ס ק י ר ת נ ו ש א |
yarond |
נשלח - 08/07/2013 : 07:25:23 אני מבקש להביא דברים שכתב לי חבר עמותה בנושא האלימות המילולית:
בזמן האחרון נכתבות בפורום האוהדים הודעות אלימות וגזעניות. בימים האחרונים הדברים החריפו ולדעתי עברו את הגבול. כולי תקווה שמדובר בטרולים, אך עדיין לא יעלה על הדעת שדברים שכאלה יכתבו באתר הקבוצה. יש לי ילד בן 10 שאני מחנך אותו לאהבת וטהרת הספורט, ואני מלמד אותו כמה שהקבוצה שלנו שונה מכל השאר, ולצערי הרב בזמן האחרון הוא נכנס פעמים רבות ביום לפורום האוהדים וקורא שם דברים נוראיים. מבקש מכם לפעול בהקדם לחיסול התופעה. צר לי שבימים טרופים אלה בהם אתם עוסקים בבניית הקבוצה, אני מעסיק אתכם בדברים שכאלה, אך אני חושב שיש לטפל במיידי בתופעה, לפני שיהיה מאוחר מידי.
אני חושב שאין הרבה מה להוסיף אחרי המילים הכל כך נכונות הללו. שכל אחד מאיתנו יעשה חשבון נפש ויבחן איפה הוא הגזים ויפסיק עם זה.
ירון דוויק יו"ר הועד המנהל |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 13/07/2013 : 08:39:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הפורום הזה הוא של האוהדים ולא של ההנהלה. אנחנו צריכים להיות רגישים להדרדרות להתבטאויות אלימות בעצמנו. זה לא בושה לפנות בפרטי ולבקש למחוק או לעדן. גם ויכוחים מסויימים לוהטים מהסוג שהוזכר כאן עדיף להעביר לאוף-אופיק. רוצה להזכיר שבפורום זה בימי "עופרת יצוקה" כותב בשם חייל-גולני הבטיח לי שיבוא עם נשק למגרש ויירה בי.ככה שכשבחוץ חם גם פה מתחמם. אגב, הוא לא ירה בי. חיכיתי לו עונה שלמה. בקיצור - גם התגובה העצבנית פה לאותו חבר עמותה אלמוני מיותרת. אנשים נדלקים בשנייה. לא להסכים זה דבר אחד, ולהכריז על התבטאות כלא-לגיטימית זה דבר אחר לגמרי. אני מפסיק כאן כי מתחיל להישמע כמו האמא תרזה.
עמוס הוא מלך. אל תירו בו.
גם במלכים יורים. ובצדק לפעמים
|
מחאיי |
נשלח - 10/07/2013 : 00:17:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא ביקרתי בפורום ביומיים וחצי האחרונים, משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה קרה?
