פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משחק מספר 3 - קטמון מארחת את אשקלון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yarond נשלח - 17/09/2013 : 10:29:00
יום ששי 20/09
שעה 16
אשדוד
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שלומי מלכה נשלח - 24/09/2013 : 16:22:37
אבל תזהר הוא יכה אותך מכות נמרצות
גאסטון נשלח - 24/09/2013 : 16:14:08
צריך להתלונן על חזי שוסטר שמצלם להנאתו בניגוד לתקנון ההתאחדות.
papirus5 נשלח - 24/09/2013 : 15:13:20
ברכות על הסולחה לרגל החגים
katamon9 נשלח - 24/09/2013 : 15:05:34
קטמוני מושבע , אין לך מושג בכדורגל
קטמוני מושבע נשלח - 24/09/2013 : 13:42:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תקציר...?

באדיבות יואל
http://sports.walla.co.il/?w=/158/2679453

תודה.

א. היה פנדל?
ב. כל השחקנים עומדים כמו אהבלים וחוץ מאיזה דור הלוי אף אחד לא קופץ לריבאונד. מעצבן.

א. היה.
ב. מרגיז ברמות. דור כנראה הרגיש אחראי יותר מהשאר לפנדל, אז הוא היחיד שרץ לריבאונד?! אני בטוח שהשחקנים שלנו ראו את התקציר וכעסו על עצמם.
זה רפיון מנטאלי שאסור שיקרה, וחוץ מזה - הפקרת השוער שלך שכבר הציל.
אגב, גיא לוי שפירשן את המשחק בערוץ הספורט חזר ואמר שאנחנו משחקים נאיבי, ההגנה עומדת גבוה מדי, שני המגינים עולים ומפקירים את ההגנה בוזמנית.
ואחרי הכל, ניצחנו 3:3.... לא יאומן. קל להתאהב בקבוצה הזאת. וגם קשה.

זה סגנון המשחק שמאפיין אותנו כבר שנים-הגנה שמשחקת גבוה, שני מגינים שעולים ותומכים בהתקפה, וכן גם מפקירים את שני הבלמים והקשר האחורי היחיד שתומך בהם.

זה סגנון משחק שמתאים לקבוצה שיותר איכותית מיריבותיה ושרוצה לשלוט בקצב המשחק ובכדור וללחוץ גבוה את שחקני היריבה. בשביל זה אתה צריך קשר אחורי ברזל ושני בלמים טכניים ומהירים שיודעים להניע כדור (מה שאכן יש לנו), אבל גם יודעים לנטרל את שני החלוצים שמולם.

זה סגנון משחק התקפי, אטרקטיבי, שאוהבי הכדורגל ההתקפי נהנים מאוד ממנו, אבל בעלי לב חלש נהנים פחות, וכך גם הבלמים שערוותם נחשפת ברבים והשוער או שיוצא ענק, או שחוטף בגדול.

לטעמי עדיף בשלב הזה למען קהל אוהדינו ולמען עתידנו שנשחק בסגנון הזה ולא בסגנון בונקריסטי שאולי יביא יותר נקודות, אבל ירחיק צופים ממשחקינו..
davidkipod נשלח - 24/09/2013 : 11:14:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תקציר...?

באדיבות יואל

תודה.

א. היה פנדל?
ב. כל השחקנים עומדים כמו אהבלים וחוץ מאיזה דור הלוי אף אחד לא קופץ לריבאונד. מעצבן.

א. היה.
ב. מרגיז ברמות. דור כנראה הרגיש אחראי יותר מהשאר לפנדל, אז הוא היחיד שרץ לריבאונד?! אני בטוח שהשחקנים שלנו ראו את התקציר וכעסו על עצמם.
זה רפיון מנטאלי שאסור שיקרה, וחוץ מזה - הפקרת השוער שלך שכבר הציל.
אגב, גיא לוי שפירשן את המשחק בערוץ הספורט חזר ואמר שאנחנו משחקים נאיבי, ההגנה עומדת גבוה מדי, שני המגינים עולים ומפקירים את ההגנה בוזמנית.
ואחרי הכל, ניצחנו 3:3.... לא יאומן. קל להתאהב בקבוצה הזאת. וגם קשה.
מחאיי נשלח - 24/09/2013 : 10:15:27
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תקציר...?

באדיבות יואל

תודה.

א. היה פנדל?
davidkipod נשלח - 24/09/2013 : 06:55:05
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תקציר...?

באדיבות יואל
מחאיי נשלח - 23/09/2013 : 23:12:35
תקציר...?
עד שנגיע נשלח - 23/09/2013 : 12:30:55
עוד דבר מהמשחק נגד אשקלון. אחרי השיוויון של עידן, ג'ורג'י רץ באמוק לכיוון היציע (חלק מהאוהדים חשבו שהוא המבקיע), עם תנועות ידיים לשלהב את האוהדים.
נחמד לראות שחקן חדש בקבוצה, ובמיוחד כזה שהגיע מקבוצה עם קהל אוהדים גדול, כמה הוא כבר מרגיש מחובר לאוהדים ולקבוצה.
קראנקו נשלח - 23/09/2013 : 09:24:06
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

וכן, אני לא מתבייש לאמר שסמיר שווה יותר מכל הדפנסיבים הנוכחיים.

