פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הרגע הזה שבו...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רגל עץ נשלח - 12/06/2013 : 17:23:39
אתה קולט שאתה יושב במזרחי וחוגג גול של שחקן בית"ר...
זו היתה חוויה לא פשוטה עבור אוהד הפועל.

אבל חוץ מזה אני חייב להודות שהיה כיף בטדי אתמול. האיצטדיון נראה שונה לגמרי כשיש בו 20000 איש לעומת ה-1500 שאנחנו רגילים אליהם, ואפילו שבקושי היה עידוד היתה שם אוירה של כדורגל אמיתי.
פתאום אתה קולט שעכשיו שהשלימו את היציע הדרומי יש פה אחלה איצטדיון, עם יציעים קרובים למגרש, ושמקיפים את כל המגרש (איפה עוד אפשר לעשות בארץ גל מקסיקני? למרות שזה כל-כך 1986...), עם 30000 מקומות ישיבה שמכולם רואים היטב. האם יתכן שלפתע יש בירושלים את איצטדיון הכדורגל הטוב בארץ, לפחות עד לפתיחתו של האיצטדיון החדש בחיפה?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
לאסלו צה נשלח - 13/06/2013 : 23:59:14
הלוואי ויהיו לנו 3000 צופים כל משחק. זה תסריט חלומי.
קטמוני מושבע נשלח - 13/06/2013 : 22:13:00
צריך להיות ריאליים ולהבין שאנחנו לא נביא גם בשנה הבאה יותר מ3000 צופים למשחק. גם עם איחוד לא נביא את הכמות הזו וצריך לזכור שגם כשהפועל ירושלים התנהלה יחסית בסדר בליגת העל, היא לא תמיד הביאה את הכמות הסבירה הזו, וזאת הייתה תקופה אחרת, כשהרבה אוהדים גרו בירושלים.

היום הרבה אוהדים מגיעים מאזור השפלה וזה לא פשוט עבורם לנסוע כל פעם מחדש לעיר הבירה, על מנת לראות כדורגל בינוני בשעת צהריים ביום שישי, שלא לדבר על זה שהיום לצעירים יש הרבה דברים יותר מעניינים לעשות בשעות הפנאי מאשר להגיע ולטרוח בפקקים של שישי כדי לצפות בקטמון מול אום אל פאחם או בית"ר ת"א שמשון.

גם הקבוצות הגדולות בכדורגל הישראלי כמו הפועל ומכבי ת"א, מכבי חיפה ובית"ר , שהישגיהן לאורך ההיסטוריה גדולים לאין שיעור מאיתנו והן מעמידות סגלים אטרקטיביים יחסית (אלינו) ועם יריבויות מרות וארוכות שנים, אז כאשר הן מביאות מעל 10 אלפים צופים, הן שמחות למדי.

גם אם נגיע להישגים ספורטיביים כבירים, כגון מירוץ לאליפות המדינה והגעה לאירופה, צריך לקחת בחשבון שיצטרפו הרבה אוהדים טרמפיסטים, שייתכן וישנו את אופי המועדון. השאלה אם אנחנו באמת רוצים את זה, או שמא אנחנו מעדיפים להשאר כקבוצה האנדרדוגית, הקטנה והחתרנית...
רגל עץ נשלח - 13/06/2013 : 12:08:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני נודר נדר שאם יום אחד אתעשר במפתיע אני אגלח את כל פרויקט במושבה האיטלקית ואקים את איתטדיון קטמון ברחל אימנו לדחיה.

כמו שאומר ותיק, אם תמחק את המושבה האיטלקית (בין רחל אמנו להילדסהיימר), מקסימום יהיה לך מקום לאיצטדיון סטנגה. לך על גני קטמון.

אני מפנה את כולם לשיר הנהדר של גלעד מאירי:
http://www.poetryplace.org/index.php/2010-07-06-08-06-20/97/432-%D7%92%D6%BC%D7%95%D6%B9%D7%9C%D6%B4%D7%99%D7%9D-%D7%92%D7%9C%D7%A2%D7%93-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%99
קטמון ותיק נשלח - 13/06/2013 : 10:55:23
ציטוט:
אני נודר נדר שאם יום אחד אתעשר במפתיע אני אגלח את כל פרויקט במושבה האיטלקית ואקים את איתטדיון קטמון ברחל אימנו לדחיה.

קצת סדר:
על שטח המגרש הוקם פרוייקט גני קטמון. האזור הזה מכונה "קטמון הישנה" ובתקופה של לפני קום המדינה היה אזור של גורמי השלטון של המנדט הבריטי (למשל מועדון הספורט של קציני המנדט בפינה הצפון מערבית של המגרש).
ממול לשטח הזה נמצאת המושבה היוונית שתחומה בין הרחובות רחל אימנו, אלעזר המודעי (עד צומת אורנים), עמק רפאים (עד לצומת עם רחל אימנו).
מחוץ לשטח שהיה המגרש, ברח' הילדסהיימר, יש מתחם ששמו, אן איני טועה גני דריוולי (או משהו איטלקי דומה).
מנדי742 נשלח - 13/06/2013 : 08:00:39
ציטוט:

היום אתה ברדיו, מחר טלויזיה, פרסומות, חו"ל - אתה בדרך למעלה.
יש מצב.
הדוב האדום נשלח - 13/06/2013 : 01:18:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

כמות האנשים שבאו עם צעיפים של בית"ר אתמול ושירי 'הלל' להפועל מחוץ ליציעים אחרי המשחק נתנו פרופורציות ליחס בין אוהדים שלנו לאוהדי ביתר בעיר.
מלבד זאת, אותי קצת מבאס שהאצטדיון מכיל עכשיו 30 אלף מקומות. היה כבר דיון על זה אבל במקרה הכי טוב נביא 5000 איש, שזה בקושי שישית מתכולת האצטדיון, ואם מוסיפים לזה את כל היוקרתיות של טדי והדרייב של קבוצות יריבות להביא קהל ולשחק טוב, אני לא חושב שטדי זה אצטדיון אידאלי בלשון המעטה לקבוצה כמונו. מצד שני אין עוד אופציה בעיר.

