פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תביעת דיבה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
פועל שחור נשלח - 08/05/2013 : 16:40:35
אקדים ואומר שזאת אמנם הפעם הראשונה שאני כותב אבל אני קורא באדיקות בפורום זה, ועלילות השבועיים האחרונים גרמו לי לצאת מנישת הקורא ולשתף אתכם במחשבותיי.

אני אוהד את הפרויקט המופלא שנקרא הפועל קטמון ירושלים עוד מראשית גלגולו בליגה ג'. אני שגריר נאמן ומסור במחוז תל אביב רבתי, כל מקום שניתן אני מספר על החוויות עם קבוצה כזאת מרגשת, על גבעת הבוץ מול יצ'לאל, על יציע העץ הרופף במרמורק, על 4000 צופים במשחק עליה מליגה ב'!

כל חבריי כבר קוראים לי קטמון ואילולא הפייסבוק אני בספק אם היו זוכרים את שמי האמיתי, קטמון לא מגיעה לתודעה של האוהד הממוצע בארץ והמידע שחבריי מקבלים היה עד עתה רק ממני.

אולם בשבוע האחרון הגענו בעל כורחנו למדיה הארצית בנסיבות לא מחמיאות, האשמות שעכשיו שהוסרה העננה התבררו כחסרות שחר הוטחו בפרצופינו ואנחנו נאלצנו לשחות בתוך הרפש הזה. אנשים דוגמת אורי ואשר נאלצו להגיע לחקירות ובירורים, אורי שדואג כל כך לאוהדים, רגע אחד תראו אותו בקופות ורגע אחרי זה עוזר לילד שמוכר את המרצ'נדייז ואשר שמתרוצץ בין חדרי ההלבשה ורגע אחרי בין הסדרנים ביציעים, אנשים כל כך טובים שנעשה להם עוול.

חברים מתקשרים אלי ושואלים אותי אם קטמון היא ארגון פשע כי זה מה שהם ראו בשידור חי בערוץ הספורט מפי היו"ר המהולל סוסו, לך תסביר להם את כל הרפש והזוהמה של כל השבוע, שואלים למה אנחנו לא מסכימים למשחק קובע, שהנהלת יפו אומרים שאנחנו לא הוגנים, שפירקנו קבוצה בלי שוער, שוב, לך תסביר..

אני עוד יכול להסביר לחוג מכריי המצומצמים ולטהר קצת את השם שנוצר אבל האפקט הארצי שנעשה לנו הוא קשה מנשוא, שמחתי ורקדתי ביום שישי אבל השמחה הזאת היא לא מזוקקת השמחה הזאת מהולה בהרבה כעס.

לכן אני מעלה פה את הרעיון של תביעת דיבה נגד כל אותם שהוציאו את דיבתנו רעה, כואב לי ואני רוצה שיכאב לסוסו כמו שכאב לי, אני רוצה שיכאב ליניב כהן ואלפסי כמו שכאב לי. אבל מעל הכל המהלך צריך להיות כדי לטהר את השם של הקבוצה הכי שקופה וזכה שאני מכיר.

יובהר שאין לי כל דבר נגד המועדון המתקרא מכבי קביליו יפו. יש שם אנשים טובים ונפלאים שבאו גם הם מאהבה לכדורגל ולקבוצה.
חלקכם בטח יחשוב שהגזמתי או שאני צריך לשכוח ולהמשיך הלאה אבל זה משהו שלעניות דעתי לא יכול לעבור לסדר היום ואני אשמח להיות לעזר בנושא הזה

בברכת שו שו שולמית, הפועל בלאומית.
12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Joey נשלח - 08/05/2013 : 23:08:50
לא יודע צריך להיזהר. אישית אני דואג שאפשר לבנות נגדי תיק שאני לא תמיד מקפיד לקפוץ כששרים "מי שלא קופץ צהוב" כנראה שאני לויתן פשע...
eupheu נשלח - 08/05/2013 : 20:35:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