אתה מצפה שניקח ברצינות אבחנות שלך אחרי שטות כזאת ?

אכן, שמתי לב שאת עצמך אתה לוקח ברצינות תהומית, גורו של כדורגל לפחות.
ויש גם מי שדואגים לפמפם לך את הטייטל הזה, אחרת לא ברור מאיפה אתה לוקח את החרות לפנות אלי בלשון רבים.
אני ברשותך (או שלא) מרשה לעצמי לחשוב אחרת, תגיד מה דעתך נקי, אין לי צורך בציונים שאתה מבקש לחלק.

גורו של התחת. לשון הרבים זה לא בגלל אלה שדואגים לפמפם לי, חבורת החסידים השוטים שאתה מדמיין. לשון הרבים היא משום שכל פיצולי האישיות שלי, כולם חושבים שסמיר עבד אל-חי בחור טוב, וקשר אחורי מצוין לרמה של ליגה א'. שנה לפני שהוא הגיע לקטמון עדכנתי אותם לגביו. דעתי הנקיה היא שאם אתה , שלא ברשותי, ומבלי לפחד מעדת החסידים המדומיינת, אני מצטט אותך , "לא מתבייש" לאמר על 2 קשרים כמו מורג'אן ואוחנה, שמשחקים כמה שנים בלאומית (מורג'אן גם בליגת העל), שסך הכל היו מבסוטים מהם בקבוצות שלהם, ואין להם בעיה להשיג חוזה לעוד עונה שהם שווים פחות מקשר עם רזומה של 7 משחקים בלאומית כמחליף לפני כמה שנים וחוסר רצון להילחם על מקומו בלאומית בהווה, אז טעות בידך.

יפה. יכולת לחסוך את הנימה המתנשאת, המבטלת והפוגעת מלכתחילה.
לגופו של עניין - קשרים אחוריים בהרכב כרגע זה אוחנה ופנסו, אז בו נניח את מורג'אן בצד לרגע. ואם כל הכבוד לרזומה כזה או אחר, אני אין לי אלא את שרואות עיני, דהינו שסמיר טוב משניהם. שיוכיחו אחרת על המגרש, יש להם עונה שלמה לצורך כך.

כל מי שילך אחורה באינטראקציה האינטרנטית בינינו יוכל להבחין בנקל מי המתנשא מעל מי ומי המנסה לחנך את מי.
לגופו וגו' - בויכוח של סמיר מול פנסו זה מבחינתי די פשוט : הוא עמד בדיוק באותו מצב כמו פנסו , חסר ניסיון ועם הזדמנות לקחת מקום בהרכב. הוא בחר אחרת. האם פנסו שווה מקום לפניו ? לא יודע גם אם פנסו כרגע מספיק טוב. ואיך רואות עיניך את סמיר בלאומית ? איך זה קורה פיזית תסביר לי ? איך ?

אני בהחלט מזמין את מי שמשעמם לו בחול המועד לבדוק את האינטראקציות ביננו ולהגיע למסקנה ההפוכה. למה ללכת רחוק -בוא נתחיל עם האינטראקציה הנוכחית, אני מקווה שאתה לא טוען שגם במקרה הזה אני 'התחלתי' ?? אלא אם כן עצם הנסיון להשוות בין קשרים אחוריים הוא בבחינת התנשאות או חינוך שלי אותך ?? ומכיוון שהתשובה רטורית, מסתבר שאתה פשוט מחפש אותי ומנסה לנקום על איזה חטא קדמון לא ברור שלי. זה ההסבר היחיד להתנהלות המרירה שלך כלפי.
חבל על האנרגיות המרירות. יש לי הצעה, כפיר ידידי, בוא ניפגש באחד המשחקים הבאים, אולי נצפה בקבוצתנו האהובה יחד, נחליף אבחנות ברוח טובה - על כדורגל, גידול ילדים, ברווזים או מה שתרצה, הנקניקיה עם חרדל או קטשופ עלי. אולי ככה נפסיק את מעגל האינטראקציות האיטרנטיות הלא מוצלח שאנחנו, מסתבר, תקועים בו?
לגופו של סמיר(בכל זאת, יותר מעניין מההתקוטטות הילדותית ביננו), באמת אני לא יכול לראות את סמיר בלאומית אם הוא לא משחק שם (אולי בכ"ס?).
ז"א שחקנים למיטב הבנתי לא "נולדים" בליגה מסוימת, הם מוכיחים את עצמם בליגה נמוכה יותר או בנוער, ומקבלים הזדמנות בליגה הבחירה. ואם אתה מכוון לכך שסמיר נמוך במיוחד - אני מכיר עוד כמה שחקנים קטנים-ענקים בעולם.
ובחזרה לענייני שלום בית, ולפני שיקראו לשנינו לסדר, אני שוב מושיט יד לפיוס, לפחות הפסקת אש.

