ס ק י ר ת נ ו ש א |
davidkipod |
נשלח - 07/11/2013 : 08:07:33 נראה ששכחנו את הלחם והחמאה - מחר משחק! ואיך שמחאיי אומר - זה המשחק הכי חשוב לנו עד כה. מי זאת יבנה מודל 2013? איזה קטמון תופיע למחזור ה 10? איך יראה העידוד מחר? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
איתן610 |
נשלח - 09/11/2013 : 14:36:51 הניצחון תמיד מתוק, במיוחד כאשר קמים מהקבר...
הפנדל הראשון נבע שוב מטעות קשה של אלברמן, שלא הרחיק את הכדור מיד כשיכל, ובגלל זה החלוץ שלהם השתלט על הכדור וחדר איתו לרחבה. חבל שזה קורה יותר מדי פעמים שלא מרחיקים כדורים קיבינימט. אם פנקפורט עשו זאת השבוע מול מכבי, אז למה אנחנו לא יכולים? שופט בזיוני, במיוחד לאור הפנדל השני שלא היה ולא נברא!
לגבי אדלשיין, אכן פוטנציאל גדול אך נראה לי שהוא קצת אנוכי במשחק שלו, מחזיק יותר מדי בכדור ורץ עם הראש בקיר, וחבל. הוא גם צריך לתמוך יותר בהגנה כמו ששטיין עושה ולא להתקע למעלה.
שבוע הבא מפגן איכויות ועוצמה!!!!
יאללה בריגדה!! |
davidkipod |
נשלח - 09/11/2013 : 09:56:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
איזה כיף לחגוג את הפוסט ה 1000 שלי בנצחון הרואי כפי שהיה היום.
קודם כל מזל טוב. חוץ מזה אני מסתכל על מספר ההודעות שלך ושלי ושל עוד כמה פה ומגיע למסקנה הבלתי נמנעת: אין לנו חיים.
מה אתה מדבר, חביבי, יש לי חיים אחרים לגמרי - בפורום מתחרה של איזה עמותה. שם אני מתחזה למישהו אחר, אולי בגלל זה אתה חושב שאין חיים אחרים. הבעיה עם הפורום ההוא - ששם לא סופרים לך פוסטים, מה זה שווה? |
מנדי742 |
נשלח - 09/11/2013 : 07:39:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
איזה כיף לחגוג את הפוסט ה 1000 שלי בנצחון הרואי כפי שהיה היום.
קודם כל מזל טוב. חוץ מזה אני מסתכל על מספר ההודעות שלך ושלי ושל עוד כמה פה ומגיע למסקנה הבלתי נמנעת: אין לנו חיים. |
מנדי742 |
נשלח - 09/11/2013 : 07:30:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי Markdeen
למה יותם ועוז לא שיחקו? פצועים?
יותם אמר שהוא חוזר להתאמן בשבוע הבא אבל עוד לא יודע מתי יחזור |
מנדי742 |
נשלח - 09/11/2013 : 07:26:02 נצחון כיפי, כדרכם של נצחונות.
מצד שני המזל היה אתנו לפחות פעמיים: גול אחד מהרמה לא משהו של המגן השמאלי ברגל ימין, ששי הכניס נפלא לקוף המחט מזווית קשה. שער נצחון של המגן הימני מבעיטה בשמאל עם עזרה יפה של הגנת היריב בבלבול השוער.
והגול הראשון מהבישול של עבד והבעיטה של שטיין נגד כיוון התנועה של השוער... מלאכת מחשבת. חוץ מזה הצלה מדהימה של עמית במחצית הראשונה, בדקות הטובות של יבנה, שאם היתה נכנסת המשחק היה מתפתח אחרת לגמרי. אוחנה היה מצויין לאורך כל המשחק. |
האדום מהכפר |
נשלח - 09/11/2013 : 00:17:51 איזה נצחון מרגש
כל כך לא הגיע לנו לסיים את המשחק הזה בתיקו.
ההתקפה בסדר גמור, אבל ההגנה חסרה לסורה.
אני מקווה שבראשי ישרה יותר בטחון על ההגנה, ובאמת יביא ערך מוסף.
שבוע הבא ההזוי מכל יקרה... |
eupheu |
נשלח - 08/11/2013 : 23:22:12 ממרומי כיסאי ,כן ישבתי דיי גבוה הפעם ,קשה לי להצטרף לתחושת ההישג שמבוטאת כאן בפורום,לדעתי ההשג היחידי היום הייתה התוצאה.
