פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון - הרצליה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 03/10/2013 : 22:11:09
עופר, תן לעוז את המפתחות, מחר מנצחים.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
nachumco נשלח - 24/10/2013 : 19:43:01
ותוסיף לחשבון שבהרצליה רצו 50 ש"ח כניסה לילד,
כי אין להם למכירה כרטיס נוער.
העונש יינתן מלמעלה.
עד שנגיע נשלח - 24/10/2013 : 19:36:34
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=156458&lang=HE
הרצליה הוזילה מחירי הכרטיסים לאוהדי נתניה ל- 40 ש"ח, אחרי שאיימו לא להגיע למשחק.
שיימן - תתבייש. לא נשכח ולא נסלח לביזיון שעשית לנו, ולקופה שעשית עלינו. אבל אל תדאג, החיים הם גלגל.
ובנוסף, נתניה לא עמדה לדין (עדיין) על התלבושת במשחק נגדנו.
אין דין, אין דיין ואין התאחדות.
פלוני בן אלמוני נשלח - 07/10/2013 : 22:03:36
לב אדום מה נסגר איתך? החלטת לשבור את שיא המגיבים בפורום?!! כי אם זה כך אז מחכה לנו סיוט (אתה רק על 28 כמדומני והשיאנים כבר מזמן עברו את האלף...)
תניח לנו קצת, תנוח, שתה דרינק טרולים כלשהו (בלי להגזים כן). גם ככה אין משחק השבוע והדיבורים על הופעה קרובה בליגת האלופות עם דגלי ישראל ופלסטין בסן סירו או באמסטרדם ארנה איכשהו לא מסתדרים לי עם הדילמה: אורי כהן או אלירן ג'ורג', אדלשטיין עם או בלי שטיין, שי או עוז, מורג'אן או אולי פנסו?

דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!
הלב אדום נשלח - 07/10/2013 : 20:39:46
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

ליצן הדעות הפוליטיות שלי הם ימין קיצוני אבל ברגע שאני נכנס למגרש אני מנותק מהפוליטיקה והציונות ומתרכז בקבוצה שלי דגלים וכאלה פחות מעניין במגרש כדורגל ביום שנשחק באירופה אני מתחייב שאני אביא דגל ישראל ענק כדאי שכל העולם ידע מאיפה אנחנו

אתה ימני קיצוני ?
tal_vaknin נשלח - 07/10/2013 : 19:19:25
ליצן הדעות הפוליטיות שלי הם ימין קיצוני אבל ברגע שאני נכנס למגרש אני מנותק מהפוליטיקה והציונות ומתרכז בקבוצה שלי דגלים וכאלה פחות מעניין במגרש כדורגל ביום שנשחק באירופה אני מתחייב שאני אביא דגל ישראל ענק כדאי שכל העולם ידע מאיפה אנחנו
הלב אדום נשלח - 07/10/2013 : 17:44:48
הבן שלי רוצה לשחק נגד נתניה מה אומרים ?
יש לו אחלה ראש (כורדי)...
gideon נשלח - 07/10/2013 : 16:10:53
ואני שואל, מאיפה מביאים עוד 55 חברי עמותה בשביל לסגור 500 עגול.
avitemkin נשלח - 07/10/2013 : 15:03:49
תגידו קשה לכם לזהות טרול מיפו כאשר אתם רואים אחד כזה?
עכשיו בואו נדבר על בלם ועל סגירת אגפים. יותר חשוב.
הסלע האדום נשלח - 07/10/2013 : 13:59:46
גאווה במה שבנית זה אחלה.אבל כמו שאמר מחאי יש רגע שזה כבר מוגזם,מה עוד שבליגות הגבוהות יש הרבה קהלים לא פחות טובים מאיתנו.
הדבר היותר חמור זה כשאדם בעל גאווה מתחיל לבנות לעצמו דגם מדוייק של קבוצה/קהל שגורמת לו את הגאווה ומייד מתחיל להעיר לכל הסובבים שקצת סוטים מהמודל שלו
מחאיי נשלח - 07/10/2013 : 13:32:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

