ס ק י ר ת נ ו ש א |
fego7 |
נשלח - 04/10/2013 : 19:10:43 שבוע הבא המשחק יהיה ביום שישי בטדי? או שיש פגרה בגלל נבחרת ישראל בכדורגל שתשחק בפורטוגל בערב? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
HM96 |
נשלח - 20/10/2013 : 21:33:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
פשוט בושה מה שקרא היום ,לא מבחינת משחק .האוהדים היו חלשים ברמות פשוט לא שמעו אותנו אני לא יודע מה קרה אבל הקהל של נתניה קרע אותנו.
טעות אופטית, או בעצם אקוסטית. הקהל של נתניה היה באזור המקורה, מה שעזר להגברה. במעט הפעמים בשנים קודמות שהגוש המעודד שלנו נאלץ לעלות ליציע בגלל גשם, קבלנו אפקט דומה.
אפקט שמה אפקט .העובדה שיש לנו 20 אוהדים ששרים ועוד 1000 שמוחאים כפיים לא ממש עוזר לנו .האבטחה הייתה ממש על הפנים היה קטע שאוהדי נתניה נתנו מכות לאוהדים שלנו .
על מה מדובר? בתוך האצטדיון אוהדים שלנו קיבלו מכות?
כשיצאתי מהמגרש חבורה של רעולי פנים עם חולצה צהובה תפסו אוהדים שלנו עם חולצות אדומות והחטיפו להם אני הספקתי לתת לאחד מהם כאפה לגב ואז הגיעה ההבטחה .
היבנאי מיפו אינו משקר, אבל הוא טועה, זו הייתה פעולה של רעולי פנים מהמשפוחע, להפגין סולידריות עם האחים שלנו ממכבי נתניה. והכאפה בגב עדיין כואבת שתדע, סתם מיותר. |
nachumco |
נשלח - 20/10/2013 : 14:39:40 זה עדיין עדיף מלעלות את עוז במחצית או את אדלשטיין בעשרים דקות אחרונות על תקן מושיעים. |
nachumco |
נשלח - 20/10/2013 : 14:38:04 עד שנתחזק בבלם משמעותי, עדיף לעקוץ במחצית הראשונה ולהתגונן בשניה. זה עוד לא בוצע עד כה.
|
רגל עץ |
נשלח - 20/10/2013 : 14:33:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco אם עופר יפתח מול אום אל פאחם עם שטיין,אדלשטיין,שי,עידן,ועוז צבאג נוכל למוטט אותם עד המחצית.
בהנחה שלא נספוג בעצמנו רביעייה עד המחצית... כדי שכל השמות שציינת יוכלו להועיל בהתקפה, צריך גם מישהו שישיג עבורם את הכדור, לא? |
nachumco |
נשלח - 20/10/2013 : 14:27:33 כל אוהד עם ראייה סבירה עד טובה שחזה במשחק שאל את עצמו : " למה אדלשטיין ושטיין לא משחקים 90 דקות ?" שני מנועי סילון טורבו שחותכים את היריב.
אם עופר יפתח מול אום אל פאחם עם שטיין,אדלשטיין,שי,עידן,ועוז צבאג נוכל למוטט אותם עד המחצית.
|
yossimaz |
נשלח - 20/10/2013 : 13:46:21 עופר חייב להרכיב הרכב של צעירים. כל הצעירים הוכיחו את עצמם עד כה. שטיין ואוהד מעוררים את ההתקפה בכל פעם שהם על המגרש וביחד עם עידן שמש ושי אהרון זה יכול להיות קטלני. אלברמן שיחק מצוין ב2 המשחקים האחרונים נגד הרצליה וגם נגד נתניה, אין מקום לאוחנה ופנסו בהרכב נכון לעכשיו, מסאיי היחיד שמספק את הסחורה בקישור. במשחק אימון נגד הפועל ת''א מזור פתח בהרכב כקשר אחורי ושיחק מצוין אך הוא ממשיך להתייבש על הספסל בגלל שעופר פוחד להוריד את אוחנה ופנסו לספסל.
בקיצור עופר תתעורר!!! תשלב צעירים תוססים שרעבים לכדורגל !!!
שטיין, אדלשטיין,אלברמן, מזור ... |
הולך ברגל |
נשלח - 20/10/2013 : 03:14:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
הגיע הזמן לחשוף את עצמי ,אני טרול אוהד יבנה ,אני רק מחכה לרגע שיהיה לנו משחק נגדכם וזוכרים לפני 3 שנים את המכות שחטפתם לפני שעלינו ללאומית.שעברנו את הגדרות והרביצו לאוהדים שלכם ,יא ילדי כאפות אשכנזים ? חחחחחח תכינו את הפנים שלכם מפנסים .חחחח כל קהל עושה ממכם צחוק ,מה יהיה שתפגשו את ביתר ? הם ירביצו לכם ותגידו להם אני מקטמון ? בלי התנשאות עכשיו תענו לי ברצינות מה יהיה שתפגשו אותנו אתם תגנו על עצמכם ?
