ס ק י ר ת נ ו ש א |
tal_vaknin |
נשלח - 17/07/2013 : 19:21:35 עם הגנה כזאת אנחנו לא נשרוד בליגה... שמישהו יתעורר!!! |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
nachumco |
נשלח - 10/08/2013 : 21:27:01 ברור שלכל אחד יש את הדעה האישית שלו. מתקן את "כולנו" לרצוי.
לאור העונה הקשה שצפויה לנו, רצוי שנשתדל להיות לויאלים ומאוחדים אחרי המערכת, כי הקהל הגדול שלנו זה השחקן ה 12. צריך לחזק את בטחון השחקנים כמה שאפשר.
|
lazy |
נשלח - 10/08/2013 : 21:17:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי bony
עם כל הכבוד לטלספפה הריי כולנו יודעים שללאומית הוא לא מספיק טוב. אז בבקשה חברים צריך להגיד את האמת ולא לברוח מין המציאות.
אין לי בעיה לשמוע דעות אחרות, גם אם הם לא ממש מבוססות על המציאות. אבל בבקשה אל תדבר בשמי ובשם "כולנו".
אני ממש לא בטוח שטסלפפה לא מפסיק טוב ללאומית. לא חושב שאפשר לדעת את זה, לא על סמך המשחקים בליגה א' ובטח לא על סמך משחקי האימון. וגם לכל הפחות 3 חברי הועד המנהל לא מסכימים איתך. אז זה כבר לא "כולנו". |
nachumco |
נשלח - 10/08/2013 : 21:12:56 שבוע טוב, ממליץ לכל המלעיזים, ורואה השחורות להמתין בסבלנות לפתיחת העונה. כולנו צריכים להיות מאוחדים עם הקבוצה,ההנהלה ,והמאמן. הכוח של קטמון זו תמיכת האוהדים הרבים הבלתי מסויגת.
מסכים כי צריכים בהחלט להנמיך ציפיות בגלל התקציב הנמוך. כל צירוף של אוהד כחבר עמותה יחזק את הקבוצה. מי שיהיה זה מה שיהיה. אחריך הפועל קטמון באש ובמים. |
ילוביץ |
נשלח - 10/08/2013 : 19:53:41 קודם כל זה כדורגל , זה לא חדש שקבוצות עם תקציב נמוך הגיעו לגדולות - אני אומר לעצמי, ומנגד אני לא מצליח להשלים עם העובדה הזאת שניהיה קבוצת תחתית כי בטוח שאפשר אחרת.ההרגשה הזאת משגעת אותי. |
bony |
נשלח - 10/08/2013 : 19:20:58 חברים יקרים צריך להשלים עם העובדה שהעונה נלחם בתחתית. יש לנו הגנה חלשה מאוד (נחלשה מהעונה הקודמת). ונחלשנו בעמדה הכי קריטית וזאת עמדת המאמן. עם כל הכבוד לטלספפה הריי כולנו יודעים שללאומית הוא לא מספיק טוב. אז בבקשה חברים צריך להגיד את האמת ולא לברוח מין המציאות.
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 10/08/2013 : 13:47:16 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8029 |
tal_vaknin |
נשלח - 09/08/2013 : 20:18:05 זה לא קבוצת תמיכה ובי אף אחד גם לא יכול לזלזל דברתי על הדעות שלי שזלזלתם בתרוצים ונימוקים שונים וזה די עובדתי... בהודעה האחרונה רשמתי שאני מקווה שמישהו התעורר כי באמת איכפת לי.. ובקשר ללשון ולשפה אני לא גדפתי אף שחקן באופן אישי ולא הזכרתי שום שם או עמדה ספציפית אבל גם השחקנים יודעים שמה לעשות לקבל כל כך הרבה גולים זה לא סימן טוב של הגנה רצינית וחזקה ושוב הלוואי שאני טועה... שבת שלום לכולנו |
amos |
נשלח - 09/08/2013 : 17:56:10 אני לא זלזלתי בדעתך. אני התעצבנתי מהשפה שלך. לכתוב הגנה-בדיחה ולרדת בלשון תוקפנית, מזלזלת, וגסה ובאופן אישי על שחקנים (שקוראים את הפורום) בשמם לפני פתיחת העונה נראה לי לא מכובד, לא יעיל, ולא ברוח הפועל... אפשר למתוח ביקורת מקצועית ולנהביע דאגה כנה גם בלי להעליב בחורים צעירים שמנסים להשתלב ועושים את המקסימום. כל הכבוד על האכפתיות ופחות על השפה (בפוסט הראשון שפתח את השרשור)
שבת שלום |
שוקו-נומדר |
נשלח - 09/08/2013 : 17:33:43 ועוד נקודה למחשבה טל, תחשוב שאולי במחצית השנייה עופר נתן צ'אנס נוסף ואולי אחרון לכל מיני נבחנים שלגביהם הוא טרם החליט סופית או אולי ניסה שחקנים בתפקידים שונים, הרי בליגה אין מקום להימורים, לפחות כאן מותר . אל תתרגש יותר מידי, נכון שלקבל 3-5 שערים במשחקי אימון זה לא מעודד אבל בטח שלא אסון. אנחנו נהיה קבוצת תחתית זה ידוע לכולם ולמלחמות התחתית חשוב לב גדול לא פחות מיכולת . |
