ס ק י ר ת נ ו ש א |
איתן610 |
נשלח - 23/11/2013 : 15:17:55 מישהו ידוע באיזה יום המחשק?
איפה בכלל הם משחקים ומיהם השנה? נראה שהם חזק בצמרת. פריוויו ???? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קראנקו |
נשלח - 01/12/2013 : 23:03:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
מורד אבו ענזה עשה רושם של שחקן פנטסטי. אני מבין שהוא שיחק עונה וחצי בליגת העל, די בהצלחה. מישהו יכול להסביר למה הוא חזר ללוד ולליגה הלאומית?
כי אבו סובחי. |
רגל עץ |
נשלח - 01/12/2013 : 09:43:31 מורד אבו ענזה עשה רושם של שחקן פנטסטי. אני מבין שהוא שיחק עונה וחצי בליגת העל, די בהצלחה. מישהו יכול להסביר למה הוא חזר ללוד ולליגה הלאומית?
|
nachumco |
נשלח - 30/11/2013 : 06:36:38 התובנות מאוד פשוטות. אם משחקים על תיקו מפסידים. עדיף לשחק התקפי מתוך מגמה לעקוץ ולנצח. יש לנו סדרה של משחקים קשים, אם נשחק התקפי אולי נאסוף קצת נקודות. אם נפסיד שזה יהיה כמו גברים כפי ששיחקנו בהרצליה. עופר חייב לא לפחד כי אין לנו ברירה אחרת. צריך לצאת מהאופוריה שאנו שווים מרכז טבלה ומעלה. |
yossimaz |
נשלח - 30/11/2013 : 00:19:38 לא מובן למה מזור הוחלף כבר בדקה ה55 ?!? במחצית הראשונה הוא השאיר את שטיין באחד על אחד מול שוער, לאחר מכן הוא בעצמו כמעט כבש מ18 מטרים שבעט חזק סנטימטרים מהקורה, בא לקבל כדור כל הזמן, עולה לכל התקפה ומוסיף מסה לחלק הקדמי של הקבוצה. יהיו שיגידו שאני לא אובייקטיבי בגלל הקירבה המשפחתית שלי אליו אבל מי שראה את המשחק היום בוודאי שם לב. |
eupheu |
נשלח - 29/11/2013 : 21:13:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
די כבר להקטין ראש. לא חותם על תיקו מול קבוצה כזאת ולא חושב שזה צפוי (גם לא על הנייר). רוצה לטחון כל קבוצה. הפסדנו לעפולה, הגיע הזמו שננצח קבוצה שנחשבת טובה מאיתנו (חוץ מהפועל ירושלים). לא רוצה לגנוב תיקו. רוצה לתת להם בראש. מי זה בני לוד בכלל? מי זאת הליגה הזאת בכלל? אין שם קבוצה שאנחנו לא יכולים וצריכים לנצח.
תנו לבנאדם לדבר כשעמוס צודק הוא צודק! הגישה המפוחדת ,המסתפקת בתיקו הלצאת בשלום שמאפיינת כ"כ את עופר ואת חלק מהכותבים כאן היא גישה תבוסתנית נבואה שמגשימה את עצמה וסופה גם בושה וגם הפסד.
