פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שער העונה הנצחון החשוב של העונה ושחקן העונה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עד שנגיע נשלח - 04/05/2013 : 07:50:49
שער העונה הוא השער של ליעד בדקה ה- 92 (כן, כן 92 ולא 102...) בכפר סבא.
הנצחון החשוב לדעתי הוא בעמישב 1:0 מגול של עוז (יכול להיות שהיה עצמי, אבל מה זה בעצם משנה...).
שחקן העונה שלי הוא סמיר. כמה מרץ, התלהבות ואדרנלין. אוהבים אותך סמיר. כמה קטן ככה גדול.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אליה נשלח - 07/05/2013 : 12:51:39
אני לא יודע איזה גול הוא היפה אבל אני מריץ במחשב כל הזמן שער מדהים של עידן שמש מול ערד כאשר הוא מגיע אל השער במהירות שיא ושולח כדור מדויק ומסובב לפינה הנגדית וכל זה בלי לעצור אפילו לרבב של שניה אחד השערים הכי יפים שראיתי מעודי גם השוער המסכן לא מבין בכלל מאיפה זה בא אומנות אין מילה אחרת.חלוץ גדול גודל אצלינו.כמובן שזה לא שער הכי חשוב העונה אבל זה שער שאני לא יכול לשכוח יש לגביו גם קונצנסוס משפחתי.
שאלתי נשלח - 07/05/2013 : 11:45:00
שער, שחקן, תופעה, MVP, חייב להישאר בלאומית, אלוהים בכבודו ובעצמו: עוז
עוז לניצחון נשלח - 06/05/2013 : 22:34:18
שער העונה : גם אני הולך על זה של ליעד עובד כמובן. מקום שני הוא השער שהכי פחות אוהדים ראו אותו במגרש. באמצע השבוע ובאמצע היום במשחק ״בית״ במרמורק, השער המדהים של שי אהרון בשניות האחרונות נגד קרית מלאכי.
שחקן העונה: עוז צבאג! שם המשתמש שלי מעולם לא הרגיש כל כך טוב....
שיר השנה: עמוס שיחק אותה. הפיוט הזה הפך לשיר אוהדים אדיר. בינתיים מצאתי עשרות גרסאות ברשת . לדוגמא.....
http://m.youtube.com/watch?v=-McjpyPXEp0
bony נשלח - 05/05/2013 : 01:17:08
שער העונה מבחינת חשיבות של ליעד עובד כמובן!
מבחינת איכות אז של אביעד דנן נגד כפר יונה היה המרשים ביותר.
שחקן העונה כמובן עוז.

חייבים להישאר:
שמש * 2
ג'וני ועזו.
זקן ודנן.
עוז, עקיבא, יובל, סמיר.
עובד, שי ומנצורי.