חיים ברעם |
נשלח - 09/08/2013 : 16:25:40 אף אחד לא מזלזל בך, טל. אנחנו רגילים לפלורליזם של דעות בקרב האוהדים ומתייחסים לכולם בכבוד. יש לי ברשותך דעה אחרת: התוצאות במשחקי אימון מהוות רמזור בצבעים שונים לקברניטי הקבוצה. לפני כמה שנים, בקבוצה המאוחדת, ניצחנו את סכנין חמש-אפס לפני פתיחת הליגה ואחר כך ירדנו. תוצאה של שלוש-חמש נגדנו מעידה על תנופה התקפית ועל חולשה הגנתית, במשחק המסוים נגד הרצליה. בכל מקרה העשייה טרם שריקת הפתיחה מרשימה מאוד: גם מחנה האימון, גם הרכש, גם 402 המצטרפים, גם הכושר והמוראל של הקבוצה. גם דעתי לא תמיד מתקבלת, בעיקר בכל הנוגע לעוז צבאג, שלדעתי יהיה שוב אחד ממצטייני העונה. אם אני אחד היחידים בקרב האוהדים שמתגעגע לכפיר מלול ומוקיר מאוד את תרומתו ומיצר על כך שלא נפרדנו ממנו כראוי (להתפרצות שלו אחרי העזיבה אין משקל זהה לשערים שהבקיע בשני משחקי עלייה), אז אני מסוגל לקבל גם את העובדה שיש דעה אחרת, יותר דומיננטית משלי. הדיון פה חשוב ואין מקום לבכיינות אבל גם לא לביטול דעות של אחרים |
tal_vaknin |
נשלח - 09/08/2013 : 13:44:43 כשפתחתי את הנושא אנשים פה לעגו וזלזלו בדעה שלי.. אני מקווה שעכשיו כשאנחנו יותר קרובים לליגה וכשאין את התירוץ העלוב של "שיחקנו מול קבוצת ליגת על" אנשים יתעוררו אחרת אנחנו נצטרך לתת כל משחק 3 גולים כדי לא להפסיד.. ולכל אלה ששאלו מאיזה כסף אז... מהכסף שאנחנו לא צריכים את אופיר עזו!!! שיהיה בהצלחה עוד שבועיים מתחילים |
גאסטון |
נשלח - 09/08/2013 : 13:16:32 שי מזור יעזור! |
ילוביץ |
נשלח - 09/08/2013 : 12:45:58 אני מקפיץ את הנושא. מה נסגר עם ההגנה שלנו? מישהו שהיה במשחק נגד הרצליה יכול לספר? |
שמונה |
נשלח - 25/07/2013 : 01:48:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
אנחנו יושנים על האף!
להתחיל לפטר ומהר! לא רק את הטלפלה הזה שלא קשור לענף, גם את העוזר הזה שלא עשה כלום כל הקיץ.
ומה עם הטוריה הזה? נהיה לנו סלב, אצבע אחת לא ראינו ממנו כל הקיץ.
ובטח ובטח ראש הנחש, האתן הזה, נוכל עם סנדלים שמסתובב בגלריות ותיאטרונים כל היום במקום לעשות סגירה אלכסונית.
אני אומר לזרוק את כל השחקנים ולהתחיל לבנות קבוצה לליגה א' דרום. ירדנו ליגה, קורה, אבל חשוב לעלות מיד ב2015.
אתה רציני ? אתה נשמע כמו אוהד שלא בא לי להכיר |
tal_vaknin |
נשלח - 22/07/2013 : 17:08:01 הלוואי שאתה צודק ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
מה לא ברור? טל בכבודו ובעצמו יביא את הכסף, כי לא לשכוח שלדעתו ההנהלה לא עושה מספיק וכנראה רק הוא מבין בניהול קבוצת כדורגל. בסך הכל שמרנו על רשת נקיה ב3 מתוך 4 משחקי אימון, אבל נכון שספגנו חמישייה מול קבוצה חזקה מליגת העל, אז מה? צריך להיכנס לפאניקה? אולי להירגע ולאחל לחבורה שלנו נסיעה טובה ומחנה מוצלחת בפולין. תחזרו יותר מגובשים ויותר חזקים ואנחנו איתכם באש ובמים!!
עד דקה 44 שיחקנו משחק הגנתי טוב מאוד מול אשדוד ולא חטפנו אף גול. לקראת סוף המחצית השחקנים היו כבר עם הלשון בחוץ מעייפות, בגלל שהם רק התחילו לפני זמן לא רב את האימונים ובגלל הקצב הגבוה, ולכן ספגנו שני גולים דיי מטופשים. סביר ביותר בשלב כזה של השנה,כולל הקטע של המטופשים.
במחצית השנייה היו כל כך הרבה חילופים, כולל בהגנה, שלמשחק לא באמת היה ערך ספורטיבי כלשהו (לא שיש בכלל למשחקי אימון). ולכן לא הייתי מייחס איזושהי חשיבות לחמישייה שספגנו.
|