ס ק י ר ת נ ו ש א |
מרכוס |
נשלח - 22/05/2013 : 22:46:50 כתבתי תגובה וחיים ברעם הפנה אותי לתגובה שלו ולמדתיץ הוא כל כך צודק רק אמסור שבחודשיים האחרונים פעלתי במלא המרץ והנחישות בכל שעות היום בכדי להביא את האיחוד המיוחל ולצערי המהלך נכשל
|
14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
עוגן ק. |
נשלח - 23/05/2013 : 09:28:41 נדמה לי שההנהלה שלנו עמדה במבחן הכי קשה והכי חשוב שלה, כולל אתגר יפו/אורתודוקסים שבקצב האירועים שלנו נראה שהתחולל פני כמה שנים טובות. היום אני גאה בהתנהלות האחראית, הנבונה והעניינית של ההנהלה החדשה כולל היו"ר היוצא. כל הכבוד לכם והמון תודה. אין אף צד שהוא שחור לחלוטין ואף צד שהוא טהור, זה ברור, אבל אני מרגיש שיש לנו על מי לסמוך, ויש לנו סיבה טובה מאוד ללכת עם ראש זקוף. |
אמיר גולה |
נשלח - 23/05/2013 : 07:38:43 חברים, בואו נירגע. אנחנו לא תחת מתקפה ואין לנו מה להתגונן. יש פה עסקה שמהצד שלנו נשמעת לא הגיונית בעליל. אף אחד לא היה נכנס לסופר ומגהץ בכרטיס אשראי בלי שיגלו לו על איזה סכום הוא מגהץ. רכישה אתה מבצע כשאתה יודע מה העלויות שלה. אם הצד השני טוען שהמסמך שדרשנו הועבר, שיואיל לפרסם אותו כאן. עד שלא נראה את זה נותר לנו רק להאמין ולסמוך על הנבחרים שלנו. אין במה שנאמר פה ובתגובות למוטי שום ספק לגבי נכונותך להגיע לאיחוד והשקעתך בנושא זה |
Tziki |
נשלח - 22/05/2013 : 23:53:10 מרכוס היקר ושאר חברי הועד המנהל. תהיו רגועים ותשנו טוב בלילות. אף אחד לא מטיל דופי בהתנהלות שלכם. להיפך, לכולם היה ברור שאתם עושים את המקסימום ומעבר. ברור לכולם שלעמוד מול כוחות ושיטות ״שונות״ מצריך מאמצים אדירים. מלאי הערכה, ושום ספין לא יסובב אותנו. תודה |
רגל עץ |
נשלח - 22/05/2013 : 23:21:27 אני לא חושב שזה משרת את האינטרסים שלנו להיכנס להשמצות אישיות כאלה ואחרות, או ״להפיץ כל מידע שיש לנו״. במלחמות כאלה רק נפסיד. אני ממליץ לשמור על קו ממלכתי ולחזור על המנטרות הקבועות של חובות שלא יכולנו לעמוד בהם בלי לסכן את עתיד המועדון.
|
מנדי742 |
נשלח - 22/05/2013 : 23:17:48 מרכוס יקר,
כולנו גאים ברצון הכן של ההנהלה להביא לאיחוד, ולמאמצים הרבים שלך להתנהל מול מר גמיש ומול לשכת ראש העיר. לשאוף לגילוי האמת בין האמיתות, חצאי האמיתות ומצגי השווא, ולחתור אל המטרה בלב פתוח, ותוך שמירה על העקרונות שקבעתם\קבענו.
למרות שלא זכית להביא אותנו הפעם להסכם שאפשר להצביע עליו, מאמציך לא היו לשווא. אם יש דבר אחד שהשגת, זה שאף אחד לא יוכל לומר שלא הרמנו כל אבן בחיפוש אחר האיחוד.
תודה לך מרכוס! |
papirus5 |
נשלח - 22/05/2013 : 23:14:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי מרכוס
-- נערך ---
מרכוס שלום אני מנסה כל היום להבין מה בדיוק קרה ולא מצליח התגובה שלך מאכזבת אותי מאד לא ראיתי בתגובתו של מוטי גמיש דבר שאיננו ענייני, ניתן לאושש או להפריך את טענותיו וכאחד שמאמין שאין שחור ולבן אני מאמין שחלקן נכונות וחלקן לא מדויקות. בתגובתך אתה מנסה להטיל את כובד משקלך בהטלת דופי באישיותו של גמיש, אתה משתמש במידע משיחות שאינן לעניין, כשאתה יודע שכולם מעורבבים עם כולם וגם מדבריך בשיחות שונות אפשר להביא דברים שלא ינעמו לאף אחד. אבקש תגובות ענייניות יותר ומגובות לטענות של מוטי (אפשר גם אחרי שנת לילה, אינני מטיל ספק במאמץ הרב שהושקע מצדך בעניין) לילה טוב.
|
גון מדלולה |
נשלח - 22/05/2013 : 23:10:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
ציטוט: yarond
נשלח - 22/05/2013 : 22:55:50 -------------------------------------------------------------------------------- בגלל השעה המאוחרת מרכוס שכח לציין שמוטי פנה לאחד השותפים שלנו ותקף אותו על כך שהוא מעז ״לתרום כסף לאויב״
ויש עוד עשרות התבטאויות ואי דיוקים שמפאת כבוד אוהדי קטמון אנו נמנעים מלספר
אין שום סיבה להימנע מלספר משהו.
אנחנו תחת מתקפה והצדק כולנו שלנו. הועד המנהל חייב להגן עלינו ועל עצמו ולהפיץ כל מידע שיש לו.
|
צנטרפולד |
נשלח - 22/05/2013 : 23:04:31 ציטוט: yarond
נשלח - 22/05/2013 : 22:55:50 -------------------------------------------------------------------------------- בגלל השעה המאוחרת מרכוס שכח לציין שמוטי פנה לאחד השותפים שלנו ותקף אותו על כך שהוא מעז ״לתרום כסף לאויב״
אין שום סיבה להימנע מלספר משהו.
אנחנו תחת מתקפה והצדק כולנו שלנו. הועד המנהל חייב להגן עלינו ועל עצמו ולהפיץ כל מידע שיש לו. |
yarond |
נשלח - 22/05/2013 : 22:55:50 בגלל השעה המאוחרת מרכוס שכח לציין שמוטי פנה לאחד השותפים שלנו ותקף אותו על כך שהוא מעז ״לתרום כסף לאויב״
|
לב אדום מקטמון |
נשלח - 22/05/2013 : 22:53:16 תודה על התגובה שלך מרכוס ישר כוח ותמשיך לתת את הלב אנחנו איתך יאללה הפועל קטמון ירושלים |
מרכוס |
נשלח - 22/05/2013 : 22:53:08 חיים שלום אתה כל כך צודק תודה רבה אני מוריד את התגובה |
h.k.j.f.c |
נשלח - 22/05/2013 : 22:51:58 תודה מרכוס. |
קובי חזן |
נשלח - 22/05/2013 : 22:50:03 תודה רבה לך !!!!! ישר כוח !!! אוהב אותך !!! |
חיים ברעם |
נשלח - 22/05/2013 : 22:48:36 מרכוס, אנא תעיין גם בתגובתי למר גמיש, חיים |