ס ק י ר ת נ ו ש א |
tal_vaknin |
נשלח - 07/11/2013 : 12:52:15 טוב אז אומנם לא נהוג להתעסק במשחק של המחזור הבא לפני שמתעסקים במשחק הקרוב אבל פה יש מקרה יוצא דופן.. אז ככה..: בעקבות הציוצים בפייסבוק ובאתרים שיתופים אחרים כמו פורום הפועל סאסי ירושלים החלטתי לכתוב פה הודעה שתסביר הכל... אחרי המון טלפונים מול חברינו הישנים ליציע ואחרי אין ספור ויכוחים כדי למנוע אלימות ובלאגן ביננו לבין אלו ששם אני קורא לכל האוהדים לבוא למשחק למרות הפצע הקשה שזה יוצר בלב... צריך להבין דבר אחד... הם רואים אותנו ככאלו שברחו מהספינה כשהיא טבעה ואנחנו הבנו מה שהם כנראה לא הבינו שלא ברחנו מהספינה כשהיא טבעה אלא החלטנו לשחות חזרה לחוף עד לליגה ג ולהביא ספינת הצלה במו ידינו... אז עם כל הרגש המעורב והתחושות הקשות חייבים לנצח ביציעים ולהראות שאנחנו ביחד כוח אחד עצום שיכול להתפרץ כשיוסי סאסי יעזוב... הגענו לרגע הכי קשה במהפכה שעשינו ועכשיו עלינו לנהוג בחוכמה בלי הקנטות בלי מריבות בלי בלאגן... אנחנו אותה קבוצה.. ובקשר להתנהגות של הצד השני אומנם יש כמה וכמה אנשים שמרגישים כמו קבואים אבל הם החלק הקיצון של המשוואה אחרי שיחות עם מובילי הקומץ של הפועל ירושלים והם הבהירו לי בפרוש שהם לא בעד אלימות לא בעד בלאגן ואפילו מתביישים באלו שמדברים ככה... בקיצור אני קורא לכל מצילי הפועל ירושלים להגיע למשחק ליציע המזרחי בלבד ליציע המזרחי בלבד כי שם בחרו להושיב אותנו ומכבוד לאחינו ליציע אנחנו נכבד את ההחלטה ונעשה שם מפגן מרשים בהובלת הבריגדה שלא יכלול הקנטות מצידנו אלא הסברות למה טוב שיהיה איחוד... ועוד בקשה קטנה לאלו שיקראו את ההודעה.. מחר יהיו התרמות של ארגון האוהדים לציוד לדרבי... נסו לעזור... יאללה הפועללללללללללללל |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
tal_vaknin |
נשלח - 10/11/2013 : 18:24:48 כולנו מעונינים באיחוד ללא סאסי... בשביל זה נוצרנו |
פועל ותיק |
נשלח - 10/11/2013 : 16:34:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי אצבע
אם יש אלוהים ספורטיבי אנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה!
ושיתפוצץ דודו סאסי
מסכים חייבים לנצח. קטמון חזקה רק תקדם איחוד שאני מניח כי רובנו מעונינים בו. |
אצבע |
נשלח - 10/11/2013 : 15:08:54 אם יש אלוהים ספורטיבי אנחנו חייבים לנצח את המשחק הזה!