חמש סיבות למה אנחנו שונים ומיוחדים משאר הכדורגל הישראלי ולכן להבנתי אנחנו יותר טובים:

א. אנחנו קבוצת אוהדים - הקבוצה שלנו ואכפת לנו יותר ממנה.
ב. יש לנו קשר הדוק עם הקהילה ונשים וילדים מרגישים נוח לבוא למשחקים שלנו.
ג. אנחנו מנהלים תקציב מאוזן ושפוי ולא חייבים כסף לאף אחד.
ד. אנחנו תורמים לקהילה כדרך חיים ולא מהפה אל החוץ.
ה. רמת המעורבות של האוהדים בקבוצה היא ייחודית ומשמעותית ולא רק בגלל מבנה הבעלות אלא בגלל האכפתיות והמעורבות האישית

נבנה פה מאוד ייחודי בנוף הכדורגל הישראלי.
ואני חייב להגיד שאני לא מרגיש צורך להתנצל על כך.
בכלל תחושת האשם הקבועה הזו שיש לאוהדי קטמון היא מוזרה ומשונה כמו הצורך להשתיק את הנצחון בדרבי הנוער

א. בהחלט שלנו, אבל להחליט אם לי יותר אכפת מאשר למישהו אחר ? טכנית אתה לא יכול להגיד למוישה זוכמיר אוהד מכבי מוסמוס שלך יותר אכפת ממנו.
ב. יש בעוד מקומות
ג. יש מאוזנים יותר
ד. נפלא. יש גם התורמים, ויש כפי שאמרת מהפה ולחוץ.
ה. מסכים.

ובאמת אתה רואה במפגש העצוב שהיה באוניברסיטה והרויחה ממנו יותר מכולם בית"ר דרבי ?

מרילי, לסעיף 2 שלך התייחסתי. אלו היו ימים קשים ומגעילים. לא אהבתי את זה. אבל לא בגלל זה אנחנו פה.

לא מבין מה האובססיה שלך בלצאת נגד כל ניחוח של שוני שעולה מקטמון ואוהדיה...זה לא פעם ראשונה וכנראה לא אחרונה שאתה אץ רץ "להחזיר אותנו לקרקע" ולהזכיר לנו שאנחנו כמו כולם ושחס חלילה לא נחשוב אחרת.

לבריאות זכותך פשוט לי זה נראה מוזר.

כי זה מיצה את עצמו.
כל אוהד חושב שהקהל שלו הכי נפלא ושהשמש זורחת מהתחת של דני מועלם המקומי. זה בסדר גמור. גם קראנקו כשהוא מניח תפילין כל בוקר מודה לאלוהיו על שעשה אותו אוהד הפועל ירושלים.

אבל הוא לא...
- חופר על זה (כי עשינו את זה כבר 5 שנים וזה כבר משעמם)
- משווה את עצמו לקבוצות אחרות (כי זה לא רלבנטי, ואנחנו כבר לא בליגות הנמוכות, הרצון שלנו זה להשתלב ולא להיות שונים)
לב אדום מקטמון נשלח - 06/10/2013 : 20:07:56
[quotתודה
e]נשלח במקור על ידי האחים מריליתודה

יש פה בילבול בין שני נושאים שונילח
מי שרוצה למנוע מילדיו לשמוע קללות, שישב ב"יציע המשפחות" או באיזור צדדי כלשהו. אם הייתי רוצה שילדי לא יהיו חשופים לקללות, הייתי מן הסתם צריך להרחיק אותם ממני. אבל אין לי שום שאיפה חינוכית כזאת.
אשתי, במשחק הראשון והאחרון שאליו הגיעה, גם ניסתה לשכנע אותנו לאסוף את קליפות הגרעינים בשקית. אז אפשר לעשות גם איזור של כאלה שלא משליכים אשפה ביציע. אי אפשר לכפות את זה על כולם.

