פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל קטמון - אום אל פאחם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדום88 נשלח - 21/10/2013 : 19:10:42
0-1 למקומיים משער מהיר בדקה ה-3
0-2...דקה 23
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 22/10/2013 : 23:03:19
לדעתי המחצית החלשה שלנו העונה. אם היינו מפגרים 3 או 4 אפס, כמו שהיה עלול לקרות, כבר לא היינו מצליחים לחזור מזה. לא יכול להיות שקבוצה מגיעה בכזאת קלות ל5-6 מצבים מצוינים לשער במחצית אחת, בכזאת קלות. וזה לא משנה אם אום אל פאחם קבוצה טובה או חלשה.

מהצד השני, קל יותר לעשות תיקונים אחרי נצחון מאשר אחרי הפסד. גם אני חושב שהביקורות לגיטימיות, ויחד עם זה אני משוכנע שהקללות ושריקות הבוז לא תורמים בשום דבר, חוץ מזה שהם נותנים קצת פורקן לרגשות.
האחים מרילי נשלח - 22/10/2013 : 22:48:42
התפתחה כאן אגדה עירונית כאילו א.א.פאחם היא קבוצת נוער מחוזקת. אז בואו נבדוק - מספר השחקנים בגיל נוער ששיחק נגדנו אתמול, כולל 3 מחליפים הוא... 0 (אפס). אז תפסיקו לחזור על הקישקוש ההזוי הזה (למרות שאני מתעב את הביטוי הזה, "הזוי", וגם אמרו לי כאן שאני בעצמי הזוי).
גם להגיד שהם מין אורתודוכסים לוד מחוזקים זה לא ממש רציני. הם לא הפסידו שום משחק בהפרש של יותר משניים. הם הפסידו לפ"ת 3:2 בדקה ה-90. וגם אתמול ראינו במחצית הראשונה קבוצה לא כ"כ גרועה. נכון שהיה משחק מחריד שלנו במחצית הזאת, אבל א.א.פאחם באו לשחק כדורגל ולא ירדו לבונקר אחרי הגול הראשון.
אז גם אורתודוכסים הם לא. הם קבוצה חלשה (אולי החלשה) בליגה והיינו חייבים לנצח אותם. אבל אני מוכן להתערב שיהיו קבוצות שיאבדו במגרש הזה נקודות.

הביקורת על המאמן והשחקנים היא לגיטימית וחשובה. אבל הצביעה של הכל בשחור חוסמת אפשרות לדיון רציני בנושא.
מחאיי נשלח - 22/10/2013 : 22:47:40
נחסכה מאיתנו השפלה רצינית אתמול, אפשר להתנחם בזה, ולתת את המחמאות למי שהן מגיעות. במיוחד אלירן ג'ורג ועידן שעשו את המהלך שהציל אותנו על סף המחצית. גם יותם שכבש גול יפה, ועוז כמובן. גם עבד נראה שיצא מהפציעה.

בכלל, גם מול קבוצה חלשה (ובואו לא ניסחף, אום אל-פאחם נראו לא טוב אבל זה לא שהם חוטפים צרורות כל משחק) קשה לאסוף את הכוחות ולהיחלץ מפיגור של 2 שערים אחרי שתפסו אותך עם המכנסיים למטה.

אני מאמין בעופר, או לפחות רוצה להאמין בו. אבל כמו שקראנקו כתב, קשה עם מאמן שמתעקש לא ללמוד. ההרכב הזה לא מצליח לפתוח משחק. איבדנו את ההתלהבות שנצפתה בפתיחה של 3 המשחקים הראשונים - שבהם שטיין או אדלשטיין פתחו - לטובת איזה צ'יקמוק מוזר שפותח כל משחק יותר גרוע.

עופר תתעורר (לא מילה גסה).
eupheu נשלח - 22/10/2013 : 22:03:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

בוא וניתן קצת יותר קרדיט לקבוצה- הם הגיעו לשחק במגרש לא הכי שקט ורגוע בליגה, מול קבוצה שהמאמן שלה הודיע על התפטרותו, מה שתמיד דוחף שחקנים להלחם עבורו כדי שיישאר. וכמובן אחרי מספר משחקים ללא נקודות, עם לחץ ועם עייפות ממשחק מול האריה של הליגה, שלא לדבר על היעדרותם של מורג'אן המצויין ודור הלוי, ובכל זאת קטמון הבקיעו ארבעה שערים!!! אז רבאק תפרגנו ותעריכו!

