| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| Victor Paco |
נשלח - 01/01/2010 : 18:12:00 היום אחרי המשחק הלכתי לנמנם קצת, לא לפני שראיתי באתר ערוץ הספורט שקבוצת האם מובילה 2-1 על אחת מנמושות הליגה הלאומית- הפועל מרמורק. לא יכולתי שלא להרהר על איך יגיבו האוהדים שנשארו מאחור על ניצחון שלישי בתוך 4 משחקים, ועוד מול הקהל הביתי הרב והמשולהב (מעניין לשמוע דיווח אובייקטיבי כמה קהל היה שם). אז בטוח היינו רואים פה שוב את המשתמש עד המוות סא.ד.ר או איך שלא קראו לו, וסאסי ודאי היה עולה לשידור ברדיו שלו ומכריז בחגיגיות "אם מישהו רוצה לקנות את הקבוצה, שיניח לי 24 מיליון יורו על השולחן!". ולא הזכרתי את רמי מנדל שיכתוב ודאי, אחרי שהייתה לו הארה בעקבות הניצחון הדחוק על קבוצתו של שי סבג האימתנני, ש"עכשיו זה ברור- מיזם קטמון נכשל, ובגדול!" אני נמנע מלהעלות את תגובתו של מישל דיין לניצחון המדהים, ולו רק מפני שכשהתעוררתי אחרי כשעה, כל תהיותי הגיעו אל פתרונן. האימפריה מרחובות, אשר לה 13 נקודות מ-48 אפשריות ומאזן שערים שלילי של 15-29 השכילה להשוות ל 2-2, 8 דקות לסיום. התגובות הבלתי צפויות וההכרזות המפתיעות והמדהימות נגנזו. עד השבוע הבא, לפחות. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| avitemkin |
נשלח - 08/01/2010 : 19:45:40 היום בתכנית של אוחנה את דיין (או להיפך) הופיעו צחי רזיז וצחי בזיז או גיל בז וצחי רז או משהו כזה.... במשך דקות ארוכות הם התחרו במי משמיץ את השני יותר, מי מחרבן יותר את סאד"ר ועוד מיני סיפורים ומעשיות. שורה תחתונה היא שאחד מהם, בזיז או רזיז, הודיע שהוא עומד לתבוע את הפועל "במאות אלפי שקלים" ואני חשבתי לעצמי "חבר רזיז, קח מספר. ותלך תשב שם בצד, עם כל אלה שיש להם תביעה נגד סאד"ר. העיקר שהשם קטמון לא יתערבב עם אלה, לא עכשיו ולא בעתיד. |
| ארמדיל |
נשלח - 06/01/2010 : 19:43:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה יש פה משהו שאנחנו עושים לא נכון.
איכשהו - תמיד יש משהו כזה. |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 06/01/2010 : 18:10:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי כ.
היה מספר הצופים אשר היה, ברור שאחוזים גדולים מאוד מהקהל מגיע גם למשחקי החוץ, והוא גם שילם על זכות חבר. המשמעות היא שמצד אחד אין הרבה "אוהדים של משחקי בית", אבל מצד שני יש גרעין משמעותי מאוד שהוכיח הלכה למעשה שהוא הולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל ליגה, והוא זה שישמר את הפועל ירושלים עד שהיא תגיע לליגות גבוהות יותר - ואיתה קהל הנצחונות. אותי הידיעה הזאת מאוד משמחת.
