פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 איך שדברים משתנים: למשל, דורפן ופלג?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
amos נשלח - 09/05/2013 : 06:35:22
פעם חשבתי שרונן דורפן עיתונאי ספורט רציני שהערכתיועמיר פלג קשקשן שלא ממש עניין אותי. עד שבא סיום הליגה.

דרופן כתב שטויות לא מבוססות ולא אחראיות, כשהוא מאמץ את עמדת יפו, ומתמקד במשחק ה"הזוי" של קטמון עם אורתודוקסים ובטענות נגד קיום המשחק.

פלג כתב פעמיים - בפעם הראשונה, על הריח הרע משערוריות השיפוט נגד קטמון ובעד יפו. ופעם שנייה - היום (יום חמישי) על האיומים של העבריין המורשע יניב כהן, המציג עצמו כ"בעלי" מכבי קביליו יפו למרות שאינו מופיע במסמכי הקבוצה, ואת האמת על אירועי המחזור האחרון...

תמיד לומדים דברים חדשים: דיעות קדומות זה רע מאוד.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
HST נשלח - 10/05/2013 : 11:43:06
ועל זה אמי עליה השלום היתה אומרת:
״עכשיו באים?״
קטמון ותיק נשלח - 10/05/2013 : 11:28:52
הטור של רון עמיקם היום בעיתון "סופהשבוע"

קטמון מוסיף המון
----------------------
רון עמיקם

ביום שישי הייתה הפועל קטמון ירושלים קבוצת האוהדים הראשונה בכדורגל הישראלי שהפכה להיות באופן רשמי למקצוענית, גם אם הייתה כזו מיום היווסדה. היא עשתה זאת בתוך ארבע שנות קיום, אם נתעלם לרגע על השנתיים שהייתה תחת ההכלאה עם מבשרת ציון, שנתיים שלימדו אותה להיות מה שהיא יישמה בארבע השנים הבאות.
יתכן ובעוד מספר שבועות תהפוך הפועל קטמון לאפיזודה חולפת כשתתאחד עם הפועל ירושלים, משאת נפש של רבים מאוהדי המיזם האדיר הזה, ויתכן וכל מה שייכתב כאן בהמשך הוא לא באמת מה שהם מייחלים לו, גם אם הקבוצה המאוחדת תהיה דומה רעיונית לרעיון של הפועל קטמון. השאלה שבכל זאת מנקרת אצלי, היא למה להתאחד?
אחרי הכל, כשמסתכלים על שלוש הקבוצות בבירה, הפועל קטמון הוא כרגע המועדון הכי בריא, הכי חזק, והכי נורמלי, גם אם הפועל ירושלים נראית בשנים האחרונות – שנות התחרות שלה על ההגמוניה האדומה בעיר – הרבה יותר טוב מזו שאותה עזבו אלפי אוהדיה בדרך להקמת המועדון החדש והמאוד מרענן. גם אם חלק מאוהדי הפועל קטמון נתפשים כאליטיסטים וחנונים, זה עדיין עדיף אלף אלפי מונים על פני חלק מאוהדי בית"ר ירושלים שנתפשים כגזענים ואלימים. אם אני איש עסקים המחפש פרסום, קהילה ששווה לתרום לה, מותג מבטיח, אני הולך בלי היסוס על קטמון. ואם הקבוצה השלישית בטיבה בעיר, היא בעצם המותג מספר 1 בה (בית"ר היא קבוצה עממית, כבר מזמן לא רק קבוצה ירושלמית), אז נדמה שזה הניצחון הכי גדול שלה בהקמת המיזם הזה.
ומתוך כל הדברים הטובים שעשתה קטמון – ויש לא מעט – הדבר הטוב ביותר שהיא יצרה זו תדמית נקיה. תדמית נבנית דרך תקשורת, וזה יש לה בגדול, אבל תדמית נוצרת גם מתוך אופי של אנשים. קחו כמשל את שי אהרון, לטעמי אחד משלושת הספורטאים הכי גדולים שהכרתי בכדורגל הישראלי. לא אחד משלושת השחקנים הכי טובים – והוא שחקן מופלא בלבל בו הוא משחק – אלא אחד משלושת הספורטאים הכי גדולים. גם אם יהיה בסערת הנפש הכי גדולה שלו, גם אם המקום בו הוא נמצא יהיה בשפל המדרגה, גדלות הרוח שלו, לצד האינטליגנציה הרגשית שלו, מעוררי הערצה. אני לא יכול למצוא אף שחקן ירושלמי, בעבר ובהווה, והכרתי לא מעט כאלה, שיש להם את היכולת לחצות בכל עת את ים סוף. ואני מתנצל בפני ז'אן טלסניקוב. הוא אשדודי.
שי אהרון ירד לפני שלוש שנים מחוזה בהפועל כפ"ס בליגה הלאומית לחוזה בליגה ב', כי הרגיש שהמקום בו הוא משרת ביכולותיו הכי טוב את הקהילה, הוא בקהילה עצמה. ואין יותר כיף מאשר לעבוד מהבית.
אפשר להתווכח על המספרים שמייצרת הפועל קטמון, 6,000 צופים או רק 4,000, אבל בכל מקרה מדובר בכמויות שגם מכבי נתניה והפועל ב"ש לא תמיד מייצרות ואלה קבוצות שתמיד הביאו יותר קהל מהפועל ירושלים. מה שיותר מדהים בקהל של קטמון זה שהוא בא לעבוד ולמרות שגם אצלו יש שירי שנאה, הוא רחוק שנות אור מאלימות. הייחוד הזה, לצד ההצלחה של ניהול באמצעות אוהדים, והיכולת לעמוד בלחצים ולייצר בצד העליה המטאורית לליגה השניה גם עליה בתוך שתי שנות קיום של קבוצת הנוער ללאומית, כל אלה מובילים אותי למסקנה שחופשי זה לגמרי לבד.
tampopo נשלח - 10/05/2013 : 10:45:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אביתר ברעם

