ס ק י ר ת נ ו ש א |
ליאור חוגה |
נשלח - 20/07/2013 : 22:01:11 אוהדי קטמון היקרים. היום הלב מבין את מה שהראש ידע מזמן, מאז אותה פציעה קשה לפני שנה וחצי במשחק נגד השקמה עברתי ניתוח מאוד מורכב ושיקום ארוך וקשה. היום לאחר שעברתי את תקופת ההחלמה והפיזיותרפיה אני מבין שאיני יכול לחזור לשחק יותר. ברוך ה' הולך על שתי רגליים זה הכי חשוב [אפילו זה היה בספק]. אני כותב לכם כי אני מרגיש צורך אמיתי לשתף אתכם בתחושותיי. רציתי להגיד לכם תודה שהגשמתם לי חלום ילדות. כילד אני זוכר את עצמי נוסע בטרמפים, מישוב אדם למגרש האימונים בקריית יובל, במשך 10 שנים 4 פעמים בשבוע, והכל בשביל מטרה אחת - להיות שחקן הפועל. עברתי בכל קבוצות הילדים והנוער של המחלקה, ובשנת 2009 עליתי לבוגרים. שיחקתי בליגה הלאומית שנה אחת, ולאחר מכן קיבלתי טלפון מאיש יקר ומאמן ענק, ליאור זדה, שהציע לי להצטרף להפועל קטמון. לא היססתי ומיד הסכמתי. מהאימון הראשון הבנתי שבעצם הגשמתי את חלום הילדות שלי; זאת הפועל שגדלתי עליה. קבוצה שמקבלת כל אדם באשר הוא, ללא שום הבדל. אוהדים שפשוט אי אפשר לתאר במילים ושכל חלומי היה להילחם בשבילם. קבוצה ששמה בראש את "היוזמה החברתית" - דבר מדהים ומעורר גאווה. אני מקווה שהקהילה המדהימה שיצרתם תישאר לעד ושום עסקן לא יפרק אותה. לעולם לא אשכח את משחק העלייה נגד שעריים - שהיה בעצם סגירת מעגל בשבילי. כל החיים סיפרו לי הוריי שהיו ביציע באותו משחק ארור בשנת 87 בשעריים, הפועל שלנו מפסידה 1:0 ולא עולה ליגה. באותו זמן אמי הייתה בחודש הרביעי להריונה, ו24 שנים אחרי הייתי שותף במשחק העלייה לליגה א' נגד שעריים. כששכבתי בבית החולים לאחר הפציעה עשרות אוהדים טילפנו לשאול לשלומי וחלקם אף הגיע לבקר אותי. כשהחלטתם שכל ההכנסות מהמשחק נגד ערד ייתרמו למימון השתלים שהייתי צריך לניתוח, ריגשתם אותי עד אינסוף והוכחתם שוב כמה קטמון זו משפחה גדולה "שמחבקת אותך במעשים ולא בדיבורים". היום, שנה וחצי לאחר הפציעה, אני עדיין מרגיש חלק בלתי נפרד מהקבוצה וזאת הודות לכם - האוהדים, השחקנים וכמובן ההנהלה. חשוב לי לציין במיוחד את אורי שרצקי שבמשך כל התקופה הקשה תמיד היה שם בשבילי, לא הייתה בקשה שלא מולאה בן רגע ושתמיד נתן לי תחושה שאני שייך וחשוב למרות הפציעה - דבר אשר כלל אינו מובן מאליו. כיום, למי שלא יודע, הקמתי ביחד עם "הפועל קטמון היוזמה החברתית" פרויקט מדהים בכפר הנוער קריית יערים. בנינו שתי נבחרות כדורגל מאפס - קבוצה צעירה וקבוצה בוגרת אשר היא קבוצת דו-קיום אמיתית שבה משתפים פעולה ילדי כפר הנוער וילדי אבו-גוש. בשנה הראשונה, אודות לגב הגדול שקטמון נתנו לי, הייתה הצלחה אדירה, למרות שבהתחלה לא נתנו לנו הרבה סיכוי להצליח במקום שרבים כשלו לפנינו. שוב הוכחנו כמה הפועל קטמון הוא מועדון מדהים, שמקרב ומחבר בין כל קצוות האוכלוסייה בעזרת הכדורגל. הפרויקט ממשיך גם שנה הבאה. בינתיים, נרשמתי לקורס מאמנים בוגרים בוינגייט והשמיים הם גבול. לא חשבתי שאסיים את הקריירה בגיל כל כך צעיר ובנסיבות כאלו מצערות, אבל הודות לכם אני מרגיש גאווה ותחושת סיפוק אדירה מהכדורגל. תודה על כל מה שהייתם בשבילי, אתם תמיד בלב שלי. ניפגש ביציע, זה בטוח! בהערכה עצומה, ליאור חוג'ה. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
הולך ברגל |
נשלח - 23/07/2013 : 11:20:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה
|
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 22/07/2013 : 16:27:00 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7919 |
lazy |
נשלח - 22/07/2013 : 11:08:21 תודה רבה ליאור על המילים החמות. באמת שהכל כבר נאמר כאן בת'רד. הדוגמה שלך באמת מרוקנת אותי מכל הציניות שיש בי. אין לך מושג איזו תחושה של גאווה התמלאתי כשראיתי אותך משחק. זה מבאס וכואב שזה נגמר כמו שזה נגמר, אבל מהצד השני זה משמח שאתה לוקח את זה לכיוונים חיוביים. ועם כל הכבוד לקבוצה, הפרוייקט בקרית יערים הוא הצלחה בעיקר בזכותך ובזכות האישיות שלך והמאמצים שלך, ופחות בזכות הקבוצה. |
פולדש |
נשלח - 22/07/2013 : 01:16:59 רגע חזק. תודה ליאור |
חיים ברעם |
נשלח - 21/07/2013 : 16:07:42 ליאור היקר, האיש שמגלם בדמותו את כל שחלמנו עליו כאשר הקמנו את האגודה |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 21/07/2013 : 15:43:20 ליאור היקר,
אתה אדם מקסים וספורטאי בנשמה. זכיתי לראותך בפעולה כמאמן בביה"ס לכדורגל של קטמון, וראיתי גם מחנך ומורה דרך לילדים הצעירים והנלהבים. יש לך את זה ואני בטוח שתצליח במסלול בו בחרת להמשיך.
