ס ק י ר ת נ ו ש א |
nachumco |
נשלח - 18/05/2013 : 16:14:26 פורסם כעת בדאבל פס
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7556 |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אדום החזה |
נשלח - 22/05/2013 : 16:43:46 מישהו מנסה להפיל עלינו תיק http://www.mivzakmivzak.co.il/news/13053 |
יוצר אור |
נשלח - 22/05/2013 : 16:13:20 מאוד מנחמת העובדה שלהפועל קטמון יש הנהלה רצינית אשר לא נכנסה להרפתקאה פיננסית רק כדי להכריז שיש איחוד. זה מראה על אחריות ושיקול דעת ואני גאה להיות חלק מקבוצה כזו. עכשיו צריך להתרכז בעונה הקרובה ובאתגרים העומדים לפתחה של הפועל קטמון ירושלים |
ליאור955 |
נשלח - 22/05/2013 : 14:20:56 ציטוט: אז אני יסביר לך, ההתנהלות של קטמון היא מלכתחילה אנטי, אפילו בתקשורת, ללא נכונות לפשרות כלשהן אפילו לעונה או שתיים ראשונות, מו"מ כדי לצאת ידי חובה ולהרגיע את חלק מהאוהדים שעוד אכפת להם, או כדי לקפל את מי שנשאר ואולי יישאר השם הפועל י-ם בלי קטמון. שנה הבאה אני אפילו לא יעקוב אחרי נמו"מ, מה יש לי לדאוג? הכל בסדר חברים, אני מתאר לעצמי (כבר רואים את זה) שחלק יעזבו אתכם על ההתנהלות הבזויה והמטרות החדשות של קבוצתכם, אולי אתם אלטרנטיבה נוצצת, אבל אתם לא הפועל.
באסיפת חברי העמותה אפשר היה באמת לראות שחברי הוועד המנהל שלנו מאוד רוצים איחוד ופועלים רבות כדי להוציא אותו לפועל. זה ממש לא היה מו"מ כדי לצאת ידי חובה, אם אתה מכיר מי מהם, תשאל ותראה לבד. זה לא נפל על השם. זה נפל כי שוב כי אין אסמכתאות לגובה החובות ואנחנו באמת לא יכולים לקחת על עצמנו סכומי עתק.
בלי ועם קשר, ואולי זה עניין לדיון אחר, אני חושבת שצריך לארגן מפגש אוהדי הפועל ירושלים באשר הם בהקדם, כדי לדבר על מה אנחנו יכולים לעשות בעונה הבאה.
|
Tziki |
נשלח - 22/05/2013 : 14:01:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
כנראה הפעם האחרונה שאני מגיב כאן.. כמו שזה נראה לי, למרות שאני לא מעורה יותר מידי, וגם לא אובייקטיבי, הגורמים בקטמון הערימו את כל הקשיים האפשריים ע"מ למנוע איחוד, ולא נראה לי שיש פה קשר לחובות של הפועל (אולי קלוש). לא יודע אם יהיה סיכוי לאיחוד מתי שהוא, תחכו שנתפרק.. אבל מה שעבר על האוהדים בתקופה האחרונה צריך לגרום לאותם אלה בקטמון שהפועל חשובה להם לחשוב האם קטמון היא הפתרון, כי כנראה שהיא לא. שיהיה בהצלחה.
אני (אומר) ושואל בשיא הרצינות: אתה אומר שאין לך מושג מה היה במשא ומתן, מצהיר שאתה לא אובייקטיבי, אבל עדיין לוקח על עצמך את תפקיד הסנגור הקטגור והשופט. מבין את התסכול, אבל לא מבין את אופן החשיבה. שיהיה נפלא
אז אני יסביר לך, ההתנהלות של קטמון היא מלכתחילה אנטי, אפילו בתקשורת, ללא נכונות לפשרות כלשהן אפילו לעונה או שתיים ראשונות, מו"מ כדי לצאת ידי חובה ולהרגיע את חלק מהאוהדים שעוד אכפת להם, או כדי לקפל את מי שנשאר ואולי יישאר השם הפועל י-ם בלי קטמון. שנה הבאה אני אפילו לא יעקוב אחרי נמו"מ, מה יש לי לדאוג? הכל בסדר חברים, אני מתאר לעצמי (כבר רואים את זה) שחלק יעזבו אתכם על ההתנהלות הבזויה והמטרות החדשות של קבוצתכם, אולי אתם אלטרנטיבה נוצצת, אבל אתם לא הפועל.
לא כל כך הסברת וגם לא ענית אבל הבנתי 1. אתה אנטי הפועל קטמון ירושלים (וזו זכותך) ולכן בחרת בצורת החשיבה הזו. בלי שום קשר לעובדות. 2. הפועל קטמון ירושלים מאוד חלשה בהסברה ובתקשורת בכל הנוגע לאיחוד ולמשא ומתן על האיחוד.
דרך אגב, קורה שבמשא ומתן שני הצדדים מאוד רוצים אבל בסוף אין הסכם. |
האחים מרילי |
נשלח - 22/05/2013 : 13:39:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל ההתנהלות של קטמון היא מלכתחילה אנטי, אפילו בתקשורת, ללא נכונות לפשרות כלשהן אפילו לעונה או שתיים ראשונות, מו"מ כדי לצאת ידי חובה ולהרגיע את חלק מהאוהדים שעוד אכפת להם, או כדי לקפל את מי שנשאר ואולי יישאר השם הפועל י-ם בלי קטמון. שנה הבאה אני אפילו לא יעקוב אחרי נמו"מ, מה יש לי לדאוג? הכל בסדר חברים, אני מתאר לעצמי (כבר רואים את זה) שחלק יעזבו אתכם על ההתנהלות הבזויה והמטרות החדשות של קבוצתכם, אולי אתם אלטרנטיבה נוצצת, אבל אתם לא הפועל.