לא נרביץ לך ילד, אולי כשתגדל. אם תתן מכות אני מניח שנמחא כפיים |
צנטרפולד |
נשלח - 19/10/2013 : 21:11:24 ציטוט:
הלב אדום הגיע הזמן לחשוף את עצמי ,אני טרול אוהד יבנה ,אני רק מחכה לרגע שיהיה לנו משחק נגדכם וזוכרים לפני 3 שנים את המכות שחטפתם לפני שעלינו ללאומית.שעברנו את הגדרות והרביצו לאוהדים שלכם ,יא ילדי כאפות אשכנזים ? חחחחחח תכינו את הפנים שלכם מפנסים .חחחח כל קהל עושה ממכם צחוק ,מה יהיה שתפגשו את ביתר ? הם ירביצו לכם ותגידו להם אני מקטמון ? בלי התנשאות עכשיו תענו לי ברצינות מה יהיה שתפגשו אותנו אתם תגנו על עצמכם ?
אתה הכי איניגו מונטויה.
חמוד כסיי |
chompy |
נשלח - 18/10/2013 : 22:47:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
הגיע הזמן לחשוף את עצמי ,אני טרול אוהד יבנה ,אני רק מחכה לרגע שיהיה לנו משחק נגדכם וזוכרים לפני 3 שנים את המכות שחטפתם לפני שעלינו ללאומית.שעברנו את הגדרות והרביצו לאוהדים שלכם ,יא ילדי כאפות אשכנזים ? חחחחחח תכינו את הפנים שלכם מפנסים .חחחח כל קהל עושה ממכם צחוק ,מה יהיה שתפגשו את ביתר ? הם ירביצו לכם ותגידו להם אני מקטמון ? בלי התנשאות עכשיו תענו לי ברצינות מה יהיה שתפגשו אותנו אתם תגנו על עצמכם ?
אם אתה טרול מיבנה אז איך אתה כותב בלי שגיאות כתיב ?
אנחנו חייבים נצחון דחוף.... התחלנו להתחרפן.... |
גבעוני |
נשלח - 18/10/2013 : 22:40:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
הם היית אוהד יבנה היית יודע שלא היו גדרות יאבל אני מתערב שזה טרול בולגרי |
אוהב אותך הפועל |
נשלח - 18/10/2013 : 22:20:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
חתיכת אידיוט ,בטח אתה עכשיו מעשן סיגריה ושר מוות לערבים ? שנפגשנו בליגה א אתם ממש לא הרבצתם לנו ,ואני מבטיח לך שאם אתם תתקרבו אלינו בטדי אני חותם לך שאני ינגח לך באף ויפתח לך את הפרצוף. |
הלב אדום |
נשלח - 18/10/2013 : 22:18:35 הגיע הזמן לחשוף את עצמי ,אני טרול אוהד יבנה ,אני רק מחכה לרגע שיהיה לנו משחק נגדכם וזוכרים לפני 3 שנים את המכות שחטפתם לפני שעלינו ללאומית.שעברנו את הגדרות והרביצו לאוהדים שלכם ,יא ילדי כאפות אשכנזים ? חחחחחח תכינו את הפנים שלכם מפנסים .חחחח כל קהל עושה ממכם צחוק ,מה יהיה שתפגשו את ביתר ? הם ירביצו לכם ותגידו להם אני מקטמון ? בלי התנשאות עכשיו תענו לי ברצינות מה יהיה שתפגשו אותנו אתם תגנו על עצמכם ? |
בלאש ביקו |
נשלח - 18/10/2013 : 22:00:57 אם זה טרול שיעיפו אותו. נשבר מהשטויות האלה. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 18/10/2013 : 19:20:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
פשוט בושה מה שקרא היום ,לא מבחינת משחק .האוהדים היו חלשים ברמות פשוט לא שמעו אותנו אני לא יודע מה קרה אבל הקהל של נתניה קרע אותנו.
טעות אופטית, או בעצם אקוסטית. הקהל של נתניה היה באזור המקורה, מה שעזר להגברה. במעט הפעמים בשנים קודמות שהגוש המעודד שלנו נאלץ לעלות ליציע בגלל גשם, קבלנו אפקט דומה.
אפקט שמה אפקט .העובדה שיש לנו 20 אוהדים ששרים ועוד 1000 שמוחאים כפיים לא ממש עוזר לנו .האבטחה הייתה ממש על הפנים היה קטע שאוהדי נתניה נתנו מכות לאוהדים שלנו .
על מה מדובר? בתוך האצטדיון אוהדים שלנו קיבלו מכות?
כשיצאתי מהמגרש חבורה של רעולי פנים עם חולצה צהובה תפסו אוהדים שלנו עם חולצות אדומות והחטיפו להם אני הספקתי לתת לאחד מהם כאפה לגב ואז הגיעה ההבטחה .
גם בתור טרול אתה לא משעשע. עוף מפה כבר ותפסיק להמציא סיפורים. רעולי פנים מנתניה פחח.
לא שמתי לב שזה הטרול, כבר חשבתי שהיה משהוא |
גבעוני |
נשלח - 18/10/2013 : 19:02:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי הלב אדום
שמע אחי אתה בהזיות קשות |