בקשר לסוסו, יכול להיות שיש לנו קייס, אבל בקשר ליפו - צריך לזכור שגם פה הושמעו לא מעט האשמות בנוגע למכירת משחקים וקניית שופטים שלמיטב ידיעתי, למרות תחושות כאלה ואחרות, לא היו מעוגנות בהוכחות בסופו של דבר. גם הם כועסים על האמירות האלה ולכן כדאי להיות זהירים לפני שפותחים שוב את תיבת הפנדורה הזאת וגוררים את כולנו להתכתשויות בלתי נגמרות. מה גם שמעבר לתחושת נקמה ו"עשיית צדק" אישית, לא נשיג שום דבר שלא השגנו כבר, קרי אמירה מפורשת שלא נפל פסול במשחק האחרון שלנו, אלא רק נגרום לכל ההאשמות המרתיחות האלה לעלות שוב לסדר היום במקום שישקעו למקום שאליו הן צריכות לשקוע.

בגדול אני מסכימה, אבל עדיין, גם הכסף מפתה. ובכלל, בטוח קל להפריך הרבה מהאמירות של סוסו. סתם בדקתי את הסגל של לוד. הרי סוסו הצהיר בערוץ 5 שהיו שם שחקנים שהוא לא ראה ארבעה חודשים. אז התנהגתי כמו שותיק היה עושה, ופניתי לאתר ההתאחדות. שם גיליתי שמתוך 12 שחקנים שהתייצבו נגדנו (כולל סוויסה), 8 שיחקו גם נגד יפו. האחרים שיחקו במשחקים האחרונים של לוד. רק אליאס גטנק שיחק לאחרונה ב-29.3.2013, וזה לפי החישוב שלי, חודש ושבוע.

אנחנו לא צריכים להפריך כלום...הוא צריך להוכיח שאנחנו ארגון פשע...הזכייה בטוחה רק צריך להרים את הכפפה.
חתול פלוס 2 נשלח - 08/05/2013 : 20:28:14
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Frida

בקשר לסוסו, יכול להיות שיש לנו קייס, אבל בקשר ליפו - צריך לזכור שגם פה הושמעו לא מעט האשמות בנוגע למכירת משחקים וקניית שופטים שלמיטב ידיעתי, למרות תחושות כאלה ואחרות, לא היו מעוגנות בהוכחות בסופו של דבר. גם הם כועסים על האמירות האלה ולכן כדאי להיות זהירים לפני שפותחים שוב את תיבת הפנדורה הזאת וגוררים את כולנו להתכתשויות בלתי נגמרות. מה גם שמעבר לתחושת נקמה ו"עשיית צדק" אישית, לא נשיג שום דבר שלא השגנו כבר, קרי אמירה מפורשת שלא נפל פסול במשחק האחרון שלנו, אלא רק נגרום לכל ההאשמות המרתיחות האלה לעלות שוב לסדר היום במקום שישקעו למקום שאליו הן צריכות לשקוע.

בגדול אני מסכימה, אבל עדיין, גם הכסף מפתה. ובכלל, בטוח קל להפריך הרבה מהאמירות של סוסו. סתם בדקתי את הסגל של לוד. הרי סוסו הצהיר בערוץ 5 שהיו שם שחקנים שהוא לא ראה ארבעה חודשים. אז התנהגתי כמו שותיק היה עושה, ופניתי לאתר ההתאחדות. שם גיליתי שמתוך 12 שחקנים שהתייצבו נגדנו (כולל סוויסה), 8 שיחקו גם נגד יפו. האחרים שיחקו במשחקים האחרונים של לוד. רק אליאס גטנק שיחק לאחרונה ב-29.3.2013, וזה לפי החישוב שלי, חודש ושבוע.
amos נשלח - 08/05/2013 : 19:12:22
תשמע - יש הבדל בין תחושות לבין עובדות. העובדות הן שיפו ניסתה למנוע התייצבות של לוד למשחק בעזרת שוחד ואיומים פליליים, כדי לקבל מצב לא ספורטיבי שבו - א. יש לנו רק שלושה שערים להפרש ב. יפ]ו יודעת בדיוק לכמה שערים היא זקוקה. איכשהו, במאמץ על אנושי ממש של ההנהלה שלנו, ואומץ לא מבוטל של שחקני לוד, המשחק התקיים. הטובים נצחו את הבריונים. ו...

