פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 סמינר סבלנות- חשוב מאוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אמיר גולה נשלח - 21/12/2009 : 14:17:29
ב 1-2 לינואר יתקיים סמינר סבלנות של תנועת בני המושבים, מחוז דרום בירושלים, לכיתות י'- יא'. התבקשתי כרגע לראות אם יש מישהו שיכול לבוא בשבת בבוקר (סביבות 9:00-10:00) לדבר עם החבר'ה על סבלנות (לדוגמא במגרשי כדורגל). אם מישהו מהירושלמים יוכל להקדיש בערך שעה- שעה וחצי, ולדבר איתם על אלימות במגרשי הכדורגל, ומתוך זה לצאת לאלטרנטיבה שאנחנו מציעים, זה יכול להיות אדיר גם מבחינת התנועה (שתקועה בלי מרצה) וגם מבחינת החשיפה של הילדים, והצוות הבוגר שיהיה שם לקבוצה והמשמעויות שלה.
תודה מראש
ליעד- 054-5899569
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
מחאיי נשלח - 25/12/2009 : 09:43:30
מותר לנו לדבר על סובלנות, זה לא חייב להיות מתנשא אם זה נעשה כיאות.
זה לא על מה מרצים, זה איך מרצים.
אמיר גולה נשלח - 24/12/2009 : 19:54:19
העניין הוא לא לדבר על כמה אנחנו מיוחדים, אבל בגלל ההיכרות של המארגנים איתי, הם ביקשו לראות אם אני מכיר מישהו שיוכל לבוא לדבר, עם הילדים, לא להרצות, לפתח שיחה. הכוונה היא לא שמישהו יגיע מעל הילדים, אלא לדבר איתם על סבלנות וקבלת השונה. ומהנושא הזה אפשר גם קצת לחבר להקמת הקבוצה. אבל אם אין אף אחד שמעוניין לתת את הזמן הזה, אני אגיד למארגנים שימצאו מישהו אחר. חבל
קראנקו נשלח - 24/12/2009 : 18:33:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם היתה הרצאה על מודלים שונים ליחסי קבוצה-קהילה הייתי מתנדב בשמחה.

מסכים, ובנושא הזה סייעתי ככל יכולתי לאקדמיה כשביקשו. בנושא הזה אכן יש לנו מה לתת.
amos נשלח - 24/12/2009 : 18:29:24
קראנקו, דבריך, שפתך וסגנונך בוטים ואינם מתאימים לאדם במעלתך.

הרעיון של הופעה בפני פעילים חברתיים כאלה או אחרים כדי לספר על קטמון היא רעיון מבורך. זה גם מקרב אוהדים פוטנציאלים, גם מקדם רעיונות של שיתוף אוהדים בניהול, וגם אולי אחד מהם יש לו דוד מיליונר שיעזור לנו...

אבל אתה צודק שהנושא המסויים הזה "מזמין" הופעה צדקנית ומתנשאת. למרות שבסבלנות אין לנו מתחרים - תראה כמה זמן אנחנו חיכינו שלקבוצה שלנו יקרה נס רפואי, עד שהבנו שאנחנו הקבוצה, אנחנו הנס הרפואי, אנחנו תחיית המתים, אנחנו עוף החול, אנחנו חזון העצמות היבשות. קטמון!

טוב, אולי נסחפתי.... בקיצור, אם היתה הרצאה על מודלים שונים ליחסי קבוצה-קהילה הייתי מתנדב בשמחה. באמת שלהרצות על כמה אנחנו מיוחדים וטובים ושונים מאחרים ויש לנו סבלנות להחמצות של חלוץ או לנבדלים שלו (אתם יודעים למי אני מתכוון) זה לא לעניין

לסיכום, אני מסכים עם קראנקו - בדבריו, שפתו, וסגנונו.
קראנקו נשלח - 24/12/2009 : 17:48:40
למשתמש אמיר גולה שאני מאד מחבב :
איזה אלטרנטיבה אנחנו מציעים ?
למה שוב ושוב בפורום של קבוצת כדורגל מרוכזות פעילויות כאלה ?
האם הרצאה של אוהד כדורגל אמיתי שמגיע למגרשים על חוסר סבלנות של אחרים יכולה להעיד על משהו פרט להתנשאות ? הרי שנינו יודעים ששיטת מחיאת הכפיים המתנשאת והנלוזה שפשטה אצלנו בעבר כמוה כגידול ממאיר, רק עושה נזק ומוסיפה שמן למדורה ? מעבר לחוסר גזענות הטבוע בנו גנטית, וחוסר הרצון ליזום אלימות, במה אנחנו יותר טובים או יכולים עקב כך להרצות ?
בג'ונגל, כמו בג'ונגל, לא שולחים את החזקים בשרשרת המזון להירשם במזכירות כי הם טרפו ארנבת.
אמיר גולה נשלח - 24/12/2009 : 17:32:21
מה קורה? אין אף אחד שיכול להגיע לשעה בבוקר? חבל לפספס כזאת הזדמנות

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07