כל הכתבה של פלג מעולה, במיוחד הכתב אישום נגד יורם ארבל, שדר הכדורגל הגרוע בהיסטוריה של כדור הארץ. ברצינות, אפילו ברק רום היה טוב ממנו.

מאז השידור שלו את משחק השרוכים, אני לא מסוגל לשמוע אותו משדר ספורט.
הוא איבד את זה לגמרי,פרישה שלו זו חלופה לא רעה בכלל.

אדום החזה נשלח - 10/05/2013 : 09:46:29
אחת הגובות לכתבה של פלג:

10. יפו, ליבי איתכם. בשביל זה בניתם "קבוצת אוהדים" ?

חיפאי

(09.05.13):

אם זה בעל הבית שלכם (או אפילו סתם "נשיא כבוד"), אז אני מציע לכם
לפרק ולהקים מחדש.

השבוע האחרון עשה שמות לשם שלכם. אולי הצלחתם לבלבל בטענותיכם כנגד קטמון כמה אנשים שלא היו בקיאים במהלך העניינים, אבל כל מי שטרח לקרוא ולהבין מה קרה, וכל מי שראה עם מי שיתפתם פעולה ("הלהט של היו"ר הלודאי סוסו מונייר למנוע משחקני האורתודוכסים להתייצב במגרש"), מבין שהשתלטו עליכם כוחות האופל.

תסתכלו על קטמון ותבינו איך עושים זאת נכון. עדיף לבנות לאט עם אוהדים אמיתיים מאשר לרוץ עם אנשים מפוקפקים.

שאלתי נשלח - 10/05/2013 : 02:04:51
ברירת המחדל שלך, עמוס, היא לפקפק בכל דבר שידיעות אחרונות חתום עליו. פלג כותב כבר שנים על כל המושחתים בלי לפחד כלל. והוא גם אדום בנשמה. ודורפן? מישהו יודע איך קוראים לאלופת הונגריה?
בית סאמנר נשלח - 09/05/2013 : 13:55:15
ומה שמצער לא פחות אצל דורפן זו העובדה שעד כמה שאני יודע, בתחילת דרכה של קטמון הוא היה בעל מניה. אולי זו תסמונת של בעל לב שבור
אביתר ברעם נשלח - 09/05/2013 : 13:27:05
כל הכתבה של פלג מעולה, במיוחד הכתב אישום נגד יורם ארבל, שדר הכדורגל הגרוע בהיסטוריה של כדור הארץ. ברצינות, אפילו ברק רום היה טוב ממנו.
amos נשלח - 09/05/2013 : 13:03:37
תכתוב שכאן למעלה זה הקישור של עמיר פלג!!!!!!!!

