פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 לקרוא ולא להאמין - מכבי יפו

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
nachumco נשלח - 04/05/2013 : 21:39:59
פורסם כרגע באתר גולר

http://www.goler1.co.il/article/4857
10   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קובי חזן נשלח - 04/05/2013 : 23:43:52
יפו חיים בללאלנד

לא שופטים אדם בשעת צערו !!!!
הסלע האדום נשלח - 04/05/2013 : 23:36:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מגדל בבילון

אני חייב להגיד שזה מאוד מכאיב לי ומעציב אותי המצב של יפו וההתנהלות שלהם, אבל אני עדיין רוצה בהצלחה שלהם, ורוצה לראות בעתיד שוב שיתוף פעולה בין שני המועדונים.
הדבר הנכון מבחינתנו לטעמי הוא לא להתייחס. אפשר להבין את הכאב שלהם, והסיכוי שהעלייה של קטמון בסכנה באיזושהי צורה הוא אפסי. להגיב ולהעמיק את הקרע בין המועדונים לא יעשה טוב לא ליפו, אבל גם לא לנו.
כן, זה מעצבן, כן, זה מגעיל, אבל בואו נתמקד בשמחה שלנו, בהצלחה שלנו, בעתיד שלנו. ואני לפחות יודע שאני מאוד אשמח לראות את יפו בשנה הבאה איתנו בלאומית. הסערה הזו תשכך תוך כמה שבועות, אבל את תחושות האיבה והפגיעה יהיה קשה למחוק, וחבל, אז אני מציע באמת לא להגביר את הנזק שכבר נעשה ליחסים בין שני המועדונים האלה, שהיו נפלאים, ושביטאו את כל מה שצריך להיות יפה בכדורגל ובספורט. חבל להרוס את זה.

אין שום סיבה שהסערה תשכך ,ושיעמיק הקרע כמה שיעמיק.זה לא איזה ויכוח במשחק על אופסייד או איזה החלטת שיפוט.יפו בחרה לקחת את זה במודע למחוזות נוראים שאסור לעבור עליהם לסדר היום.אז ניפרד כידידים,או שלא
רבי מאיר נשלח - 04/05/2013 : 23:21:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מגדל בבילון

אני חייב להגיד שזה מאוד מכאיב לי ומעציב אותי המצב של יפו וההתנהלות שלהם, אבל אני עדיין רוצה בהצלחה שלהם, ורוצה לראות בעתיד שוב שיתוף פעולה בין שני המועדונים.
הדבר הנכון מבחינתנו לטעמי הוא לא להתייחס. אפשר להבין את הכאב שלהם, והסיכוי שהעלייה של קטמון בסכנה באיזושהי צורה הוא אפסי. להגיב ולהעמיק את הקרע בין המועדונים לא יעשה טוב לא ליפו, אבל גם לא לנו.
כן, זה מעצבן, כן, זה מגעיל, אבל בואו נתמקד בשמחה שלנו, בהצלחה שלנו, בעתיד שלנו. ואני לפחות יודע שאני מאוד אשמח לראות את יפו בשנה הבאה איתנו בלאומית. הסערה הזו תשכך תוך כמה שבועות, אבל את תחושות האיבה והפגיעה יהיה קשה למחוק, וחבל, אז אני מציע באמת לא להגביר את הנזק שכבר נעשה ליחסים בין שני המועדונים האלה, שהיו נפלאים, ושביטאו את כל מה שצריך להיות יפה בכדורגל ובספורט. חבל להרוס את זה.

אני יודע שיש אוהדי מכבי קביליו יפו שהבינו כבר שהמועדון שלהם השתנה להם בין הידיים. אני חושש שכשאתה מדבר על "המועדון הנפלא" הזה, אתה מדבר על מועדון שכבר לא קיים
אליה נשלח - 04/05/2013 : 22:59:17
אני יודע דבר אחד כאשר אתה לא מתרכז בכדורגל אתה לא עולה ליגה,ליאור זדה אני לא מקנא בך אחי,אני בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה אנשים שחופרים לעצמם קבר במרחק נגיעה במהשהו מדהים,לא רוצה לשמוע על הקבוצה הזאת יותר
מגדל בבילון נשלח - 04/05/2013 : 22:56:08
idans נשלח - 04/05/2013 : 22:40:00
יופי מצוין! שימשיכו להתעסק בנו..ככה הם לא ישימו לב ויפיסדו לכפר סבא
שמאש נשלח - 04/05/2013 : 22:20:29
ועכשיו דאבלפס נותנים לנו תקציר האירועים, בו משולבים גם פרטי מידע מעניינים...:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7467
eupheu נשלח - 04/05/2013 : 22:18:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

פורסם כרגע באתר גולר

http://www.goler1.co.il/article/4857

זה לא עניין של בכיינות ,לחלוטין לא ,מדובר בחבורת מאותגרים שכלית שעוד עלולים למצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף אם תהיה חקירה אמתית..הרי לכל בר דעת ברור שאם מישהו איים על מישהו הרי מדובר באנשי/מקורבי יפו שהפחידו את סוסו לשנות את דעתו ברגע האחרון ומשהו איים על שחקני לוד שלא יעיזו להגיע למשחק..אז בבקשה שייחקרו..יניב (פוצצו לי את הרכב על רקע רומנטי) כהן יטיף לנו מוסר? אנשי כדורגל משחקים 101 דקות (היה תקדים כזה בכל הליגות הישראליות בשנים האחרונות מישהו יודע??) מתלוננים??

יש ביטוי שאני מאוד אוהב שלמיטב ידיעתי שאוב מספרי הגמרא שהולך משהו בסגנון יואילו המכובדים לחרבן על עצמם ובאו על גאולתם..משהו בסגנון אל תתפסו אותי במילה.
פועל ותיק נשלח - 04/05/2013 : 22:10:39
יפו איבדו את כל הסימפטיה שהיתה לי אליהם.
המאמצים החוקיים ואולי גם לא חוקיים לכאורה, לגרום
לכך שההכרעה לא תהיה הוגנת מראים שהתנהגותם ככול הקבוצות האחרות
ואף גרוע מכך.
אורתודוקסים לוד לא השפיעו על העולה לליגה לאומית.
במאמצים רבים של גורמים שונים נוטרלה השפעת לוד
אין לי ספק שהחקירות והפניות לגורמים שונים עלולים להזיק לקבוצה אחת בלבד
ובודאי לא קטמון.
Yuvaln345 נשלח - 04/05/2013 : 21:55:36
תשמע יפו בכיינים ,בוא נגיד את זה ככה :בוא נבטל את כל התוצאות של לוד מאז התבוסות שלהם הולך ?
זה אומר שתוריד לנו 8 שערי זכות ולהם 6 ,זה אומר שלפני שנפגשנו עם לוד הפרש השערים עמד על 23 לנו ו 20 ליפו (הוספתי להם 3-0 טכני ) עכשיו לנו נוסיף עוד 3 -0 טכני על לוד וקיבלנו 26 לנו ו 21 להם אחרי השיקלול עם כפר יונה .יש לי רק דבר אחד להגיד רציתי לאחל להם הצלחה בפליאוף אבל ההתנהלות שלהם כל כך מגעילה אותי .קוראים לנו פחדנים ,פחדנים על מה ? למה שנעשה מולם משחק על המוות שאפשר להסתכן בו או שאפשר לטחון את לוד ככמו שהם עשו ?
יפו אתם בושה ואני הולך לאחל בהצלחה לכפר סבא שתעצור אותכם ביום שלישי !

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07