פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תודה גדולה לדאפי ספונר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איציק עומר נשלח - 04/05/2013 : 22:39:46

בסיומה של תקופה ובתחילתה של תקופה חדשה אני רוצה להודות בשמי ובשם כול אוהדי הקבוצה לדאפי ספונר .
לדאפי יקירתנו היה זה אתמול יום חג אך מהצד השני סיום ! סיום תקופה בה היא צילמה את משחקי הקבוצה (הסיום נובע מכך שבשנה הבאה אי אפשר להעלות את צילומי הוידאו של הקבוצה ווווומכך שדאפי עומדת להיות אמא !!!) לאורך כול השנים דאפי צלימה את משחקי הקבוצה בכול מזג אויר, בתנאים לא תנאים,בשמש שמסנוורת או בגשם שותף, מנקודות תצפית הזויות והכול במאמצים אדירים ודווקות במטרה ,משם לבית ומייד לעריכה של החומרים והבאתם לשידור באיכות ובמקצוענות שאין דומה לה , ערכת עשרות סרטי תדמית לקבוצה שהיו חלק בלתי נפרד מהפנים של הקבוצה !
היית לי הזכות להכיר אותך ופגשתי אדם מדהים עם שלווה רוח נתינה ואהבה גדולה לקבוצת הפועל קטמון ירושלים !!!
אז בסופה של תקופה אני , אנו מודים לך מחבקים ואוהבים ומאחלים לך ולגיא הורות מקסימה והצלחה !
תודה דאפי
תודה
איציק
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
הולך ברגל נשלח - 06/05/2013 : 10:45:06
אין מצב שלא יהיו עוד את התקצירים של דאפי

לא מכיר אותה אישית אבל מת עליה, היא עזרה לי ולהרבה אוהדים שלא באו לרב המשחקים להשאר בעניינים. לא פספסתי שום תקציר, חלק ראיתי יותר מפעם אחת.

תודה ענקית!
רגל עץ נשלח - 05/05/2013 : 17:03:31
רגע. האם קבוצה אינה זכאית לצלם את משחקיה, למען הניתוח המקצועי והטקטי? ואז אם הבעלים מבקש גם לראות תקציר מהצילום הזה, למשל בערוץ יוטיוב פרטי, הוא אינו רשאי?
אדום88 נשלח - 05/05/2013 : 16:01:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי redlion

תודה לך דאפי!

אבל למה בשנה הבאה אי אפשר להעלות את צילומי הוידאו של הקבוצה?? איך נראה תקצירים?

אני מניח שהסיבה היא שזכויות השידור (כולל תקצירי משחקים) של הליגה הלאומית נמצאים אצח ערוץ הספורט...
redlion נשלח - 05/05/2013 : 15:52:36
תודה לך דאפי!

אבל למה בשנה הבאה אי אפשר להעלות את צילומי הוידאו של הקבוצה?? איך נראה תקצירים?
רוברט נסטה מארלי נשלח - 05/05/2013 : 10:34:03
תודה רבה לכל הצלמים, וידאו וסטילס ובעיקר לדפי וגאי שמגעים לכל משחק בכל חור ובכל מזג אויר. פעם בשנה שעברה הם לקחו אותי טרמפ למשחק באופקים והם באמת אחלה אנשים.
לב אדום נשלח - 05/05/2013 : 09:38:03
דאפי תודה ענקית.
לא פעם ראיתי אותך בשמש הקופחת מכוונת את המצלמה,מתעדת,מצלמת ממרפסות של אנשים ברחובות,יושבת לבדך במזרחי בטדי
לא פעם הצעתי לך לשתות מים כשראיתי אותך מזיעה בחום,כמעט תמעד סירבת בנימוס ובחיוך של הכרת תודה.
אז לך ולכל מי שעוזר לתעד תודה ענקית וחיבוק גדול.
וכן מזל טוב לך..בקרוב יהיו עוד אוהדים נוספים ממשפחתך.
לאסלו צה נשלח - 05/05/2013 : 09:31:07
מדהימים. תודה רבה על הכל. תישארו תישארו תישארו!
אודי ארנון נשלח - 05/05/2013 : 08:28:25
הביטוי "טוב, נראה אצל דאפי" סיים הרבה ויכוחים ביציע והפך למטבע לשון. אני מאמין שנשתמש במטבע הזה גם אם דאפי תפסיק לתעד משחקים בכישרון המדהים בו עשתה זאת, לפעמים מזוויות ובתנאים לא הגיוניים.
כבוד!
אנדראס גורסקי נשלח - 05/05/2013 : 08:25:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon
בהזדמנות אני רוצה גם להודות למתעדת שהצטרפה באמצע העונה שרון עזרן,שהנציחה לא מעט רגעים מופלאים.

צודק כמובן, תודה רבה רבה לשרון וגם לאור סדן שמצלם את הקהל
gideon נשלח - 05/05/2013 : 08:21:02
אין מילים להודות ובלתי אפשרי להעריך בכלל את התרומה שלכם לעונה הזאת.
מלבד הערך התיעודי תרמתם רבות לתחושת השייכות של הקהל שלא יכל להגיע לכל משחק, אוהדים בארץ ובגולה יכלו לטעם ולהרגיש חלק.
כמובן שהתמונות והוידאו שימשו את הקבוצה בפרסומים ופרומואים שונים שתרמו מאוד.
ומי יודע (אולי עדיף לא לדעת) כמה מעשי נבלה נמנעו בזכות העובדה שתיעדתם כל משחק בכל מקום.

בהזדמנות אני רוצה גם להודות למתעדת שהצטרפה באמצע העונה שרון עזרן,שהנציחה לא מעט רגעים מופלאים.

אז שוב תודה מכל הלב.
אנדראס גורסקי נשלח - 05/05/2013 : 08:04:07
באמת מרגש לקרוא - תודה רבה!

ורק תיקון קטן (אבל משמעותי) - שתי עגלות, לא אחת...

גיא
דאפי נשלח - 05/05/2013 : 08:02:00
תודה רבה! מאוד מרגש לקרוא.
כיף גדול להיות חלק מקבוצה ומקהל כזה.
יאללה הפועל!
ארמדיל נשלח - 05/05/2013 : 07:43:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

דאפי וגיא - תודה רבה ענקית.

!!!
menilub נשלח - 05/05/2013 : 07:41:32
מצטרף לתודות לדאפי וגיא על העבודה הנהדרת. תיעוד דרכה של הקבוצה היא נכס עבורנו ונכסים אלה יהיו איתנו לעד...
בהצלחה בפרויקט המשפחתי החדש - נתראה במגרש
סינגל מאלט נשלח - 05/05/2013 : 06:56:08
תודה רבה לדאפי
תודה רבה לגיא

אוהבים אתכם המון!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07