פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מיהו זר העשור?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הדוב האדום נשלח - 03/01/2010 : 20:06:40
חברים יקרים לכבוד הפגרה, מיהו הזר הכי טוב ששיחק במחוזותינו בעשור החולף?
כריסטי ברטו? באיו אדפמי (שעושה חיל עכשיו בליגה הצרפתית)? לאסלו צה? ניוטון סטרלינג? או אמיר גולה (כי אלים לא נולדים על הכוכב הזה)?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
yaron נשלח - 06/01/2010 : 18:51:08
השחקן הזר של העשור-ללא ספק-כריסטי ברטו.
כל כך התחבר לקבוצה, עד שהפך מאחד הזרים היותר מבטיחים שהיו אי פעם בהפועל לעוד איזה רם סטי בינוני ואיטי כזה. שחקן מרגש.
משה גרטל לעולם נשלח - 06/01/2010 : 11:19:01
"יש- יא בני זונות."
roi נשלח - 06/01/2010 : 07:35:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן.
למי שלא זוכר -

ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.

איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר.
בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות".
לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות.

גדול
החולצה האדומה נשלח - 05/01/2010 : 10:21:54
בלאש
בלאש ביקו נשלח - 05/01/2010 : 10:09:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הזרים שלי הם חמישה, וקשה לי להחליט ביניהם: קנטורו, קלבר, ברוז'ק, דיאז, נידז'ילאן.
למי שלא זוכר -

ויסלה כבשה כבר אחרי 9 דקות, כשקנטורו מדייק מבעיטה חופשית ומשאיר את קאלה ללא מענה. בדקה ה-25 עידן טל בספק הכשלה, ספק הליכה לכדור הפיל לדשא את לובודז'ינסקי, השופט שרק לפנדל וקלבר עשה מהנקודה הלבנה את העבודה. בדקה ה-36 הגיע השלישי מרגליו של ברוז'ק. בדקה ה-57 ויסלה כבשה את הרביעי משער של דיאז ונידז'ילאן קבע את התוצאה בדקה ה-88.

איזה לילה מאושר זה היה. ראיתי את המישחק במקום עבודתי דאז, הוסטל לנפגעי נפש, שהיו ברובם - האומללים - אוהדי בית"ר.
בגול הראשון התלבטתי, בכל זאת, לא רצוי ליצור מתיחויות מיותרות. אבל בשני כבר יצא ממני "יש" מהוסה, ובשלישי כבר התפרצתי בזעקות. ברביעי חיבקתי את מי שהיה באיזור ובחמישי פתחתי חלון וזעקתי לאוויר התלפיותי הקר: "יש! יא בני זונות".
לא פוטרתי משום מה, ואפילו הקשר שלי עם הדיירים השתפר, הם הבינו שמצבי חמור לא פחות.
amos נשלח - 05/01/2010 : 06:14:30
למי שלא זוכר -

החולצה האדומה נשלח - 05/01/2010 : 00:39:07
שוער שלישי של פורטו שבא לשבור את לבן של צעירות עיר הקודש.
משה גרטל לעולם נשלח - 04/01/2010 : 23:49:01
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ברבוסה...

חח... גם אותו ויקטור הביא לנו משוק לילה של פרברי ליסבון וטען שמדובר בשוער של פורטו.
מחאיי נשלח - 04/01/2010 : 23:19:02
ברבוסה...
משה גרטל לעולם נשלח - 04/01/2010 : 18:09:06
אכן אצלנו לא, אבל היה בשנה שעברה אצל סאסיונה.
החולצה האדומה נשלח - 04/01/2010 : 15:27:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

בכל מקרה, גומז היה שחקן נשמה אדיר. אני כמובן מדבר על אותו גומז שהזכיר לכולם את גולה ולא הגומז שעבר לבית"ר.

גולה בשחור.

לא היה אצלנו גומז שעבר לביתר.
משה גרטל לעולם נשלח - 04/01/2010 : 14:38:11
חמודי שייך לחלק הירדני של בית צפאפא.
ניוטון שטרלינג, חולה הלב שויקטור הביא מהתחנה המרכזית הישנה של ת"א, הוא פספוס אדיר.

ועכשיו שאלה: מישהו זוכר את שמו של הברזילאי שנבחן בגביע הטוטו נגד מכבי פ"ת לפני 6 שנים?
אותו נבחן נכנס כמחליף וכבר אחרי 10 דקות יאיר אסייג החליט להוציא אותו?

בכל מקרה, גומז היה שחקן נשמה אדיר. אני כמובן מדבר על אותו גומז שהזכיר לכולם את גולה ולא הגומז שעבר לבית"ר.
lili נשלח - 04/01/2010 : 12:14:41
באיו, בלי ספק.
החולצה האדומה נשלח - 04/01/2010 : 11:13:46
התכוונתי לכך שהוא שיחק העשור הזה. לא לכך שהיה זר העשור.
הוא היה שחקן מגניב עם שיר מעולה.
ברור שהיו טובים ממנו.
Victor Paco נשלח - 04/01/2010 : 09:42:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

כריסטי ברטו אמנם היה יותר זמן בקבוצה מאשר באיו, אבל שתי העונות האחרונות שלו היו בינוניות מינוס, לעומת זאת באיו בלי ספק היה הזר הטוב ביותר שהיה לנו בעשור הזה

אני איתך!
חולצה, אתה מתכוון שהוא שיחק בעשור הזה, או שהוא זר העשור?
כי לדעתי התשובות הן כן ולא

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07