ס ק י ר ת נ ו ש א |
nachumco |
נשלח - 27/05/2013 : 21:21:37 פורסם בדאבל פס http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7603
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
babiji |
נשלח - 29/05/2013 : 20:26:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
צחוק הגורל. http://www.jerusalemnet.co.il/article/45149
מחר חותם בקטמון |
לאסלו צה |
נשלח - 29/05/2013 : 19:46:32 צחוק הגורל. http://www.jerusalemnet.co.il/article/45149 |
מחאיי |
נשלח - 29/05/2013 : 15:01:38 כן, אבל אי אפשר שמישהו יראה איזה כמה קללות דביליות אי-שם ברשת ויחליט באופן גורף שלא רוצה איחוד ואני בן יחיד.
כשם שלא הגיוני שמישהו יראה כאן איזו הערה מזלזלת ויחליט שקטמון זו קבוצה של חארות ושרצקי מניאק.
שניהם ילדותיים באותה מידה. וגם האצבע.
יש! עלינו ליגה! |
Tziki |
נשלח - 29/05/2013 : 08:28:14 לא כל מי שחושב אחרת הוא טרול שצריך לשלוף את האצבע. העליהום הזה על אנשים עם דעות שונות, בעדינות, לא בסדר. לגבי אוהדי ה"מקורית", עלי באופן אישי לא מקובל איומים על החיים ובכלל אווירה אלימה. אצל חלק הגבול של אווירה אלימה נחצה ב"אידיוט", אצל חלק באיומים ואצל חלק רק כשיש מעשים, או אז מגלים שהייתה "אווירה אלימה" שהובילה למעשה. לגבינו, בסוף יהיה איחוד\השתלטות\קנייה\ה"מקורית" תעלם\תבחרו את ניסוח\ בדרך יהיו המון דעות שונות. חלק יהיו מוכנים ל"מכור את אמא שלהם",חלק יתפשרו פחות וחלק אפילו יתנגדו. באותו אופן שבו דואגים לשמור מקום ביציע לאוהדי ה"מקורית", צריך לשמור את המקומות של מי שנמצא. |
לב אדום |
נשלח - 29/05/2013 : 01:25:42 נראה לי שנפלה פה אי הבנה,אני התייחסתי לאותם אוהדי הפועל שהגיבו בכתבה המדוברת,אם תטרחו לקרוא את כל התגובות תגלו גם איום מוחשי כלפי אוהד קטמון,וכן ממרומיי גילי לא מתאים לי שאוהדים המתבטאים באלימות מילולית כלפימו ישבו איתי..וכן מאיפה אתם חושבים שאוהדי קטמון בעלי משפחות מצאו את האומץ להביא גם פעוטות למשחקים שלנו אם לא בגלל האוירה השונה.בא לכם להרוס זאת.וזה לא התנשאות להיות גאה באוהדים אחרים. בכל אופן הכוונה לא הייתה כמובן להכליל את כל אוהדי הפועל אם כך נשתמע מדברי.
|
lazy |
נשלח - 28/05/2013 : 23:01:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי Arik
איך בדיוק אתם יכולים להזדהות עם אוהדי הפועל הישנה כ״אחים״? הם לא אלה שבגדו בכם כשלא הצטרפו איתכם לקטמון? ומדוע האיחוד הזה כל-כך חשוב עבורכם? אתם הפועל ירושלים האמיתית! מי שלא רוצה להבין את זה שימשיך להכניס כסף לכיס של סאסי וגמיש.
היי אריק ברוך הבא,
לא חושב שיש בינינו כאלו שרואים את אלו שנשארו בקבוצה המקורית כ"בוגדים". הם רק אוהדים שחשבו אחרת מאיתנו או שלא יכלו להביא את עצמם לעזוב את קבוצתם האהובה, חרף המצב הקשה. אפשר להתווכח עד כמה מזיקים לאינטרסים שלנו, עד כמה זה נחמד ונעים יהיה לחזור ולשבת איתם באותו יציע וכו'. אבל אני לא רואה איך אפשר לראות אותם כבוגדים.
ובתור אוהד ניטרלי אתה אולי לא מבין מה זאת אהדה של קבוצה, ועד כמה חשוב לחלקנו שכולנו נהיה תחת דגל אחד, ביציע אחד, תחת קבוצה אדומה חזקה ומאוחדת. לא חושב שיש טעם להסביר את זה, אם עדיין לא הבנת את זה מתוך קריאה בפורום שלנו. |
מיקי |
נשלח - 28/05/2013 : 22:38:42 ברוך הבא, אריק. |
מיכאל |
נשלח - 28/05/2013 : 22:28:40 בחיי שאני לא מבין פה חלק מהאנשים - אנשים שמאוד רוצים שיהיה איחוד, אבל בפועל לא ממש מקדמים אותו. כי בשביל לקדם את האיחוד (ברמת האוהדים, לא ברמת המו"מ מול סאסי), מה שצריך זה לנסות לשכנע את האנשים שחוששים מפניו שהחששות אינן מוצדקות, ושאותה אווירה מרגשת שהייתה לנו בשנים האחרונות תישמר גם אחרי האיחוד, ואפילו תשתפר עם סיום הפילוג. אבל במקום זה - יש תחושה שכל מי שמביע עמדה שמסתייגת מהאיחוד - פשוט מתנפלים עליו. קראתי את מה שכתב לב אדום. לא הסכמתי עם ההכללה לגבי אוהדי המקורית ולא עם המסקנה שאנחנו לא צריכים לרצות איחוד. ועדיין - מקהלת הגינויים פה נראית לי חסרת פרופורציה, וצורת ההתייחסות הזאת - לא מועילה בעליל. |
papirus5 |
נשלח - 28/05/2013 : 21:20:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
לא מאמין שאני כותב את זב בעצמי אבל: את האצבע נא להוציא מהתחת.. האוהדים שנשארו במקורית הם אחים שיום יבוא ונשב יחדיו.
