פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שידור חוזר של המשחק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמון ותיק נשלח - 15/11/2013 : 17:59:15
מחר (שבת) בשעה 15:15 שידור חוזר של המשחק בערוץ 55
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שמאש נשלח - 16/11/2013 : 21:07:00
כמה טוב יותר לראות משחק במגרש - מספר דוגמאות:
בשידור החוזר, השופט היה נראה בסדר - במגרש - הוא היה שופט מאנייק.
בשידור הפועל ירושלים נראו יותר טוב - במגרש - היינו טובים לא פחות.
בשידור ראו מייד שהכדור של שי פוגע ברשת החיצונית, במגרש ראינו, ממש ראינו את הכדור ברשת.
בשידור הם אמרו שהפועל ירושלים עם 4000 אוהדים - וקטמון עם 2000 - ואנחנו ראינו הפוך. אבל זה כי הם התבלבלו כנראה (או שהם מטומטמים, או שהם הוטעו)

בוח נשלח - 16/11/2013 : 20:35:38
עוד תגובה לאור השידור, אולי מובן מאליו: מישל דיין מפרשן את המשחק הזה? אמנם הפועל (ההיא) היו יותר טובים, אבל מבחינתו הייתה רק קבוצה אחת על המגרש
צפוני נשלח - 16/11/2013 : 20:06:20
יש תקציר?
רגל עץ נשלח - 16/11/2013 : 19:18:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco
שלוש נקודות מפרידות בינינו כעת למקום הרביעי.

אם אני לא טועה אנחנו רק שתי נקודות מהמקום השלישי.
זה לא ישתנה גם אחרי משחקי יום שני, אם כי יתכן שנרד מקום אחד בטבלה. בכל מקרה, נראה לי שעדיף שנמשיך להסתכל כלפי מטה ולא כלפי מעלה בשלב זה.
amos נשלח - 16/11/2013 : 19:09:35
תוספת קטנה מובנת מאליה: הנחישות והמלחמה בהגנה של השחקנים שלנו היו מעוררות כבוד. אסף עזו גם ראוי לציון במשחק הכי טוב שלו. מתן בראשי אמרו אחרים. דור הלוי. מה נאמר - כווווולם
nachumco נשלח - 16/11/2013 : 18:57:06
ניתוח מדויק של המשחק.
העידוד של הקהל והמפגן של הבריגדה היו מדהימים.
הכן הפועל ירושלים שיחקו טוב יותר לאורך המשחק.
תודה ענקית לעופר הצנוע על בחירה כמעט מושלמת של שחקני הרכש.
הניצחון מהווה את הווינריות של קטמון.
שלוש נקודות מפרידות בינינו כעת למקום הרביעי.
עד שנגיע נשלח - 16/11/2013 : 18:40:15
בכל מקרה, כמה דברים שאפשר לשים לב אליהם מצפיה בשידור המוקלט:
1. הפועל ירושלים - היו טובים יותר מקטמון, אבל היו חסרי מחץ בבעיטה המסיימת ופעם אחרי פעם בעטו בעיטות חלשות לשער של עמית. הפועל ירושלים היו שווים לפחות נקודה, אם לא למעלה מזה.
2. קהל - רוב ברור לאוהדי קטמון, למרות שגם כאן די אכזבה מהכמות. במהלך המשחק היה נראה לי שאנחנו הרבה יותר ממה שרואים בטלביזיה. להערכתי היו לקטמון בערך 2,500 ולהפועל בערך 1,500, כך שגם הכמות הכוללת של הצופים, די מאכזבת.
3. עמית שמש - טעות ענקית בגול שספג: יצא, היסס, חזר ואבד קשר עם המהלך. ממש לא מתאים לו. למרות הכל, השוער הטוב בעיר.
4. מתן בראשי - מסתמן כשחקן מצויין עם דומיננטיות, ניסיון והרבה הקרבה. בכלל, כל חוליית ההגנה נראתה איתו הרבה יותר טוב.
5. אוהד אדלשטיין - התחיל את המהלכים לשני הגולים באותה צורה. לקח כדור קצת אחרי עיגול האמצע, הטעה מגן של הפועל עם עקב, מסר לאמצע ומשם מהלך לגול. הנוכחות שלו על המגרש הביאה לדעתי לתנופה גדולה בחלק הקדמי.
6. רז שטיין - בגול נגח מדוייק וחזק, למרות שנגח מהמקום ולא תוך כדי תנועה, מהמקום לקרקע ובין השוער לבין הקורה לרשת. מסר מסירה גדולה לשי בחצי הראשון. מעבר לכך, הרבה לחימה והרבה תרומה גם בהגנה.
7. העונשין של שי - פגע בעמוד האחורי שתומך ברשת ומשם ניתז לחלק החיצוני של הרשת האחורית.
8. הגול השני - טעות ענקית של סמיה, שבמקום להשאיר את עומרי רון בנבדל נשאר איתו בקו אחד. הספרינט והגלישה שלו לכדור בבעיטה, ראויים להערכה. הרבה חלוצים לא היו מצליחים להבקיע גול כזה.
9. עופר - היה נראה המאושר באדם אחרי הגולים ובסיום. מגיעה לו מילה טובה, על ניהול משחק נכון, ובעיקר פגע בינגו עם חילופים מצויינים כשהכניס את אדלשטיין ועומרי רון שהכריעו את המשחק לטובת קטמון.