מצד אחד אתה צודק, באמת יש גרעין גדול שנוסע לכל חור בארץ וזה די מדהים בליגה ג. מצד שני אותי כמות האוהדים במשחקי הבית כן מאכזבת. רק לפני שנתיים הבאנו 2000 לכל משחק ולכמה משחקים אפילו 3000-4000, השנה עוד לא עברנו את האלפייה. אז נכון שבעונה ההיא היו לא מעט שהגיעו עם ההייפ, אבל הפערים עדיין גדולים מדי, יש פה משהו שאנחנו עושים לא נכון. |
| אורי כ. |
נשלח - 06/01/2010 : 14:16:28 היה מספר הצופים אשר היה, ברור שאחוזים גדולים מאוד מהקהל מגיע גם למשחקי החוץ, והוא גם שילם על זכות חבר. המשמעות היא שמצד אחד אין הרבה "אוהדים של משחקי בית", אבל מצד שני יש גרעין משמעותי מאוד שהוכיח הלכה למעשה שהוא הולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל ליגה, והוא זה שישמר את הפועל ירושלים עד שהיא תגיע לליגות גבוהות יותר - ואיתה קהל הנצחונות. אותי הידיעה הזאת מאוד משמחת. |
| מיכאל |
נשלח - 06/01/2010 : 13:11:18 את המחצית של המשחק האחרון העברתי בפעולה התמהונית משהו של לחשב כמה מקומות יש באיצטדיון (באזור שבו נמצא הקהל). ובכן, באזור הרלוונטי, יש משהו כמו 18 שורות, ובערך 150 כסאות בכל שורה, מה שמביא אותנו ל-2700 מקומות. להערכתי, הקהל מילא בין רבע לשליש מהאזור הזה (זה כולל את האזורים בשני הקצוות, בהם ישבו אוהדים בודדים על 'יציע' שלם), מה שמביא אותנו לאיפשהו בין 700 ל-900 (כנראה יותר קרוב ל-700). |
| קטמון ותיק |
נשלח - 06/01/2010 : 11:51:59 הדיון שמתפתח פה בנושא "כמה היו" די משעשע, ומזכיר במידה מסויימת את הויכוח שבהגדה של פסח בכמה מכות לקו המצרים: רַבִּי יוֹסֵי הַגְּלִילִי אוֹמֵר: מִנַּיִן אַתָּה אוֹמֵר שֶׁלָּקוּ הַמִּצְרִים בְּמִצְרַיִם עֶשֶׂר מַכּוֹת וְעַל הַיָּם לָקוּ חֲמִשִּׁים מַכּוֹת? בְּמִצְרַיִם מָה הוּא אוֹמֵר? וַיֹּאמְרוּ הַחַרְטֻמִּים אֶל פַּרְעֹה: אֶצְבַּע אֱלֹהִים הִוא, וְעַל הַיָּם מָה הוּא אוֹמֵר? וַיַּרְא יִשְׂרָאֵל אֶת הַיָד הַגְּדֹלָה אֲשֶׁר עָשָׂה יְיָ בְּמִצְרַיִם, וַיִּירְאוּ הָעָם אֶת יְיָ, וַיַּאֲמִינוּ בַּיְיָ וּבְמשֶׁה עַבְדוֹ. כַּמָּה לָקוּ בְאֶצְבַּע? עֶשֶׂר מַכּוֹת. אֱמוֹר מֵעַתָּה: בְּמִצְרַיִם לָקוּ עֶשֶׂר מַכּוֹת וְעַל הַיָּם לָקוּ חֲמִשִּׁים מַכּוֹת. רַבִּי אֱלִיעֶזֶר אוֹמֵר: מִנַּיִן שֶׁכָּל מַכָּה וּמַכָּה שֶׁהֵבִיא הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא עַל הַמִּצְרִים בְּמִצְרַיִם הָיְתָה שֶׁל אַרְבַּע מַכּוֹת? שֶׁנֶּאֱמַר: יְשַׁלַּח בָּם חֲרוֹן אַפּוֹ, עֶבְרָה וָזַעַם וְצָרָה, מִשְׁלַחַת מַלְאֲכֵי רָעִים. עֶבְרָה - אַחַת, וָזַעַם - שְׁתַּיִם, וְצָרָה - שָׁלשׁ, מִשְׁלַחַת מַלְאֲכֵי רָעִים - אַרְבַּע. אֱמוֹר מֵעַתָּה: בְּמִצְרַיִם לָקוּ אַרְבָּעִים מַכּוֹת וְעַל הַיָּם לָקוּ מָאתַיִם מַכּוֹת. רַבִּי עֲקִיבֶא אוֹמֵר: מִנַּיִן שֶׁכָּל מַכָּה וּמַכָּה שֶׁהֵבִיא הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא עַל הַמִּצְרִים בְּמִצְרַיִם הָיְתָה שֶׁל חָמֵשׁ מַכּוֹת? שֶׁנֶּאֱמַר: יְשַׁלַּח בָּם חֲרוֹן אַפּוֹ, עֶבְרָה וָזַעַם וְצָרָה, מִשְׁלַחַת מַלְאֲכֵי רָעִים. חֲרוֹן אַפּוֹ- אַחַת, עֶבְרָה - שְׁתַּיִם, וָזַעַם - שָׁלֹשׁ, וְצָרָה - אַרְבַּע, מִשְׁלַחַת מַלְאֲכֵי רָעִים - חָמֵשׁ. אֱמוֹר מֵעַתָּה: בְּמִצְרַיִם לָקוּ חֲמִשִּׁים מַכּוֹת וְעַל הַיָּם לָקוּ חֲמִשִּׁים וּמָאתַיִם מַכּוֹת.
