פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מסר לשחקנים לפני המשחק הגורלי

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
איתן610 נשלח - 02/05/2013 : 12:05:00
אני פותח כאן שרשור חדש שבו אשמח אם כל אחד מאיתנו ירשום מסר לשחקנים לפני המשחק הגורלי. שרשור שיהיה לעיניהם לפני שהם עולים לדשא.

אני אתחיל, כולם מוזמנים להצטרף.

שחקנים יקרים,

אנו עומדים ערב אירוע היסטורי, חזון שרצינו שיתממש מזה 6 שנים ולשם כך הקמנו את הפועל קטמון.
תולדות ההקמה וסיבותיה אינן חשובות כעת ולא צריכות לשבת על ראשיכם אך מה שכן, ברגע ההיסטורי הזה של הקבוצה שלנו אתם שותפים היום.
מיום הקמתה של קטמון, כשאנו מונעים מאהבה טהורה לכדורגל, לקבוצה שלנו ולערכים של קטמון: אי אלימות וגזענות והפיכת הכדורגל לאירוע תרבות עממי ולכל איש ואישה,
הלכנו איתכם לכל מקום, בכל יום ובכל מזג אויר. אנשים כמוני כמוכם, גברים, צעירים, מבוגרים, נשים וטף. נכון נשים וטף, חזיון נדיר במחוזותינו, ועל כך אנו גאים!
כמות הילדים המגיעים למשחקים שלנו, שרים את השירים שלכם, מזהים אתכם ומעריצים אתכם היא גבוהה מכל מגרש אחר שהייתי, וכן, אתם היום מושא להערצה וחיקוי של דור ילדים שעבורם אתם הכוכבים.
את אהבתנו ותמיכתנו נתנו ללא תנאי, משוכנעים שאתם ראויים להערכה על עצם לבישת המדים האדום שחור ועל היותכם חלק ממשפחת קטמון שכעת נמצאים על הדשא.
כשאתה עוז פורץ לרחבה, זה כמו הבן שלי שעושה כן. שאתה שמש (השוער) נפצע זה כמו שהבת שלי חטפה זפטה ואתה רוצה לחבק, כן ככה זה במשפחה.
אז אנחנו רודפים אחריכם לכל מקום ועושים זאת בכיף ובאהבה, שרים צועקים ומעודדים בטרוף, מתרגשים כועסים לוקחים ללב כי אנחנו משפחה, אנו מחוייבים לכם אך רואים גם בכם מחוייבים לנו.

אז בשישי אתם עומדים בפני רגע האמת של המועדון הזה, אם הכל ילך כשורה, מקבוצה חובבנית אנו עומדים להפוך לקבוצה מקצוענית, החלום להפוך לקבוצה מקצוענית בישראל הולך להתגשם ולהיות למציאות וקיומו תלוי בכם. אתם עומדים להיות אלה שיהיו חתומים על ההסטוריה הזו ולרשום אתו גם ברקורד שלכם.

אז לפני שאתם עולים על כר הדשא אנו מבקשים: זכרו אותנו האוהדים, תלחמו בשביל הבית והמשפחה והסמל שלנו, תנו את כל מה שצריך על מנת לנצח ולגרום להסטוריה לקרות. אנחנו נהיה שם בהמוננו, עם הדגלים הקונפטי והגרון הצרוד, גברים, נשים, ילדים וטף, מעודדים ומצפים לטוב שיקרה

שחקנים יקרים, הביאו את היום!!!

1   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קטמון ותיק נשלח - 02/05/2013 : 12:30:44
חברים,

אם הייתי מדבר בפניכם באסיפה זה בערך מה שהייתי אומר (עד אולי שהגרון היה נחנק מהתרגשות)

הנשיא שז"ר (זה שעל השטר של 200 ש"ח) היה חסיד חב"ד. בנסיעה לניו יורק הוא בא אל הרב לשיחה. כשהוא והרב נשארו לבד היתה שתיקה. אחרי 2-3 דקות שז"ר שאל את הרב: לדבר איתך כמו שמדברים עם רב או בגילוי לב?
אז מכיוון שמעולם לא דיברתי אתכם באסיפה, אני אדבר בגילוי לב.

המועדון הפועל קטמון ירושלים בנוי על שלושה בסיסים: קהילה, מחוייבות ואהבה. כל אחד מכם, בין אם זו עונה הראשונה שלו איתנו ובין הוא ותיק יותר, ודאי חש את כל הרכיבים האלה וראה את ההתממשות שלהם.

הגענו כעת לסיטואציה שבה שלושת הרכיבים האלה מגיעים לשיאם ויש לכם את הזכות הגדולה, שמעטים זוכים להיות שותפים פעילים לה, לממש לקהילה ענקית, מחוייבת ואוהבת את המטרה שבעבורה קמנו, פעלנו והלכנו אתכם בכל הארץ.

ולסיום - מספר פסוקים ממזמור תהילים קי"ח :
יז לֹא-אָמוּת כִּי-אֶחְיֶה; וַאֲסַפֵּר, מַעֲשֵׂי יָהּ.
יח יַסֹּר יִסְּרַנִּי יָּהּ; וְלַמָּוֶת, לֹא נְתָנָנִי.
יט פִּתְחוּ-לִי שַׁעֲרֵי-צֶדֶק; אָבֹא-בָם, אוֹדֶה יָהּ.
כ זֶה-הַשַּׁעַר לַיהוָה; צַדִּיקִים, יָבֹאוּ בוֹ.
כא אוֹדְךָ, כִּי עֲנִיתָנִי; וַתְּהִי-לִי, לִישׁוּעָה.
כב אֶבֶן, מָאֲסוּ הַבּוֹנִים-- הָיְתָה, לְרֹאשׁ פִּנָּה.
כג מֵאֵת יְהוָה, הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
כד זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה יְהוָה; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
כה אָנָּא יְהוָה, הוֹשִׁיעָה נָּא; אָנָּא יְהוָה, הַצְלִיחָה נָּא.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07