ועוד הערה קטנה, לא קשורה לשידור: אני הרבה שנים אוהד הפועל בכדורגל וכדורסל, ובמשך השנים יצא לנו שם של לוזרים (לצערנו די בצדק). אתמול, בהמשך למה שאנחנו כבר רואים מאז המשחק באום אל פאחם ולמעשה באופן כללי מיום הקמת המועדון הזה, קטמון הראתה ווינריות גדולה.
אודי ארנון נשלח - 16/11/2013 : 18:01:45
מי היה שם הפרשן? הוא למד אצל רוני דניאל כשהאחרון פירשן את המאבק בין האוצר למשרד הביטחון על תקציב הביטחון.
חתול אדום נשלח - 16/11/2013 : 17:16:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אם יש מישהו שיכול להקליט את השידור החוזר ולהעלות זה יהיה מצויין.

יש לי מוקלט בממיר של הוט. אין לי מושג איך להעביר את זה לאינטרנט.

לא הייתי ממליץ, זה לא ממש חוקי. מי שפספס, אני בטוח שישדרו שוב במהלך השבוע, ספורט 5 אוהבים לשדר שידורים חוזרים כמה פעמים.
talros נשלח - 16/11/2013 : 17:15:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

מעולה, בתור התחלה תנסה להעביר את זה לdvd
עד שנגיע נשלח - 16/11/2013 : 15:31:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

שמאש נשלח - 16/11/2013 : 15:29:34
שידור עכשיו - בערוץ 5.
לאסלו צה נשלח - 16/11/2013 : 15:21:48
למישהו יש לינק לשידור בערוץ 5?.
אדום88 נשלח - 16/11/2013 : 15:16:24
מישהו יכול לסכם בבקשה את מועדי השידורים החוזרים של המשחק עם דגש על ספורט5/ספורט5+?

תודה מראש!
talros נשלח - 16/11/2013 : 13:01:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

שמעתי אפילו על תוכנה שמקליטה ישירות מהאינטרנט, ניסיתי אותה אבל צריך שהשידור יהיה זמין לצפייה ישיר, ובכל הערוצים שמצאתי לא משדרים שידורים חוזרים.

התוכנה נקראת replay media catcher
בקיצור, אם מצאתם אתר שמשדר את הערוץ. פי שהוא משדר בטלוויזיה תוריד את התוכנה ותקליטו. ובבקשה תעלו קישור לאתר.
תודה
נ.ב. כדאי לעשות כמה נסיונות עם התוכנה לפני השידור

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07