מאחל לך המון הצלחה ומצפה לפגוש אותך ביציע.
וד"ש מאלעד... |
קטמוני מושבע |
נשלח - 21/07/2013 : 14:56:21 ליאור היקר-
זכית ללוות וללמד בקרית יערים חבורה של ילדים מיוחדים ומורכבים בצורה בלתי רגילה, שמגיעים משכונות המצוקה הכי קשות בארץ. ומי שיודע ומכיר אותם ולו במעט, יודע על מה אני מדבר.
הסיפוק שיש לך בעבודה אם תצליח איתם ותוביל אותם לדרך הנכונה, הוא לאין ערוך יותר גדול מאשר עוד בישול ועוד שער מול קבוצה זאת או אחרת.
יצא לי לראות גם ביציע איך הם מביטים אליך בהערכה ובהערצה ואין לי ספק שאתה עושה עבודת קודש מופלאה.
תודה על הכל, ובריאות ורפואה שלמה!!! |
פרננדו פסואה |
נשלח - 21/07/2013 : 14:21:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אתה אדם נדיר, ליאור. תודה על הכל.
|
איתן610 |
נשלח - 21/07/2013 : 13:02:53 ליאור היקר
סיפור מדהים של אדם מדהים!!!
ראשית צר לנו על הפציעה שלך, שמי שהיה במשחק זוכר אותה כאילו קרתה היום, קשה לשכוח את האמבולנס שהגיע וכל רגע הלכנו לבדוק איך זה נראה ומה קרה. אכן יום ארור!! היה גם מבאס לראות אותך אח"כ ביציע עם הקביים... כבר אז זה נראה היה רע...
הגדולה שבך, שבחרת להמשיך ולעסוק באהבןת חייך: כדורגל וקטמון, עשיתי זאת בדרך נפלאה, תוך תרומה מעצמך, ברוח הקטמונית, ולא פלא שהצלח במקום שרבים כשלו. אני גאה באדם כמוך ששייך לקבוצה שאותה אני אוהד.
למעשה אנו הם אלה שצריכים להודות לך!!
אז תודה ליאור ובאמת הלוואי ותחזור פעם כמאמן הקבוצה הבוגרת. |
עוגן ק. |
נשלח - 21/07/2013 : 12:36:44 תודה!!! מה שכתבת זה הדבר הכי יפה שיכול להיות בקבוצת כדורגל.
|
אליה |
נשלח - 21/07/2013 : 12:26:06 אוהבים אותך תחזור לאמן את הנוער שלנו |
שלומי דנינו |
נשלח - 21/07/2013 : 11:08:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ללא ספק אחד הדברים הנדירים בכדורגל שלנו. זוכרים אותך עדיין מהיציע בתור ילד. מעודד, מארגן ציוד, קופץ בגולים. לראות אותך על המגרש היה לא רק הגשמת חלום בשבילך, אלא גם מקור לגאווה עבור כל אוהד, לדעת שאחד משלנו נמצא עכשיו על המגרש ויתן הכל בשביל הפועל. עצוב וחבל שקרירת המשחק שלך נגמרה, אבל נקווה שתמצא דרך להמשיך להיות חלק מהפועל לעוד הרבה הרבה שנים. שתמשיך לחנך ותגדל לנו עוד כמה ליאור חוג'הים כאלה.
|
מחאיי |
נשלח - 21/07/2013 : 10:44:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
עצוב וחבל שקרירת המשחק שלך נגמרה, אבל נקווה שתמצא דרך להמשיך להיות חלק מהפועל לעוד הרבה הרבה שנים. שתמשיך לחנך ותגדל לנו עוד כמה ליאור חוג'הים כאלה.
|
גלעד |
נשלח - 21/07/2013 : 09:16:49 ללא ספק אחד הדברים הנדירים בכדורגל שלנו. זוכרים אותך עדיין מהיציע בתור ילד. מעודד, מארגן ציוד, קופץ בגולים. לראות אותך על המגרש היה לא רק הגשמת חלום בשבילך, אלא גם מקור לגאווה עבור כל אוהד, לדעת שאחד משלנו נמצא עכשיו על המגרש ויתן הכל בשביל הפועל. עצוב וחבל שקרירת המשחק שלך נגמרה, אבל נקווה שתמצא דרך להמשיך להיות חלק מהפועל לעוד הרבה הרבה שנים. שתמשיך לחנך ותגדל לנו עוד כמה ליאור חוג'הים כאלה.
|
רבי מאיר |
נשלח - 21/07/2013 : 09:02:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2
אוהבים אותך ליאור
!!!!!!!!! |
|
|