ס ק י ר ת נ ו ש א |
הדוב האדום |
נשלח - 25/07/2013 : 23:58:22 מחר (שזה בעצם כבר די היום) תכנית 39 במספר של רדיו קטמון בה נדבר כמובן על נסיעתה של קבוצתינו האהודה לקיילצה שבפולין. באולפן זוהר מ. הלו הוא מיכגרוב עצבני, קומיסר שהוא סטאר ויוחי B האמון על המלאכה. האזינו לנו ב12:30
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מנדי742 |
נשלח - 30/07/2013 : 18:36:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוחנן728
תודה מנדי שאתה מפרגן גם אם אתה לא מסכים איתנו במאה אחוז.
מסכים בתשעים ותשע אחוז ומפרגן במאה אחוז, אם זה לא היה ברור. |
יוחנן728 |
נשלח - 30/07/2013 : 13:09:31 תודה מנדי שאתה מפרגן גם אם אתה לא מסכים איתנו במאה אחוז.
|
מנדי742 |
נשלח - 30/07/2013 : 07:04:09 הדודה מצפון העיר (זה אני) הקשיבה ברוב עניין.
"ואלה שמות" היה משעשע ואפילו בטוב טעם. הקטע המוצלח בתכנית בעיני. הראיונות היו על הכיפאק, כרגיל (הדודה מאזינה נאמנה באוף-ליין), בפרט הראיון על פרעות\אירועי קיילצה היה מאיר עיניים.
מצד שני, השירים "אפר ואבק", "אל נא תאמר הנה דרכי האחרונה" ו"אושוויץ בלוז" היו סתם לא מוצלחים ןלא מצחיקים.
תודה על מאמציכם ליצור תכנית כיפית מחד ובעלת עומק מאידך, שמקלה על הדודה (בשורוק) עד לפתיחת הליגה ובין משחק למשחק. |
babiji |
נשלח - 30/07/2013 : 00:02:22 יש פתרון פשוט - את הנעליים הצהובות הם יכולים להשאיר בפולין בערימה.
או במילים אחרות, חלאס להיות דודות, כולה הומור שחור וקליל. |
רדיו קטמון |
נשלח - 29/07/2013 : 21:47:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
חבריי השדרנים, בדיחות שואה זה נחמד לפרקים,אבל השארתם בי תחושה שאולי חציתם את גבול הטעם הטוב.
+1 מצטרף. הקראת השמות (גם אם הפכה אותנו לרגע לנבחרת צרפת) היתה מיותרת לחלוטין במיוחד לנוכח ההמשך המצוין של התכנית שכלל הסבר על פוגרום קילצה והראיון עם יפתח מאירי. יש להיזהר בבדיחות בנושא הזה שהוא הכי כאוב ורגיש שיכול להיות
לא האזנתי ולא אאזין. תודה על הערותיכם.
חבל, כי תחמיץ את אחת התכניות הטובות שהיו לנו בקיץ הארוך הזה.
אם כבר הבעיה – כפי שגל הוכשטיין הגדול הודה בשידור – היא ששיר הפתיחה "ציון ואבק" של להקת "מיזם שקיפות מיזם" יצא ארוך ועצוב מדי. ממש כמו המקור.
תכל'ס צחקנו בעיקר על טקסי זיכרון, לאו דווקא על השואה עצמה. לא אותו דבר. בטח שלא הייתה שם הזדוניות של הבדיחות הרגילות שכולנו מכירים, או הבוטות של "אושוויץ בלוז" של הבילויים שגם השמענו.
אבל מי שזה מפריע לו, יכול לדלג על 7 הדקות הראשונות, השאר סבבה. |
מיקי |
נשלח - 29/07/2013 : 18:14:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
חבריי השדרנים, בדיחות שואה זה נחמד לפרקים,אבל השארתם בי תחושה שאולי חציתם את גבול הטעם הטוב.
