ס ק י ר ת נ ו ש א |
Yuval555 |
נשלח - 01/06/2013 : 12:00:01 זה כבר לא עמישב פ''ת זה כבר לא בני אילת .תכינו את עצמכם אנו הולכים להאבק קשות בתחתית של ליגה לאומית .אנו נשארים עם שישה שחקנים אנחנו חייבים משקיע חייבים ! ליגה לאומית זה כבר לא יעזור לנו שאנו קבוצת אוהדים אנו חייבים ספונסר חזק שיתמוך בנו אם לא אנו כבר נצטרך להכין את עצמנו נפשית ללחימה בתחתית ... |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
Yuval555 |
נשלח - 02/06/2013 : 20:58:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מה התקציב של סאדר? הרבה יותר משלנו חוץ מההקצבות?
אנחנו קיבלנו 5 מיליון שקלים מהטוטו וההתאחדות תוסיף לזה עוד 3 וחצי מיליון מ3500 אוהדם ששמו 1000 ש''ח (כן אני אחד מהם) אני חושב שכן |
אושר גדול |
נשלח - 02/06/2013 : 20:12:51 מה התקציב של סאדר? הרבה יותר משלנו חוץ מההקצבות? |
קראנקו |
נשלח - 02/06/2013 : 14:11:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם.
טעות , מאז הגעתו של בני טבק להפועל הרצליה פוגלמן עשה הסבה לעמדת הקשר 50-50 ופרץ בעמדה הזו . גם בלאומית שיחק בעמדה הזאת. למעשה , הוא שיחק כבלם רק בנוער..
הבנתי. |
אדום עולה |
נשלח - 02/06/2013 : 13:27:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם.
טעות , מאז הגעתו של בני טבק להפועל הרצליה פוגלמן עשה הסבה לעמדת הקשר 50-50 ופרץ בעמדה הזו . גם בלאומית שיחק בעמדה הזאת. למעשה , הוא שיחק כבלם רק בנוער.. |
קראנקו |
נשלח - 02/06/2013 : 12:40:20 צודק אבל גם שם רוב ההרכב לא המשיך מליגה א'. דרך אגב אם אני לא טועה יובל פוגלמן שיחק שם בלם. |
kata moni |
נשלח - 02/06/2013 : 12:39:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר.
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי?
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון.
רק כדי "לדייק את העובדות", הפועל הרצליה אומנם עלתה עם פוגלמן ונווה, נשארה בליגה הלאומית שנה לאחר מכן (עם פוגלמן) ושנה לאחר מכן ירדה חזרה לליגה א ללא פוגלמן ונווה ( היו כבר בקטמון). |
מגלה הסודות |
נשלח - 02/06/2013 : 11:57:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר.
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי?
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון.
לא מדוייק, הפועל הרצליה לאחר שעלתה ללאומית(גם עם פוגלמן ונווה), עשתה עונה נהדרת שם שהסתיימה במרחק יריקה מהפלייאוף העליון, בעונה שלאחר מכן עם תקציב מינימום, היא ירדה... אבל את העונה הראשונה שלה בלאומית היא שרדה ולמעלה מכך. הכל תלוי בבחירת שחקנים נכונה, רעננה עלו עם תקציב בינוני ומטה ובלי קהל. |
רגל עץ |
נשלח - 02/06/2013 : 10:29:32 זה אני שהזכרתי את יבנה, אבל לא בהקשר של כמה שחקנים הם השאירו, אלא רק שהייתי שמח להיות במצבם בעונה הבאה, קרי מרכז טבלה ללא חשש ירידה. עדיין נראה לי הגיוני להשאיר 9-10 שחקנים מהסגל של העונה שעברה, ולהביא בערך 12 חדשים, בהנחה שאלה ישדרגו ויהפכו את הקבוצה לגמרי.