2. קללות כלפי שחקנינו-
הכוונה היא לא לקללות שניפלטות אצל כולנו אחרי פעולה לא מוצלחת של שחקן. הכוונה היא לאלה שעומדים על הגדר ודואגים ששחקן שלדעתם יכולתו גרועה ידע את זה בכל רגע. מעשים כאלה הם בעיני מכוערים ומזיקים לקבוצה. תשאלו את שי אהרון, סלמן עמר, ורם סטי איך זה השפיע עליהם כשחוו יחס כזה משחק אחרי משחק. האם זה שיפר את יכולתם? האם זה עזר לקבוצה, או אולי להפך?

תודה לך לזה בדיוק התכוונתי לקללות כלפי שחקנים שזה בעיני דבר מכוער ומזיק
ואני לא מדבר על דבר שנפלט ועדין
אלא על אותם שמרפים את השחקנים
היה לנו מספיק מזה בסאדר
[/quote]
שלומי מלכה נשלח - 06/10/2013 : 19:47:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

כמה עצות טובות
מרגיש כמו בשיעור לגידול הורים
תודה נשמות טובות
בקיצור אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל
רק אל תגידו שבניתם משהו חדש ושונה

אתה באמת לא מפסיק הא? מי שצועק כל הזמן שזה משהו אחר פה זה אתה. מי שמנסה להרוס כל הידברות עם אנשי הפועל זה אתה. שים את בנותיך החסודות לראות ערוץ 2, תן להם ללכת ברחובות ישראל, שיעמדו בתור בדואר, שילכו למקום העבודה שלהם, לבית ספר. בכל המקומות האלה לא מקללים, רק במשחקים שלנו
הלב אדום נשלח - 06/10/2013 : 18:41:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הלב אדום

ציטוט:

ציטוט:

אנשים פה ממש שחכו שאנחנו הפועל ירושלים ! כולם מציגים אותנו כשמאלנים קומוניסטים שלא מקללים ומפצחים גרעינים בקערה. אנחנו הפועל ירושלים ואם יתחשק לי אני יצעק לשופט שהוא בן זונה או בן שרמוטה . לכל ההורים ,אם הם לא ילמדו קללות בקטמון זה לא אומר שהם לא יקללו בחיים . בוא אני יגלה לכם סוד ,לא רק בקטמון מקללים 🍎

תקשיב חבוב לא יודע מי אתה או מי אתה חושב שאתה אבל כדאי שתרד מעניין השמאלנים ימנים האלה ומהר כי הגעת למקום הלא נכון. אגב אני שמאלני וממדגם מייצג שערכתי ביציע כך גם חבריי. אז לפני שאתה מתחיל עם כל השטויות האלה שאתה רושם פה (דגלי ישראל, לאומנות, קומיניסטים ועוד כמה הגיגים לא חיוניים) כדאי שתחשוב שנית. אתה כותב חדש פה בפורום וכדאי שתתחיל לכבד את האכסניה שבה אתה נמצא.
לגבי עניין הקללות. יש לי רעיון מהפכני! כל אחד יעשה מה שבזין שלו. ירצה יקלל לא ירצה לשמוע קללות יעמוד בצד. הפורום הזה נהיה מעיין נובע של טהרנות וטרחנות וזה מעיק, לא משרת אותנו כאוהדים ולא מקדם אותנו לשום מקום. יאללה, בוא נתחיל לחשוב מאיפה מלקטים נקודות בליגה המחורבנת הזו לפני שיהיה מאוחר.

