פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בעלי רשת החומוסיות ״פינתי״ עבר מבית"ר לקטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עוז לניצחון נשלח - 22/08/2013 : 21:49:29
תגלגלו קצת למטה בקישור הבא לסיפור מענין. דווקא אכלתי בסניף שלהם ברמת אשכול היום. היה טעים בהחלט:
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000873921
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
פועל ותיק נשלח - 29/08/2013 : 18:03:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

מנדי- ממש לא מבין מה אתה מתעצבן, קצת מעירים את הפורום, מה רע? בנוגע לפוביות- לא, ממש לא מפחיד. מפחיד להסתובב בפסגת זאב/ קניון מלחה/ קריית יובל בעיקר אם אתה לא יהודי.

מפחיד להסתובב אם אתה ערבי אך זה כאין וכאפס לפחדים
של יהודי המסתובב בחלקים גדולים בארץ

והכי חשוב ברכות למשפחת מיכה על קבלת ההחלטה הנכונה...
אריאל נשלח - 29/08/2013 : 07:51:48
מנדי- ממש לא מבין מה אתה מתעצבן, קצת מעירים את הפורום, מה רע? בנוגע לפוביות- לא, ממש לא מפחיד. מפחיד להסתובב בפסגת זאב/ קניון מלחה/ קריית יובל בעיקר אם אתה לא יהודי.

רוברט נסטה מארלי נשלח - 28/08/2013 : 22:20:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

עכרמאווי זה במוסררה

וחרטאווי זה בתחת שלי.
תעשו טובה ותעבירו את פלצנות החומוס לאוף-טופיק.

מה אתה מתעצבן?
מנדי742 נשלח - 28/08/2013 : 21:47:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

עכרמאווי זה במוסררה

וחרטאווי זה בתחת שלי.
תעשו טובה ותעבירו את פלצנות החומוס לאוף-טופיק.
נעם"ש נשלח - 28/08/2013 : 21:41:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

אז אחרי שגמרתי לקלל את מתחילי וממשיכי השרשור הממכר הזה: חומוס יש רק במזרח העיר- או עכרמאווי (הכי טוב לבוא בשעה 0500 בבוקר) או בשוק המוסלמי (הכי טוב לפני תפילת יום השישי), או במרתף בצלאח אל- דין (לא לבעלי פוביות למיניהן), לעומת זאת מנת הפול הכי טובה נמצאת במחנה הפליטים שוועפאת- הכי טוב תבוא בשנת 66'. נבו- אין חומוסיות בצפון שלא מאביסות מעבר למנה המוזמנת. למי שמגיע לרחובות- נסו את חומוס בדרה ברחוב הרצל 173, יעידו הרחובותים.

לא שאני מהפוביסטים חלילה, אבל לא קצת מפחיד?
טוב שלא המלצת על חומוס במחנה הפליטים בג'נין, עדיף ב3 לפנות בוקר, עדיף עטוף בדגל ישראל שידעו שפנייך לשלום...

ירושלים ירושלים...אבל עדיין, לא הייתי נכנס ללב שכונה ערבית ב5 בבוקר לאכול חומוס...אבו גוש זאת פשרה סבירה בהחלט...

עכרמאווי זה במוסררה
האדום מהכפר נשלח - 28/08/2013 : 17:33:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

אז אחרי שגמרתי לקלל את מתחילי וממשיכי השרשור הממכר הזה: חומוס יש רק במזרח העיר- או עכרמאווי (הכי טוב לבוא בשעה 0500 בבוקר) או בשוק המוסלמי (הכי טוב לפני תפילת יום השישי), או במרתף בצלאח אל- דין (לא לבעלי פוביות למיניהן), לעומת זאת מנת הפול הכי טובה נמצאת במחנה הפליטים שוועפאת- הכי טוב תבוא בשנת 66'. נבו- אין חומוסיות בצפון שלא מאביסות מעבר למנה המוזמנת. למי שמגיע לרחובות- נסו את חומוס בדרה ברחוב הרצל 173, יעידו הרחובותים.