מה שחשוב: מגיעים יותר ויותר צופים, כולל משפחות בכל הגילים, קהל דתי [כיפות סרוגות] וגם אוהדים ותיקים של הפועל ירושלים שהחליטו שהפועל קטמון היא היא הפועל ירושלים.
|
| yarond |
נשלח - 06/01/2010 : 11:40:34 יש להם נסיון להעריך כמה אנשים יש במקום אירוע זה חלק מהעבודה שלהם
דרך אגב - חלק מדרישת כמות שוטרים במשחק כדורגל או באירוע אחר היא נגזרת של כמה אנשים יש באירוע |
| לאסלו צה |
נשלח - 06/01/2010 : 11:36:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
חיכיתי לזה !!!! נכון שאנחנו לא אובייקטיבים אבל יש גבול !!! ביום ששי היה תהליך אטי של התמלאות ואין ספק שבנקודת השיא היו יותר מאלף איש במגרש וכדי לגמור את הויכוח פעם אחת ולתמיד שמישהו ידבר עם אנשי המשטרה ושיגידו כמה היו וזהו
ולמה אתה חושב שלמשטרה של אומדן יותר טוב מלנו?. זה לא שהם סופרים כל אחד שנכנס למגרש. |
| yarond |
נשלח - 06/01/2010 : 09:56:29 חיכיתי לזה !!!! נכון שאנחנו לא אובייקטיבים אבל יש גבול !!! ביום ששי היה תהליך אטי של התמלאות ואין ספק שבנקודת השיא היו יותר מאלף איש במגרש וכדי לגמור את הויכוח פעם אחת ולתמיד שמישהו ידבר עם אנשי המשטרה ושיגידו כמה היו וזהו |
| כלב במגרש |
נשלח - 06/01/2010 : 09:45:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
1500? 800? אתם חיים בסרט. לא עברנו את ה-500 לדעתי.
אני חושב שלא עברנו את ה100.... |
| babiji |
נשלח - 04/01/2010 : 23:45:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
1500? 800? אתם חיים בסרט. לא עברנו את ה-500 לדעתי.
אפשר לזרום עם 600 בהגזמה קלילה. |
| מחאיי |
נשלח - 04/01/2010 : 23:16:56 1500? 800? אתם חיים בסרט. לא עברנו את ה-500 לדעתי. |
| yarond |
נשלח - 04/01/2010 : 17:17:06 http://www.one.co.il/Article/150561.html
הלוואי עלינו |
| yarond |
נשלח - 04/01/2010 : 07:52:06 עדו - אני חושב שהביטוי ס.א.ד.ר. עדיף על קבוצת האם קשה לי לראות את מה שקורה שם ולחשוב על משהו שהייתי רוצה לחזור אליו. לגבי המספרים - הרי אנחנו לא מגיעים להסכמה כמה מגיעים לקטמון דבר אחד ברור משחק בליגה ג' מושך בין פי 4 לבין פי 20 יותר קהל ממשחק בליגה הלאומית
שומר פתאים השם |
| עדו האדום |
נשלח - 04/01/2010 : 06:22:18 אחרי המשחק נגד נצרת עילית ששודר ע"י יונתן כהן בערוץ הספורט ובו נראו בברור כ 50 צופים ביציעי טדי היה רשום בעיתוני יום א' 300 צופים הבנתי שאסור להתייחס לעיתונים ברצינות רבה. בואו נסכם שממוצע הצופים של קבוצת האם הוא 100 (נהיה נדיבים). |