הרווחת יומיים וחצי. בוא לנקות |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 09/07/2013 : 18:45:52 לא ביקרתי בפורום ביומיים וחצי האחרונים, משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה קרה? |
אדם אדום |
נשלח - 09/07/2013 : 17:34:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
כמה הערות לגבי הנושא:
א. השד האדום, ייתכן ואני לא בדיוק מבין את מה שאתה מנסה להגיד אבל גזענות לא היתה אצלנו בקבוצה וגם לא תהיה. חד וחלק ככה. זו זכות הקיום שלנו כקבוצה וכאנטיתזה ליריבה העירונית. רק שתהיה מוכן. ב. לגבי אותו אב מודאג, מה שראינו בפורום היה החלפת איומים שנגמרה בפיוס באופן עצמאי. זה השיעור הכי מדהים שמחמל נפשך, יוצא חלצייך, יוכל לקבל בחייו. אם בכל זאת עדיין מקנן פחד מהתכנים שהילד קורא בפורום אתה מוזמן לשלוח אותו לקייטנת אלפקות בנגב או לחסום לא את הגישה לאינטרנט ולהסיר הדאגה מליבך. לפי דעתי, ההתנשאות והטהרנות הן מצרותינו הגדולות ביותר. "האווירה המדהימה" לא נוצרה מתוך מישהו מדהים שבא והחליט לעשות משהו מדהים אלא מתוך אינטרקציה בצורות שונות שהתהוותה מאליה בין חבורת האנשים. האינטרקציה כוללת דרכים מרובות ונעשת באטמוספירה מסויימת זה אמור להספיק לנו ועד היום זה התנהל אחלה. ג. ירון היקר כולי מלא הערכה והתפעמות נוכח במאמצים שאתה משקיע בקבוצה. עם זאת עלייך להבין שאינך שוטר ותפקידך אינו לחנך אוהדים. אינך יכול לחתום על הודעה כפי ששלחת בשם הועד המנהל- הועד המנהל מייצג אותי ובא לנהל את סדר היום בקבוצה על פי המנדט שקיבל מהאוהדים. הועד המנהל אינו מורם מעם. יתרה מזאת הרשה לי לציין כי "נאה דורש, נאה מקיים" לפני שאתה מטיף כנגד אלימות מילולית בפורום אנא הזכר בצורה בה הגבת באותו פורום ממש כלפי מי המכונה "קטמון ותיק" כשזה ביקר את השקיפות בקבוצה (ואני אינני מסכים עם עמדתו). צדקנות היא מעגל ללא סוף וחבל יהיה להיכנס אליה.
מה שהדוב אמר |
ירושלים אדומה |
נשלח - 09/07/2013 : 10:55:34 כל מילה שקראנקו ודוב אדום כתבו |
מנדי742 |
נשלח - 09/07/2013 : 05:34:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
עמוס הוא מלך
ואם מישהו טוען אחרת, שישלח לי את הטלפון שלו בפרטי. אבל מיד. |
מנדי742 |
נשלח - 09/07/2013 : 05:33:08 הזדהיתי עם המכתב שירון צטט. ההודעות המרמזות לאלימות גרמו לי אישית להתכווץ - זה הזכיר לי את הסגנון בפורום של יפו. הפורום שייך לאוהדים, אך עדיין טוב עשה טוריה שהזכיר לניצים לא להגרר לאלימות מילולית.
|
שמאש |
נשלח - 09/07/2013 : 01:13:15 כל העסק נראה לי כמו הרעלת מלפפונים. כשיהיה לנו כדורגל, יפצחו גרעינים במקום ללעוס מלפפוני בוסר, יעבור להם. |
מחאיי |
נשלח - 08/07/2013 : 20:40:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הפורום הזה הוא של האוהדים ולא של ההנהלה. אנחנו צריכים להיות רגישים להדרדרות להתבטאויות אלימות בעצמנו. זה לא בושה לפנות בפרטי ולבקש למחוק או לעדן. גם ויכוחים מסויימים לוהטים מהסוג שהוזכר כאן עדיף להעביר לאוף-אופיק. רוצה להזכיר שבפורום זה בימי "עופרת יצוקה" כותב בשם חייל-גולני הבטיח לי שיבוא עם נשק למגרש ויירה בי.ככה שכשבחוץ חם גם פה מתחמם. אגב, הוא לא ירה בי. חיכיתי לו עונה שלמה. בקיצור - גם התגובה העצבנית פה לאותו חבר עמותה אלמוני מיותרת. אנשים נדלקים בשנייה. לא להסכים זה דבר אחד, ולהכריז על התבטאות כלא-לגיטימית זה דבר אחר לגמרי. אני מפסיק כאן כי מתחיל להישמע כמו האמא תרזה.
עמוס הוא מלך. אל תירו בו. |
עמית ד. |
נשלח - 08/07/2013 : 19:17:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי השד האדום
אם אתה רוצה שכולם יתנהלו ככה ,לא יקרה ...
