פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מי רוצה להתכבד במחוות האוהדים לעותמן ?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 17/12/2009 : 13:39:37
לדאבוני הרב אני לא יכול להיות בטוח שאהיה נוכח לפני פתיחת המשחק נגד בית צפאפא. זה אומר שמישהו אחר צריך להתנדב לרדת לדשא עם ירון דוויק ולכבד את עלי עותמן הגדול בזר פרחים. לדעתי הפרטית שווה לשלב גם ילד ו/או ילדה בטקס.
4   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קראנקו נשלח - 18/12/2009 : 22:22:54
שראש העיר ידאג למתקנים ויתעורר כבר, יותר מדי זמן לא זז כלום בעניין הזה. מתחיל להימאס לי מהאיש שבשביל לפגוש אותו פעם נסעתי בגשם וחזרתי מרוח על כביש.
הגיע הזמן לרויזיה, אין כבר מקום לסבול זאת - בעיריית ירושלים יש את מחלקת הספורט הגרועה בארץ, ללא ספק.מחלקה שמנהליה עבדים כי ימלוכו, אנשים לא ראויים, מגיע להם להיות מובטלים תקופה, להישלח לעבודות כפיים, אולי ייזכרו מה זה להרויח את לחמך בכבוד.
בכל עיר אחרת בארץ שהיא בגודל של לא יותר מ 2 שכונות לווין גדולות בירושלים יש יותר מתקני כדורגל מאשר בכל הבירה כולה. אני מתבייש בעיר הולדתי בכל פעם שאני מסתובב בשכונה מגוריי כיום, שיש בה יותר מתקני ספורט מבחצי ירושלים, שלא לדבר על כל פעם שאני נוסע 5 דקות להרצליה ומתפוצץ למראה כמות מתקנים כפולה ממה שיש בכל הבירה.סיבוב אחד ביפו, בשר בחינאווי, פונים שמאלה ואפשר לראות ילדים הולכים עם תיקים של קבוצה שקמה בהשראתנו ויכולה למצוא מתקנים לגדל נוער בעיר מקופחת פי אלף מירושלים.

אפילו את בית וגן של השייגעצים מעבירים מיד ליד כל הזמן, משזרעים וח"ח, ועדיין זה נראה כמו מתקן לבהמות (ולא קופים, כפי שראוי).
למתקן קריית יובל אין לי סנטימנטים, חוץ מחרא לא יוצא משם כלום, שייך להסתדרות, בפיקוח הקבלנים, וגדלים שם במקום כדורגלנים, כל מיני איתן מוטברזלים ושלומעליכמים, יד המורה מוזנח, על המגרש הבודד בקטמון ח' רבים האחים יונה עם התושבים, ומחזיק תיק הספורט בור ועם הארץ, אינשאללה ייחנק מחוסר המעש.
אני מקווה שמישהו קשור איכשהו לזבלים האלה ויקרא כאן, חדלי האישים ואוכלי החינם, אלה שלא השכילו משך 18 שנה להשלים אפילו בניית מעלית לעמדת השידור בטדי, אלה שגזרו את הסרט כבר 3 פעמים בטקס לארנת הכדורסל ובקושי גדר יש שם, אלה שעולים לשידור ברדיו הכלומניקים ביום שישי אחת לעשרות חודשים וזורקים סיסמאות נבובות, כל מיני אוכלי בורקס סטייל יגאל עמדי אלישע פלג ושאר פקידי תת-תפקוד ציבורי, מדברים פקה פקה , איסתרא בלגינות לוקאלים שדואגים יותר לגמו"ש והדירוג שלהם או לאיזה תיק מנומנם הם ינועו הלאה, במקום פעם בשנתיים, לא יותר, לדאוג למתקן ראוי.
davidkipod נשלח - 18/12/2009 : 21:46:52
התרגשות גדולה. אמרתי לעלי שהוא "במשפחה", שאנחנו אוהבים אותו. והאמת, קצת נכמר הלב על בני בית צפאפא, על מצבם העגום. הכפר הזה העשיר אותנו לאורך השנים במיטב כישרונותיו.
ומברוק גם לראש העיר שכיבד אותנו בנוכחותו. נראה לי שברקת מסמפט את הקבוצה. שמתי לב שהוא נשאר לראות לפחות מחצית ! וזה כנראה מתוך עניין אמיתי במשחק וב"תופעת קטמון".
אמיר גולה נשלח - 18/12/2009 : 16:41:36
מישהו יודע מה היה הסיפור במהלך המשחק בין השופט, שימי ועותמאן?
חיים ברעם נשלח - 18/12/2009 : 15:57:36
ניצחון יפה של 0-6, ובעיקר קבלת פנים נהדרת לעלי עותמן. כבוד גדול לכולנו להיות בקטמון

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07