אתה קצת סותר את עצמך לא ככה ? מצד אחד אתה אומר שאני כותב חדש משמע אתה מתכוון שעדיין אין לי זכות קבועה לכתוב פה .מצד שני אתם השמאלנים דוגלים פה בשיוויון אז איפה השיוויון למה התגובה שלך יותר שווה משלי ? למה אתה משתיק אותי ולא אני אותך ? תיהיה שמאלני ומצידי תבורך ,מעצבן אותי הטרמפיסטים האלה שלא אהדו בחיים שלהם קטמון או הפועל ירושלים והחליטו לבוא ולמתג את חד''ש ואת מר''צ ולכתוב דגלים נגד גזענות מה אנחנו חצר ציבורית שכל אחד בא עם שלט נגד גזענות ? איפה בני סכנין ואום אל פחם שיכתבו שלטים נגד גזענות ? לי יש 100 אוהדים שרופים שבאים לכל משחק וכולם מצביעים לנתניהו אולי 5 מהם מצביעים מר''צ .יש לי גם חברים בארגון אוהדים שהם ימניים אבל הם הולכים יותר למשחקים של הפועל ירושלים בכדורסל .אגב מקרה מאוד מצער שילדה בת 9 נורתה מאחד החברים שלך (מחבל) .אבל באמת מסכן המחבל הוא כולה רצה לשחק עם הנשק החדש שהוא וחבריו קנו ורצה לנסות אותו ,בטעות התפלק לו ירייה לצוואר של ילדה בת 9 .אני חושב שאתה וחברייך צריכים ללכת להפגין בשטחים נגד צה''ל ולהגיד להם שילכו וישחררו את המחבל מהכלא .שיבוא היום ונגיע למפעל אירופי אני אדאג שגם אתה תיהיה כולך אדום כחול עם סמלים של קטמון וישראל . מייצגים את הפועל וגם את ישראל .למה ערבים אוהדים קטמון ? למה יהודים לא אוהדים בני סכנין ? נקודה למחשבה !

תקשיב חמודי, אתה מנסה לצאת חכמולוג ולא כל כך הולך לך. אתה אומר שדיברתי על שוויון ומעולם לא הזכרתי את זה. לפי דעתי אפילו ראוי שלא יהיה שוויון ואוהדים שהם חדשים פה בפורום יחשבו קצת לפני שהם מתחילים לחרבש על מיני דברים על המקלדת.
יש סטטוס קוו בקבוצה שלא מדברים יותר מדי פוליטיקה ואנחנו מזוהים עם ערכים של אנטי אלימות ואנטי גזענות וזה מה שמנסים להסביר לך פה כבר כמה אנשים אבל אתה בהתלהבות של עגל צעיר מנסה לנגח את חומות הדיר שמקיפות אותך.
תפסיק לבלבל לי את המוח על נתניהו, חד"ש, ירי בהתנחלויות ומרצ כי זה לא המקום אם אתה רוצה נתכתב לנו באיזה פורום אחר ואני אכתוב לך שלדעתי אתה פשיסט, אבל זה לא המקום.

למה בפורום ? בןא נלך למשחק נגד אום אל פחם ב17 יש שם אחלה חומוס .
הדוב האדום נשלח - 06/10/2013 : 18:24:00
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

אנשים פה ממש שחכו שאנחנו הפועל ירושלים ! כולם מציגים אותנו כשמאלנים קומוניסטים שלא מקללים ומפצחים גרעינים בקערה. אנחנו הפועל ירושלים ואם יתחשק לי אני יצעק לשופט שהוא בן זונה או בן שרמוטה . לכל ההורים ,אם הם לא ילמדו קללות בקטמון זה לא אומר שהם לא יקללו בחיים . בוא אני יגלה לכם סוד ,לא רק בקטמון מקללים 🍎

