פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הדרבי- צו 8!!!!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אצבע נשלח - 10/11/2013 : 12:50:45
חברה המשחק השבוע הוא לא עוד משחק אני מציע לרכז את כל הכוחות לנושא אחד בפורום ודרכו לדבר ולהעלות את הכל.
מה שחשוב זה א. לעשות מבצע אנטבה ולהביא את כל מי שרק אפשר למשחק הזה.
ב. להרים עידוד של החיים.
ג. להתחיל לשלוח סמסים לשחקנים של רק נצחון או מוות (לא באמת)..

נראה לי שאנחנו קצת מנומנמים אחרי אופוריית הניצחון.

שבוע טוב ושיהיה לנו בהצלחה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לב אדום מקטמון נשלח - 14/11/2013 : 20:19:54
מחר כולם באים
מחר כולם מעודדים
מחר קטמון מראה לכולם
מה זו איכות של קבוצת אוהדים
שבאה לעודד ולא לקלל
והעיקר לא לפחד כלל
davidkipod נשלח - 14/11/2013 : 19:35:58
לזוהר - אישי, דחוף, בהול:
אני מסכים כמובן עם כל מילה של יובל. כן, זוהר, מחר זה עוד רגע אמת שלנו שצריך לעבור אותו ולעבור טוב. ובהחלט - אין לנו זכות קיום עם אנחנו לא מעמידים מספרים מולם. מחר זו פשוט מאוד הצבעה ברגליים. ובגרונות. ובאנרגיות. וברבאק. מחר אחרי המשחק אף אחד לא יתחשב בשאלה - אם זה היה משחק חוץ או בית. אז גם אני מוריד את הכובע בפניך, עשית ואתה עושה פי כמה ממני למען הקבוצה. ואני מוריד את הכובע בפני אשתך שבכלל יש לה סבלנות לכל זה. אבל אני במקומך הייתי מציע לה דווקא את מחר. אף חד לא מסוגל לדמיין את מחר, לא דומה לשום דבר אחר כמו ששי אהרון אמר (ואל תביאו לי את ווימבלדון - זה לא דומה). מי שרוצה לראות במשחק דווקא את סימני האיחוד - זה צ'אנס לראות את הפוטנציאל האדום האדיר שלנו. ועוד בקשה קטנה לי אליך, זוהר, אנחנו לא מייזם. זו מילה דפוקה שמנקזת את כל המשמעויות הצפונבוניות שלא מתאימות לנו ומרגיזות בצדק את אחינו.
בהערכה וחיבה רבה, בתקווה לראות סופסוף את הקטנצ'יק,
דוד
הולך ברגל נשלח - 14/11/2013 : 19:18:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אשתי אמרה לי שלא בא לה לעלות שוב לירושלים. זה אומר גם הבן שלי. אמרתי לה שאם זה השבוע או שבוע הבא נגד הכח, שתבוא שבוע הבא.

זה פיקנטי וזה מסקרן, אבל כמות האוהדים לא משקפת (כי זה משחק חוץ שלנו), וגם לא באמת חשובה.

אם נהיה פי 3 מהם, זה אומר שלא צריך איחוד?

מאידך, אם יהיו פי 3 שלהם, זה מוכיח שהרעיון של הקמת הפועל ירושלים משוחררת הוא טעות?

הלגיטימציה היחידה שאנחנו הפועל ירושלים ולא הקבוצה השנייה שרשומה בהתאחדות כהפועל ירושלים היא הקהל. הפיקנטיות והסקרנות של המשחק לא מעניינות. וכן, לכמות הקהל יש משמעות אדירה באצטדיון הביתי שלנו במשחק כזה.
ציטוט:

צריך איחוד בכל מקרה ולהם יהיה יותר קל להבין את זה אם אנחנו נהיה פי 5 מהם ולא שווים בשווים.

חוץ מיזה סתכל על הטבלה ותראה איזה פלאים 3 נקודות יכולות לעשות ואיזה שיט זה לאבד אותן וכמה המשחק חשוב.

ולסיום האישה תמיד צודקת, אני פשוט אומר דעתי על השאלות שלך
מחאיי נשלח - 14/11/2013 : 18:46:37
אשתי אמרה לי שלא בא לה לעלות שוב לירושלים. זה אומר גם הבן שלי. אמרתי לה שאם זה השבוע או שבוע הבא נגד הכח, שתבוא שבוע הבא.

זה פיקנטי וזה מסקרן, אבל כמות האוהדים לא משקפת (כי זה משחק חוץ שלנו), וגם לא באמת חשובה.

