פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 סמיר עבד אלחי

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עד שנגיע נשלח - 01/06/2013 : 15:13:30
שווה שנפתח נושא במיוחד בשבילו.
הדינמו שלנו השנה כנראה לא ימשיך איתנו. כנראה... אבל עוד אפשר לגרום למנהלינו היקרים ולעופר לחשוב פעמיים ואם צריך אפילו מעבר לזה, אם מותר לנו לוותר עליו. כמה פעמים ראיתם שחקן בעמדה שלו כמועמד (ומבחינתי גם לזכיה)בתואר שחקן העונה. כולנו מודעים לקושי הרב שיהיה לנו בלאומית שנה הבאה ושנצטרך להלחם בכל משחק ברגליים בשיניים ובכל איבר אפשרי. ואם זה המצב מיהו לדעתכם השחקן שבנוי לכך? מיהו השחקו שהייתם רוצים שיהיה איתנו ושכבר עשה זאת השנה בשבילנו? קריאה אחרונה למנהלינו לעשות כל שביכולתם להשאיר את סמיר איתנו גם השנה. ואם גם אתם חושבים כמוני זה הזמן לרשום זאת.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Yuval555 נשלח - 12/06/2013 : 22:36:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת."

בלי עין הרע , ציון מחכה לאישור האחרון מהעבודה וביום שישי יחתום על כל המסמכים
עד שנגיע נשלח - 11/06/2013 : 18:46:00
ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת."
מחאיי נשלח - 11/06/2013 : 17:49:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים.

יפתחמ נשלח - 08/06/2013 : 14:34:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.

כל מילה, רגל עץ תמיד קולע בול.
גם כל מילה של שמאש.
שמאש נשלח - 08/06/2013 : 02:16:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.

הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.

אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.

שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים.

היות ואנחנו במלפפונים, מה כבר נשאר לנו חוץ מלהתקשקש ןלהתווכח? אז יאללה לוויכוח:
חזור בבקשה לסיכומי המשחקים בפורום זה - תמיד סמיר שם עם השמות של אלו עשו את המשחק. אחד היחידים שבכל משחק, אבל בכל משחק,סיבוב ראשון או שני דקה עשירית או תשעים, הגיע לעבודה.
מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים.
Arik נשלח - 07/06/2013 : 14:38:50
מצד אחד אפשר להבין אותו זה לא פשוט לוותר על הלימודים או הצעה עם כסף בשביל להילחם על מקום בהרכב, מצד שני איזה מן שחקן אתה אם אין לך אמונה עצמית?
לא חסרים שחקנים שלאט לאט בנו את עצמם להיות שחקנים בכירים ופרצו בגיל מאוחר.
קראנקו נשלח - 07/06/2013 : 14:29:14
כל הסיפור שלו יצא מפרופורציה. שחקן צמרת ליגה א', שלא נשכח לרגע. יש המון שחקנים יותר מוכחים ממנו בתפקיד שלו, ויש כאן בילבול בין נוסטלגיה של הצלחה בליגה של כפר יונה לבין יכולת להחזיק מרכז שדה בליגה של נתניה. אני מסכים עם צנטרפולד - הוא לא היה טוב נגד קבוצות חזקות, היו לו לא מעט משחקים בסיבוב השני שהוא היה משכיח 20 דקות חלשות של טיילת בגזרתו באיזה גליץ' התאבדותי - הירואי. והוא לא בא בהתנדבות. אז אם נוסטלגיה עולה לי כסף שאין לי, אני מעדיף יכולת מוכחת של 2 שחקנים מהלאומית במקום 5 כאלה שעלו איתי מליגה א' ויש להם אולי פוטנציאל ל 20 דקות.
קטמון ותיק נשלח - 07/06/2013 : 14:24:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.

א. יש משהו בטענה שהרכש החדש יהיה, מראש, "באנקר" בהרכב.
ב. המקום בהרכב הפותח "נרכש" באמצעות הנעשה באימונים ובמשחקים בפועל.
ג. לדעתי סמיר הראה את היכולות והמחוייבות שלו עוד יותר דווקא אחרי התקרית ואחרי הענישה.
ד. ההתלבטות שלו, אני מניח, אינה פשוטה.
רגל עץ נשלח - 07/06/2013 : 14:08:35
צנטרפולד נשלח - 07/06/2013 : 14:01:30
יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.

הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.

אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.

שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים.
אושר גדול נשלח - 07/06/2013 : 13:34:56
ברור שלאף שחקן אין תעודת ביטוח על ההרכב הראשון, אבל לי אישית אין ספק שהוא מתאים לליגה הלאומית.הוא צעיר,אינטלגנט, ויוכל לעשות את ההתאמות הנדרשות.לומר על שחקן בן 23 שהוא לא יכול לשדרג את עצמו זו טעות.
קח אותו,עופר.
רגל עץ נשלח - 07/06/2013 : 13:28:22
היום ב"כל העיר" יש ראיון של חצי עמוד עם סמיר. הוא מספר שם שקיבל הצעה מקטמון עם הסתייגות שכנראה לא יהיה שחקן הרכב, והוא מתלבט כעת אם לקבל אותה. הוא מבחינתו מוכן לשים בצד את הלימודים בשנה הקרובה כדי להגשים את החלום לשחק בליגה הלאומית, אבל לא משוכנע אם הוא מסוגל להילחם על מקומו, או שעדיף לו לקבל הצעה גבוהה יותר מהליגה הפלשתינית (או לקבל אחת מני הצעות רבות בליגה א'). התמיכה של האוהדים, בפייסבוק ובפורום, והרגשת הבית בקטמון מאוד חשובות לו, ועשויות לשכנע אותו להישאר.
bony נשלח - 05/06/2013 : 17:48:11
החלטה נכונה וחשובה של עופר
עמרי446 נשלח - 05/06/2013 : 00:51:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

מעט מוזר שלאחר כל הדיונים הפורום שקט בנושא החתמת סמיר (קרדיט לאחים מרילי ששם לינק תחת נושא המלפפונים).
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45184

כנראה בגלל שהם שמו את הכתבה בשעות שאף אחד כבר לא ציפה לעדכון...
יפתחמ נשלח - 05/06/2013 : 00:44:47
מעט מוזר שלאחר כל הדיונים הפורום שקט בנושא החתמת סמיר (קרדיט לאחים מרילי ששם לינק תחת נושא המלפפונים).
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45184

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07