להוסיף להם עוד 7 שחקנים חדשים ואנחנו מסודרים בליגה הלאומית.
יפתחמ נשלח - 05/05/2013 : 00:29:32
מצטיינים: סמיר, שמש בריבוע, עוז. אם רק אחד אז עמית שמש. מאחורי כל קבוצה מצליחה עומד שוער..
מסכים עם כל המחמאות לפנסו, ג'וני, ציון.
לא מקבל מספיק קרדיט - עופר טסלפפה (שגולר/דאבלפס כל העונה לא התבלבלו פעם אחת בלאיית את שמו נכון).
השער של ליעד בכ"ס הציל לנו את העונה.
אני לא טוב בלזכור מהלכים של גולים.
הופעת (כמעט) יחיד מצטיינת - מאור בן יעקב בכפר שלם (כולל עצירת הפנדל).
המחצית הראשונה בחוץ נגד כ"ס והשנייה נגד כ"ס בבית היו אולי הכי מרשימות וטובות.
ניצחון יקר ערך - עמישב בחוץ.
נקודת השפל - ההפסד בשעריים.
נקודת שפל מתמשכת - ההסעה בחזור מאילת (50 ומשהו אוהדים מיוזעים ושפופים באוטובוס ממוזג למחצה..).
רגעים מוזרים - ההחלטות של השופט במרמורק - הפנדל שאושר והפנדל שבוטל..
ניצחון ממש בשיניים - אזור בבית עם חילופים בלתי נשכחים כאשר יאן ומור אפרים נכנסים.
שיא המתח - כל השבוע לפני לוד.
מתי באמת עלינו - נגד ב"ש בבית
רגע קטן ואישי חסר משמעות - אני מביא את הכלבה שלי למשחק נגד כפר יונה בחוץ
תודה גדולה וענקית לאדם יחיד - אורי שרצקי
קטמוני נשלח - 04/05/2013 : 22:10:22
אחרי כל מה שעברנו בשבוע האחרון, אולי הרגע החשוב ביותר השנה היה ההחמצה הבלתי נשכחת של יפו בטדי בסיבוב הראשון.
guprxy נשלח - 04/05/2013 : 21:37:59
מצטיינים: סמיר עוז ושמש (שניהם).
השער הכי חשוב:ליעד עובד מול כפ"ס.
השער הכי יפה:
*שלום מהקרן נגד מלאכי.
*שי בפצצה לחיבורים נגד מלאכי.
*ציון מול ערד.
*ההקפצה הגאונית של שי מול יפו בטדי.
*ההקפצה המדהימה (!) של עידן מול ערד.
*פנסו מול אילת.
אריאל נשלח - 04/05/2013 : 18:49:13
לא מבין את ההתלבטויות- על המגרש היו 11 סמירים
nachumco נשלח - 04/05/2013 : 18:18:37
בואו נסכם את האשכול שכל השחקנים היו מצוינים ונתנו את הנשמה.
Yuvaln345 נשלח - 04/05/2013 : 18:13:44
אוהדי קטמון היקרים ,זה נכון שסמיר ועוז הם שחקנים מעולים אבל אחמ אחמ הלו !? אסף עזו !!!
Offside נשלח - 04/05/2013 : 18:06:15
לגבי שער העונה: אם מתייחסים לשער מבחינת חשיבות אז ה 2-3 של צבאג מול קרית גת (ותודה לשוער שלהם..) הוא בעיני השער הכי קריטי של העונה הזו.
אם מדובר על "שער העונה" מבחינת איכות השער, אז אני בוחר דווקא בשער של אביעד דנן מול כפר יונה.
לא זכורים לי הרבה שערים מבעיטות מרחוק העונה, וזה בהחלט היה היפה שבהם, מה גם שנכבש ע"י מגן, שלא מרבה לבעוט לשער.

לגבי שחקן העונה מסכים עם אלו שאמרו שצריך להיות אחד מהארבעה: שמש, שמש, סמיר וצבאג.
קשה לי להחליט מי מהם יותר ראוי לתואר הזה.
eupheu נשלח - 04/05/2013 : 17:41:02
השחקן האהוב עליי והמצטיינים היה סמיר כמובן ,השחקן שעבד הכי קשה השנה.
מצטיין נוסף שתרם הכי הרבה לעלייה הוא כמובן עמית שמש שבמו ידיו הביא נקודות וחיפה על הגנה לא יציבה.
אליהם מצטרפים עידן ועוז שפשוט היו טובים לאורך כל השנה והיוו העוגן המרכזי של ההתקפה הטובה בליגה.

kata moni נשלח - 04/05/2013 : 17:09:05
עוז צבאג!
היה תמיד במקום הנכון כשהיה צריך אותו.
עשה את ההבדל לעומת השנה שעברה.
פרננדו פסואה נשלח - 04/05/2013 : 16:57:45
עוז צבאג, ללא ספק, ובלי תחרות. כששני החלוצים הבכירים פצועים לסירוגין, ושלום לא מסתדר עם עופר, ואיסלם הוא איסלם, עוז החזיק את החלק ההתקפי שלנו כמעט לבדו ומשחק אחר משחק סיפק שערים נהדרים ובניגוד לכל מה שידענו עליו בעבר, גם לא מעט מנהיגות.

עידן שמש יכול היה להיות שחקן העונה אבל מאז הפציעה הראשונה שלו הוא לא ממש חזר לעצמו, איבד מהחדות ונפצע שוב ושוב. אבל אין ספק שהוא חלוץ נהדר, שגם עושה כל הזמן תנועה ולוחץ את ההגנות. כפי שנכתב איפשהו במרחבי הפייסבוק, כפיר היה גולר לא פחות טוב, אבל עידן משפר גם את השחקנים סביבו. אם לא ייפצע, אני בטוח שהוא ייתן תפוקה גם בלאומית.
בנוסף לשניהם כמובן סמיר הנהדר (מקווה מאוד שהוא ימשיך איתנו) ועמית שמש.