|
קראנקו |
נשלח - 02/06/2013 : 09:50:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
לא אני לקחתי את הדוגמא הזאת, אני רק דייקתי את העובדות. הפועל הרצליה (לא רק עם פוגלמן גם עם עמרי נווה) ירדה מיד אחרי שעלתה. לגבי הכושר אני מסכים עם המארוני מהצפון. |
עוגן ק. |
נשלח - 02/06/2013 : 09:39:23 אני חושב שחלק מהקושי להעריך נכון איך שחקני ליגה א' יראו בלאומית נובע מפערים באימון. מי ששיחק כדורגל יודע את זה - לפעמים חבורת נגרים עם כושר גופני מעולה יכולה לתפור שחקנים מוכשרים עם כושר לקוי. חשוב לזכור שאותם שחקני ליגה א' יעברו למתכונת אימונים מקצוענית של כמעט כפול כושר וחלק מפערי היכולת שאנחנו רואים ייסגרו. אותי למשל מאוד מעניין איך עוז ייראה אחרי שדרוג כושר. אני מאמין (ואני מודה שאני אופטימיסטי מושבע) שהוא שווה הרבה יותר מעשר דקות משחק כפי שנכתב מעלי. לא אומר שאין הימור בהמשכיות של 9-10 שחקנים, אבל הייתי לוקח אותו ובורר מאוד בקפידה את שחקני החיזוק והזרים. |
אושר גדול |
נשלח - 02/06/2013 : 09:28:33 אם כבר מדברים על הפועל סאסי הרי התקציב מינימלי,בלם מעולה,חלוץ אס וכל השאר בינוניים.סיימה במקום הרביעי. רוצה לומר,הפער בין הליגות לא תהומי ואל תזרקו שחקנים לפח. |
עמרי446 |
נשלח - 02/06/2013 : 08:59:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא צריך לקחת דוגמא אחת ולעשות ממנה כלל. מה לגבי הפועל הרצליה שעלתה (אגב, עם פוגלמן) מליגה א' או סאסי? |
קראנקו |
נשלח - 01/06/2013 : 22:09:01 אם לוקחים את מכבי יבנה כדוגמא, אז בבקשה - מכבי יבנה השאירה 6 שחקנים מליגה א : 1 הרכב, 2 מחליפים + 2 סגל מורחב + 1 שוער מחליף. כלומר 3 שראו מגרש סך הכל. כל השאר הם החליפו + הביאו את גולן חרמון בינואר. |
רגל עץ |
נשלח - 01/06/2013 : 21:38:39 די ברור מהעידכונים שקיבלנו כאן ומהמקומונים בסוף השבוע שקודם כל מחליטים ומנסים להחתים 9-10 שחקנים מהסגל הקיים (קראנקו, הרי גם ברור שמיעוטם יהיו באמת שחקני הרכב, אז למה להתרגש?). איפה יש תשעה? שמש, עזו, ג׳וני, פוגלמן, פנסו, צבאג, עובד, שי, שמש - תשעה שחקנים שחלקם יהיו בעיקר שחקני אימונים וספסל. אטיאס אולי, למרות שאני לא משוכנע שהוא מתאים. סמיר אולי, אבל אך ורק אם המאמן חושב שזה נכון מקצועית. מעבר לזה צריך ללכת על שחקנים עם נסיון בלאומית, שיעזרו לנו להימנע מלהיות קבוצת תחתית. אם נעשה עונה כמו שיבנה עשתה אני אהיה מאוד מרוצה. אורי פסו ודן רומן יכולים להיות אופציות מעולות, גם מקצועית וגם מבחינת ״זהות״, הלוואי ששניהם יסכימו. |
Yuval555 |
נשלח - 01/06/2013 : 20:57:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מכבי יבנה סיימה תשיעית בליגה הלאומית.לא הציגה כדורגל מהמם,לא תקציב בשמיים וגם בליגה א' לא הייתה להיט. מה אני למד מזה? שים שני בלמים גרזנים והמשחק מסתיים אפס אפס לפחות.
לך תביא עכשיו שני בלמים ,כי אם אתה מקווה שנישאר עם צ'ברטוק ואבולעפיה תכין כרטיסים לקרקס ... |