נכון שהציוות של שלושה קשרים אחוריים היה מוטעה. לא בגלל שהם לא קשרים סבירים לליגה הזאת, אלא בעיקר בגלל ששניים מהם לא מניעים כדור בצורה מהירה ולכן המשחק שלנו היה איטי ושקוף. בואו ונזכור שגם מול קונוסים קשה להבקיע רביעייה והיו מספיק משחקים בהיסטוריה שקבוצה שנותרה עם 10 שחקנים, הצליחה להחזיק מעמד.

כל שלושת החילופים של עופר היו בינגו ואלו שחקנים שהוא חתום על הבאתם-רז,עבד ואוהד. הם בינגו רציני.

במחצית השנייה השתפרנו בעיקר בגלל הוצאתו של אלירן אוחנה האיטי, הסטתו של פנסו לעמדת הקשר האחורי (ולא זה שמשוטט ללא הרף ללא שום כיוון והכוונה) וכמובן כניסתם של השלישייה. גם סף השבירה של אום אל פאחם עזר, אבל אני לא מסכים שאין להם שחקנים טובים או שהם לא עברו הכנה. הם כן עברו, רק שהם לא פתחו בזמן.

ואגב- היו קללות נמרצות במשחק, בעיקר כלפי המאמן שלנו. אמנם זה הגיע מ3-4 אוהדים, אבל אי אפשר היה לא לשמוע אותם, בעיקר כשהיו ביציע רק 90 אוהדים.

פוסט קצת מבולבל....לא תשחק כנראה מול קבוצה חלשה יותר השנה...ולמרות זאת פתחת עם הרכב הגנתי (לשיטתך 8 שחקנים הגנה!!) ,לא נבחר הרכב אופטימאלי ,לא בוצעו חילופים בזמן וסגנון המשחק היה איטי ומסורבל...מי אחראי לכל זה אתה חושב? ולא בפעם הראשונה השנייה או השלישית העונה?

כולנו שמחים על הנצחון אבל מודאגים מהדרך ומהקיבעון של המאמן.
**אזהרת פלצנות ** אין מה להתמוגג מהנוף שנשקף מהר הגעש כשלמטה מבעבעת לבה רותחת.

מי שאחראי למחצית הראשונה החלשה היה המאמן. אבל גם למחצית השנייה המצוינת שבה הבקענו שלושה שערים אחראי המאמן.

היה משחק טוב מאוד של צמד המגנים, ואורי כהן סיים משחק שלם בלי אף טעות בהגנה והציל גול של 90 אחוזים במחצית השנייה. הוא שרף קילומטרז' מכובד ביותר וגם לזה אחראי המאמן שהאמין בו ונתן לו בטחון.

גם להכנסת דור אלברמן כבלם פותח והבנה מהירה יחסית שדור הלוי לא מתאים לתפקיד זה, אחראי המאמן. במשחק מול אום אל פאחם צמד הבלמים היה טוב מאוד (למעט טעות אחת של כל אחד מהם. עדיין שיפור ניכר).

גם להכנסתו להרכב של עוז הנהדר ושילובו ההדרגתי והנכון, אחראי המאמן.

אי אפשר לצבוע הכל בשחור. נעשו הרבה שינויים, חלקם טובים וחלקם פחות טובים, אבל זה מהותה של קבוצה חדשה בליגה חדשה.

אגב, לא הבנתי איך בשלב הזה אפשר לדעת שאום אל פאחם היא הקבוצה הכי חלשה בליגה ואם אכן לא נתקל בקבוצות חלשות יותר.

עד כה נתקלנו לרוב באריות הליגה בהגרלה דיי אכזרית, ומול קבוצות ברמה שלנו לקחנו 6 מתוך 6 במשחקי חוץ לא קלים. מכובד למדי.

תסלח לי ידידי אבל נראה שהחמצת את רוב המשחקים השנה. לא ייתכן שנפתח את כל המשחקים שלנו באותו סגנון ובפיגור רב שערים מיידי ,אין שום שיפור במשחק ההגנה וההתקפה שלנו מסורסת עד לחילופים הייתי אומר כפויים. לא שיחקנו מול שום אריה או גורילה ,שיחקנו מול קבוצות שאת כולן ניתן לנצח ואם א.א שהיא קבוצה מפורקת המורכבת מנוער וממספר בוגרים היא לא החלשה שבהן אז לא ברור לי לאן עוד אפשר לשאוף.