ולא אני לא מנותק מהמציאות ,ברור לי שהפסדים יגיעו ואכזבות הן לחם חוקו של אוהד הפועל אבל רבאק ממי אנחנו מפחדים כאן? הפועל היא קבוצת התקפה מצויינת אז למה לרסן את עצמנו? למה מתחילת העונה המאמן הזה נוקט בגישה שמרנית הגנתית שנכשלת שבוע אחרי שבוע? איך אנשים התרפקו לי על התיקו אפס המחורבן שלש שבוע שעבר כאילו מה השגנו? שחקו כדורגל התקפי שמח תביאו לידי ביטוי את החוזקות שלנו ולא את החולשות ,קיבלנו שלוש בראש כאשר שיחקנו היום עם 7!!! שחקני הגנה מובהקים אז מה יוצא מזה? ולא בפעם הראשונה ולכן כן זה עופר ועוד פעם עופר ,משנה שעברה אני מחפש את טביעת האצבע של המאמן ולא מוצא אותה ,אותן טעויות אותו בלבול ,חוסר שיטה בלי שום נסיון לשנות. אז השמיים לא נפלו זה נכון אבל למה לחכות? |
עילי |
נשלח - 29/11/2013 : 21:05:54 מי שבא לשחק על תיקו בצורה פחדנית יפסיד. אפשר לחשוב שזו מכבי תל אביב...כולה בני לוד בואו נתחיל לתת כבר בראש לשחקנים כשצריך ובעיקר למאמן. לא באנו לליגה הלאומית כדי לרדת ליגה אלא כדי לנצח ובטח לא לפחד מפאקינג בני לוד. לא היחתי במשחק אבל ממש לא קשה לי לדמיין את הבלמים שלנו מעיפים כדורים קדימה בלי קישור בכלל ומנסים להבקיע שערים מקריים תלויי יכולת אישית..כן גם נגד הפועל ירושלים ויבנה זה בדיוק מה שקרה על אף הנצחונות. הקבוצה משחקת כדורגל לא טוב נקודה |
מורדי והילדים |
נשלח - 29/11/2013 : 21:03:18 למרות השלישייה שספגנו החלק ההתקפי אצלנו יותר מדאיג , בטח עם חסרונו של עידן. כשעבד תופס יום חלש אין אף אחד שידחוף את המשחק קדימה. גם אני לא ממש מבין את שיטת שני הקשרים ההגנתיים ...תמיד נראה שאחד מהם ( בדרך כלל הלוי ) פשוט לא מעורב במשחק ובקושי נוגע בכדור.
והשופט בן זונה
|
מורדי והילדים |
נשלח - 29/11/2013 : 21:02:30 למרות השלישייה שספגנו החלק ההתקפי אצלנו יותר מדאיג , בטח עם חסרונו של עידן. כשעבד תופס יום חלש אין אף אחד שידחוף את המשחק קדימה. גם אני לא ממש מבין את שיטת שני הקשרים ההגנתיים ...תמיד נראה שאחד מהם ( בדרך כלל הלוי ) פשוט לא מעורב במשחק ובקושי נוגע בכדור.
והשופט בן זונה
|
chompy |
נשלח - 29/11/2013 : 19:49:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
די כבר להקטין ראש. לא חותם על תיקו מול קבוצה כזאת ולא חושב שזה צפוי (גם לא על הנייר). רוצה לטחון כל קבוצה. הפסדנו לעפולה, הגיע הזמו שננצח קבוצה שנחשבת טובה מאיתנו (חוץ מהפועל ירושלים). לא רוצה לגנוב תיקו. רוצה לתת להם בראש. מי זה בני לוד בכלל? מי זאת הליגה הזאת בכלל? אין שם קבוצה שאנחנו לא יכולים וצריכים לנצח.
+1 זו הגישה הנכונה |
עופר ליברגל |
נשלח - 29/11/2013 : 19:37:24 לי ההרכב לא נראה דווקא של שלושה קשרים דפנסיביים, הלוי תיפקד במחצית הראשונה בעמדה קדמית יותר מהרגיל, איפה שעבד בדרך כלל משחק (בשלב מסוים מזור עבר לעמדה הזו). וב-35 דקות הראשונות, אפשר לומר ששלטנו במרכז המגרש והגענו לכמה כמעט מצבים, לצד כמה מתפרצות מאוד מדאיגות שלהם. הייתה ירידה ברמה לקראת המחצית ושער ששבר אותנו מנטלית. המחצית השנייה, להוציא כמה דקות טובות כתוצאה מהרבה שחקנים מוכשרים בחלק הקדמי, הכי גרועה מאז ההפסד להפועל רמת גן, לפחות ממנה שראיתי. |
amos |
נשלח - 29/11/2013 : 19:00:27 די כבר להקטין ראש. לא חותם על תיקו מול קבוצה כזאת ולא חושב שזה צפוי (גם לא על הנייר). רוצה לטחון כל קבוצה. הפסדנו לעפולה, הגיע הזמו שננצח קבוצה שנחשבת טובה מאיתנו (חוץ מהפועל ירושלים). לא רוצה לגנוב תיקו. רוצה לתת להם בראש. מי זה בני לוד בכלל? מי זאת הליגה הזאת בכלל? אין שם קבוצה שאנחנו לא יכולים וצריכים לנצח. |
davidkipod |
נשלח - 29/11/2013 : 18:59:44 הפסדנו כי (לא בהכרח לפי הסדר): 1. השופט. פנדל מפוקפק, ועוד בדקה הכי בעייתית, רגע לפני המחצית 2. לוד קבוצה טובה 3. אוחנה ופנסו לבשו נעליים צהובות. מה יהיה?