תקשיב חבוב לא יודע מי אתה או מי אתה חושב שאתה אבל כדאי שתרד מעניין השמאלנים ימנים האלה ומהר כי הגעת למקום הלא נכון. אגב אני שמאלני וממדגם מייצג שערכתי ביציע כך גם חבריי. אז לפני שאתה מתחיל עם כל השטויות האלה שאתה רושם פה (דגלי ישראל, לאומנות, קומיניסטים ועוד כמה הגיגים לא חיוניים) כדאי שתחשוב שנית. אתה כותב חדש פה בפורום וכדאי שתתחיל לכבד את האכסניה שבה אתה נמצא.
לגבי עניין הקללות. יש לי רעיון מהפכני! כל אחד יעשה מה שבזין שלו. ירצה יקלל לא ירצה לשמוע קללות יעמוד בצד. הפורום הזה נהיה מעיין נובע של טהרנות וטרחנות וזה מעיק, לא משרת אותנו כאוהדים ולא מקדם אותנו לשום מקום. יאללה, בוא נתחיל לחשוב מאיפה מלקטים נקודות בליגה המחורבנת הזו לפני שיהיה מאוחר.

אתה קצת סותר את עצמך לא ככה ? מצד אחד אתה אומר שאני כותב חדש משמע אתה מתכוון שעדיין אין לי זכות קבועה לכתוב פה .מצד שני אתם השמאלנים דוגלים פה בשיוויון אז איפה השיוויון למה התגובה שלך יותר שווה משלי ? למה אתה משתיק אותי ולא אני אותך ? תיהיה שמאלני ומצידי תבורך ,מעצבן אותי הטרמפיסטים האלה שלא אהדו בחיים שלהם קטמון או הפועל ירושלים והחליטו לבוא ולמתג את חד''ש ואת מר''צ ולכתוב דגלים נגד גזענות מה אנחנו חצר ציבורית שכל אחד בא עם שלט נגד גזענות ? איפה בני סכנין ואום אל פחם שיכתבו שלטים נגד גזענות ? לי יש 100 אוהדים שרופים שבאים לכל משחק וכולם מצביעים לנתניהו אולי 5 מהם מצביעים מר''צ .יש לי גם חברים בארגון אוהדים שהם ימניים אבל הם הולכים יותר למשחקים של הפועל ירושלים בכדורסל .אגב מקרה מאוד מצער שילדה בת 9 נורתה מאחד החברים שלך (מחבל) .אבל באמת מסכן המחבל הוא כולה רצה לשחק עם הנשק החדש שהוא וחבריו קנו ורצה לנסות אותו ,בטעות התפלק לו ירייה לצוואר של ילדה בת 9 .אני חושב שאתה וחברייך צריכים ללכת להפגין בשטחים נגד צה''ל ולהגיד להם שילכו וישחררו את המחבל מהכלא .שיבוא היום ונגיע למפעל אירופי אני אדאג שגם אתה תיהיה כולך אדום כחול עם סמלים של קטמון וישראל . מייצגים את הפועל וגם את ישראל .למה ערבים אוהדים קטמון ? למה יהודים לא אוהדים בני סכנין ? נקודה למחשבה !

תקשיב חמודי, אתה מנסה לצאת חכמולוג ולא כל כך הולך לך. אתה אומר שדיברתי על שוויון ומעולם לא הזכרתי את זה. לפי דעתי אפילו ראוי שלא יהיה שוויון ואוהדים שהם חדשים פה בפורום יחשבו קצת לפני שהם מתחילים לחרבש על מיני דברים על המקלדת.
יש סטטוס קוו בקבוצה שלא מדברים יותר מדי פוליטיקה ואנחנו מזוהים עם ערכים של אנטי אלימות ואנטי גזענות וזה מה שמנסים להסביר לך פה כבר כמה אנשים אבל אתה בהתלהבות של עגל צעיר מנסה לנגח את חומות הדיר שמקיפות אותך.
תפסיק לבלבל לי את המוח על נתניהו, חד"ש, ירי בהתנחלויות ומרצ כי זה לא המקום אם אתה רוצה נתכתב לנו באיזה פורום אחר ואני אכתוב לך שלדעתי אתה פשיסט, אבל זה לא המקום.
הלב אדום נשלח - 06/10/2013 : 16:33:24
ציטוט:

ציטוט:

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07