מי שאחראי למחצית מצויינת וזה מבלי שראיתי דקה היא הרחקה ופנדל בדקה קריטית ,זהו. לא מאמן ולא נעליים. ואם אתה עוד נותן לו הנחות על חוסר מוכנות טוטאלי לכל המשחקים ששיחקנו עד כה אל תתפלא אם נתחיל לשחזר את הדרך לכפר יונה.
קטמוני מושבע נשלח - 22/10/2013 : 21:44:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

בוא וניתן קצת יותר קרדיט לקבוצה- הם הגיעו לשחק במגרש לא הכי שקט ורגוע בליגה, מול קבוצה שהמאמן שלה הודיע על התפטרותו, מה שתמיד דוחף שחקנים להלחם עבורו כדי שיישאר. וכמובן אחרי מספר משחקים ללא נקודות, עם לחץ ועם עייפות ממשחק מול האריה של הליגה, שלא לדבר על היעדרותם של מורג'אן המצויין ודור הלוי, ובכל זאת קטמון הבקיעו ארבעה שערים!!! אז רבאק תפרגנו ותעריכו!

נכון שהציוות של שלושה קשרים אחוריים היה מוטעה. לא בגלל שהם לא קשרים סבירים לליגה הזאת, אלא בעיקר בגלל ששניים מהם לא מניעים כדור בצורה מהירה ולכן המשחק שלנו היה איטי ושקוף. בואו ונזכור שגם מול קונוסים קשה להבקיע רביעייה והיו מספיק משחקים בהיסטוריה שקבוצה שנותרה עם 10 שחקנים, הצליחה להחזיק מעמד.

כל שלושת החילופים של עופר היו בינגו ואלו שחקנים שהוא חתום על הבאתם-רז,עבד ואוהד. הם בינגו רציני.

במחצית השנייה השתפרנו בעיקר בגלל הוצאתו של אלירן אוחנה האיטי, הסטתו של פנסו לעמדת הקשר האחורי (ולא זה שמשוטט ללא הרף ללא שום כיוון והכוונה) וכמובן כניסתם של השלישייה. גם סף השבירה של אום אל פאחם עזר, אבל אני לא מסכים שאין להם שחקנים טובים או שהם לא עברו הכנה. הם כן עברו, רק שהם לא פתחו בזמן.

ואגב- היו קללות נמרצות במשחק, בעיקר כלפי המאמן שלנו. אמנם זה הגיע מ3-4 אוהדים, אבל אי אפשר היה לא לשמוע אותם, בעיקר כשהיו ביציע רק 90 אוהדים.

פוסט קצת מבולבל....לא תשחק כנראה מול קבוצה חלשה יותר השנה...ולמרות זאת פתחת עם הרכב הגנתי (לשיטתך 8 שחקנים הגנה!!) ,לא נבחר הרכב אופטימאלי ,לא בוצעו חילופים בזמן וסגנון המשחק היה איטי ומסורבל...מי אחראי לכל זה אתה חושב? ולא בפעם הראשונה השנייה או השלישית העונה?

מי שאחראי למחצית הראשונה החלשה היה המאמן. אבל גם למחצית השנייה המצוינת שבה הבקענו שלושה שערים אחראי המאמן.

היה משחק טוב מאוד של צמד המגנים, ואורי כהן סיים משחק שלם בלי אף טעות בהגנה והציל גול של 90 אחוזים במחצית השנייה. הוא שרף קילומטרז' מכובד ביותר וגם לזה אחראי המאמן שהאמין בו ונתן לו בטחון.

גם להכנסת דור אלברמן כבלם פותח והבנה מהירה יחסית שדור הלוי לא מתאים לתפקיד זה, אחראי המאמן. במשחק מול אום אל פאחם צמד הבלמים היה טוב מאוד (למעט טעות אחת של כל אחד מהם. עדיין שיפור ניכר).

גם להכנסתו להרכב של עוז הנהדר ושילובו ההדרגתי והנכון, אחראי המאמן.

אי אפשר לצבוע הכל בשחור. נעשו הרבה שינויים, חלקם טובים וחלקם פחות טובים, אבל זה מהותה של קבוצה חדשה בליגה חדשה.

אגב, לא הבנתי איך בשלב הזה אפשר לדעת שאום אל פאחם היא הקבוצה הכי חלשה בליגה ואם אכן לא נתקל בקבוצות חלשות יותר.