ספין מוצלח למדי ומתסכל של יפו את לוד מוציא את המשחק הזה ורק אותו "הזוי", ודווקא את המאמץ שלנו לקיים אותו כ"לא ספורטיבי". אפילו עיתונאי רציני כמו דורפן נפל שם. אז מצד אחד שיזדיינו, מצד שני, אולי לא מיצינו את האפשרויות בתקשורת. וגם בדיבה

מצד שלישי, מוניר גמר את הקריירה שלו בכדורגל הישראלי, והקבוצה שלו נמחקה. זה מחיר כבד
Frida נשלח - 08/05/2013 : 18:21:33
babiji נשלח - 08/05/2013 : 18:15:42
מה יותר גרוע מטרול? טרול עם סבלנות לכתוב הרבה
אלי בן רימוז נשלח - 08/05/2013 : 18:05:01
צריך לתבוע על דיבה בהקשר להאשמות.
בשורה התחתונה האשמות היו ששילמנו למלונות של מספר שחקני לוד. זה שהעלילו עלינו שזה סימן לעולם תחתון ושחיתות זו אינטרפטציה שלהם. אבל האשמה עלינו היא על שוחד (כסף למלון). יהיה קשה לתביעת דיבה כזו לנצח.
gideon נשלח - 08/05/2013 : 18:03:38
אני לא מבין בזה כלום, אבל על פניו אם עמיקם יכול לתבוע או לאיים בתביעה את קלי על הביטויי "נוכל" פה בפורום.
אפשר לתבוע את סוסו על זה שהוא כינה אותנו "ארגון פשע" בטלביזיה.
זה נזק תדמיתי ונזק בגיוס ספונסרים חדשים וחברי עמותה.
סוסו התרברב בטלביזיה איך הוא שם מכיסו מליון שקל על מתקנים בלוד.
אז שישים עוד 50K בקופת העמותה שלנו.
yarond נשלח - 08/05/2013 : 17:58:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

תביעת דיבה היא תהליך ארוך ומסובך.

אני מציע לנתב את האנרגיה ואת הזעם לאפיקים חיוביים.

לא מסכים. אישית ניסיתי להניע מהלך כזה ,עדיין ללא תשובה מהעו"ד. אבל אני אשמח עם ההנהלה תתייחס ותוביל את הנושא. אני חושב שיש לנו סיכוי מצויין לזכות ,השאלה היא האם אנחנו מעוניינים להכנס לביצה הזו מול הטיפוסים האלו.

מאוד מורכב ולא יעיל

אני חושב שהשותפים שלנו ואלה שמכירים ותומכים בנו - רואים תמונה אחרת לגמרי

החוזק שלנו יבוא מהשליחות של כל אחד מאיתנו מול מי שהוא מכיר כדי לנקות את הלכלוכים הללו
eupheu נשלח - 08/05/2013 : 17:50:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לא מסכים. אישית ניסיתי להניע מהלך כזה ,עדיין ללא תשובה מהעו"ד. אבל אני אשמח עם ההנהלה תתייחס ותוביל את הנושא. אני חושב שיש לנו סיכוי מצויין לזכות ,השאלה היא האם אנחנו מעוניינים להכנס לביצה הזו מול הטיפוסים האלו.
lazy נשלח - 08/05/2013 : 17:45:11

tampopo נשלח - 08/05/2013 : 17:30:17
מלחמה על תודעה צרובה היא מלחמה בלתי אפשרית.תוותר.אין לנו על מה להתנצל ,אנחנו הטובים פה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07