במדינת חוק מתוקנת, מאבק העלייה ללאומית בין קטמון ירושלים לקביליו יפו היה מצדיק כבר מזמן חקירה משטרתית, בכיוון הפלילי. העדויות לגבי שחקנים של אורתודוכסים לוד שפחדו להופיע למשחק נגד קטמון, בטענה שקיבלו איומים, והלהט של היו"ר הלודאי סוסו מונייר למנוע משחקני האורתודוכסים להתייצב במגרש, נראו מוזרים לא רק לקתולים, אלא לכל מי שמצוי מעט באזור הדמדומים של הכדורגל הישראלי.

אנדראס גורסקי נשלח - 09/05/2013 : 11:55:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

יש קישור?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378032,00.html
חתול פלוס 2 נשלח - 09/05/2013 : 11:54:35
אם זה אכן הטור, אז לי אין שום טענות אליו. הוא הצהיר שהוא אוהד יפו ולכן ברור לקוראים שהטור מוטה. הוא אמנם לא מספר שבכל מקרה קטמון הייתה עולה, אבל זה הרבה יותר מאוזן מהטור של דורפן שאמור להיות אובייקטיבי
amos נשלח - 09/05/2013 : 11:05:03
בן עמי בכל זאת מזכיר שיפו ניצחה את לוד, ושאולי אפשר היה לבטל את התוצאות של לוד (ולא רק למנוע ממנה משחק אחרון)
האחים מרילי נשלח - 09/05/2013 : 10:47:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

ודרך אגב, מישהו קרא אתמול את הטור של ליאור בן עמי בידיעות ספורט - "על הפארסה בליגה א' - עושים צחוק מהתקנון"? ראיתי בפורום של יפו שהוא התפרסם אבל לא יצא לי לקרוא אותו.

לא ראיתי, אבל הטענות האלה הן הטענות המגוכחות ביותר. חוסר הבנה מפחיד ומביך של "אנשי ספורט".

בן עמי הוא חובב ותיק של קביליו. הנה כתבה מקסימה שלו על הרב אברמיקו בכר שהיה מגיע למשחקי יפו בשבת רכוב על קטנוע:
http://www.maccabi-yafo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13:2009-07-15-20-33-39&catid=18:platforms&Itemid=82
כמו שאומרת כותרת האשכול הזה, איך הזמנים משתנים. איזו דרך עצובה עברה הקבוצה מימי הרב בכר הגדול עד לימינו שבהם חדר ההלבשה שלה הופך לבית כנסת של עבודת אלילים בהובלת הפונדמנטליסט כהן צדק.

הנה הכתבה של בן עמי כפי שפורסמה באתר קביליו:

