| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| nachumco |
נשלח - 05/05/2013 : 13:36:46 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7469
|
| 10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| לב אדום |
נשלח - 05/05/2013 : 18:20:27 רגע אני לא מבין,להתאחדות יש שבוע לברר או שמה יקרה? יפציצו את בניין ההתאחדוות במטר של ביצים קשות,בורקס וגבינת קשקבל.. תאמינו לי הם עושים נזק אדיר לעצמם,קראתי כל כך הרבה תגובות באתרים שונים פשוט לא ייאמן איזו תמיכה יש לנו וכמה יוצאים נגד יפו. גם באתר שלהם מצאתי כמה צדיקים בסדום שלא מבינים מה רוצים מאיתנו.על זה נאמר בארמית:"איסטרא בלגינה קיש קיש קרייא/מטבע בודד בתוך קנקן עושה הרבה רעש
שיהיה המשך שבוע עלייה שמחה לכולנו |
| קטמון ותיק |
נשלח - 05/05/2013 : 17:27:08 הגיע הזמן לומר את האמת: שחקני לוד הגיעו למשחק אחרי שהובהר להם שהחלופה תהיה הרצאה שלי, במשך 6 שעות ללא הפסקה ועם שוקים חשמליים באיזורים גיאוגרפיים רגישים, כבר במקרה של הירדמות של שנייה, על ההבדלים בהוראות התקנון בין פירוק מרצון לבין פירוק משמעתי. |
| שמאש |
נשלח - 05/05/2013 : 17:05:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
תהרגו אותי אני לא מבין את זה... זה נשמע כמו בלוף בפוקר, מה אתם מאיימים לחשוף?! תחשפו... למה לכם לא לחשוף?! לא מבין אותם, מבטלים את המשחק ופוסקים טכני, עלינו, מבטלים את כל התוצאות של אורתודוקסים עלינו... הם רוצים בכל מקרה משחק מכריע? על סמך מה בדיוק? זה לא בתקנון... אז שילכו לחפש, בנתיים הם מכפישים אותנו ומביאים לי את הסעיף...
בחייך, אתה לא מבין מה הם רוצים הנבלות? להאשים אותנו בשוחד,טובות הנאה, איומים וכיו"ב עניינים סימפטיים, שהעונש עליהם הוא כמובן אבדן נקודות, כסף,יוקרה, מוניטין, ועלייה.. שהכל יחזור עליהם, ויורידו אותם 2 ליגות. |
| האחים מרילי |
נשלח - 05/05/2013 : 17:04:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
איזה בושה במשפחה שלכם -איזה אחות שרלילה
כולם חוגגים את העליה. אבל אתה חוגג פעמיים, הא? |
| קלי |
נשלח - 05/05/2013 : 17:02:21 איזה בושה במשפחה שלכם -איזה אחות שרלילה |
| עוגן ק. |
נשלח - 05/05/2013 : 16:59:31 אל תדאג, הכל חוזר עליהם..
זה אפילו לא פוקר. |
| taldo42 |
נשלח - 05/05/2013 : 16:56:39 תהרגו אותי אני לא מבין את זה... זה נשמע כמו בלוף בפוקר, מה אתם מאיימים לחשוף?! תחשפו... למה לכם לא לחשוף?! לא מבין אותם, מבטלים את המשחק ופוסקים טכני, עלינו, מבטלים את כל התוצאות של אורתודוקסים עלינו... הם רוצים בכל מקרה משחק מכריע? על סמך מה בדיוק? זה לא בתקנון... אז שילכו לחפש, בנתיים הם מכפישים אותנו ומביאים לי את הסעיף... |
| גלעד |
נשלח - 05/05/2013 : 16:50:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
רק מתוך סקרנות ילדותית הלכתי לאתר קביליו לראות מה הם כתבו על ה -8:2 שלהם מול לוד.
הנה ציטוט: "סיום המחצית הראשונה 0-6 ליפו על לוד. הצגה יוצאת מן הכלל של יפו שמשפילה את לוד. מחצית שנייה: לפני תחילת המחצית השנייה ,שחקני לוד לא רצו לעלות למגרש ,אבל האנשים של יפו שכנעו אותם לעלות ולשחק ואכן זה קרה. איך ששחקני לוד עולים לשחק כל הצופים באיצטדיון, שחקני יפו, והצוות המקצועי, מחאו כפיים ,לשחקני לוד שעלו לשחק למרות ההשפלה, וכל הכבוד ללוד על הרוח הספורטיבית."
משעשע, לא?
אבל לא הביאו להם חולצות.
חוצמזה אם כבר אתה בקטע של ארכיונים לך תביא את התגובות למשחק בכפר שלם שנה שעברה. משהו כמו "אויייי אימו עלינו שנפסיד ולא עשינו שום דבר בקשר לזה". |
| האחים מרילי |
נשלח - 05/05/2013 : 16:46:15 רק מתוך סקרנות ילדותית הלכתי לאתר קביליו לראות מה הם כתבו על ה -8:2 שלהם מול לוד.
הנה ציטוט: "סיום המחצית הראשונה 0-6 ליפו על לוד. הצגה יוצאת מן הכלל של יפו שמשפילה את לוד. מחצית שנייה: לפני תחילת המחצית השנייה ,שחקני לוד לא רצו לעלות למגרש ,אבל האנשים של יפו שכנעו אותם לעלות ולשחק ואכן זה קרה. איך ששחקני לוד עולים לשחק כל הצופים באיצטדיון, שחקני יפו, והצוות המקצועי, מחאו כפיים ,לשחקני לוד שעלו לשחק למרות ההשפלה, וכל הכבוד ללוד על הרוח הספורטיבית."
משעשע, לא? |
| gideon |
נשלח - 05/05/2013 : 13:44:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7469
זה נשמע כמו סחיטה באיומים......הם רוצים על ידי סחיטה באיומים להוכיח שהם לא הפעילו סחיטה ואיומים (לכאורה כמובן, לכאורה.) טקטיקה משונה קצת.
|
|
|