| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yaron999 |
נשלח - 27/04/2013 : 17:58:29 לילה אחד עבר וחשבתי לעצמי שהזמן יעשה את שלו וירגיע , אבל זה לא עשה - להיפך התסכול רק גבר. אחרי שחזרנו מאילת ולמרות שנותר משחק אחד נוסף אני מרגיש שצריך לומר את הדברים האלה:
עופר צריך שלא לבוא למשחק האחרון של קטמון!!!!
הוא אחראי הבלעדי על צורת המשחק של קטמון במשחקים האחרונים, צורת משחק שהזכירה את משחקן של אלופות התיקו ההיסטוריות הכוח והפועל יהוד (ברכות לך עופר על סגנות אליפות התיקו של השנה). כבר מתחילת המשחק ראינו , אני ושכניי ליציע החם, את המערך ואת צורת עמידת השחקנים על המגרש אתמול והבנו שזה רק עניין של זמן עד שנחטוף גול מקבוצה חלשה אך בניגוד לנו נחושה - אילת. וזה המשיך לכל אורך המשחק כאשר אנו מתגוננים בחצי המגרש שלנו וברצלונה של דרום ישראל מחזיקה בכדור. לאחר שחטפנו את הגול יצאו שחקננו ממערך הדיכאון שכפה עליהם המאמן ולראשונה במשחק, ב-5 הדקות האחרונות של המשחק, כשהכול כבר היה גמור החמצנו 3 הזדמנויות גדולות וחבל. אתמול, כמו בכל המשחקים האחרונים יכולנו להביס את יריבותינו בהפרש גבוה לו רק המאמן היה נותן הוראות לתקוף ולא להתגונן, לו רק לא היה מנחה לשחק טקטי, לו רק הייתה לו אישיות מנהיגה וסוחפת ולו רק הייתה לו מעט הבנה במשחק היפה הזה שנקרא כדורגל. צורת עבודתו, דרך מחשבתו המקצועית, שפת הגוף הנסוכה שלו במהלך המשחקים ואופן ניצול הכישרונות המעולים של שחקני קטמון (יחסית לליגה א'), מעמידים את כל הפרוייקט הנפלא הזה שנקרא הפועל קטמון ירושלים בסכנה קיומית כי בגישה כמו שלו ובצורת משחק כפי שהוא כופה על השחקנים הוא מרחיק את הניצחונות (סגני אלופי התיקו 2013), ירחיק את ההישגים ובעיקר ירחיק את קהל האוהדים ממגרש קטמון.
לכן:
יאללה קטמון, אני מאוד אוהב את הקבוצה הזו ואת המסר שלה.
ירון |
| 5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| papirus5 |
נשלח - 28/04/2013 : 00:13:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
חברים -
להתעלם מהאשכול הזה: לא להגיב ולא להתייחס. שיגווע.
למה להתעלם למה? לשלוח אלי ! (יוסי פסיכולוג)
יש הנחות לחברי עמותה? |
| קשיש אדום |
נשלח - 27/04/2013 : 22:12:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
חברים -
להתעלם מהאשכול הזה: לא להגיב ולא להתייחס. שיגווע.
למה להתעלם למה? לשלוח אלי ! (יוסי פסיכולוג) |
| רוני |
נשלח - 27/04/2013 : 20:46:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron999
לילה אחד עבר וחשבתי לעצמי שהזמן יעשה את שלו וירגיע , אבל זה לא עשה - להיפך התסכול רק גבר. אחרי שחזרנו מאילת ולמרות שנותר משחק אחד נוסף אני מרגיש שצריך לומר את הדברים האלה:
הוא אחראי הבלעדי על צורת המשחק של קטמון במשחקים האחרונים, צורת משחק שהזכירה את משחקן של אלופות התיקו ההיסטוריות הכוח והפועל יהוד (ברכות לך עופר על סגנות אליפות התיקו של השנה). כבר מתחילת המשחק ראינו , אני ושכניי ליציע החם, את המערך ואת צורת עמידת השחקנים על
המגרש אתמול והבנו שזה רק עניין של זמן עד שנחטוף גול מקבוצה חלשה אך בניגוד לנו נחושה - אילת. וזה המשיך לכל אורך המשחק כאשר אנו מתגוננים בחצי המגרש שלנו וברצלונה של דרום ישראל מחזיקה בכדור. לאחר שחטפנו את הגול יצאו שחקננו ממערך הדיכאון שכפה עליהם המאמן ולראשונה במשחק, ב-5 הדקות האחרונות של המשחק, כשהכול כבר היה גמור החמצנו 3 הזדמנויות גדולות וחבל. אתמול, כמו בכל המשחקים האחרונים יכולנו להביס את יריבותינו בהפרש גבוה לו רק המאמן היה נותן הוראות לתקוף ולא להתגונן, לו רק לא היה מנחה לשחק טקטי, לו רק הייתה לו אישיות מנהיגה וסוחפת ולו רק הייתה לו מעט הבנה במשחק היפה הזה שנקרא כדורגל. צורת עבודתו, דרך מחשבתו המקצועית, שפת הגוף הנסוכה שלו במהלך המשחקים ואופן ניצול הכישרונות המעולים של שחקני קטמון (יחסית לליגה א'), מעמידים את כל הפרוייקט הנפלא הזה שנקרא הפועל קטמון ירושלים בסכנה קיומית כי בגישה כמו שלו ובצורת משחק כפי שהוא כופה על השחקנים הוא מרחיק את הניצחונות (סגני אלופי התיקו 2013), ירחיק את ההישגים ובעיקר ירחיק את קהל האוהדים ממגרש קטמון.
לכן:
יאללה קטמון, אני מאוד אוהב את הקבוצה הזו ואת המסר שלה.
ירון
ירון היקר! הפועל סאסי ירושלים תשחק בשבוע הבא נגד פתח תקווה ועדיף שתתרכז במשחק הזה! |
| nachumco |
נשלח - 27/04/2013 : 18:54:07 בהחלט לא מתאים האשכול הזה. אנו צריכים לחזק את השחקנים ולתת קרדיט למאמן. המטרה היא להביס את אורתודוקסים.
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 27/04/2013 : 18:16:00 חברים -
להתעלם מהאשכול הזה: לא להגיב ולא להתייחס. שיגווע. |
|
|