פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שנה טובה וחג שמח

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yarond נשלח - 04/09/2013 : 14:05:21
הבוקר בתום האימון התכנסנו השחקנים, צוות מקצועי וההנהלה
להרמת כוסית ולחלוקת שי לחג.
נזכרנו שלפני שנה ממש לפני תחילת העונה התקיים ראיון במעריב ירושלים ואנו בועד המנהל
לשאלה איפה תהיו בשנה הבאה לפני העונה ענינו בבטחון שנהיה לאחר עליית ליגה ולפני הליגה הלאומית
עברה שנה העיתון איננו ואנחנו לפני העונה המאתגרת היותר שלנו מאז הקמנו את המועדון

בתקנון העמותה כתוב שנשאף למצויינות ספורטיבית, לחיבור לקהילה ונתקיים על ערכים של סבלנות, ואנטי גזענות
כיושב ראש הועד אני מסתכל על העמותה שלנו ועל הפעילות שלה בגאווה גדולה.
יש לנו קבוצה בוגרת מקצוענית לגיטימית בליגה השניה
יש לנו חמש קבוצות מחלקת הנוער: ובכלל זה קבוצת הנוער שהשלימה 2 עליות רצופות ותפעל גם היא בליגה הלאומית השנה, קבוצת נערים, ילדים, נערות ואפרוחיות
החזרנו את ליגת השכונות הביתה, ליום הפעילות הראשון של בית הספר לכדורגל הגיעו השבוע כ 70 ילדים, נמשיך לפעול בכפר הנוער קרית יערים, נקיים קבוצת כדורגל עם עמותת שק"ל ועוד ועוד

יש לנו עוד הרבה מה לתקן ומה ללמוד והשאיפות והמשימות הם גדולות. אני מאמין שאנו בדרך נכונה של שיפור מתמיד, לימוד מביקורת וממשובים בד בבד עם עשייה יומיומית עם כנופייה ענקית של מתנדבים מדהימים.

זו הזדמנות נהדרת לאחל לכולנו - אוהדי קטמון - שנה טובה וחג שמח. מי יתן וכל משאלות ליבנו ביחס לקטמון ולא רק יתגשמו לטובה ושנסתכל על עצמנו בעוד שנה ונמשיך להתגאות במועדון שלנו

ירון
4   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
papirus5 נשלח - 05/09/2013 : 14:49:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

שנה טובה לכל האדומים.
אני מאחל שבשנה הבאה נהיה הפועל ירושלים אחת, שלא נצטרך לעבור את הסיוט המחכה לנו פעמיים השנה גם בשנה הבאה, שנחזור להיות נאמנים לדרכנו, שלא יהיה יותר איחול ל"אוהדי קטמון" ונחזור לאחל שנה טובה לאוהדי הפועל ירושלים. שכל הדברים הנהדרים שנעשים ייעשו תחת המסגרת של הפועל ירושלים חזקה מאוחדת ורב גונית.

זו הברכה של פסח - לא?
בעצם לא, כי אני מקווה שהשנה לא נתחיל לעסוק במטרה הגדולה הזו רק בפסח
שנה טובה ולשנה הבאה בהפועל ירושלים מאוחדת חזקה ובנוייה השייכת לכלל אוהדיה.
Offside נשלח - 05/09/2013 : 12:34:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

שנה טובה לכל האדומים.
אני מאחל שבשנה הבאה נהיה הפועל ירושלים אחת, שלא נצטרך לעבור את הסיוט המחכה לנו פעמיים השנה גם בשנה הבאה, שנחזור להיות נאמנים לדרכנו, שלא יהיה יותר איחול ל"אוהדי קטמון" ונחזור לאחל שנה טובה לאוהדי הפועל ירושלים. שכל הדברים הנהדרים שנעשים ייעשו תחת המסגרת של הפועל ירושלים חזקה מאוחדת ורב גונית.

אמן!

מצטרף לאיחולים
לאסלו צה נשלח - 05/09/2013 : 12:25:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

שנה טובה לכל האדומים.

אמן!
קראנקו נשלח - 05/09/2013 : 11:52:21
שנה טובה לכל האדומים.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07