עבד לא היה כ"כ גרוע לדעתי. חוץ מלארגן את המשחק שלנו כמיטב יכולתו הוא גם חילץ כמה כדורים. אסף היה הטוב ביותר שלנו היום. ושי, שי, הפעם יצא שכרו בהפסדנו.
לא היה ברור לי הציוות של שי מזור ועוד בקישור. מזור שיחק אמנם לא רע, טוב יותר מדור האפור, אבל לפתוח בהרכב עם קישור דפנסיבי כ"כ מעובה? אחד מהשניים - אדלשטיין או עומרי רון היה חייב לפתוח. ולא מקובל עלי ההסבר של ליברגל שאחרת לא היה לנו חילוף התקפי. צריך לעלות למשחק אם ההרכב הטוב ביותר שיש לך ברגע נתון.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 29/11/2013 : 18:24:01 אין טעם לפרט ולציין לגבי שחקן זה או אחר. התוצאה של המחצית השנייה (2 שערים ללוד ואחד מפוקפק לקטמון) משקפת לחלוטין את מה שהיה על המגרש. אולי זו ההשפעה המוראלית של הפנדל (שככל הנראה לא היה) לטובת לוד, אבל המחצית שנייה היתה אחת הגרועות של הפועל קטמון כקבוצה.
ולמדור הרכילות: "כמו כן נצפו אופיר עזו ויוסי אבולעפיה (שפרש ממשחק פעיל)". |
nachumco |
נשלח - 29/11/2013 : 18:20:17 חזרנו לממדינו הטבעיים.
35 דקות ראשונות שיחקנו טוב, אח"כ הגיע הרפיון והגול המפוקפק. במחצית השנייה השליטה הייתה של בני לוד, מול משחק מזעזע של קטמון.
עופר שיחק עם השחקנים הכי טובים שיש לו, אז בבקשה לרדת ממנו או להמתין לחיזוק בינואר.
צריך לקחת נקודות בסדרת המשחקים הקשים הבאים,ולא לסמוך על כישלונות של יריבותנו לתחתית.
|
עד שנגיע |
נשלח - 29/11/2013 : 18:19:10 משחק חוץ נגד קבוצה עדיפה מסתיים בהפסד, וזה היה צפוי. אבל הדרך בה הפסדנו מעצבנת. היה ריפיון מוחלט בכל מערכי הקבוצה. בהגנה היו חורים פעם אחרי פעם. ביציאה מהמגרש אוהדי לוד דיברו על זה שקטמון צריכים להיות מרוצים כי יכול היה להיגמר גם שש או שבע. גם הקישור וההתקפה לא תפקדו והיחיד שניסה לעשות משהו זה שטיין שלבד לא היה יכול לעשות יותר מידי. שי לא הבין בדיוק לאן אנחנו אמורים להתקיף בחצי הראשון, והמסירות שלא בנגיעה אחת הסתיימו ברגלי היריב. גם בחצי השני כשאוהד ועומרי רון עלו המצב לא השתפר. עבד היה גרוע גם. בלט מאוד חסרונו של עידן. יוצאים לסדרה קשה של שישה משחקים מתוכם ארבעה משחקי חוץ, נגד קבוצות שרובן חזקות מאיתנו. צריך להיזהר שעם רמה כזו וסגל שחקנים מדולל מאוד, לא נגרר שוב לתחתית. |