"עושים צחוק מהתקנון

לא היה צריך חברת חקירות כדי להבין שכדורגל לא היה שם....שרגע השיא של העונה,משחקי הפוטו-פיניש של מכבי קביליו יפו והפועל קטמון ירושלים על העלייה,חולל באזלת יד...בחוסר אכפתיות...לא היה קשר בין מה שקרה על הדשא של טדי,ה- 9:1 חסר ערך, לבין ספורט אמיתי...זה היה זלזול באלפי אוהדים אמיתיים,שבשם האהבה רודפים אחרי נוסטלגיה יפואית נשכחת,בחורים הכי מסריחים של הכדורגל הישראלי,וברגע האמת גילו שמישהו דרך להם על החלום.......המחדל הזה,מחדל האורתודוכסים (נקרא לו),היה חייב להיעצר הרבה קודם.
הקבוצה מלוד התפרקה מול כולם,היא הפסיקה להתאמן,ספגה תבוסות (כולל מול יפו),ולמשחק מול שעריים כלל לא הופיעה. יש אפס כבוד בהתנהגות הזאת.
בקבוצה שמחליטה אם היא ירדה ליגה,מותר לה לקום באמצע ולפרוש לים,אבל לוד היא לא הסיפור...המחדל האמיתי הוא של ההתאחדות לכדורגל,זאת שלא טיפלה כמו שהתבקש בקבוצה שעשתה צחוק מכולם,זאת שהחליטה להתעלם מהביזיון.
תקנון המשמעת של ההתאחדות חד משמעי ! אין בו הנחות,כתוב בו,בסעיף י'(2),שאם קבוצה שנמצאת במקום שמיועד לירידה מורשעת באי הופעה למשחק,אזי היא "תוצאמיד ממסגרת הליגה בה משתתפת עד תום עונת המשחקים,ובעונה שאחריה,תוכל לחדש את פעילותה בליגה הנמוכה בשתי דרגות מהליגה בה הייתה רשומה במועד הוצאתה".
הסנקציה הזו הייתה מיישרת את לוד לתמיד,אבל הקבוצה הזו באמת פחות מעניינת.
באמצאות דבקות בתקנון אפשר היה לעשות סדר בעונה הנוכחית,ועל הדרך להעביר מסר לאלו שבפעם הבאה יחלמו לנהוג בדרך דומה. אבל בהתאחדות בחרו שלא למצות את הדין,אולי כי חשבו שליגה א' פחות חשובה,ואולי מסיבה אחרת....
אז העניין לא טופל,הביזיון הלודאי המשיך להתגלגל,והגענו למחזור האחרון עם בלון מלא מוגלה שהתפוצץ לאלה שאוהבים כדורגל בפנים. אחרי התלבטויות,לחצים והשד (או ויצמן-יער) יודע מה,לוד עשתה טובה ,ונאותה להופיע בלי שוער,ועם חבורה שלא התאמנה חודשיים, אפילו את התלבושות קיבלה מהמארחים....עכשיו חברת החקירות בודקת טענה ששחקנים מלוד התארחו ערב המשחק בירושלים,כאילו שמישהו צריך חקירה....כדי לדעת שבמשחק הזה שום דבר לא היה תקין.....האמת שגם לאוהדי ירושלים הגיעה חגיגת עליה מכובדת יותר, הם הרימו מפעל אוהדים מרשים,עשו דרך יפה,לא מגיעים להם הספקות האלה.
ומכבי קביליו יפו ? חלומות העליה שלה התנפצו אתמול עם ההפסד לבית"ר כפ"ס במבחנים......
לא מובן מאליו לאהוד קבוצה כמו יפו...חייך צפויים לסבל,משחקי שעמום אפרוריים ,וכדאי לשכוח מתארים, קבוצה כזו לא בוחרים,אלא נשאבים אליה מכורח נסיבות החיים,בגלל זה התסכול יותר גדול.
היה עצוב לראות את גדודי הילדים של יפו, עטופים בצעיפי כחול לבן,עם גזרי עידוד שהביאו מהבית....מלאי תיקווה נאיבית בעיניים ,אבל אז השופט שרק לפתיחה, ותוך פחות מדקה נגמרה האשליה...ירושלים כבשה מול החבורה המסמורטטת ועלתה....
טוב זו לא טרגדיה,זה רק ספורט,אימא שלי הייתה אומרת כשהייתי לוקח קשה את הכדורגל.....
אז זהו,שזה אפילו לא ספורט..!!!"
orky נשלח - 09/05/2013 : 10:41:55
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

ודרך אגב, מישהו קרא אתמול את הטור של ליאור בן עמי בידיעות ספורט - "על הפארסה בליגה א' - עושים צחוק מהתקנון"? ראיתי בפורום של יפו שהוא התפרסם אבל לא יצא לי לקרוא אותו.

לא ראיתי, אבל הטענות האלה הן הטענות המגוכחות ביותר. חוסר הבנה מפחיד ומביך של "אנשי ספורט".
Frida נשלח - 09/05/2013 : 10:35:24
עוז לניצחון נשלח - 09/05/2013 : 09:16:26
הטור של פלג מופיע כאן. אין עדיין את זה של היום:

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-9930,00.html

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07