ושיתפוצץ דודו סאסי |
talikch |
נשלח - 10/11/2013 : 14:57:24 לשלומי מלכה בעיקרון אתה צודק ,נסחפתי,בשיחה שהייתה לי עם מי שנסעתי איתו למשחק נגד יבנה הבנתי שאני ממש לא יכול לוותר על המשחק מול הפועל ירושלים,הערה אחת יש לי אליך, גם אם אתה חושב שהגזמתי ואמרתי דברים שלא נראים לך,יש דרך לומר אותם ולא משנה בן כמה אני או כמה שנים אני אוהד פעיל,אתה ויש עוד כמה שמוציאים את החשק להגיב כאן אז בבקשה,בפעם הבאה נסח את הגיגיך בצורה אחרת,אני לא רוצה להרגיש כמו בדף הפייסבוק של הפועל ירושלים,שם ברגע שאתה מוציא מילה יורד עליך מטר של קללות וגידופים אללה יוסטור יום נאה שיהיה לך ויאללה הפועל |
פועל ותיק |
נשלח - 09/11/2013 : 20:42:30 חיכית הרבה זמן אבל - משחק היסטורי שלא ניתן לראות לשומרי שבת (מחצית אחת אולי בטלוויזיה) |
רדיו קטמון |
נשלח - 09/11/2013 : 19:33:02 http://www.bit.ly/17TXvEF
ספיישל מחזור 11
|
עוז לניצחון |
נשלח - 09/11/2013 : 18:16:33 שאלה לחברי הבריגדה: זה משחק חוץ. יש הסעה? |
nachumco |
נשלח - 09/11/2013 : 18:15:49 טל תהיה חכם ולא צודק. אתה לא יכול להתמודד עם אמוציות של אוהדים פגועים. תמשיך להיות אוהד קטמון באתר שלנו בלבד. זו עצה חברית ממני ,ושל מספר אוהדים נוספים שביקשו ממך יפה. |
tal_vaknin |
נשלח - 09/11/2013 : 17:33:51 הפסקתי לכתוב שם אבל התגובות שרשמתי זה סהכ להפסיק את ההסתה ואת הבלאגן ושיבינו אנחנו באותו צד... |
amos |
נשלח - 09/11/2013 : 17:16:25 איך נקרא הפורום שלהם בפייסבוק? |
האדום מהכפר |
נשלח - 09/11/2013 : 17:10:56 באמת על מה אתה מדבר
אין תגובה אחת שלו בדף שלהם בפייסבוק ועד כמה שידוע לי, אין להם פורום פעיל. |
idans |
נשלח - 09/11/2013 : 16:08:46 איזה נזק בדיוק? החברה שם מקללים מאיימים ומה לא. קראתי את כל התגובות שם יש רק נסיון להפסיק את ההסתה |
papirus5 |
נשלח - 09/11/2013 : 16:04:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
מרגש לקרוא את התגובות שלכם ואני מבין כל אחד ואחד אגב אני אמרתי בתחילת העונה שבתאריך של המשחק הזה אני אסגור דיל לחול ככה שאני לא יאכל תלב אפילו לא מהבית.. אבל אז הבנתי שאחרי שנים של מאבק הגיעה הרגע הכי חשוב שלנו... הרגע שבו לא נשדר למשפחת סאסי את העוצמה מהטלויזיה אלא מהיציע...קשה לשבת ביציע המזרחי ועוד יותר קשה זה להיות במגרש שהקבוצות שלך משחקות אחת נגד השניה.. אבל בכל קושי יש הזדמנות וזו ההזדמנות שלנו להוכיח מה שווה הפועל אחת בירושלים
טל, אני מבקש, מתחנן, שלא תכתוב עוד מילה אחת באתר של הפועל ירושלים אתה גורם לנו נזק |
קטמון ותיק |
נשלח - 09/11/2013 : 15:23:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
למה שלא נשב בצפוני, שמה תמיד יושבים אוהדי הקבוצה האורחת (במשחקים של בית"ר)?
במזרחי הניראות שלנו תהיה הרבה יותר טובה (מול הטלוויזיה) וגם ניתן יהיה לעודד את השחקנים לאורך כל המגרש.
וחוץ מזה - יהיה נחמד מאד לשיר "במזרחי יושבים קופים" וכו'
וקישור לאתר שמוקדש למשחקי דרבי בעולם
http://www.footballderbies.com/index.php |
אדום88 |
נשלח - 09/11/2013 : 13:38:22 למה שלא נשב בצפוני, שמה תמיד יושבים אוהדי הקבוצה האורחת (במשחקים של בית"ר)? |