מאידך, אם יהיו פי 3 שלהם, זה מוכיח שהרעיון של הקמת הפועל ירושלים משוחררת הוא טעות?
אליה נשלח - 14/11/2013 : 17:49:12
רגע איך להבין את השורה בone יהו כ7000 אוהדים במשחק מתוכם 4000-5000 של הפועל ירושלים ו שימו לב:ו2000 שלקטמון יש לי שתי שאלות:1 מתי הפועל ירושלים הביאו בפעם האחרונה יותר מ1000 (אחרי גמר גביע) וממתי בכלל יש כל כך הרבה אוהדים להפועל?
האחים מרילי נשלח - 14/11/2013 : 16:45:03
לקראת הטקס עם האיש והאגדה, להתחיל להתאמן על הקריאה ההיסטורית - "אחת שתיים שלוש, אלי בן רימוז'"
אהוד788 נשלח - 14/11/2013 : 08:50:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

זה לא פאקינג דרבי. רק שהמשחק הזה יעבור בשלום. אנחנו צריכים לבוא בגישה חיובית ולעודד את הקבוצה שלנו. לא להתעסק בכל ה"יריבות" שמנסים לייצר בכוח מן העבר השני.

davidkipod נשלח - 14/11/2013 : 08:07:47
טכנית, מילונית, כל זה אקדמי מדי. בתחושה שלי זה לא דרבי בשום אופן, זה משחק מוזר שנרצה לנצח בו - גם ביציעים וגם במגרש, תוך כדי מזעור הקרע עם הצד השני.
ומי שחושש שאין בצד שלנו אדרנלין לא מרגיש את הדופק. אתה שם פה בפורום פוסט וקצב בו הצפיות מטורף. לא כולם מגיבים.
אבא שלי בא. הבנאדם בן 83, ותאמינו לי הוא מתרגש.
יאללה הפועל קטמון!
gideon נשלח - 14/11/2013 : 08:03:36
אני חייב להודות שזה בעיניי אחד הדיונים הכי (אם לא ה..) מיותרים שהיו פה.
lazy נשלח - 14/11/2013 : 07:54:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הגדרה מילונית או טכנית? אנחנו גם לא אוהדי ביתר ובכל זאת זה דרבי עם ביתר. חשבתי שדרבי זה משחק בין שתי קבוצות מאותה עיר, לא בין אוהדים של אותה קבוצה

לא התכוונתי לזה.

התכוונתי שלפי ההגדרה הטכנית או המילונית של "אוהד", אנחנו לא נחשבים אוהדי הפועל י-ם. כי אוהד של קבוצה מסוימת זה מישהו שרוצה שהקבוצה תמיד תצליח ותנצח. אז כמו שאנחנו לא מתעקשים על ההגדרה המילונית של אוהד בכך שרובנו מגדירים את עצמנו כאוהדי הפועל י-ם (שנמצאים זמנית בקטמון, עד האיחוד), כך לא צריך להתעקש על ההגדרה הטכנית של דרבי.

אז לא, מבחינתי זה לא דרבי.
amos נשלח - 14/11/2013 : 07:18:13
הגדרה מילונית או טכנית? אנחנו גם לא אוהדי ביתר ובכל זאת זה דרבי עם ביתר. חשבתי שדרבי זה משחק בין שתי קבוצות מאותה עיר, לא בין אוהדים של אותה קבוצה
lazy נשלח - 14/11/2013 : 06:58:23
מי שמתעקש על ההגדרה הטכנית או המילונית של דרבי, רק שיקח בחשבון שטכנית אנחנו לא אוהדי הפועל ירושלים.
עד שנגיע נשלח - 14/11/2013 : 06:53:24
פורסם סופית שיהיה שידור ישיר בספורט 5 LIVE.
לב אדום מקטמון נשלח - 14/11/2013 : 06:12:40
למרות הכול זה בהחלט דרבי
ולאחר כל הקומבינות האחרונות
והשנאה המטורפת בפייסבוק
צריך לבוא במלוא הכוח לעודד ולנצח
אנו זקוקים לנקודות
והעיקר לא לפחד כלל
Markdeen נשלח - 14/11/2013 : 00:44:19
נכון, אני בשיא ההתרגשות לקראת מפגש האדומות.
על אף שהייתי בעד איחוד בקיץ, טוב שהגיע המשחק הזה בשביל לגרום לי להבין
שכל מה שצריך זה קטמון חזקה ולחכות בסבלנות לפירוק סאדר והחלפת השם בסך הכל.
כי איך הם אומרים - הפועל יש רק אחת!
בעודי נגעל מההסתה בפייסבוק וממסע התעמולה נגדנו
ולנגד זה מסע האהבה והפיוס ומה לא מצידנו,
רק דבר אחד מפריע לי - תחושת הנימנום בצד שלנו.
לא יכולתי שלא להציץ בפייסבוק שלהם ולראות את הטירוף
והאדרנלין שאוחז בהם לקראת המשחק -
החל בכמות הלייקים והפוסטים שלהם,
וממשיך בהיערכות אם זה בתותחי קונפטי,
הגעה לאימון המסכם ועידוד השחקנים
ועד קומבינות כרטיסים ולשים אותנו איך לא ביציע הנתעב הזה.
איפה אנחנו בכל הסיפור הזה?
אמנם יום רביעי הטוב ריגש אותי עד דמעות
אבל אני רוצה להוכיח לכולם ובעיקר לעצמנו מי הצד החי והשפוי בעיר הזאת!
פעם אחת ולתמיד!
יאללה הפועל!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07