עד כה נתקלנו לרוב באריות הליגה בהגרלה דיי אכזרית, ומול קבוצות ברמה שלנו לקחנו 6 מתוך 6 במשחקי חוץ לא קלים. מכובד למדי.
eupheu נשלח - 22/10/2013 : 21:01:42
ציטוט:

קטמוני מושבע נשלח - 22/10/2013 : 20:10:50

הדוב האדום נשלח - 22/10/2013 : 17:28:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אההה "מתנשא", אני מת על המילה זו. יען אם אני מראה שמאחורי ה"ביקורת" הקולקטיבית יש דבר והיפוכו, אז אני מתנשא. דרך זולה, עצלה, לנסות למצוא טיעונים אם יורשה לי. מעניין שכאשר מכנים שחקן "מרגרינה" זה עממי, פופולרי, דמוקרטי, ואיש לא מוצא בכך פגם כי הרי "עופר" בחר בו. אז אני מתנשא, כי אנו אוהב הגיון ודברים סדורים.
לעצם העניין. אנו (חלקינו) חברי עמותה שהיא בעלת הקבוצה. יש לי אחריות עודפת על אוהדים רגילים, לכן אנו כן שונים מאחרים. כבעלים בחרנו דרך מסוימת לניהול השוטף. הניהול הספורטיבי מסור לשני אנשים אורי ואשר, הניהול השוטף מסור להנהלת הקבוצה.מה שאנו אמורים לעשות הוא לסייע בידם לנהל את הסיפור הזה בשקט יחסי, ולא לערער את ביטחון הקבוצה ערב שלשה משחקים חשובים.
מה בדיוק תורמת ה"ביקורת" אשר טוענת שמאמן הקבוצה אינו מסוגל לבצע את עבודתו? האם היא מחזקת עת דמותו? האם היא תשכנע את אורי כהן שצריך להישמע להוראה לחזור להגנה?
אז מר דוב אדום למה נועדו הקריאות להחליף מאמן? האם אורי אשר ירון מרקום ואיתן פחות מודעים מאיתנו למצב הקבוצה? אם אתה מאמין שהם מודעים לכך ופועלים לתקן את המצב, אז כל המרגרינה הזו פשוט מיותרת. עד כאן דברי הטהרנים והמתנשאים.

לשיטתך, אין גם כל צורך בהפגנות ומחאות פוליטיות כי מסרנו את מנדט ניהול המדינה לזה או אחר ואנו צריכים להמתין בסבלנות שזה יעשה את עבודתו. כי אחרי שאנחנו קוראים לביבי להתפטר זה מחליש את דמותו, גורם לשרים בקבינט לזלזל בו והאפקטיביות שלו יורדת.
חייב להודות שאני לא מצליח לרדת לסוף דעתך.
נ.ב: לזלזל בביקורת פה בפורום ולהפכה במחי תנועת מקלדת לטקסט אידיוטי וסתום זה מתנשא.

עד כאן דבריי העממיים.
avitemkin נשלח - 22/10/2013 : 16:46:51
אההה "מתנשא", אני מת על המילה זו. יען אם אני מראה שמאחורי ה"ביקורת" הקולקטיבית יש דבר והיפוכו, אז אני מתנשא. דרך זולה, עצלה, לנסות למצוא טיעונים אם יורשה לי. מעניין שכאשר מכנים שחקן "מרגרינה" זה עממי, פופולרי, דמוקרטי, ואיש לא מוצא בכך פגם כי הרי "עופר" בחר בו. אז אני מתנשא, כי אנו אוהב הגיון ודברים סדורים.
לעצם העניין. אנו (חלקינו) חברי עמותה שהיא בעלת הקבוצה. יש לי אחריות עודפת על אוהדים רגילים, לכן אנו כן שונים מאחרים. כבעלים בחרנו דרך מסוימת לניהול השוטף. הניהול הספורטיבי מסור לשני אנשים אורי ואשר, הניהול השוטף מסור להנהלת הקבוצה.מה שאנו אמורים לעשות הוא לסייע בידם לנהל את הסיפור הזה בשקט יחסי, ולא לערער את ביטחון הקבוצה ערב שלשה משחקים חשובים.
מה בדיוק תורמת ה"ביקורת" אשר טוענת שמאמן הקבוצה אינו מסוגל לבצע את עבודתו? האם היא מחזקת עת דמותו? האם היא תשכנע את אורי כהן שצריך להישמע להוראה לחזור להגנה?
אז מר דוב אדום למה נועדו הקריאות להחליף מאמן? האם אורי אשר ירון מרקום ואיתן פחות מודעים מאיתנו למצב הקבוצה? אם אתה מאמין שהם מודעים לכך ופועלים לתקן את המצב, אז כל המרגרינה הזו פשוט מיותרת. עד כאן דברי הטהרנים והמתנשאים.
קטמון ותיק נשלח - 22/10/2013 : 16:14:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