אהלן וסהלן. ושיהיה חג שמח.
davidkipod נשלח - 23/09/2013 : 07:34:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ויש גם מי שדואגים לפמפם לך את הטייטל הזה, אחרת לא ברור מאיפה אתה לוקח את החרות לפנות אלי בלשון רבים.
אני ברשותך (או שלא) מרשה לעצמי לחשוב אחרת, תגיד מה דעתך נקי, אין לי צורך בציונים שאתה מבקש לחלק.

גורו של התחת. לשון הרבים זה לא בגלל אלה שדואגים לפמפם לי, חבורת החסידים השוטים שאתה מדמיין. לשון הרבים היא משום שכל פיצולי האישיות שלי, כולם חושבים שסמיר עבד אל-חי בחור טוב, וקשר אחורי מצוין לרמה של ליגה א'. שנה לפני שהוא הגיע לקטמון עדכנתי אותם לגביו. דעתי הנקיה היא שאם אתה , שלא ברשותי, ומבלי לפחד מעדת החסידים המדומיינת, אני מצטט אותך , "לא מתבייש" לאמר על 2 קשרים כמו מורג'אן ואוחנה, שמשחקים כמה שנים בלאומית (מורג'אן גם בליגת העל), שסך הכל היו מבסוטים מהם בקבוצות שלהם, ואין להם בעיה להשיג חוזה לעוד עונה שהם שווים פחות מקשר עם רזומה של 7 משחקים בלאומית כמחליף לפני כמה שנים וחוסר רצון להילחם על מקומו בלאומית בהווה, אז טעות בידך.

לגופו של עניין - קשרים אחוריים בהרכב כרגע זה אוחנה ופנסו, אז בו נניח את מורג'אן בצד לרגע. ואם כל הכבוד לרזומה כזה או אחר, אני אין לי אלא את שרואות עיני, דהינו שסמיר טוב משניהם. שיוכיחו אחרת על המגרש, יש להם עונה שלמה לצורך כך.

כל מי שילך אחורה באינטראקציה האינטרנטית בינינו יוכל להבחין בנקל מי המתנשא מעל מי ומי המנסה לחנך את מי.
לגופו וגו' - בויכוח של סמיר מול פנסו זה מבחינתי די פשוט : הוא עמד בדיוק באותו מצב כמו פנסו , חסר ניסיון ועם הזדמנות לקחת מקום בהרכב. הוא בחר אחרת. האם פנסו שווה מקום לפניו ? לא יודע גם אם פנסו כרגע מספיק טוב. ואיך רואות עיניך את סמיר בלאומית ? איך זה קורה פיזית תסביר לי ? איך ?

אני בהחלט מזמין את מי שמשעמם לו בחול המועד לבדוק את האינטראקציות ביננו ולהגיע למסקנה ההפוכה. למה ללכת רחוק -בוא נתחיל עם האינטראקציה הנוכחית, אני מקווה שאתה לא טוען שגם במקרה הזה אני 'התחלתי' ?? אלא אם כן עצם הנסיון להשוות בין קשרים אחוריים הוא בבחינת התנשאות או חינוך שלי אותך ?? ומכיוון שהתשובה רטורית, מסתבר שאתה פשוט מחפש אותי ומנסה לנקום על איזה חטא קדמון לא ברור שלי. זה ההסבר היחיד להתנהלות המרירה שלך כלפי.
חבל על האנרגיות המרירות. יש לי הצעה, כפיר ידידי, בוא ניפגש באחד המשחקים הבאים, אולי נצפה בקבוצתנו האהובה יחד, נחליף אבחנות ברוח טובה - על כדורגל, גידול ילדים, ברווזים או מה שתרצה, הנקניקיה עם חרדל או קטשופ עלי. אולי ככה נפסיק את מעגל האינטראקציות האיטרנטיות הלא מוצלח שאנחנו, מסתבר, תקועים בו?
לגופו של סמיר(בכל זאת, יותר מעניין מההתקוטטות הילדותית ביננו), באמת אני לא יכול לראות את סמיר בלאומית אם הוא לא משחק שם (אולי בכ"ס?).
ז"א שחקנים למיטב הבנתי לא "נולדים" בליגה מסוימת, הם מוכיחים את עצמם בליגה נמוכה יותר או בנוער, ומקבלים הזדמנות בליגה הבחירה. ואם אתה מכוון לכך שסמיר נמוך במיוחד - אני מכיר עוד כמה שחקנים קטנים-ענקים בעולם.
ובחזרה לענייני שלום בית, ולפני שיקראו לשנינו לסדר, אני שוב מושיט יד לפיוס, לפחות הפסקת אש.
קראנקו נשלח - 23/09/2013 : 00:00:05
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

davidkipod נשלח - 22/09/2013 : 23:28:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

קראנקו נשלח - 22/09/2013 : 22:41:34
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07