לא שאני מהפוביסטים חלילה, אבל לא קצת מפחיד?
טוב שלא המלצת על חומוס במחנה הפליטים בג'נין, עדיף ב3 לפנות בוקר, עדיף עטוף בדגל ישראל שידעו שפנייך לשלום...

ירושלים ירושלים...אבל עדיין, לא הייתי נכנס ללב שכונה ערבית ב5 בבוקר לאכול חומוס...אבו גוש זאת פשרה סבירה בהחלט...
קשיש אדום נשלח - 28/08/2013 : 09:42:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

המרתף בסאלח א- דין זה המרתף עם צלעות הכבש המהממות במיץ עגבניות?????
אכלתי שם שוב ושוב כשהייתי סטודנט.
אריאל נשלח - 28/08/2013 : 03:06:25
האדום מהכפר נשלח - 26/08/2013 : 06:02:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

בן סירא תמיד פוגע בול! עוד לא היתה פעם אחת שאכלתי שם ולא חטפתי קלקול קיבה (אבל אני תמיד אוכל שם מאוחר אז אולי זו הסיבה)

אה גם זה.
בפעם הראשונה שאכלתי שם, הקאתי אח"כ בשירותים של הצוללת הצהובה(לא חוויה נעימה במיוחד)

בן סירא זה מסוג המקומות שהשם והמותג כל כך חזק, שהוא מרשה לעצמו "לזרוק"
וזה ההפך ממה שאני אוהב.

מעדיף מקום קטן, בלי שם מפוצץ, אבל שמשקיע בלקוחות שלו.

למשל, הפלאפל שנמצא באותו רחוב רק בצד השני של המדרכה.
bebos שמו, 12 ש"ח למנה הכי טעימה ומשביעה בירושלים.
לא תתאכזבו, באחריות!
מיקי נשלח - 25/08/2013 : 18:17:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

מיקי, בבית הדפוס. בסניף כנפי נשרים בבניין של מס הכנסה האוכל סביר.

בבית הדפוס לא אכלתי אף פעם. בכנפי נשרים אכלתי המון, והחומוס שם טוב מאוד.
עוז לניצחון נשלח - 25/08/2013 : 15:49:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אין שום טעם לדיון כאן על טיב החומוס בפינתי אלא רק לקדם בברכה חבר חדש, איש ידוע בעירנו, שהגיע אלינו מהסיבות הנכונות

תודה לך.כאשר פירסמתי את ההודעה בראש השירשור הייתי בטוח שאנשים יבינו איזה דבר ענק זה שאיש שמגדיר את עצמו כאוהד בית"ר *מגיל אפס* עוזב אותם ועובר אלינו. והוא עוד מביא את ילדיו איתו למשחקים! במקום זה קיבלתי דיון על טיב החומוס(שכבודו במקומו מונח).
חיים ברעם נשלח - 25/08/2013 : 15:13:25
אין שום טעם לדיון כאן על טיב החומוס בפינתי אלא רק לקדם בברכה חבר חדש, איש ידוע בעירנו, שהגיע אלינו מהסיבות הנכונות
h.k.j.f.c נשלח - 25/08/2013 : 15:00:03
מיקי, בבית הדפוס. בסניף כנפי נשרים בבניין של מס הכנסה האוכל סביר.
הולך ברגל נשלח - 25/08/2013 : 14:45:55
מניאקים! אני בגרמניה ובסך הכל רציתי להתעדכן על קטמון.

נבו בכל החומוסיות בגליל אתה יכול לבקש תוספת כמה שאתה רוצה.
הכי טוב לדעתי זה המלכים בדיר אל אסד אבל לא אכלתי במספיק מקומות בירושלים.

בכל מקרה כתבה יפה, מרגש לקבל אוהדים חדשים שמצטרפים מהסיבות הנכונות.
שימותו הגזענים. נמאס.
מיקי נשלח - 25/08/2013 : 12:57:24
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

ליד העבודה שלי בגבעת שאול יש פינתי חרא. הכל שם גרוע ותפל. רוצה שאוכל שם שיהפוך לספונסר!

באיזה סניף? כנפי נשרים או בית הדפוס?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07