פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 דייי!!!!!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
tal_vaknin נשלח - 30/09/2013 : 20:51:10
החדשות הרעות אין לנו הגנה!!!
החדשות הטובות טל חן שחקן חופשי ועוד אפשר להחתים אותו!!!
פשוט בושה אין מחויבות לא לקחנו שום ריבאונד בהגנה!!! המזל שלנו שיש את עמית שמש אז זה נגמר רק 4! אסף עזו ודור הלוי באים אחריכם לכל מקום בארץ ולרוץ לכדור ריבאונד אתם לא מסוגלים!!!תודה עמית ועידן שמש
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tal_vaknin נשלח - 04/10/2013 : 15:56:55
לצערי לא ראיתי את ההודעה וכבר הגעתי... יש לי מקום ל2 אם אתם צריכים לדרך חזור..
ובקשר לתגובה השניה כן זה היה השיקול שלי כי בשביל שחקנים שלא נלחמים אני לא מעוניין לבוא להרצליה... ובקשר לשאלתך רשום בצד אבל אם אתה לא חזק באנגלית אז אני טל וקנין!!!
שמאש נשלח - 04/10/2013 : 13:27:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

טוב בעיקבות העובדה שיש שינויים שוכנעתי ואני אבוא היום... מי שצריך טרמפ אני יוצא מגילה בסביבות שעה רבע לשלוש

יש לך אולי עוד שתי מקומות? שלחתי לך גם בפרטי.תודה
פולדש נשלח - 04/10/2013 : 12:42:45
אתה רציני?
התנית את ההגעה שלך בכך שיהיו שינויים בהרכב?

סליחה שאני שואל - ובפרפרזה על אבי אטינגר - מי אתה???
tal_vaknin נשלח - 04/10/2013 : 10:43:37
טוב בעיקבות העובדה שיש שינויים שוכנעתי ואני אבוא היום... מי שצריך טרמפ אני יוצא מגילה בסביבות שעה רבע לשלוש
עד שנגיע נשלח - 04/10/2013 : 09:58:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

מישהו יודע אם יש שינויים בהרכב היום בעקבות מה שקרה בשבוע שעבר ולפני שבועים ?
כי אני פוחד ללכת להרצליה ולהתאכזב

לא לפחד. חייבים להגיע היום ולהראות לשחקנים שאנחנו עומדים מאחורי הקבוצה ותומכים בה גם אחרי הפסדים.
עד שנגיע נשלח - 04/10/2013 : 09:55:16
לפי כל העיר כנראה שאלברמן ואלירן ג'ורג' פותחים בהרכב.
קראנקו נשלח - 04/10/2013 : 09:20:46
לפי מי שהיה באימון המסכם וראה את ההרכב המתורגל יהיו יחסית לא מעט שינויים.
tal_vaknin נשלח - 04/10/2013 : 09:18:48
מישהו יודע אם יש שינויים בהרכב היום בעקבות מה שקרה בשבוע שעבר ולפני שבועים ?
כי אני פוחד ללכת להרצליה ולהתאכזב
tal_vaknin נשלח - 02/10/2013 : 16:37:16
חחחחחחחח זה רק מראה שהוא מדבר מהלב והאמת שהוא צודק לצערי הרב שי מנהיג והקבומה חשובה לו אבל זה כבר לא זה
הסלע האדום נשלח - 02/10/2013 : 16:03:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הלב אדום

מתי תבינו ? שי אהרון לא צריך להיות בסגל ! הוא לא נלחם ,הוא לא נאבק ,הוא לא מנסה ,הוא מאבד ,הוא מחטיא ,הוא איטי ואני יכול להמשיך ככה עד המשחק נגד נתניה .חלק ממכם לא יסכימו עם מה שאמרתי .זאת האמת וחבל .

בלי קשר אם אני מסכים אתך,קצת משעשע לקרוא מה שכתבת ומייד אח"כ את החתימה שלך
הלב אדום נשלח - 02/10/2013 : 15:54:31
מתי תבינו ? שי אהרון לא צריך להיות בסגל ! הוא לא נלחם ,הוא לא נאבק ,הוא לא מנסה ,הוא מאבד ,הוא מחטיא ,הוא איטי ואני יכול להמשיך ככה עד המשחק נגד נתניה .חלק ממכם לא יסכימו עם מה שאמרתי .זאת האמת וחבל .
פרננדו פסואה נשלח - 02/10/2013 : 15:44:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

איתן,
מסכים שהקבוצה נבנתה להשארות בליגה ולא לעלייה, אבל, שבונים קבוצה להשרדות מתחילים בהגנה ולא בערמה של קשרים. ובטח לא בונים על קשר אחורי כבלם הרכב ראשון.
להגיד שאין לנו הגנה זו לא הסטריה זו עובדה מצערת.

עודף הקשרים נידון פה בפורום בתחיל לפני תחילת העונה ואכן זה מוכח שצדקנו לצערי. להבנת י עופר חיפש שחקנים ורסטילים שיכולים לשחק במספר עמדות ותפקידים. לדוגמא אדלשטיין החל את הקריירה שלו כמגן וזו הסיבה שהוא הכניס אותו במקום אורי (כך עפי עופר) כנל לגבי דור הלוי ואפילו עזו. הבעיה שבלמים טיבעיים אין לנו.
בכל מקרה זה מה יש. צריך לסמוך על המאמן והשחקנים , לפחות לעת עתה ולתת את מה שאנו כקהל יכטלים לתת.

לא מסכים אתכם שהבעיה היחידה היא הבלמים, משחק ההגנה המחריד מתחיל בקישור האחורי, יכול להיות שיש עודף אפשרויות אבל אף אחד לא מספק בינתיים את הסחורה, קישור רך שמפסיד כל כדור
איתן610 נשלח - 02/10/2013 : 14:34:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

איתן,
מסכים שהקבוצה נבנתה להשארות בליגה ולא לעלייה, אבל, שבונים קבוצה להשרדות מתחילים בהגנה ולא בערמה של קשרים. ובטח לא בונים על קשר אחורי כבלם הרכב ראשון.

עודף הקשרים נידון פה בפורום בתחיל לפני תחילת העונה ואכן זה מוכח שצדקנו לצערי. להבנת י עופר חיפש שחקנים ורסטילים שיכולים לשחק במספר עמדות ותפקידים. לדוגמא אדלשטיין החל את הקריירה שלו כמגן וזו הסיבה שהוא הכניס אותו במקום אורי (כך עפי עופר) כנל לגבי דור הלוי ואפילו עזו. הבעיה שבלמים טיבעיים אין לנו.
בכל מקרה זה מה יש. צריך לסמוך על המאמן והשחקנים , לפחות לעת עתה ולתת את מה שאנו כקהל יכטלים לתת.
tal_vaknin נשלח - 02/10/2013 : 14:10:35
מסכים עם כל מילה ומזכיר עדין לא מאוחר
gideon נשלח - 02/10/2013 : 13:55:17
איתן,

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07