ס ק י ר ת נ ו ש א |
הדוב האדום |
נשלח - 19/07/2013 : 14:26:18 סמיר לא בקבוצה תכלס זה לגמרי בסדר מבחינתי. נראה כי הוא לא יכל להתמודד עם מלחמה על ההרכב שנה הבאה והפרידה כנראה היתה עניין של זמן אולי יתפנה קצת תקציב להחתים מישהו חדש? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אמיר גולה |
נשלח - 21/07/2013 : 21:43:09 בטח שכן. כבר אין קשר אחורי הורס. זה לא קיים בכדורגל. קשר אחורי זה קשר אחורי. כולם משחקים על אותו תפקיד |
קטמוני מושבע |
נשלח - 21/07/2013 : 19:53:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי Frida
ואת פנסו
צודק. הסליחה עם פנסו. הוא השחקן החמישי שהתכוונו אליו ולא דור הלוי.
קשה לי להאמין שפוגלמן יחזור לשחק השנה בקבוצה, כי מפציעות כאלה לוקח המון זמן לחזור לכושר. וגם אם כן, אז הוא לא באותו התפקיד כמו סמיר. |
Frida |
נשלח - 21/07/2013 : 17:35:17 ואת פנסו |
אמיר גולה |
נשלח - 21/07/2013 : 16:51:55 ויובל פוגלמן כשיחזור מהפציעה. זה כבר שישה. כולם משחקים על אותה עמדה. וגם אם אתה משחק עם שני קשרים אחוריים אתה לא צריך כל כך הרבה מחליפים. סגל צריך לבנות באיזון ולא להחתים מה שאופציה כרגע |
קטמוני מושבע |
נשלח - 21/07/2013 : 14:50:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מה זה החלטה שלו? הוחתמו חמישה שחקנים על העמדה שלו. עם כמה קשרים אחוריים אנחנו הולכים לשחק שנה הבאה? הבהירו לו שלא רוצים אותו
אין חמישה שחקנים על העמדה שלו. יש חמישה שחקנים על שתי עמדות של הקשר האחורי. יש את דגו, מורג'אן, אלירן אוחנה, דור הלוי (שאמור לשחק כבלם) והיה את סמיר.
אפשר אפילו להגיד שדגו ומורג'אן הם יותר שחקנים של 50/50 שמתחרים בינם לבין עצמם על התפקיד הזה, ואילו לסמיר הייתה תחרות על עמדת הקשר האחורי בעיקר עם אלירן אוחנה, שבכושרו ובגילו לא בדיוק נמצא בשיאו.
ואנחנו בכלל לא נדבר על זה שבתפקידים הללו, שחקנים מקבלים צהובים ואדומים על ימין ועל שמאל.
אני בטוח שגם אם סמיר היה משחק עשרה משחקים בעונה, חלקם בשידור ישיר בטלוויזיה, מול קהל גדול, תקשורת ורמה גבוהה יחסית, זה שווה אלף מונים יותר מאשר-20 משחקים בעונה שהוא ישחק בליגה א' מול עמישב ודומותיה. |
אליה |
נשלח - 21/07/2013 : 12:29:53 עזבו אותכם אתם כנראה חושבים ששאר הקשרים האחורים שלנו- כל אחד בוסקטס טוב אז נבדוק את זה בהמשך ואני אומר ממש לא כך הדבר הפסדנו שחקן שהיה מחובר למועדון חבל... |
מחאיי |
נשלח - 21/07/2013 : 10:42:35 יכול היה להלחם על זה. |
אמיר גולה |
נשלח - 20/07/2013 : 23:20:12 מה זה החלטה שלו? הוחתמו חמישה שחקנים על העמדה שלו. עם כמה קשרים אחוריים אנחנו הולכים לשחק שנה הבאה? הבהירו לו שלא רוצים אותו |
מחאיי |
נשלח - 20/07/2013 : 22:44:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אם המאמן שלך שעד שהוא הגיע אלייך אימן קבומות תחתית בליגות נמוכות מקבח הזדמנות בלאומית אז בטוח שסמיר חייב לקבל את ההזדמנות הזאת. הויתור עליו מזכיר את הויתור על יבגני גופמן. מישהו לא מצטער על זה?
הבחירה בזמנו הייתה בין גופמן לטרטיאק. טרטיאק נראה אז צעיר סולידי ומבטיח שעתידו לפניו, איש לא ידע שפציעות יחסלו את הקריירה שלו כל כך מוקדם. סמיר, עם כל אהבתנו אליו אינו יכול להחזיק מרכז מגרש בקבוצה ליגה לאומית. זה הוכח מול רשל"צ שנה שעברה ובסיבוב השני של ליגה א'. נראה שיקול מקצועי סביר בהחלט. שיהיה לסמיר בהצלחה.
שוב המנטרה על המשחק מול ראשון. מה לעזאזל היה מול ראשון? אפשר לחשוב שהקבוצה כמכלול נתנה משחק מדהים. האם סמיר היה חלש באופן מיוחד? הוא יצא וחטפנו את השני.