הרכב וחילופים ניתן לראות פה
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=339958

לפי דו"ח השיפוט ההרחקה הראשונה של שחקן אום אל פאחם (שהביא לפנדל) היתה על צהוב שני לא אדום ישיר.
HST נשלח - 22/10/2013 : 16:13:23
אופרטיבית, אולי יש מקום למנות יועץ/מנטור לעופר - למשל לופא קדוש.
דוד יוסה נשלח - 22/10/2013 : 15:35:12
צריך שינוי. עופר הוא האחראי אך הכתובת היא ההנהלה והוועד המנהל. לא סביר שעופר יתפטר כעת ואם יעשה זאת סביר להניח שזה יהיה בשלב שאנחנו נהיה עמוק בתחתית.הנהלה,אנא תתייעצו באנשים שאתם מחשיבים דעתם וגלו מנהיגות .
הדוב האדום נשלח - 22/10/2013 : 15:00:23
ציטוט:

אני רוצה להודות לכולם אשר תרמו להבנתי את מה שאירע.

א. עופר לא התכונן לליגה ולא הביא שחקנים בכלל, לכן הוא צריך להכניס את שטיין ואדלשטיין אותם הוא כן הביא כי הם טובים מאד. זה לגמרי הגיוני המשפט הזה. עכשיו אני מבין.
ב. יש לנו בעיה של בלם, ולכן מרכז ההגנה פרוץ, לכן צריך לא לעבות את הקישור הדפנסיבי כי צריך לשחק פתוח. הגיון עילאי. צריך לרשום את הפטנט.
ג. לא קללו את המאמן, כלומר לא הזכירו את משפחתו, אבל כדי להגביר את הביטחון העצמי שלו ושל השחקנים העירו לו על המגבלות שלו כמאמן, בקול רם, מול השחקנים, דבר אשר אמור להגביר את המשמעת וההיענות לדרישוטת טקטיות. זה ממש הגיוני, ומי שטוען אחרת משכתב היסטריה, סליחה, היסטוריה.
ד. ההנהלה של הקבוצה לא ערה למצבה, רדומה, לא מבינה כלום, לכן הם צריכים להוציא כסף שאין לנו כדי לקנות שחקן שלא מוציאים כדי לסתום חורים על מנת שהם יעמדו לרשות מאמן כושל. מי שטוען שיש פה בליל של שטויות, פשוט לא יודע תבונה מה היא.
ה. אין דרך יעילה יותר להביא לשקט בקבוצה מאשר לרדת כסאח על המאמן. זה גם מביר את הביטחון העצמי של השחקנים כאשר אומרים להם שהם מרגרינה (זה בסדר להגיד את זה כי מי כינה כך את דגו הוא איש מצפוני והומאניסט דגול). בעצם כדאי לכנות אותו כך כי הוא היה היחידי שהוביל כדורים להתפקה, מה שמוכיח שהוא גם עשוי מחמאה, או מקוטג', או משהו כזה. הגיוני. הכל הגיוני.

גאון הדור אתה! לקחת את הביקורות המגוונות שנרשמו כאן על ידי אנשים שונים עם נקודות מבט שונות שהפכת אותן לגיבוב של טקסט סאטירי, מתנשא ומלא סתירות פנימיות.

למען השם אני לא מבין את קו המחשבה הזה שמבטל ביקורת. יש לנו מאמן שכל הסימנים מראים שהוא נכשל בבניית הקבוצה, לא פגע עם אף שחקן רכש, מנהל משחק באופו תמוה ולוקה בסטגנציה מחשבתית.
כל מי שאומר ביקורת שחואגת מהקו הטהרני הופך לדני מועלם. אנחנו קהל כדורגל ואם יורשה לי קהל שמבין בכדורגל אנחנו רואים את הקבוצה שלנו מתבזה משבוע לשבוע (הניצחון אתמול לא משקף דבר)אבל אסור להגיד דבר כי אנחנו "שונים" וכל השיט הזה וכי ביקורת על המאמן תוביל בסופו של דבר לקללות, אלימות, זיבה, וברונכיטיס.
יוגי נשלח - 22/10/2013 : 14:42:38
ציטוט:

אני רוצה להודות לכולם אשר תרמו להבנתי את מה שאירע.