שלחתי לך הודעה בפרטי. |
שלומי מלכה |
נשלח - 08/07/2013 : 17:16:08 שמע, אתה דב נבון. גיבור! |
הדוב האדום |
נשלח - 08/07/2013 : 15:51:38 כמה הערות לגבי הנושא:
א. השד האדום, ייתכן ואני לא בדיוק מבין את מה שאתה מנסה להגיד אבל גזענות לא היתה אצלנו בקבוצה וגם לא תהיה. חד וחלק ככה. זו זכות הקיום שלנו כקבוצה וכאנטיתזה ליריבה העירונית. רק שתהיה מוכן. ב. לגבי אותו אב מודאג, מה שראינו בפורום היה החלפת איומים שנגמרה בפיוס באופן עצמאי. זה השיעור הכי מדהים שמחמל נפשך, יוצא חלצייך, יוכל לקבל בחייו. אם בכל זאת עדיין מקנן פחד מהתכנים שהילד קורא בפורום אתה מוזמן לשלוח אותו לקייטנת אלפקות בנגב או לחסום לא את הגישה לאינטרנט ולהסיר הדאגה מליבך. לפי דעתי, ההתנשאות והטהרנות הן מצרותינו הגדולות ביותר. "האווירה המדהימה" לא נוצרה מתוך מישהו מדהים שבא והחליט לעשות משהו מדהים אלא מתוך אינטרקציה בצורות שונות שהתהוותה מאליה בין חבורת האנשים. האינטרקציה כוללת דרכים מרובות ונעשת באטמוספירה מסויימת זה אמור להספיק לנו ועד היום זה התנהל אחלה. ג. ירון היקר כולי מלא הערכה והתפעמות נוכח במאמצים שאתה משקיע בקבוצה. עם זאת עלייך להבין שאינך שוטר ותפקידך אינו לחנך אוהדים. אינך יכול לחתום על הודעה כפי ששלחת בשם הועד המנהל- הועד המנהל מייצג אותי ובא לנהל את סדר היום בקבוצה על פי המנדט שקיבל מהאוהדים. הועד המנהל אינו מורם מעם. יתרה מזאת הרשה לי לציין כי "נאה דורש, נאה מקיים" לפני שאתה מטיף כנגד אלימות מילולית בפורום אנא הזכר בצורה בה הגבת באותו פורום ממש כלפי מי המכונה "קטמון ותיק" כשזה ביקר את השקיפות בקבוצה (ואני אינני מסכים עם עמדתו). צדקנות היא מעגל ללא סוף וחבל יהיה להיכנס אליה. |
השד האדום |
נשלח - 08/07/2013 : 14:48:20 אם אתה רוצה שכולם יתנהלו ככה ,לא יקרה ... חד וחלק ,יש דברים שאי אפשר לשתוק פה וצריך להתבטאות . ולגבי הבאת משפחות למשחקים אל תסמוך על זה ,הייתי מעורב בהרבה קטטות בליגה א' וגם בלאומית יהיה ככה ,יהיה קללות ,יהיה גזענות ,יהיה הכול .זה שאנחנו יצאנו כקבוצה של 'קומוניסטים '' לא אומר שלא תיהיה גזענות . |
קראנקו |
נשלח - 08/07/2013 : 14:31:45 את ההודעה חתמת כיו"ר , ופנו אליך כיו"ר. דעתך כאוהד לגיטימית כדעת כל אחד. אני אינני דוגל באלימות. אני חושב שמלחמה באלימות היא ביצירת סביבה אמיתית ולא מדומה. סביבה אמיתית שנוצרה כאן גרמה לכך ששני החבר'ה האלה זנחו את האלימות מבלי שבא מישהו ופנה להנהלת הפורום או הנהלת הקבוצה. זו האנטי אלימות האמיתית, ולא הטפיחה על השכם החוזרת ונשנית על ידי ציטוט מנטרות. |
yarond |
נשלח - 08/07/2013 : 14:27:28 אני אוהד |