אתה סתם שלילי. למשחק העלייה הבאנו 6,000 , תוסיף לזה שעם איחוד יחזרו אוהדים שלא היו הרבה זמן בכדורגל , תוסיף את הסאדרים , תוסיף כאלה שבאים בגלל ההתלהבות ויש לך 10,000. חוץ מזה , מי אמר שצריך למלא את טדי ?? מערבי מפוצץ שנראה כמו הר געש מספיק לנו . איפה כתוב שהפועל ירושלים צריכה למלא את טדי ?
חוץ מזה, איפה אתה רוצה שנשחק בדרבי ? בגבעת רם ? אולי מחוץ לעיר באיצטדיון קטן יותר ? טדי זה הבית האמיתי.

טדי מעולם לא הרגיש כמו בית אמיתי
אם הייתה להו עירייה נורמאלית וראש עיר שלא היה מוציא כסף על שטויות כמו פורמולה בירושלים שרק עושה פקקים (בנינו את מי לעזעזאל מענייו מרוץ מכוניות?!) אז היה פה עוד אצטדיון בינוני ונחמד ולא היינו גם צריכים להתאמן בבית דגן..
אדיר נשלח - 13/06/2013 : 00:50:37
תכנון תוכניות, זה העניין.
צריך לחשוב - איך ב2030 קטמון (הפועל ירושלים עד אז, אמן) ממלאת את טדי כל משחק.
נעז לחלום, אולי יהיה.
אדום עולה נשלח - 12/06/2013 : 20:20:47
ציטוט:

כמות האנשים שבאו עם צעיפים של בית"ר אתמול ושירי 'הלל' להפועל מחוץ ליציעים אחרי המשחק נתנו פרופורציות ליחס בין אוהדים שלנו לאוהדי ביתר בעיר.
מלבד זאת, אותי קצת מבאס שהאצטדיון מכיל עכשיו 30 אלף מקומות. היה כבר דיון על זה אבל במקרה הכי טוב נביא 5000 איש, שזה בקושי שישית מתכולת האצטדיון, ואם מוסיפים לזה את כל היוקרתיות של טדי והדרייב של קבוצות יריבות להביא קהל ולשחק טוב, אני לא חושב שטדי זה אצטדיון אידאלי בלשון המעטה לקבוצה כמונו. מצד שני אין עוד אופציה בעיר.

אתה סתם שלילי. למשחק העלייה הבאנו 6,000 , תוסיף לזה שעם איחוד יחזרו אוהדים שלא היו הרבה זמן בכדורגל , תוסיף את הסאדרים , תוסיף כאלה שבאים בגלל ההתלהבות ויש לך 10,000. חוץ מזה , מי אמר שצריך למלא את טדי ?? מערבי מפוצץ שנראה כמו הר געש מספיק לנו . איפה כתוב שהפועל ירושלים צריכה למלא את טדי ?
חוץ מזה, איפה אתה רוצה שנשחק בדרבי ? בגבעת רם ? אולי מחוץ לעיר באיצטדיון קטן יותר ? טדי זה הבית האמיתי.
לאסלו צה נשלח - 12/06/2013 : 20:16:26
נבחרות זה לציונים
רגל עץ נשלח - 12/06/2013 : 20:11:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדם אדום

למה עשית את זה לעצמך?

אני הקפדתי לקנות רק למערבי

זה מה שהיה כשקניתי.
הקפדת גם על זהות אחרת של מבקיע שער הנצחון?
אליה נשלח - 12/06/2013 : 19:48:19
ישבנו בשער 11 ליד מערבי ב3 משחקים כולל אתמול היה כיף אין מצב למזרחי...אבל גול של קריאף היה מעולה .פעם ראשונה בחיים מחיתי כפיים לבייתרי
אדם אדום נשלח - 12/06/2013 : 19:39:40
למה עשית את זה לעצמך?

אני הקפדתי לקנות רק למערבי
עמרי446 נשלח - 12/06/2013 : 18:27:19
ציטוט:

רומא לא נבנתה ביום אחד. פעם גם בית"ר הייתה יכולה לגרד את ה5,000. יום יבוא וגם לנו יהיו כמויות קהל כאלו. הפוטנציאל קיים. נותר רק לממש אותו.
nadavlev נשלח - 12/06/2013 : 18:21:12
סינגל מאלט נשלח - 12/06/2013 : 18:00:47
גם אתה היית? היו סכ"ה די הרבה קטמונים... וזה רק בצפוני...

אבל כמו שהבן שלי אמר, הכל נראה מוזר מהצפוני... לפחות הגול היה אצלנו...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07