מה שאתה אומר לא קשור לעובדות. ההנהלה שלנו פעלה לפי עקרונות שמקובלים על הרוב המוחלט של אוהדי הפועל. להגיד שחברי ההנהלה לא באמת רצו בהצלחת המשא ומתן זה מגוחך. נראה לי שמיצית את הביקור הקצר שלך אצלנו. אני לא מגרש אותך חס וחלילה, רק חושב שהדיון הזה מוצה. יש לנו זמן קצר להתאושש מהאכזבה ולהתחיל להתכונן לעונה הבאה. |
עד המוות הפועל |
נשלח - 22/05/2013 : 13:30:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
כנראה הפעם האחרונה שאני מגיב כאן.. כמו שזה נראה לי, למרות שאני לא מעורה יותר מידי, וגם לא אובייקטיבי, הגורמים בקטמון הערימו את כל הקשיים האפשריים ע"מ למנוע איחוד, ולא נראה לי שיש פה קשר לחובות של הפועל (אולי קלוש). לא יודע אם יהיה סיכוי לאיחוד מתי שהוא, תחכו שנתפרק.. אבל מה שעבר על האוהדים בתקופה האחרונה צריך לגרום לאותם אלה בקטמון שהפועל חשובה להם לחשוב האם קטמון היא הפתרון, כי כנראה שהיא לא. שיהיה בהצלחה.
אני (אומר) ושואל בשיא הרצינות: אתה אומר שאין לך מושג מה היה במשא ומתן, מצהיר שאתה לא אובייקטיבי, אבל עדיין לוקח על עצמך את תפקיד הסנגור הקטגור והשופט. מבין את התסכול, אבל לא מבין את אופן החשיבה. שיהיה נפלא
אז אני יסביר לך, ההתנהלות של קטמון היא מלכתחילה אנטי, אפילו בתקשורת, ללא נכונות לפשרות כלשהן אפילו לעונה או שתיים ראשונות, מו"מ כדי לצאת ידי חובה ולהרגיע את חלק מהאוהדים שעוד אכפת להם, או כדי לקפל את מי שנשאר ואולי יישאר השם הפועל י-ם בלי קטמון. שנה הבאה אני אפילו לא יעקוב אחרי נמו"מ, מה יש לי לדאוג? הכל בסדר חברים, אני מתאר לעצמי (כבר רואים את זה) שחלק יעזבו אתכם על ההתנהלות הבזויה והמטרות החדשות של קבוצתכם, אולי אתם אלטרנטיבה נוצצת, אבל אתם לא הפועל. |
Tziki |
נשלח - 22/05/2013 : 13:09:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
אני (אומר) ושואל בשיא הרצינות: אתה אומר שאין לך מושג מה היה במשא ומתן, מצהיר שאתה לא אובייקטיבי, אבל עדיין לוקח על עצמך את תפקיד הסנגור הקטגור והשופט. מבין את התסכול, אבל לא מבין את אופן החשיבה. שיהיה נפלא |
davidkipod |
נשלח - 22/05/2013 : 13:08:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק האם אפשר לקרא את הדיווח בחלק הפתוח בפורום?
התגובה הרשמית - בעמוד הבית שלנו, כל אחד יכול לקרוא ולהתרשם מהמאמצים האמיתיים שעשתה ההנהלה שלנו לטובת האיחוד. מי שחושב שהנהלת קטמון בהרכב קודם או נוכחי לא רוצה באמת ובתמים באיחוד, ולא עשתה ככל אשר לאל ידה, שימשיך לספר לעצמו סיפורים מופרכים. |
עד המוות הפועל |
נשלח - 22/05/2013 : 12:57:25 כנראה הפעם האחרונה שאני מגיב כאן.. כמו שזה נראה לי, למרות שאני לא מעורה יותר מידי, וגם לא אובייקטיבי, הגורמים בקטמון הערימו את כל הקשיים האפשריים ע"מ למנוע איחוד, ולא נראה לי שיש פה קשר לחובות של הפועל (אולי קלוש). לא יודע אם יהיה סיכוי לאיחוד מתי שהוא, תחכו שנתפרק.. אבל מה שעבר על האוהדים בתקופה האחרונה צריך לגרום לאותם אלה בקטמון שהפועל חשובה להם לחשוב האם קטמון היא הפתרון, כי כנראה שהיא לא. שיהיה בהצלחה. |
קשיש אדום |
נשלח - 22/05/2013 : 12:28:10 מאד משמח לדעתי. מכבסת המילים הזאת ממש מגוחכת. לקרוא "איחוד" לפרוק הפועל קטמון! טוב שלא יצא לפועל. מי שרוצה לחזור לקבלנים ודומיהם- מוזמן לעשות זאת. יאללה הפועל! |
פועל ותיק |
נשלח - 22/05/2013 : 11:40:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. נראה שאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל
עצוב מאד
האם אפשר לקרא את הדיווח בחלק הפתוח בפורום? |
רבי מאיר |
נשלח - 22/05/2013 : 11:06:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. נראה שאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל
עצוב מאד |
רבי מאיר |
נשלח - 22/05/2013 : 11:06:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
יאללה הפועל
עצוב מאד |
האחים מרילי |
נשלח - 22/05/2013 : 10:32:07 כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. עצוב מאוד, אבל נראה שהאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל |
אנדראס גורסקי |
נשלח - 21/05/2013 : 21:08:04 כמה כיף שתמיד יש את גולר בשביל האתנחתא הקומית
http://www.goler1.co.il/article/4923 |
|
|