|
Arik |
נשלח - 28/05/2013 : 20:04:50 שלום לכולם, אני משתמש חדש כאן בפורום ואוהד כדורגל נייטרלי שמאוהב בפרוייקט הנפלא הפועל קטמון משום שהוא מייצג את הקידמה והאידאל שהכדורגל צריך לשאוף אליו. אני קורא כאן הרבה זמן ללא משתמש ובגלל העלייה ללאומית ונושא האיחוד המעניין החלטתי לפתוח משתמש.
הנושא המעניין שבגללו נפתח דיון זה הוא אחד המסקרנים עבורי כצופה מן הצד: איך בדיוק אתם יכולים להזדהות עם אוהדי הפועל הישנה כ״אחים״? הם לא אלה שבגדו בכם כשלא הצטרפו איתכם לקטמון? ומדוע האיחוד הזה כל-כך חשוב עבורכם? אתם הפועל ירושלים האמיתית! מי שלא רוצה להבין את זה שימשיך להכניס כסף לכיס של סאסי וגמיש.
לטעמי האיחוד האמיתי צריך להתבצע ביציעים תחת הפועל קטמון, ולא בבקרה התקציבית שם גמיש וסאסי יפילו חובות של מיליונים על האוהדים המסכנים. |
Yuval555 |
נשלח - 28/05/2013 : 18:21:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
כולנו רוצים איחוד וגם הם רוצים איחוד איפוק לא יזיק להם וגם לא לנו נקווה שהאיחוד המיוחל יגיע בשנה הבאה ומקווה ששמתם לב שאני לב אדום מקטמון ולא ההוא שמשום מה משתמש בזהות דומה
אנחנו בעמדת כח אנו צריכים לשלוט בקלפים . אני מתכוון אם עושים איחוד ריך לזרוק משם את כל ההנהלה ו51 אחוז שליטה לאוהדים .יצרנו פרויקט מדהים ואני לא חושב שכדאי להרוס אותו בגלל קנאה של האוהדים של האחות הגדולה ובינתיים נתרכז באחות הקטנה . |
לב אדום מקטמון |
נשלח - 28/05/2013 : 17:54:24 כולנו רוצים איחוד וגם הם רוצים איחוד איפוק לא יזיק להם וגם לא לנו נקווה שהאיחוד המיוחל יגיע בשנה הבאה ומקווה ששמתם לב שאני לב אדום מקטמון ולא ההוא שמשום מה משתמש בזהות דומה |
רבי מאיר |
נשלח - 28/05/2013 : 17:24:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
זה שהם מקללים, לא אומר שאני אוהב את זה. מכאן ועד ההתנשאות הבלתי נגמרת הזאת המרחק גדול. הפועל קטמון ירושלים והפועל סאד"ר ירושלים - 2 גמלים שלא רואים את דבשתם. קבוצה אחת ארוגנטית וחסרת טקט ואחת עצבנית וחסרת הבנה. היופי של הפועל ירושלים של פעם היה היכולת שלה לחבר את כל גווני האוכלוסיה ולצמצם את הקיצוניות שלהם. סוף השנה הזה החמיר את הקיטוב שהפילוג יצר. אז הצד שנישא על המומנטום החיובי לא שם לב, והצד שהתרגל לקלל ולא לקחת אחריות ממשיך בבדלנות כי זה מה שהוא יודע. זה נוח כי לא צריך להתאמץ, כל אחד חי בתוך עמו. עדיין זה לא אומר שזה מצב טוב.
 |
מחאיי |
נשלח - 28/05/2013 : 17:18:50 אצבע!!
הכי עצוב: היהירות הזו היא נחלתו הכמעט בלעדית של הפורום (או מיעוט בו). המציאות רחוקה מזה. אולי באמת הגיע הזמן שאנשים פשוט יכתבו בשמם האמיתי. |
Yuval555 |
נשלח - 28/05/2013 : 17:09:59 אני לא מבין את אוהדי הפועל ירושלים היקרים שבאים בטענות למה שאנו נזרוק פרויקט של 6 שנים כדי להתאחד שוב עם אותה הנהלה ואותה חובות ? קשה לי מאוד להגיד את זזה אבל איחוד בינתיים לא ניראה לי רלוונטי ואני מעדיף בינתיים להשקיע בקטמון . |