וכל מיני ערכים. למי יש עכשיו כוח לדבר על זה? הרי זה הכל ברור, יש פה ושם ניואנסים, לא שילם כסף לזה וזה, אבל בגדול זה דבר מחריד.
מה מחריד? המצב הזה, מה יש לדבר על זה, זה כל כך גרוע. זה ברור לכולם, מה יש להכביר במילים. דבר שבנוי על אהבה הופך למין דבר כל כך מלוכלך ומכוער. הרי הכל בא מאהבה, לא? ככה לימדו אותי.
השאלה אם המצב באמת כזה גרוע כי כשאני דיברתי עם אלי טביב הוא אמר לי 'מה יש למחות? הקבוצה במקום השני, הבאתי הישגים גדולים בשנים האחרונות, אנחנו יותר מצליחים ממכבי ת"א וממכבי חיפה. על מה בדיוק המחאה פה?'. אתה מבין? אני בטח שאני מבין, רק שאני לא רוצה להתייחס, יש לי תשובה לזה אבל אין לי חשק להיכנס לזה. אין מה להגיד, עכשיו להגיד שמה שהוא אומר זה לא הכל בחיים ויש גם את האהבה והדרך ואיך נעשים דברים. אבל עם מי לדבר? לעצים ולאבנים, עזוב, זה לא עניין של הפועל, זה עניין הרבה יותר עקרוני, עלינו, על בני האדם. כדורגל זה רק ביטוי למה שקורה איתנו, אתה מבין?
מעציב אותך שהאהבה הגדולה שלך תלויה בבעל הון כזה או אחר? ברור, נו ברור, אבל כל הדברים האלה הם ברורים.
והבדיחה על החמור והסוס בסוף הראיון מצוטטת בפוסט של רדיו קטמון: https://www.facebook.com/RadioHapoel והשאלה המתבקשת היא מי החמור בצילום שמנסה לעצור את שי? |
Boonduck |
נשלח - 27/11/2013 : 20:08:26 לשיר את יש בי אהבה במשחק |
שמאש |
נשלח - 27/11/2013 : 18:30:18 אשריך טל שהבאת את אריק לפורום. הכשרון המופלא, תחושת הביתיות והישראליות בגווניה המפעימים ביותר, ההומור, הצליל, היושרה, אהבת הספורט הטהורה. וכמה כואבת פרידתו של האיש הזה מאיתנו. |
talros |
נשלח - 27/11/2013 : 17:56:00 מצטרף ומחזק.
אולי אפילו כדאי להניף איזה שלט במשחק הקרוב...
|
|
|