א. עופר לא התכונן לליגה ולא הביא שחקנים בכלל, לכן הוא צריך להכניס את שטיין ואדלשטיין אותם הוא כן הביא כי הם טובים מאד. זה לגמרי הגיוני המשפט הזה. עכשיו אני מבין.
ב. יש לנו בעיה של בלם, ולכן מרכז ההגנה פרוץ, לכן צריך לא לעבות את הקישור הדפנסיבי כי צריך לשחק פתוח. הגיון עילאי. צריך לרשום את הפטנט.
ג. לא קללו את המאמן, כלומר לא הזכירו את משפחתו, אבל כדי להגביר את הביטחון העצמי שלו ושל השחקנים העירו לו על המגבלות שלו כמאמן, בקול רם, מול השחקנים, דבר אשר אמור להגביר את המשמעת וההיענות לדרישוטת טקטיות. זה ממש הגיוני, ומי שטוען אחרת משכתב היסטריה, סליחה, היסטוריה.
ד. ההנהלה של הקבוצה לא ערה למצבה, רדומה, לא מבינה כלום, לכן הם צריכים להוציא כסף שאין לנו כדי לקנות שחקן שלא מוציאים כדי לסתום חורים על מנת שהם יעמדו לרשות מאמן כושל. מי שטוען שיש פה בליל של שטויות, פשוט לא יודע תבונה מה היא.
ה. אין דרך יעילה יותר להביא לשקט בקבוצה מאשר לרדת כסאח על המאמן. זה גם מביר את הביטחון העצמי של השחקנים כאשר אומרים להם שהם מרגרינה (זה בסדר להגיד את זה כי מי כינה כך את דגו הוא איש מצפוני והומאניסט דגול). בעצם כדאי לכנות אותו כך כי הוא היה היחידי שהוביל כדורים להתפקה, מה שמוכיח שהוא גם עשוי מחמאה, או מקוטג', או משהו כזה. הגיוני. הכל הגיוני.

אני מחזיק ממך בתור אדם שמבין כדורגל. אני יודע שאם היית אתמול היית נשמע אחרת לגמרי. אני מנחש שהיית הראשון להרהר בתפקודו של המאמן. טוב, נראה מה תגיד ביום שישי.
גון מדלולה נשלח - 22/10/2013 : 14:40:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

+2
ציטוט:

לא הייתי במשקח ואין לי כל מושג מה היה, או לא היה, שם. מה שיש לי מושג זה במפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.

לעצם העניין, יש לנו 2 נצחונות, תיקו וארבעה הפסדים זה פחות או יותר מה שציפיתי שיהיה בשלב זה של הליגה, מה עוד ששחקנו נגד קבוצות יחסית חזקות עד המחזור הנוכחי. משלשת ההפסדים האחרונים גם נגד הרצליה וגם נגד נתניה אי אפשר להגיד שלא יכולנו לסיים בתיקו. אני רואה מאמנים "כרישים" כמו לחמן, כמו גילרוביץ (שפרש בינתיים) או דני גולן מאשקלון, ולא אוכל להגיד שאני נופל מהכסא מהיכולת שלהם.
אז נא להתיישב, להרגע, לשתות מים ולבוא לעודד ביום ששי בשלש.

אני כן הייתי במשחק וכתבת נכון. רדו מעופר ומהר. מסכים שצריך לפתוח עם אדלשטיין ושטיין אבל מפה ועד ללצעוק "עופר לך הביתה"? השתגעתם? עונה ראשונה שלנו בלאומית, עונה ראשונה שלנו כקבוצה מקצועית, סגל שחקנים חדש.
תנו לבנות קבוצה בשקט.

3 +

זו אולי עונה ראשונה שלך בלאומית ועונה ראשונה שלך בקבוצה מקצוענית, יש פה אנשים שהיו עם הקבוצה בליגה הזאת לא מעט שנים ומכירים אותה, אנחנו לא נראים (כרגע) כמו משהו שקרוב להיות קבוצה בליגה הזאת.

"סגל שחקנים חדש" לא יודע אם שמת לב, אבל חצי הרכב שלך זה אותו הרכב שהיה עונה שעברה(שלא לדבר ש3-4 מתוכם איתך מליגה ב'), ואם תשים לב ארבעת השחקנים המובילים שלך העונה (שמש, שמש, שי ועוז) היו איתך גם בעונה שעברה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07