אני מאוד אוהב את גם את ציון זקן שעשה שיפור עצום. ג'וני הפתיע בחודשיים האחרונים וללא ספק היה טוב מאבולעפיה. פנסו היה רכש מדוייק של אמצע העונה שהפך למשמעותי במיוחד אחרי הפציעה המצערת של פוגלמן. ולסיום כמובן שי אהרון, שמעבר לכל המנהיגות וההשראה, סיים בלי ששמנו לב עוד סטטיסטיקה עונה גם עם סטטיסטיקה נהדרת- 13 שערים, 12 בישולים.

שער- ברור שליעד עובד זה שער של פעם בעשור + התמונה שצילם גיא יצחקי אחרי.

משחק- קריית גת בטדי. הגענו לשם עם הגב לקיר אחרי נקודה משלושה משחקים, אני הבאתי לטדי בפעם הראשונה את הבת שלי, איבדנו בחוסר אחריות יתרון של שני שערים, וכשקריית גת בעטו למשקוף ב2-2 ראיתי את העונה נגמרת כמו בפעם שעברה.
קטמון ותיק נשלח - 04/05/2013 : 16:54:38
בסגל היו השנה כ- 25 שחקנים. אבל מעל לכל היתה קבוצה אחת, מגובשת ומלוכדת, שידעה לצאת ממשברים שהיו במהלך העונה.
בסוף הסיבוב הראשון נבחרו כשחקנים המצטיינים עמית עידן וסמיר.
אם נסתכל על הסיבוב השני דומה שלתואר ראוי עוז צבאג שלקח על עצמו להיות "שחקן קלאץ'" קלאסי.
המשחק במרמורק גבה מאיתנו שתי פציעות: זו של יובל שהשביתה אותו לחלוטין וזו של עידן (שאליה הצטרפה פציעה נוספת בשריר האחורי) שגרמה לירידה מסויימת במשחקו בסיבוב השני. אבל, עידן הוא מלך השערים. אני יודע שהעונה הזו חישלה וביגרה את עידן (כולו בן 22). אני מקווה מאד שהוא ימשיך איתנו בלאומית.
בסיבוב השני התבלטו השחקנים המחליפים: ג'וני, יותם, חי וניסים. הם הראו שהמאמץ וההשקעה באימונים נותנים פירות על המגרש, ולמעשה שלושה מהם הפכו להיות שחקני הרכב פותח. מילה אישית על ג'וני: הוא איתנו עונה רביעית. בחור ושחקן נשמה. נותן מעצמו באימונים ובמשחקים במחוייבות מלאה. ולא אשכח את מה שאמר אחרי שכבש את השער במשחק החוץ בערד בעונה שעברה (3:1 לערד) "לא ידעתי איך לשמוח".
בגיזרת השוערים יש לחזור ולציין את מאמן השוערים, אמיר אבוקסיס, שעשה במהלך כל העונה עבודה מקצועית ראויה לשבח עם ארבעת השוערים. ההצלה ההירואית של מאור בכפר שלם היתה תוצר של הכנה מקצועית ופסיכולוגית. עמית המשיך להתבלט גם בסיבוב השני, במיוחד נוכח הבעיות שהיו בהגנת הקבוצה.
ציון זקן (עונה חמישית בקטמון כולל מבשרת!) הוא השחקן המתמיד בקבוצה – שיחק את כל משחקי הקבוצה במלואם. שחקן "באנקר" בהרכב הפותח, "פועל שחור" במובן החיובי של המילה. כשהוא בא למשחק הוא בא לעבוד. בישל לא מעט שרים וגם הבקיע.
שי אהרון – כשם ש"ירושלים של זהב" לא נכלל במצעדי פיזמונים למיניהם גם שי הוא קטגוריה בפני עצמו. ואם כבר תואר: שחקן הכדורגל הרהוט ביותר בכל הליגות בישראל.
שחקן העונה: הוא "מאותגר גובה", אבל יש בו איזה קפיץ שמעלה אותו לגבהים ששחקן קבוצה יריבה לא מבין מאיפה "זה הנמוך גבוה יהיה". כשהוא נופל לדשא הוא "נחום תקום". הצליח לבצע לא מעט תיקולים חוקיים בהם חילץ כדורים משחקני היריב במצבים אבודים. ומעל לכל: שחקן מחוייב ובן אדם גדול. סמיר עבר תקופה לא קלה לאחר התקרית המכוערת. אבל הוא נתן תשובה לכולם על המגרש – ואיזו תשובה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07