+1 מצטרף. הקראת השמות (גם אם הפכה אותנו לרגע לנבחרת צרפת) היתה מיותרת לחלוטין במיוחד לנוכח ההמשך המצוין של התכנית שכלל הסבר על פוגרום קילצה והראיון עם יפתח מאירי. יש להיזהר בבדיחות בנושא הזה שהוא הכי כאוב ורגיש שיכול להיות
לא האזנתי ולא אאזין. תודה על הערותיכם. |
chompy |
נשלח - 29/07/2013 : 00:03:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
+1 מצטרף. הקראת השמות (גם אם הפכה אותנו לרגע לנבחרת צרפת) היתה מיותרת לחלוטין במיוחד לנוכח ההמשך המצוין של התכנית שכלל הסבר על פוגרום קילצה והראיון עם יפתח מאירי. יש להיזהר בבדיחות בנושא הזה שהוא הכי כאוב ורגיש שיכול להיות |
יוני.ב. |
נשלח - 28/07/2013 : 17:27:14 מאד נהנתי מהתכנית, מצחיק ובטעם טוב. הפתיחה עם הקראת רשימת השחקנים היתה מבריקה |
davidkipod |
נשלח - 28/07/2013 : 16:48:38 גם אנוכי נהניתי ביותר. ההגיה של של חלק משמות המשפחה של השחקנים (יותם פסו, מסאיי דגו) במלרע - יצא מצחיק. שמחתי לשמוע שיציע המשפחות עשוי לקבל בקרוב תגבור אוטנטי במיוחד.. מזל טוב קראנקו. |
אמיר גולה |
נשלח - 28/07/2013 : 15:07:43 כבוד לצוות התכנית. שמעתי אותה רק עכשיו. מצחיק מאוד. נהנתי מכל רגע |
lazy |
נשלח - 28/07/2013 : 13:16:14 אני בערך האחרון שיכול לבקר ולהתלונן על בדיחות שואה. אבל יחד עם זאת, ניראה לי שיש הבדל בין בדיחות שואה ציניות בין חברים, לבין שימוש בהם במסגרת פומבית (אפילו שמדובר רק בתוכנית אוהדים).
זה נכון שמחנה אימונים בפולין בשילוב עם הציניות של אוהדי הפועל, "דורש" בדיחות שואה או רמיזות כאלו או אחרות, אבל גם אני חושב שאולי עברתם את גבול הטעם הטוב. |
רדיו קטמון |
נשלח - 28/07/2013 : 11:08:03 שורות היקר,
קודם כל קצת מוזר לי שהביקורת הזו באה דווקא ממך – המאזין מספר 1.
אני מודה שלא התקיים דיון עמוק על כל הבדיחות – את הקטע של הקראת השמות הגינו בערך 10 דקות לפני העלייה לשידור – אבל לדעתי הן היו יחסית מתונות למה שהיינו יכולים וגם חשבנו לעשות. עובדה שיותר מ-80 אנשים בינתיים שמעו את התכנית, ואתה הראשון שמתלונן.
חוץ מזה שגם דיברנו על השואה באופן רציני – פוגרום קיילצה, ליגת טרזין – ותאמין לי שהתאמצנו לא להרוס שם את הדיון עם הערות דביליות. בסופו של דבר, אנחנו אוהדי הפועל והאינסטינקט שלנו זה לחפש את המצחיק בסיפורים קשים.
האם באמת חצינו את גבול? (בגניבה, בחסות החשיכה, עם נביחות כלבי חיפוש במרחקים) כל אוהד יכול לשמוע ולהחליט בעצמו
|
shorot |
נשלח - 28/07/2013 : 10:14:10 חבריי השדרנים, בדיחות שואה זה נחמד לפרקים,אבל השארתם בי תחושה שאולי חציתם את גבול הטעם הטוב. |
יוחנן728 |
נשלח - 27/07/2013 : 11:39:31 במהלך שידורו של השיר הראשון בתכנית הייתה תקלה טכנית. הנה השיר במלואו:
http://www.youtube.com/watch?v=kjb94dWZ8sU
שבת שלום! |
יוחנן728 |
נשלח - 27/07/2013 : 09:08:24 לתוכנית המוקלטת: http://www.bit.ly/169Cbcj |