עופר ,מה יהיה איתך ,טסלפפה ,עוד פעם עולה לי עם 2 קשרים הגנתיים שלא תורמים כלום למשחק ההתקפי שלנו (כן אלירן חילץ לא מעט כדורים היום) ושוב אדלשטיין ודגו מיובשים על הספסל עד לכניסת השבת. הקבוצה שוב נראיתה מבולבלת וחסרת שיטה ואלמלא משחק הגנה נרפה של יבנה הרבה לא היה יוצא מהמשחק היום. הבלמים אוי הבלמים הרגו אותנו שוב עם 2 פנדלים מטופשים לחלוטין ואלירן (נכון גיבור הנצחון) היה חלש בצד שלו עם איבודי כדור והחלטות לא ברורות שגרמו בלאגן מיותר.
שורה תחתונה ,נצחון חשוב מאוד ,הקבוצה מראה שיש לה פוטנציאל התקפי טוב בהרבה ממה שהיא מראה לנו עד כה אבל לצערי עופר לא ממש מביא זאת לידי ביטוי באם בטקטיקה מפוחדת או בהרכבים לא אופטימאליים.
ותגידו מה הקטע עם אוהדי יבנה? חשבתי שזו עיירה מנומנמת אבל כל הפעם הם מתגלים כחבורת דביליים חסרי תקנה. נו מילא שבת שלום ושבוע טוב.
|
Markdeen |
נשלח - 08/11/2013 : 22:14:18 איזה כיף של ניצחון!
שיפוט ביזיוני עם ובלי קשר לפנדלים המפוקפקים.
משחק טוב של אוחנה ורז.
למה יותם ועוז לא שיחקו? פצועים?
יאללה לאטרף של שישי הבא חובה להגיע בהמונינו! |
h.k.j.f.c |
נשלח - 08/11/2013 : 20:19:23 חרא של שעה, הרבה אנשים שאני מכיר לא באו בגלל כניסת שבת. המשחק של הרצליה התחיל ב 14:30 , אז כנראה שההתאחדות מוכנה להתגמש. אז יאללה, כותרות בעיתונים על פגיעה באוהדים השומרים מסורת, עצומות לאופירה, וכו וכו'. חייבים להקדים את המשחקים כדי שדתיים יוכלו לבוא לטדי.
יבנה הרימו באתר שלהם שידור ישיר של המשחק, שוסטר לוחם החופש הדגול מצלם לסאדר את תקצירי המשחקים שלהם. נראה לי שאם לדאפי מתחשק לחזור מחופשת הלידה אפשר בכיף להחזיר לנו את התקצירים הנהדרים מבלי לחשוש מנקמתה האיומה של ההתאחדות לכדורגל... |
אמיר גולה |
נשלח - 08/11/2013 : 19:51:42 הפנדל השני היה פנדל ב מיליון אחוז |
davidkipod |
נשלח - 08/11/2013 : 19:37:25 איזה כיף לחגוג את הפוסט ה 1000 שלי בנצחון הרואי כפי שהיה היום. אכן, אלירן אוחנה נתן את המשחק הטוב ביותר שלו אצלנו. הנצחון הזה ממש הגיע לנו, אחרי הפנדל השני המומצא של השופט. אלירן ג'ורג' שיחק טוב, ונכנס לדעתי לפנתאון עם ההופעה שהוא נתן בסוף. סוג של הקדמה לקראת שישי הבא? ועוד לסיכום, שתי מלים: אוהד אדלשטיין. הפרעוש הקטן הזה נראה כמו מהנערים, אבל עושה קסמים במגרש. הייתי שמח לראות אותו 90 דקות על המגרש. אגב, מהיום אני 'חבר בכיר' בפורום, לא מציע להסתבך איתי , קראנקו - אחריך. תודה לך הפועל, שבת שלום ומבורך.
|
idans |
נשלח - 08/11/2013 : 17:54:12 אני בדרך כלל נגד אוחנה, אבל היום חייב להודות שהוא היה גדול. |
קטמון ותיק |
נשלח - 08/11/2013 : 17:53:45 עד השער הראשון ( רז שטיין) שחקנינו שיחקו די דומה למה שראינו ביום שני נגד עפולה. במחצית הראשונה בלטו לטובה רז ועידן. מחצית שנייה מומנטום טוב של קטמון עד הפנדל הראשון. בשלהי המשחק בקו הקדמי של קטמון היה מה שלדעתי (ולמיטב ידיעתי יש שותפים רבים לדיעה) צריך להיות ההרכב הפותח:רז, עידן ואוהד, כאשר שי/מסאיי מתחת לחלוצים. וכמובן: ג'ורג'י ישיר לנו סולו
|
עד שנגיע |
נשלח - 08/11/2013 : 17:14:56 שופט ביזיון. ג'ורג'י גדול, ואיזה זמר... המשחק הטוב ביותר של שי ואלירן אוחנה מתחילת העונה. |
mookie |
נשלח - 08/11/2013 : 16:54:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד יוסה
3-2 לנו .נשארו עוד דקות בודדות.
נגמר!!! |