חבל שכך נגמר, לי זה בהחלט מזכיר את סיפור גופמן, אבל זו בסופו של דבר הייתה החלטה שלו. המון תודה והמון הצלחה בהמשך. |
אמיר גולה |
נשלח - 20/07/2013 : 18:06:27 גל אתה גם טועה. לא היית צריך לבחור גם גופמן לארטיום. יכלת להמשיך עם שניהם. אתה בחרת בעומרי נווה במקום יבגני, וזאת הייתה הטעות. ארטיום באמת צעיר ומבטיח, אבל מי שעשה אותו טוב היה יבגני ששיחק לידו ונתן ל ו ביטחון. הציוות שלהם סיחד היה מעולה. |
lazy |
נשלח - 20/07/2013 : 16:34:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע אני חושב שבדיעבד מי שעשה את הטעות הגדולה, זה לא קטמון שוויתרה על יבגני גופמן (ממה שזכור לי דווקא לא ויתרנו עליו. הוא החליט לשחק בקבוצה שקרובה לביתו ושמשלמת קצת יותר), אלא יבגני בעצמו שוויתר על קריירה בליגות הגבוהות יותר.
זכרונך בוגד בך. יבגני המתין בסבלנות לתשובה מקטמון אם רוצים אותו, ואחרי שבקטמון התמהמהו הוא הבין את הרמז וחתם בקבוצה אחרת.
יש שחקנים שקיבלו את ההזדמנות לשחק בקטמון ובחרו, מסיבות שלהם, לוותר עליה, כמו מאהר וסמיר. זה לא המקרה של יבגני. |
קטמוני מושבע |
נשלח - 20/07/2013 : 15:49:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אם המאמן שלך שעד שהוא הגיע אלייך אימן קבומות תחתית בליגות נמוכות מקבח הזדמנות בלאומית אז בטוח שסמיר חייב לקבל את ההזדמנות הזאת. הויתור עליו מזכיר את הויתור על יבגני גופמן. מישהו לא מצטער על זה?
סמיר הוחתם לשנה הזאת, ולכן הוא כן קיבל את ההזדמנות הזאת לשחק בקבוצה, אבל משיקוליו האישיים הוא החליט לוותר על כך.
אני חושב שבדיעבד מי שעשה את הטעות הגדולה, זה לא קטמון שוויתרה על יבגני גופמן (ממה שזכור לי דווקא לא ויתרנו עליו. הוא החליט לשחק בקבוצה שקרובה לביתו ושמשלמת קצת יותר), אלא יבגני בעצמו שוויתר על קריירה בליגות הגבוהות יותר.
לטעמי בשיאו הוא בהחלט התאים לשם, כולל לליגה הלאומית, ואם הוא היה ממשיך איתנו, אז ניתן היה לבדוק זאת, אבל כנראה שלעולם לא נדע... |
הדוב האדום |
נשלח - 20/07/2013 : 14:18:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
הבחירה בזמנו הייתה בין גופמן לטרטיאק. טרטיאק נראה אז צעיר סולידי ומבטיח שעתידו לפניו, איש לא ידע שפציעות יחסלו את הקריירה שלו כל כך מוקדם. סמיר, עם כל אהבתנו אליו אינו יכול להחזיק מרכז מגרש בקבוצה ליגה לאומית. זה הוכח מול רשל"צ שנה שעברה ובסיבוב השני של ליגה א'. נראה שיקול מקצועי סביר בהחלט. שיהיה לסמיר בהצלחה.
|
אמיר גולה |
נשלח - 20/07/2013 : 14:12:14 אם המאמן שלך שעד שהוא הגיע אלייך אימן קבומות תחתית בליגות נמוכות מקבח הזדמנות בלאומית אז בטוח שסמיר חייב לקבל את ההזדמנות הזאת. הויתור עליו מזכיר את הויתור על יבגני גופמן. מישהו לא מצטער על זה? |
קטמוני מושבע |
נשלח - 20/07/2013 : 10:31:36 מבחינה אובייקטיבית/מקצועית (כי מבחינה רגשית, אני מאוד אוהב את סמיר. סוג של גולה של פעם) אין לי ספק שהוא תרם שנה שעברה בליגה א' לעלייתנו לליגה הלאומית, אולי אפילו יותר מכל שחקן אחר.
אבל זאת בדיוק הבעיה- שהיכולת שלו מתאימה בול לליגה א'. יש לו המון דברים שאין להרבה שחקנים ברמה הזו-יכולת לחימה בלתי מתפשרת, אהבה אמיתית למשחק, יכולת טכנית גבוהה וראיית משחק וגם כושר גופני נהדר. אבל שוב-כל אלו מתאימים לליגה א' כמו מכסה לסיר, אבל לרמות הגבוהות יותר צריך משהו אחר.
בליגה הלאומית יש אלמנט מרכזי אחד שמבדיל בין הלאומית לליגה א', ושלסמיר מאוד חסר, וזה מהירות. ראינו גם בליגה א' (וגם במשחק מול ראשון בגביע) שסמיר מתקשה מול שחקנים מהירים עם קצב משחק גבוה. ובתפקיד הזה של קשר אחורי זה ממש קריטי, כי הוא המחסום האחרון לפני קו ההגנה.
הוא בהחלט יכל לשמש השנה כקשר אחורי מחליף, שנכנס בדקה 65 ועושה בלאגן במשחק במובן החיובי של הערת והטרפת שאר השחקנים, אבל בשביל הקרבה שכזו אתה צריך אגו קטן ו/או חיבור מיוחד לסמל וכבר למדנו שלא זה המקרה וחבל. בהצלחה בהמשך בכל מקרה.. |